2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Kizlar kolay gelsin hepimize Allah saglikli bir sekilde bebislerimizi kicagimixa versin insallah.bende izmirdeyim,Ahmet Seckin Önogluna gidiyorum sirinyerde.teyzemde kendisinde dogurmustu. Aile genelde ahmet beye gidiyor.tanidigimiz,bildigimiz dr

Merhaba daha once sorulmustu bebek icin bakim ürünleri ne kullanacaksınız diye ben biraz arastirdim burt's bees ve eart mama urunlerinden birini almayi dusunuyorum
Biraz pahali ama dogal ürünler
Yada daha uygun unibaby yenidogan iyi diye duydum dalinde organik sampuan cikarmis arastirmak gerek.
bebek bezinide organik alicam seventh generation sanırım markasi ilk zamanlar onu kullanip daha sonra yikanabilir bebek bezi kullanmayi planliyorum.
arastirip gene burda bilgi veririm.

Merhaba kızlar, henüz lohusa ve hamile pijaması almamış olanlara güzel haberlerim var. Şu sıralar her yerde pijamalarda etiket yarısı indirim yapmışlar. Hafta sonu özdilek ve boynerden pijama takımları aldım, kalite ve fiyatlar gerçekten süper. Haberiniz olsun. Pijama ve gecelikler tamam da, belden ayarlı dışarıda giyilebilecek eşofman göremedim pek, şu sıralar almam lazım bu konuda tavsiye edebileceğiniz yerler varsa sevinirim.

bende tam 2 kere aradim sordum banada 20 tl dediler hala inanamiyorum ama senin mesajini okuduktan sonra inaniyorum artik :) diyer hastanelere gore cok Uygun bir fiyat herkez 150-200 tl oduyor peki renkli miydi usg canim ? bende persembe gunu gidicem bende cooook heyecanliyim :)

onu bilmiyorum canim ama persembe gunu sorarim randevum var cunku hastanede haber veririm sana mutlaka

Kaç tane aldın akcesu'cum? Hastane için 2 adet yeterli diyor tecrübeli arkadaşlar ama sen n'aptın?
LCW hamile reyonunda gördüm bahsettiğin gibi eşofman, ucuzdu...

Bu arada Casual Cadillac Air' ımı geçen cumartesi teslim aldım :) Bir de aziz bebeden 5' li takım aldım, 10' lu kaldı bir tek :) Bu iki takım dışında hastaneye ekstra zıbın vs götürecek miyiz arkadaşlar, yoksa bunlar yeterli mi?

Bence az olcagina yedek al yanina tabi anneler daha iyi bilir penye ve kalin battaniyede lazim olucak son aylar liste yapmayi planliyorum ben henuz bisey almadim.

Bu arada 20 tlye ayrintili usg cok enteresan geldi bana peki bu usg yi kim çekiyor periantologmu normal dr mu yoksa radyoloji uzmanimi ? Bu ultrason cok onemli herhangi bir sorunu gorebiliyorlar sizin ve bebek icin bu yuzden tecrübeli bir periantolog yapmali diye düşünüyorum kimin yaptirdigini sorun ona gore gidin derim.

en son doktorumla konustugumda detayli usg cekilcek dedi seni hastane icinde bir yere yollicam dedi galiba baska bir Doktor bakicak ama fiyatta hala direniyorlar sgk karsiliyor galiba anlamadim en gec persembe gunu ogrenicez

Cnm lutfen bebegin plesantasina baktir
Benim dundu ayrintili usg güzel cikti sukur ama devlete gittim ogleden sonra orda plesantanin rahim agzina yerlestigini soylediler...
Iliski vs bir suru yadak getirdi devlet bakalim persembe prof dr goruncem tekrar
Bugun gittim karatasa dr bir suru bagirdi cagirdi vs.
Daha bakilmazmis plesantaya
Sen yinede kontrol ettir

sen hangi doktora gidiyordun karatasa canim ? peki acemiyim bilgim yok plesanta ne ?

simdi internetten baktim ne oldugunu ama yinede nasil bakildigini yada ne gibi kotu seylr oldugunu anlayamadim turkcem yeteriz almanyadan geldim ondan canim aciklarmisin bana

öncelikle çok geçmiş olsun canım ayrıntılı da neden bakmadılar ki plesantaya. şansına öğrenmişsin birazda. onu bırak senin kendi doktorun nasıl atladı bunu. bir de utanmadan bağırmış. nasıl bir doktormuş nasıl bakılmazmıs plesantaya ya. plesanta çok önemli. tamam çogu zaman yukarı çıkıyor zamanla ama gene de tedbir alınmalı. mesela benim en son gittiğimde plesanta biraz aşağıdaydı doktorum mümkün oldugunca yer çekimine uzak kal dedi. canım birde içine ferah tut. dinlen bol bol. plesanta zamanla yukarı çıkabiliyor. bakalım benimde yarın kontrolum var umarım benimde çıkmıştır. çıkmazsa da sezeryan olursun canım stres olup bebeğini etkileme hiç. Allah yardımcın olsun.

Merhaba güzel izmir'min güzel anneleri :))
bende sizdenim izmirliyim 11 haftalık hamileyim daha miniğiz egepolde hakan beye gidiyoruz doktorumdan memnunum ama kanama yaşadık şu an istirahatteyim inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kucağımıza alalım

ALLAH razi olsun cnm... inşaallah iyi haberler alirsin yarin...ALLAHIN izniyle saglikla dogum yspip bebislerimizi kucagimuza aliriz insaallah

M
Hosbulduk evet oyle gorunuyor :) ben metropole gidiyorum ibrahim bey var simdilik oraya gidiyorum
merhaba canım bende metropole gidiyorum Seyit İbrahim beye sanırım aynı doktor nasıl memnunmusn ?benim ilk bebeğim 9haftalık hamileyim bişey bilmiyorum da izmire taşınalı 4ay oldu

M

merhaba canım bende metropole gidiyorum Seyit İbrahim beye sanırım aynı doktor nasıl memnunmusn ?benim ilk bebeğim 9haftalık hamileyim bişey bilmiyorum da izmire taşınalı 4ay oldu
Evet canm iyi bi doktor bi sorun yasamadim ama bu ay ki kontrolumde kordona gitmeyi dusunuyorum ordaki mete beyde iyi bi doktormus bende bu sefer oraya gidip bakicam memnun kalirsam oraya giderim herkes cok onerdigi icin.. sende gidebilirsin hangisinden memnun kalirsan surekli oraya gidersin

M

Evet canm iyi bi doktor bi sorun yasamadim ama bu ay ki kontrolumde kordona gitmeyi dusunuyorum ordaki mete beyde iyi bi doktormus bende bu sefer oraya gidip bakicam memnun kalirsam oraya giderim herkes cok onerdigi icin.. sende gidebilirsin hangisinden memnun kalirsan surekli oraya gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…