2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Canim senin simdiden nasil belli ki normal olacağı?? Daha dogumuna 6 ay var di mi?

Yok canim beli degil de, dr. uma erken olmasina ragmen nasil dogum yapacagim konusunu acip, sezeryan mi olsa acaba dedigimde, suan herseyin iyi gittigini, sezeryan yerine psikolojik olarak normal doguma kendime hazirlamam gerektigini soyledi di, ben de kaptirmisim kendimi Sonlara dogru netlesecekmis

Canim insanin kafasi sona kadar cok karisik oluyor.. ben her hafta başka bisi istiom.. bi hafta sezeryan bir hafta normal..

Bu hafta normal mesela

Izne kacinci haftanda ayrilmayi dusunuosun??

Canim benim is yerim evime 50 km uzaklikta. Her gun toplamda 100 km arac kullaniyorum, gec cikiyorum, trafik vs, cok zor oluyor...Dogum oncesi 2 ay ucretli iznim var, 1 ay da yillik izin kullanip 3 ay onceden Mart basinda ayrilmayi planliyorum.

Canim benim is yerim evime 50 km uzaklikta. Her gun toplamda 100 km arac kullaniyorum, gec cikiyorum, trafik vs, cok zor oluyor...Dogum oncesi 2 ay ucretli iznim var, 1 ay da yillik izin kullanip 3 ay onceden Mart basinda ayrilmayi planliyorum.

Evett zor olur tabi aon zamanlar o kadar yol.. ama doğum sonrasi 2 ay yetecek mi peki??

Valla canim ben sona kadar calistim..daha yeni ciktim izne.. insan nazlanmadigi ve hamileyim deyip kenara cekilmedigi sürece cok rahat geciyor..

Sonlarda sadece hareketler yavasliyor biraz ama gayet guzel..
son zamana kadar iyi calısmıssın ne güzel nerde dogum olcak

Canim insanin kafasi sona kadar cok karisik oluyor.. ben her hafta başka bisi istiom.. bi hafta sezeryan bir hafta normal..

Bu hafta normal mesela

Dogrudur canim ya...Ben simdiden telas icindeyim, insan ne yapacagini bilemiyor...Bazilari da sen ve dr.' un son ana kadar normal dogum diyor ama sonra beklemeye gerek yok, cocuk gelisimini tamamladi, istersen bebegi su gun alalim deyiveriyor dr. diyor...Yasamadigim icin bilemiyorum ama, garip ticari bir yaklasim gibi geliyor bana, boyle diyenler varsa

Bayanlar bişi sorucam, akıntı oluyor mu sizde? Benim başlarda su gibiydi sonra sariya döndü şimdi ise açık yeşil sarı karışık anlamadım. Dr 3 aydan önce ilaç kullanma dedi. Sizde oldu mu?

Bayanlar bişi sorucam, akıntı oluyor mu sizde? Benim başlarda su gibiydi sonra sariya döndü şimdi ise açık yeşil sarı karışık anlamadım. Dr 3 aydan önce ilaç kullanma dedi. Sizde oldu mu?
akıntı oluyor bende canım. beyaz renkte ya da renksiz oluyor. yeşil sarı renk ne anlama geliyor bilmiyorum ama doktoruna sormanda fayda var. belki idrar yollarında falan enfeksiyon vardır . bu arada zararsız ilaçlar var kullanabileceğin.önemli birsey değildir içini ferah tut belki de tamamen normaldir. bildiğim kadarıyla koku ve kaşıntı oldugunda korkulacaktı daha çok.

merhaba arkadaşlar.En geç gelcek benimkisi şuanda çünkü daha 4 haftalık:) dün öğrendik Mevlid Kandili bize bebeğimizin geleceği müjdesini verdi çok şükür..ben doktorumu egepol den gökalp beyden yana kullandım umarım iyidir.Giden varmı acaba?

Koku ve kaşıntı yok çok şükür. Dr kahverengi pembe kırmızı olmadığı muddetce sorun yok demişti. Inşallah ciddi deildir 2 hafta sonra kontrolüm var

Koku ve kaşıntı yok çok şükür. Dr kahverengi pembe kırmızı olmadığı muddetce sorun yok demişti. Inşallah ciddi deildir 2 hafta sonra kontrolüm var

canım akıntı çok normal.. hamileliğin boyunca da devam edecek hele ki son haftalarda iyice artıyor..

Merhaba bende izmirdeyim doktorum fuat akercan kendisinden cok memnunum bugun 13+3 günlük olduk kuz bebek sanirim diger randevuda kesinlesicek . Ayrintili ultrason için dr arayisinda olanlara doktorumu tavsiye ederim. Bu 2. Gebeliğim ilk bebeğimi kaybettim bu yuzden periantologa gidiyorum.ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak arasi kisa oldugu icin. Keske dogal dogum şansım olsaydı diyorum.

Canim bende de devamli oluyor; acik sari ya da renksiz...

Hosgeldiniz kizlar

Yarin sabah bende cinsiyeti ogrenecegim bir sorun olmazsa.. saglikli olmasi onemli tabiki ama ben hayatim boyunca hep bir kiz annesi olmak istedim,, umarim istedigim olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…