0Evet haklisin. Benimde bilmiyordur. Ben bundan once baya fazla bag kuran bir doktora gidiyordum sonunda anladim ki bos cene yapiyormus. o yuzden serkan bey bana iyi geldi. gayet seviyeli, beni anliyor en azindan. Bugun randevum vardi mesela tedirginligimi görüp bir sure sonra tekrar gel sen dedi. Bu bana yetiyor diger doktordan sonra bag falan istemiyorum artik.Bu arada bugun dogum ucretini net ogrendim 4500 mus.
4500 mu çok fazlaymis arkadaşım ağustosta yaptı 3500tu.zam mi gelmiş.şok oldum şuanEvet haklisin. Benimde bilmiyordur. Ben bundan once baya fazla bag kuran bir doktora gidiyordum sonunda anladim ki bos cene yapiyormus. o yuzden serkan bey bana iyi geldi. gayet seviyeli, beni anliyor en azindan. Bugun randevum vardi mesela tedirginligimi görüp bir sure sonra tekrar gel sen dedi. Bu bana yetiyor diger doktordan sonra bag falan istemiyorum artik.Bu arada bugun dogum ucretini net ogrendim 4500 mus.
Ben doktora ilk basladigimda 3300 diye duymustum. Gecende soralim dedik bende duyunca sok oldum. Devletin karsiladigiyla birlikte mi dedik. Evet dediler. Yani durum bu.4500 mu çok fazlaymis arkadaşım ağustosta yaptı 3500tu.zam mi gelmiş.şok oldum şuan
Bugün boynere gittim indirim devam ediyor geceliklerde falan ama bişey kalmamış sanırım beğenemedim
Hello babye de gittim orda disney baby urunleri vardi artik yok ben cok beğeniyordum bu urunleri netten baska nerden alabilirim bilen varmi :)
Bugün boynere gittim indirim devam ediyor geceliklerde falan ama bişey kalmamış sanırım beğenemedim
Hello babye de gittim orda disney baby urunleri vardi artik yok ben cok beğeniyordum bu urunleri netten baska nerden alabilirim bilen varmi :)
Arkadaşlar,
Tetanos aşısı oldunuz mu?
evet canım. drum da söylemişti, sağlık ocağında takibimi yapan hemşire de. doğum sırasında olabilecek yaralanmalara karşı kendi sağlığın için olmalısın dedi. 2 kez oldum. biri 23 haftalıkken bir diğeri de 27 haftalıkkenArkadaşlar,
Arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?