Canim egepolde oldum..Nerde oldunuz hastane ve doktor
Canim egepolde oldum..
Gunaydin kizlaarrr....Ben de bebegime kavustum.. darisi tum bekleyenlerin basina.. epidural sezeryan oldum.. varsa sorularıniz alayim
Alsancak caminin orda muayenesi 250 tl ucreti canim.Hımm anlıyorum peki bu fuat akercan'ın yeri nerede acaba ve ne kadar ücret alıyor bu konudada bilgi verebilirmisiniz bana?
-inşallah canım hayırlısıyla...benimkine 12.haftada kemik yapısına bakarak kız denmişti bizde hemen kabullendik tabi ama son gidişimde erkek olduğu anlaşıldı bu sefer kesin mi değişmez dimi falan diye sorduk hatta :) ama pipisini gösterince tamamdır dedik :) ilk bebeğim zaten sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı bir evlat olsun başka ne isterim ki...Alsancak caminin orda muayenesi 250 tl ucreti canim.
Benimde 24 subatta ayrintili ultrason randevum var bugun normal muayeneye gittim kizim olacagi kesinlesti rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin.
Gunaydin cnm ben sebamedin urunlerini aldim bebek arabasi olarak da chicco lite way plus modelini aldim.kullanan arkadaslarimin tavsiyesi üzerine her ikisi degünaydın kızlar. bebek bakım ürünlerini alan oldu mu aranızda? hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? ben mustela markasını düşünüyorum. kullananlar ya da yakın çevresinden bu markayla ilgili bilgisi olan yazabilir mi. bir de bebek arabamızda karar kılamadım. sizler ne yaptınız
ben de aynı marka ve modeli düşünüyorum. ama kraftı da tavsiye eden oldu. daha hafif die. kafam karıştı alamadık. sebamedi ben de düşündüm. bikaç arkadaşım banyodan sonra gözlerinin kızardığını söyleyince tereddüt etmiştim. karar vermek zor gerçektenGunaydin cnm ben sebamedin urunlerini aldim bebek arabasi olarak da chicco lite way plus modelini aldim.kullanan arkadaslarimin tavsiyesi üzerine her ikisi de
günaydın kızlar. bebek bakım ürünlerini alan oldu mu aranızda? hangi markayı almayı düşünüyorsunuz? ben mustela markasını düşünüyorum. kullananlar ya da yakın çevresinden bu markayla ilgili bilgisi olan yazabilir mi. bir de bebek arabamızda karar kılamadım. sizler ne yaptınız
Tam arastiramadim ama burt bees tavsiye ediliyor. Buldugum markalari buraya yazarim
Instagramda boyle bir konu acmisti bir anne blogger . Ordan takip etmistim zararli kimyasallari. Tekrar bakacagim ama
bakıp bizi de bilgilendirirsen sevinirim canım.Instagramda boyle bir konu acmisti bir anne blogger . Ordan takip etmistim zararli kimyasallari. Tekrar bakacagim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?