2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Cnm bende egepolu amniyosentez diye tutturdugu icin biraktim...
35 üstü biliyorsunki ikili uclu cok riskli cikar sana bunlaro yapmicaz amniyosentez yapcaz vs vs korkutmaya calisri dr beni...
Ben bebegimun kesesine igne felan sokturmam...
Esimle konustuk kesinlikle hastane degistirdik...
karatasa basladim gecen ay...
Ve ne kadar dogru bir karar verdigimi anladim daha ilk 5 dk icinde...
Dr hanim o kadar guzel izah ettiki...
ALLAH'IN verdigine itiraziniz varsa yapalim aliriz bebegi gibi konustu...
Hasa...
Kalkip opucektim dr hanim...
Kesinlikle karsi drum da benim gibiamniyosenteze...
Hem cnm bekle biraz ayrıntılı usg hepsinden kesin sonuc veriyor...
Bosuna bebisini de kendini de uzme...
ALLAH'IN izniyle saglikla dogacak bebislerimiz insaallah...

Hem karatasin usgleri 4D eline de cd veriyorlar bi guzel...
Bi aydir izleyip viideomuzu minnosu seviyoruz teyzesi...
Fiyatları da inannilmaz uygun hastanenin...

ilk çocuğum da Dr um sordu testler hakkın da konuştu istermisin dedi Biz de ne etik açıdan ne de dini görüşlerimiz acısın dan birsey yapamayacağımiza inanıyoruz dedik oyüzden istemedik. Ama bun da sormadı bile.. 13.haftada ense kalınlığı na burun kemiğine diğer şeylere baktı hersey güzel dedi sonra 16. Hafta da asistanı na 3 lu test yazdırdı hala nasıl karşı çıkmadık eşimle saskiniz..
herneyse inşallah ayrıntılı USG güzel haberler alırım da kalan hamileliğimi kendime ve kizima zehir etmem
Bir de bu ayrıntılı USG de ne kadar kesin tanı konuyor onu da bilemiyorum...

Cnm bak burda bilgi var...
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...

http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/12/ayrintili-detayli-ultrason.html?m=1

arkadaşlar benim 6,5 yaşında joubert sendromu denen çok çok nadir görülen bir genetik hastalığa sahip bir kızım var yıllardır onun daha iyi olması için uğraşıyoruz allahım ömür verdikçe de uğraşacağız...bir kardeşi olsun istedik ve sırf aynı şeyleri yaşamayalım diye çüngü her gebelikte yüzde 25 riskimiz vardı bizde memorial da pgt tüp bebek yaptırdık yani eşim den ve benden geçen hastalık taşıyan genler belirlendi ve sağlıklı embriyolar bulundu ve transfer edildi...allaha şükür herşey yolunda gitti ancak joubert korkusunu yeni atmışken şimdi down sendromu riski çıktı...ancak 2,3 gündür forumda yüzlerce yorum okudum benim gibi riskli çıkanların amniyosentezleri rabbimin izniyle hep temiz çıkmış bu beni rahatlatıyor.ama yinede hamileliğim boyunca acaba demek istemiyorum....kızımı dünyaya değişmem ancak hep allahım sen beni böyle bir durumla,seçim yapmak zorunda bırakma bizi ikinci kez aynı şeylerle imtihan etme diye dua ettim...rabbim sonumuzu hayır etsin.

TUBA_8t: 38562417 .!.:
Merhaba bnde izmirden 7+3 haftalik hamileyim.cigli kordon kadin doguma gidiyorum doktorum mete tarcan cok memnunum.ins bebislerimizi sag saglim kucaklariz
Bende çiğlide oturuyorum canım inşallah bende kordon mete ye gidicem benim daha çok yeni geçen gün kan testi yaptım başka bi yerde gebelik çıktı kesinlikle meteye gitmek için bana 1hafta sonraya randevü verdi o kadar sabırsızlanıyorum ki. Kordonun doğumhanesi açılmş doğru mu ki

Tarama testi mi yaptırdın? Kaç çıktı oran?
Sen de okumuş sundur bu testleri yaptırıp cok cok yuksek riskli cikip arkasına AS yaptiranların hepsi çok şükür temiz cikiyor. Senin için bu süreyi acaba mi diyerek geçirmek çok daha zor canım yaptir ve rahatla. Bence temiz çıkacak zaten rahat ol Allah büyük hersey dua ile...

evet canım ikili testte 1/127 çıktı

evet canım ikili testte 1/127 çıktı
Canim panorama test diye bir test daha var. Kan veriyorsun yurt disina gönderiliyor 15 gun icinde sonuclar belli oluyor. Benim ilk hamileligimde bebegin kalbi durmustu genetigine baktirdigimizda turner sendromu cikmisti. Bu hamileligimde ikilide hicbir sorun cikmamasina ragmen doktorum istersen yaptir dEdi. Ilk hamileliginde kromozomal anomali yasayanlarin ikincide de yasama riski biraz daha fazlaymis diger hamilelere gore. Ben amniyosenteze cesaret edemedim panorama test yaptırdım. Eger yaptirmayi düşünürsen ve para da ayirabilirsen panoramayi tavsiye ederim. Ama sana doktorumun dedigi birseyi daha ileteyim. Bazen amniyosentezide panoramasida temiz cikip cocugu down sendromlu olanlar da var. Bu testlerin hicbiri yuzde yuz dogru degil. bu arada canim birseyi merak ettim kizina hamileyken tarama testlerin normal mi cikmisti.

evet canım herşey oldukça normaldi doğduktan sonra öğrendik joubert sendromu zaten ultrasonda ya da tarama testlerinde belirti veremiyor bizde o yüzden garantiye almak için 2. de tüp bebek yolunu seçtik joubert sendromlu genleri taşımayan embriyolar yerleştirildi ama şimdide down sendromu riski çıktı allahın izniyle inşallah yoktur ama insan korkmadan edemiyor hele de zaten engelli bir çocuğunuz varsa daha da korkuyorsunuz...mübarek cuma hürmetine allah herkesin çocuklarına sağlık afiyet versin

Merhaba.bende sifa bornova da serkan guclu ye gidiyorum.sizin gibi bende iğne kullanıyorum.öğretmenim.ne çok benzer yanımız var.benimde oğlusum olcak inş,

Amin canim benim insallah saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

Merhaba.bende sifa bornova da serkan guclu ye gidiyorum.sizin gibi bende iğne kullanıyorum.öğretmenim.ne çok benzer yanımız var.benimde oğlusum olcak inş,
Aaa evet gerçekten :) nasil memnunmusun canim doktordan. bu arada hangi semttesin ne ogretmenisin.

[QUOT E="gul92, post: 39154759, member: 444992"]Bende çiğlide oturuyorum canım inşallah bende kordon mete ye gidicem benim daha çok yeni geçen gün kan testi yaptım başka bi yerde gebelik çıktı kesinlikle meteye gitmek için bana 1hafta sonraya randevü verdi o kadar sabırsızlanıyorum ki. Kordonun doğumhanesi açılmş doğru mu ki[/QUOTE]
Canim mete beye git asla pisman olmayacaksin

bugün randevum vardi mete beyle bisey demediler ameliyathane ile ilgili bir sonraki gidisim de sorayim acilmissa iyi

Kızlar kordon kadın doğumda mete tarcana giden var mı ben salı günü kan tahlili yaptım başka özel bi hastanede ve gebelik çıktı pazarteside kordon kadın doğum da meteye randevü aldım ilk kez gidecem ilk muayenesi nasıl yapıyor ultrason dan mı alttan muayene mi

Ben gidiyorum en başından beri çook memnunum kaç haftalik gebelik ben ilk gittigimde 7 haftalikti üstten muayene etti.eger senin daha küçükse altran edebilir.ben 29 hafta oldum hiç allttan etmedi simdiye kadar:)

Ben gidiyorum en başından beri çook memnunum kaç haftalik gebelik ben ilk gittigimde 7 haftalikti üstten muayene etti.eger senin daha küçükse altran edebilir.ben 29 hafta oldum hiç allttan etmedi simdiye kadar:)
Kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ki canım daha doktora gitmedim özel ni hastanede akşam kan tahlili yaptı gebelik var dedi tahmini 4-5dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…