- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 37
hayırlısı ıle kucagınızza alın ınsallah :)Dün gece nişanım geldi, şimdi kontrolden geliyorum ve açılma başlamış :) 1 cm şimdilik. .1-2 güne buluşacak inşallah kızımla :) son hazırlıklarımızı tamamlıyor şimdi. . Bize şans dileyen :) inşallah hersey yolunda gider.. :)
Merhaba ben de izmirdeyim ve bu kursları araştırıyorum.acaba siz nerde eğitim aldınız ve ücreti neydi?doğuma hazırlık mı yoksa direkt hypno kursumuydu?Teşekkürler canım, inşallah hepimizin hayalindeki gibi rahat ve sağlıklıca olacak doğumlarımız :) ve de bebişlerimiz :) elbette yazarım.. :) dün özgü namal ın hypnobirthing ile doğum yapması baya ses getirmiş, annem hipnozla doğum varmış bir de diyordu bugün telefonda :) biz de onu yapacağız deyince çok sevindi, oh oh acı hissetmeyeceksin diye.. :) bugün çatı muayenemiz vardı..herşey yolunda..doğumun erken başlamasını gerektirecek herhangi birşey yokmuş..bekleyeceğiz bakalım...ben kilo almaya devam ediyorum+16 kg oldum...durduramıyorum...dün kemeraltındaki şekercilerden siparişlerimizi de verdim..şimdi de 3. çanta yani oda süsleri ve ikramlıklar çantasına başladım.. :) doktorumun doğal doğum taleplerime yaklaşımını çok sevdim...istersen lavman bile yapmayız dedi..damar yolu da açmayacağız..herşey hayal ettiğim gibi olacak inşallah.. bu arada bugün resmi gazetede yayınlanmış galiba doğum parasıyla ilgili birşeyler...15 mayıstan itibaren geçerliymiş diyorlar...tam okumadım ama bir bakın isterseniz, ben kaçırırım ama siz yakalarsınız :) iletişimde kalalım :)
Dün gece nişanım geldi, şimdi kontrolden geliyorum ve açılma başlamış :) 1 cm şimdilik. .1-2 güne buluşacak inşallah kızımla :) son hazırlıklarımızı tamamlıyor şimdi. . Bize şans dileyen :) inşallah hersey yolunda gider.. :)
Merhaba ben de izmirdeyim ve bu kursları araştırıyorum.acaba siz nerde eğitim aldınız ve ücreti neydi?doğuma hazırlık mı yoksa direkt hypno kursumuydu?
Ben bebe yagi aldim, bulunsun diye... Bebek bakimi dersinde hic bahsi gecmedi, sakincali ya da degil diye, sizden duydum simdi. Ben de bir sorup arastirayim o halde.Kizlar bebeyagi yenidogan icin kullaniliyor mu... bazi yerlerde ilk aylar sakincali diye okumustum.. sizce almali miyim..
Cok yerde okumustum ilk 1 ay zararli diye... sen de bir arastir da yaz bana :) eger zararli degilse, suan catlak olmasin diye kullandigim bebeyagini kullanirim :)Ben bebe yagi aldim, bulunsun diye... Bebek bakimi dersinde hic bahsi gecmedi, sakincali ya da degil diye, sizden duydum simdi. Ben de bir sorup arastirayim o halde.
HİÇ SAKINCALI FALAN DEĞİL AKSİNE NEMLENDİRİR CNM BEN KIZIMA KULLANDIM ÇOK ŞÜKÜR SOYULMADI DERİSİ HİÇ BAZI BEBEK KURULUKTAN SOYULUR DERİ DÖKER YAĞLARDA BUNUN İÇİN VAR ZATEN..Kizlar bebeyagi yenidogan icin kullaniliyor mu... bazi yerlerde ilk aylar sakincali diye okumustum.. sizce almali miyim..
Tesekkur ederim cevabin icin.. hani iceriginde parfum varya yaglarin, acaba ondan mi zararli diyorlar... cunku sampuanlar falan parfumsuz alkolsuz diye satiliyorya..o yuzden kafam karismisti..HİÇ SAKINCALI FALAN DEĞİL AKSİNE NEMLENDİRİR CNM BEN KIZIMA KULLANDIM ÇOK ŞÜKÜR SOYULMADI DERİSİ HİÇ BAZI BEBEK KURULUKTAN SOYULUR DERİ DÖKER YAĞLARDA BUNUN İÇİN VAR ZATEN..
http://klasikyoga.com/bebek-yaginin-zararlari/ bak burda anlatmis, bunun gibi cok yazi gordum internette..HİÇ SAKINCALI FALAN DEĞİL AKSİNE NEMLENDİRİR CNM BEN KIZIMA KULLANDIM ÇOK ŞÜKÜR SOYULMADI DERİSİ HİÇ BAZI BEBEK KURULUKTAN SOYULUR DERİ DÖKER YAĞLARDA BUNUN İÇİN VAR ZATEN..
Cnm çok güzel anlatmış yazıda mineral yağ içermeyen ürünler de var.. kızım 12 yaşında o zamanlar organik diye bir kavram yoktu dalinin ürünlerini kullanıyordum.. oğluma yine dalin aldım ama çok içine sinmiyorsa orada yazan alternatifleri kullan ama mutlaka yağla bebişi yoksa ciltleri soyuluyor yavrucakların..http://klasikyoga.com/bebek-yaginin-zararlari/ bak burda anlatmis, bunun gibi cok yazi gordum internette..
Kizlar selam,
Size mujde vereyim. Bugun Kentte egitimim vardi, az once geldim. Oezyy arkadasimizin Idil' i dogdu saglikla cok sukur, tesadufen gordum, ziyaret ettim. Cok tatli bir kizi var masallah, Allah nazarlardan korusun. Suni sanci da verildigi halde acilma olmayinca sezeryana alinmis, bebek de Oezyy de gayet sagliklilar...
Bol şanslar cnm, hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallah bebişinle, heyecanla haberlerini bekliyoruz :)
Hangi doktor ben de 28 nisanda gideceğim tunc beye ilk defakızlar merhaba.bende izmirdenim.kent hastanesine gidiyorum.28 haftalık hamileyim.
Kavuştuk canım kızımla, sizlerden de güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Oezyy' cim tekrar gecmisler olsun canim, toparlanmana sevindim, guzel prensesinle cok mutlu olun insallah...Senin dogumundan sonra artik bende de heyecan basladi yavastan, az kaldiCanım teşekkürler güzel dileklerin için :) uğradığın için de çok mutlu oldum gerçekten.. gerçi 20 saatlik süreç sonrası kendime gelememiştim hala onun için biraz hayal meyal hatırlıyorum :)..güzel ve kolay doğumlar diliyorum sizlere..benimki biraz zor oldu ama sağlıcakla kavuştum ya kızıma...ancak bugün kendime gelebildim..şu ana kadarki tecrübelerimden birini paylaşıyorum hemen...lansinoha başlamayı sakın unutmayın..doğum ayrı bir süreç, emzirme ayrı bir süreç..ve yarasız atlatmak iyi geliyor..öpüyorum, güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Canim sen nasilsin, bitti mi hazirliklarin? Bizim de az kaldi artiiiiikGözün aydın cnm, çok heyecanlı. Uykusuz ama musmutlu ve heyecanlı dakikalar vardır şimdi eminim sizde :) Ay ben de heyecanlandım yaa bizim de az kaldı :)
Canim sen nasilsin, bitti mi hazirliklarin? Bizim de az kaldi artiiiiik
Tebrikler canım gözün aydin oldunolsun:) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı bizlere inşallah :)Kavuştuk canım kızımla, sizlerden de güzel haberlerinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?