2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

ya ben izmirde hangi özel hastanede normal doğum yapacağım (tabi bir sorun yoksa)... araştır araştır hep sezeryan...pofff

hastaneden çok doktorun tutumu önemli değil mi? kent ve ata sağlıkta yenidoğan servisleri var..

Yaaa bende istiyorum bebisime alisveris yapmak ne zaman yapicammmm.bir an once buyuse bebis gitsem alsam ona,bana ciciler

Merhaba bugun boynere gittim geceliklerde hala indirim var ama karar verip alamadim aldigim gecelik küçük kalirmi diye düşündüm hatta trendyoldami ne dagi var indirimde ordada gecelik pijama var fiyatida uygun.

Disney urunlerini elden bi takim alip ona gore digerlerino nettende alabilirim diye düşünüyorum bu arada tesekkurler trendyolda gordum cok cesit yok gibi geldi takipteyim.

Tetanoz icin bende doktoruma sorup yaptiririm diye düşündüm.

Iste gorustugum ve arastirdigim doktorlar hep sezeryan yapiyormus ya da sezeryan yanlisi.. arastirmaktan basim döndü
Baskent hastanesinde mesut bey normal doguma yonlendiriyor arkadasimi son ana kadar beklemisti. Bulamazsaniz bir gidin derim.

Bu arada bugun karatas hastanesinin yenilendigini cok hijyenik oldugunu duydum.

Kordon mete beye gidin arkadaşlar bi bakar mısınız... kordonun doğum yeri hayat hastanesi olmuş bildiğim kadarıyla ben mete byden çok memnunum ama hayat hastanesi iyi değil diyolar ama yenilenmiş benim bildiğim kadarıyla siz hastane hakkında ne düşünüyorsunuz

Baskent hastanesinde mesut bey normal doguma yonlendiriyor arkadasimi son ana kadar beklemisti. Bulamazsaniz bir gidin derim.

Bu arada bugun karatas hastanesinin yenilendigini cok hijyenik oldugunu duydum.
Tesekkur ederim cevabiniz icin... ben zaten karatas hastanesine gidiyorum basindan beri, hastaneyle ilgili bir sikintim yok ama doktorlari sezeryan yapiyor diye ogrendim, oyuzden baska doktor arastiriyorum..

Ben dun asi oldum kizlar da size de ne yaptiniz diye sorayim dedim...Saglik ocaginda aile hekimim tarafindan onerilmisti, kendi doktoruma sordum o da yaptirmami soyledi. Dun oldum ben de, ilk hamilelikte iki doz uygulanacagini soyledi aile hekimim. Bir ay sonra ikinci doz uygulanacakmis. Dunden beri kolum uyusuk resmen....

Iste gorustugum ve arastirdigim doktorlar hep sezeryan yapiyormus ya da sezeryan yanlisi.. arastirmaktan basim döndü

Ahmet Akkoca, Hüseyin Ceyberi doğal doğumla tanınan doktorlar..bu doktorlar anlaşmalı hastanelerinde doğumlarını yaptırıyor. Her hastanede doğal doğum ve sezeryan yapılıyordur, önemli olan yenidoğan yoğun bakım servisinin olması hastanede..allah korusun bir tesrlik olursa bebeğe acil müdahale için..

Benim 3 gün uyuşuk kalmıştı...hatta kullanamadım kolumu çok ağrıdı...2. dozda birşey olmuyor ama...normalmiş hemşire öyle demişti, geçmiş olsun, korkacak birşey yok..

ya ben izmirde hangi özel hastanede normal doğum yapacağım (tabi bir sorun yoksa)... araştır araştır hep sezeryan...pofff
-en yakın arkadaşım 8.ayında ve özel ata sağlığa gidiyor doktoru çiğdem hanım ve normal doğum yapacak gidip bir konuş istersen sende çünkü arkadaşım çok araştırmıştı ilki normal doğumdu bunu da normal istiyordu ve ata sağlığı buldu...

-tetanoz aşısı kol uyuşukluğu yapıyor canım ya eşimin işyerinde parmağına çivi battığı için vurulmuştu 3 gün kolunun uyuşukluğu geçmedi hatta o kadar endişelendik ki sebebini sormaya tekrar gitti doktora oda normal geçer demişti...

ata sağlığın yogun bakım servisi var mı acaba, bir de fiyatlarını biliyormusunuz?

1 ay arayla iki kez vuruldum ben de. valla o uyuşukluk ve ağrı benim her ikisinde de 1 hafta sürdü. kolumu 10 cm kaldıramıyordum bile.

Banada sağlık ocağındaki hemşire haber vericeğini söyledi gidip yaptırıcam aşıyı :) haftaya salı 2li taramamızın sonucunu alıcaz inşallah sağlıklıdır bebeğimiz :)

Hanimlar merhaba. Ege üniversitesi hastanesinde sigortasız ultrason ve muayene fiyatlarını bileniniz var mıdır?

Merhaba kızlar, ben biraz bebek bakım ve bez ürünleri araştırdım ve beğendiğim birkaç ürünü sipariş etmek istiyorum. Bez olarak molfix, ıslak mendil uni baby yeni doğan ve şampuan vs. için de bübchen. Bu ürünlerde internette indirimler var set halinde. Stok yapmıcam ama ufak setlerini alayım diyorum. Size şunu sorcaktım, doğuma daha 3 ay falan var bu ürünleri şimdi alsam son kullanma tarihi sorunu olmaz di mi, özellikle bebek bezlerinde son kullanma tarihi var mı, bilgisi olan var mı?

Sorun yok alabilirsin.. molfix dogru secim ben hepsini oglumda kullandim cok hassas cildi! En rahat ettigi molfix.. yalniz ilk zamanlarda prima yenidogan kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…