ya ben izmirde hangi özel hastanede normal doğum yapacağım (tabi bir sorun yoksa)... araştır araştır hep sezeryan...pofff
Iste gorustugum ve arastirdigim doktorlar hep sezeryan yapiyormus ya da sezeryan yanlisi.. arastirmaktan basim döndühastaneden çok doktorun tutumu önemli değ kent ve ata sağlıkta yenidoğan servisleri var..
Baskent hastanesinde mesut bey normal doguma yonlendiriyor arkadasimi son ana kadar beklemisti. Bulamazsaniz bir gidin derim.Iste gorustugum ve arastirdigim doktorlar hep sezeryan yapiyormus ya da sezeryan yanlisi.. arastirmaktan basim döndü
Tesekkur ederim cevabiniz icin... ben zaten karatas hastanesine gidiyorum basindan beri, hastaneyle ilgili bir sikintim yok ama doktorlari sezeryan yapiyor diye ogrendim, oyuzden baska doktor arastiriyorum..Baskent hastanesinde mesut bey normal doguma yonlendiriyor arkadasimi son ana kadar beklemisti. Bulamazsaniz bir gidin derim.
Bu arada bugun karatas hastanesinin yenilendigini cok hijyenik oldugunu duydum.
Iste gorustugum ve arastirdigim doktorlar hep sezeryan yapiyormus ya da sezeryan yanlisi.. arastirmaktan basim döndü
Ben dun asi oldum kizlar da size de ne yaptiniz diye sorayim dedim...Saglik ocaginda aile hekimim tarafindan onerilmisti, kendi doktoruma sordum o da yaptirmami soyledi. Dun oldum ben de, ilk hamilelikte iki doz uygulanacagini soyledi aile hekimim. Bir ay sonra ikinci doz uygulanacakmis. Dunden beri kolum uyusuk resmen....
-en yakın arkadaşım 8.ayında ve özel ata sağlığa gidiyor doktoru çiğdem hanım ve normal doğum yapacak gidip bir konuş istersen sende çünkü arkadaşım çok araştırmıştı ilki normal doğumdu bunu da normal istiyordu ve ata sağlığı buldu...ya ben izmirde hangi özel hastanede normal doğum yapacağım (tabi bir sorun yoksa)... araştır araştır hep sezeryan...pofff
-tetanoz aşısı kol uyuşukluğu yapıyor canım ya eşimin işyerinde parmağına çivi battığı için vurulmuştu 3 gün kolunun uyuşukluğu geçmedi hatta o kadar endişelendik ki sebebini sormaya tekrar gitti doktora oda normal geçer demişti...Ben dun asi oldum kizlar da size de ne yaptiniz diye sorayim dedim...Saglik ocaginda aile hekimim tarafindan onerilmisti, kendi doktoruma sordum o da yaptirmami soyledi. Dun oldum ben de, ilk hamilelikte iki doz uygulanacagini soyledi aile hekimim. Bir ay sonra ikinci doz uygulanacakmis. Dunden beri kolum uyusuk resmen....
ata sağlığın yogun bakım servisi var mı acaba, bir de fiyatlarını biliyormusunuz?-en yakın arkadaşım 8.ayında ve özel ata sağlığa gidiyor doktoru çiğdem hanım ve normal doğum yapacak gidip bir konuş istersen sende çünkü arkadaşım çok araştırmıştı ilki normal doğumdu bunu da normal istiyordu ve ata sağlığı buldu...
1 ay arayla iki kez vuruldum ben de. valla o uyuşukluk ve ağrı benim her ikisinde de 1 hafta sürdü. kolumu 10 cm kaldıramıyordum bile.Ben dun asi oldum kizlar da size de ne yaptiniz diye sorayim dedim...Saglik ocaginda aile hekimim tarafindan onerilmisti, kendi doktoruma sordum o da yaptirmami soyledi. Dun oldum ben de, ilk hamilelikte iki doz uygulanacagini soyledi aile hekimim. Bir ay sonra ikinci doz uygulanacakmis. Dunden beri kolum uyusuk resmen....
-hayır canım bilmiyorum benim doktorum ve gittiğim hastane farklı diye sormadım hiç...ata sağlığın yogun bakım servisi var mı acaba, bir de fiyatlarını biliyormusunuz?
Merhaba kızlar, ben biraz bebek bakım ve bez ürünleri araştırdım ve beğendiğim birkaç ürünü sipariş etmek istiyorum. Bez olarak molfix, ıslak mendil uni baby yeni doğan ve şampuan vs. için de bübchen. Bu ürünlerde internette indirimler var set halinde. Stok yapmıcam ama ufak setlerini alayım diyorum. Size şunu sorcaktım, doğuma daha 3 ay falan var bu ürünleri şimdi alsam son kullanma tarihi sorunu olmaz di mi, özellikle bebek bezlerinde son kullanma tarihi var mı, bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?