2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

hayırlısı ıle kucagınızza alın ınsallah :)

Merhaba ben de izmirdeyim ve bu kursları araştırıyorum.acaba siz nerde eğitim aldınız ve ücreti neydi?doğuma hazırlık mı yoksa direkt hypno kursumuydu?

Bol şanslar cnm, hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallah bebişinle, heyecanla haberlerini bekliyoruz :)

Kizlar selam,
Size mujde vereyim. Bugun Kentte egitimim vardi, az once geldim. Oezyy arkadasimizin Idil' i dogdu saglikla cok sukur, tesadufen gordum, ziyaret ettim. Cok tatli bir kizi var masallah, Allah nazarlardan korusun. Suni sanci da verildigi halde acilma olmayinca sezeryana alinmis, bebek de Oezyy de gayet sagliklilar...

Merhaba ben de izmirdeyim ve bu kursları araştırıyorum.acaba siz nerde eğitim aldınız ve ücreti neydi?doğuma hazırlık mı yoksa direkt hypno kursumuydu?

Benim egitimim bugun bitti. Kent Hastanesinde aldim egitim. 477 TL. Doguma hazirlik egitimi zaten hypnobirthingin ta kendisi. Yani bir takim gevseme egzersizleri, cesitli zihinsel canlandirmalar, nefes teknikleri ile herhangi bir mudahale olmadan, dogumu dogal akisina birakarak yasanilan bir surec. Aslina bakarsan gecmise donus, gelenekseksel yontem yani...Kentteki egitim, iste bu dogum surecini, lohusalik, bebek bakimi ve emzirme derslerini iceriyor. Ben orada dogum yapacagimdan ozellikle tercih ettim ve memnun kaldim. Bunun disinda Dr. Ahmet Akkoca cok populer bu alanda Izmir de. Kendisiyle konuyla ilgili gorusmustum, egitim bedeli 550 TL idi. Egitim ucreti bu civarlarda. Ege Universitesi de veriyor egitim, surekli egitim merkezini incelerseniz bulabilirsiniz detayini, ucreti daha makuldu hatirladigim kadariyla. Bunun disinda Hypnobirthing Mongan Yontemi diye bir kitap var, Mary F. Mongan' in, bu kitabi okumanizi oneririm, egitimde anlatilanlarin birebir aynisini bulabilirsiniz, zihin egzersizleri, nefes teknikleri hepsi mevcut.

Kizlar bebeyagi yenidogan icin kullaniliyor mu... bazi yerlerde ilk aylar sakincali diye okumustum.. sizce almali miyim..
Ben bebe yagi aldim, bulunsun diye... Bebek bakimi dersinde hic bahsi gecmedi, sakincali ya da degil diye, sizden duydum simdi. Ben de bir sorup arastirayim o halde.

Ben bebe yagi aldim, bulunsun diye... Bebek bakimi dersinde hic bahsi gecmedi, sakincali ya da degil diye, sizden duydum simdi. Ben de bir sorup arastirayim o halde.
Cok yerde okumustum ilk 1 ay zararli diye... sen de bir arastir da yaz bana :) eger zararli degilse, suan catlak olmasin diye kullandigim bebeyagini kullanirim :)

Kizlar bebeyagi yenidogan icin kullaniliyor mu... bazi yerlerde ilk aylar sakincali diye okumustum.. sizce almali miyim..
HİÇ SAKINCALI FALAN DEĞİL AKSİNE NEMLENDİRİR CNM BEN KIZIMA KULLANDIM ÇOK ŞÜKÜR SOYULMADI DERİSİ HİÇ BAZI BEBEK KURULUKTAN SOYULUR DERİ DÖKER YAĞLARDA BUNUN İÇİN VAR ZATEN..

HİÇ SAKINCALI FALAN DEĞİL AKSİNE NEMLENDİRİR CNM BEN KIZIMA KULLANDIM ÇOK ŞÜKÜR SOYULMADI DERİSİ HİÇ BAZI BEBEK KURULUKTAN SOYULUR DERİ DÖKER YAĞLARDA BUNUN İÇİN VAR ZATEN..
Tesekkur ederim cevabin icin.. hani iceriginde parfum varya yaglarin, acaba ondan mi zararli diyorlar... cunku sampuanlar falan parfumsuz alkolsuz diye satiliyorya..o yuzden kafam karismisti..

http://klasikyoga.com/bebek-yaginin-zararlari/ bak burda anlatmis, bunun gibi cok yazi gordum internette..
Cnm çok güzel anlatmış yazıda mineral yağ içermeyen ürünler de var.. kızım 12 yaşında o zamanlar organik diye bir kavram yoktu dalinin ürünlerini kullanıyordum.. oğluma yine dalin aldım ama çok içine sinmiyorsa orada yazan alternatifleri kullan ama mutlaka yağla bebişi yoksa ciltleri soyuluyor yavrucakların..

Canım teşekkürler güzel dileklerin için :) uğradığın için de çok mutlu oldum gerçekten.. gerçi 20 saatlik süreç sonrası kendime gelememiştim hala onun için biraz hayal meyal hatırlıyorum :)..güzel ve kolay doğumlar diliyorum sizlere..benimki biraz zor oldu ama sağlıcakla kavuştum ya kızıma...ancak bugün kendime gelebildim..şu ana kadarki tecrübelerimden birini paylaşıyorum hemen...lansinoha başlamayı sakın unutmayın..doğum ayrı bir süreç, emzirme ayrı bir süreç..ve yarasız atlatmak iyi geliyor..öpüyorum, güzel haberlerinizi bekliyorum :)

Kavuştuk canım kızımla, sizlerden de güzel haberlerinizi bekliyorum :)

Gözün aydın cnm, çok heyecanlı. Uykusuz ama musmutlu ve heyecanlı dakikalar vardır şimdi eminim sizde :) Ay ben de heyecanlandım yaa bizim de az kaldı :)

Oezyy' cim tekrar gecmisler olsun canim, toparlanmana sevindim, guzel prensesinle cok mutlu olun insallah...Senin dogumundan sonra artik bende de heyecan basladi yavastan, az kaldi

Canim sen nasilsin, bitti mi hazirliklarin? Bizim de az kaldi artiiiiik

Heyecanla gün sayıyoruz cnm :) Hazırlıklar bitti sayılır, bi tek beşiği kurcaz artık çanta falan tamam, kıpırtılar baya yoğun, gece tuvalete kalkmalar arttı, çok hızlı yürüyemiyorum hemen yoruluyorum, fazla yiyemiyorum artık yer kalmadı karnım iyice çıktı gerginlik oluyor nefes almada falan zorluk oluyor, herşey daha dikkatli ve ölçülü şu sıralar. Bunlar dışında iyiyiz çok şükür merakla oğlumuzu bekliyoruz bakalım ne zaman nasıl gelcek :) Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Senin nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…