2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

arkadaslar bugun karatasa gittim detaylı ultrason 20 tl ama renkli değil ama herşeyine bakıyorlar bütün organlarını baktılar sıvı vs vs muane üçreti artı 20 tl bilgilendirmek istedim haber verin demiştiniz

isteğe bağlı renkli 4 boyutlu yönlendiriyorlar doktora sordum yaptırayimmi diye şart değil artık ama yaptırmak istiyorsan güzel olur tabi dedi karatastaki yüzde 85 dogruluk payı bakılıyor bence az değil 4 boyutluda sadece cocugun siması belli olucak o yani

Arkadaşlar,
Bugün butik bebede mini damla' nın kampanyası var. 10' lu organik hastane çıkışı aldım, piyasaya göre uygun fiyatı.
Bilgilerinize,

Bugün boynere gittim indirim devam ediyor geceliklerde falan ama bişey kalmamış sanırım beğenemedim
Hello babye de gittim orda disney baby urunleri vardi artik yok ben cok beğeniyordum bu urunleri netten baska nerden alabilirim bilen varmi :)

0

4500 mu çok fazlaymis arkadaşım ağustosta yaptı 3500tu.zam mi gelmiş.şok oldum şuan

4500 mu çok fazlaymis arkadaşım ağustosta yaptı 3500tu.zam mi gelmiş.şok oldum şuan
Ben doktora ilk basladigimda 3300 diye duymustum. Gecende soralim dedik bende duyunca sok oldum. Devletin karsiladigiyla birlikte mi dedik. Evet dediler. Yani durum bu.

Trendyol da suan disney urunleri satista kacirmaa :)

hanımlar bende ızmır bergamalıyım 7. haftadayız daha cok yenıyım:) hafta sonu ılk kez muayene oldum alsancakda ozelde ahmet kılyara gıttım bebegımın kalp atısını duydum cok heyecan verıcıydı... doktorum ıyıdı ama tabıkı tavsıyelerınızı beklerım ılk bebegım hamılelıkte acemıyımm

canım halen almadıysan trendyol da var bugün..

merhaba,
8. haftanın içindeyiz biz de medicalpark vedat beye gidiyoruz. ayrıca rahim ağzımda polip var bu durumda olan arkadaşlar var mı c.tesi kanamam oldu polip ile ilgili 1 gece hastane yattık çok şükür bebeğim gayet iyi. ay sonunda ense kalınlığına bakacak ve ikili tarama testi yapacak sabırsızlıkla bekliyorum.

evet canim ben oldum zararsiz illa yaptirmak gerekmiyor yani yaptirmazsan kotu birsey olucagindan degil ama ne olur ne olmaz iste

-işyermizdeki hemşire mutlaka tetanoz yaptırılmalı dedi bana özellikle 21 ve 23. haftalar arası yapılmalıymış bende 21. haftamı bekliyorum yaptıracağım yani...

Arkadaşlar,
Tetanos aşısı oldunuz mu?
evet canım. drum da söylemişti, sağlık ocağında takibimi yapan hemşire de. doğum sırasında olabilecek yaralanmalara karşı kendi sağlığın için olmalısın dedi. 2 kez oldum. biri 23 haftalıkken bir diğeri de 27 haftalıkken

Arkadaşlar,
Tetanos aşısı oldunuz mu?

Evet cnm, ben de araştırdım faydası var zararı yok bildiğim kadarıyla o yüzden ben de oldum. Son 10 yıl içinde olduysan gerek yok, malum burası Türkiye, o yüzden herhangi bir olumsuz duruma karşı tetanoz aşısı olmak mantıklı gibi.

ya ben izmirde hangi özel hastanede normal doğum yapacağım (tabi bir sorun yoksa)... araştır araştır hep sezeryan...pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…