Bence bi tane yeterli 10 lu ben bi tane aldim e bebekten yanina da yedek alicam tabii aldiklarimi birlestiricem çünkü hastane çıkışları çok kullanilmiyo hemen buyuyecekler gerek yok benceBir de hastane çıkışı denilen giyim alışverişi konusu...Aziz bebe ve idil tavsiye etti yeni doğum yapan bir arkadaşım, iki takım almamı söyledi. 10' lu iki takım mı alacağım karar veremedim...Siz ne yaptınız?
Canım öncelikle tebrik ederim, bebeğine uzun sağlıklı bir ömür dilerim.
Ameliyat aşaması, hastanede yatış süren, ayağa kalkışın, ağrı sızı durumun hakkında kısaca bilgilendirirsen seviniriz. Sezeryan kendi tercihin miydi, gerekli mi oldu?
Bizimde 12. Haftada kiz oldugu anlaşıldı bu hafta kesinlesti yeterki saglikli dogsunlar kiz olmus erkek olmus ne onemi var.-inşallah canım hayırlısıyla...benimkine 12.haftada kemik yapısına bakarak kız denmişti bizde hemen kabullendik tabi ama son gidişimde erkek olduğu anlaşıldı bu sefer kesin mi değişmez dimi falan diye sorduk hatta :) ama pipisini gösterince tamamdır dedik :) ilk bebeğim zaten sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı bir evlat olsun başka ne isterim ki...
ben mina bebede bi araba begenmistim ama markasını hatirlamiyorum son aylarda alicam zaten bebek bakim urunu olarak araştırma icindeyim dogala en yakin bi urun almayi planliyorum bebek bezi olarak organik dogada çözülebilir bir bez ilk gunler icin sonrasinda yikanabilir bez alicam.günaydın kızlar. bebek bakım ürünlerini alan oldu mu aranızda? hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? ben mustela markasını düşünüyorum. kullananlar ya da yakın çevresinden bu markayla ilgili bilgisi olan yazabilir mi. bir de bebek arabamızda karar kılamadım. sizler ne yaptınız
Bir de hastane çıkışı denilen giyim alışverişi konusu...Aziz bebe ve idil tavsiye etti yeni doğum yapan bir arkadaşım, iki takım almamı söyledi. 10' lu iki takım mı alacağım karar veremedim...Siz ne yaptınız?
Merhaba kızlar ben de kentte nihal danaoğluna gidiyorum
Geçen salı suyumun sınırda olduğunu azalmaya devam ederse 34te alıcaz dedi. 34te gelişim tamamlanıyor dese de içime sinmiyor ya.. bizde apar topar çamaşır yıkayıp ütüleme kısmına geçtik
Merhaba cnm, Aziz bebe ve İdil dışında, Mini Damla da iyi organik ürünleri var baya kaliteli. 10'lu iki takım almaktansa 1 tane 10'lu diğerlerini ise isteğe göre farklı renk model ve boylarda almayı tercih ettik biz. Hemen büyüyeceği için 10'lunun içindeki bir çok parça gereksiz gibi. Bebek ürünleriyle ilgili ise, bir tanıdığımız ıslak mendil fab. çalıştığı için ondan bilgi almıştık. Uni markası bebekler için kullanılabilecek tek katkısız ıslak havluymuş, diğerlerinin yanından bile geçme, elini bile silme demişti. Bu arada ben de Casual Cadillac sipariş etmiştim nihayet geldi, çok beğendik. Umarım bebeğimiz de rahat eder. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Allah tamamını erdirsin inşallah.. Kentte doğum ücretini konuştunuz mu acaba?[/QU
Yılbaşı öncesi eşim görüştü ayrıntı sormamış ama normal dr sezeryanda 5bin gibiymiş. Bu sefer gittiğimde konuşavaktım ama kaldı yine..
Ben 10lu iki takım aldım aziz bebeden indireme denk geldim tanesini 70e almıştım. 10lunun içinde eldiven çorap önlük bere de sayıldığı için fazla gibi gözüküyor ama bana ikisi anca yeter geldi. 5lilerin içinde çorap bere önlük vs sayılıyor geriye bir takım kalıyor. Tabi bunun yanında 0-3 az aldım biraz da 3-6 aldım. İri bebek olcak dendi ama şimdi erken doğum riskimiz var bakalım nasıl gelcek kıyafetlerAkcesucum,
Mini damla' yı not aldım, ona bakarım alışverişte... Ben de öyle yapayım, 10'lu iki takım hakikaten fazla olacak. Unibaby ıslak mendil de tamam o halde, peki şampuan vs naptın?
Günaydın kizlar...
Bende karatasa gidiyorum...
Nasipse 2 subatta ayrintili usg var...
Ay cok heyecanliyim...
Cok ozledim yaramaz kuduruk oglusumu
Ha bu arada karatasta ayrıntılı usg 20 TL...
Inanamadım 3 kere sordum...
Akcesucum,
Mini damla' yı not aldım, ona bakarım alışverişte... Ben de öyle yapayım, 10'lu iki takım hakikaten fazla olacak. Unibaby ıslak mendil de tamam o halde, peki şampuan vs naptın?
Cnm ben ikili uclu hicbi testi yaptirmadim...İzmirli anne adayları ben de izmirdeyim doktorum alsancakta Burak Ağca....dün görüştüm son olarak ikili test sonucum riskli çıkmış 1/127 amniyosentez önerdi...ben açıkçası istemiyorum ama içim içim yiyor kurt düştü bir kere...benzer deneyimler yaşayan varmı sizler neler yaptınız?
Cnm ben ikili uclu hicbi testi yaptirmadim...
Ilk gittigim dr riskli cikar dedi direk amniyosentez dedi ben dr degistirdim...
Yeni dr amniyosentez e karsi...
Bebisinde sende gayet sagliklisiniz masaallah gerek yok bisey ciksada mudehale sansimiz yok bebege hem simdi bisey ciksa bile gelistikce bebek duzelme ihtimali cok fazla gereksiz yere ne kendini ne bebegini uzme dedi...
Cenabi Hakkin verdigine kabuluz diye yaptirmadik...
Bikac hafta daha sabret ayrintili usgye gireceksin zaten amniyosentez den ve ikili uclu vs testlerden cok daha güvenilir ayrintili usg
Hic evham yapma cnm...
Evvelallah saglikla dogacak bebislerimiz insaallah
Şampuan araştırmasına daha geçmedim cnm, Uni'nin şampuanı da var, standart markalardan dalin iyi sanırım. Özel markaları çok tercih edeceğimi sanmıyorum çünkü ne kadar katkısız vs. deseler de hepsinde bi katkı maddesi var sonuçta. Ama dediğim gibi araştırmadım daha, araştıran varsa paylaşırsa sevinirim :)
Amniyosenteze alternatif son yıllarda panaroma testi çıktı. Ben 10.haftada yaptırdım ve %99 gibi bir hassasiyete sahip anneden alınan kan örneği Amerika'ya gönderiliyor. Sonuç bir 10-15 günde geliyor. Down sendromu trizomi 21,13,17'ye bakılıyor. Hatta onuncu hafta da bu testle cinsiyetini bile öğreniyorsun. Testi alsancakta bir yer yapıyor. Fiyatı da 2200 TL civarı tabi bunu erken yaptırmanın yararı var. Kaçıncı haftada olduğunu bilmiyorum. Sonuçta iş işten geçtikten sonra yaptırmanın bir manası yok. İçini ferah tut genelde sonuç negatif geliyor. Doktoruna böyle bir testin de olduğunu danış mutlaka derim.İzmirli anne adayları ben de izmirdeyim doktorum alsancakta Burak Ağca....dün görüştüm son olarak ikili test sonucum riskli çıkmış 1/127 amniyosentez önerdi...ben açıkçası istemiyorum ama içim içim yiyor kurt düştü bir kere...benzer deneyimler yaşayan varmı sizler neler yaptınız?
İzmirli anne adayları ben de izmir doktorum alsancakta Burak Ağca....dün görüştüm son olarak ikili test sonucum riskli çıkmış 1/127 amniyosentez önerdi...ben açıkçası istemiyorum ama içim içim yiyor kurt düştü bir kere...benzer deneyimler yaşayan varmı sizler neler yaptınız?
İzmirli anne adayları ben de izmirdeyim doktorum alsancakta Burak Ağca....dün görüştüm son olarak ikili test sonucum riskli çıkmış 1/127 amniyosentez önerdi...ben açıkçası istemiyorum ama içim içim yiyor kurt düştü bir kere...benzer deneyimler yaşayan varmı sizler neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?