Kızlar doğumlar yaklaştı, kimseden ses çıkmıyor :) Herkes heyecanla beklemede sanırım
:) heyecan dorukta evet :)
Bi de beni bir işe dönünce oğluşumu kime emanet edicem telaşı sardı
Sizler ne yapacaksınız kızlar?
evet :) son hazırlıklarıda tamamladım ben bugün. bir tek oğlumun ismi kaldı şimdi. bir de isme karar verebilsem. isim bulamadan dogucak diye korkuyorum :)Kızlar doğumlar yaklaştı, kimseden ses çıkmıyor :) Herkes heyecanla beklemede sanırım
Aynen canim, dogum yaklasti cok, her an kendimi dinliyorum, bir dogum belirtisi olacak mi diye...Komik ama sancim olacak da ben anlamayacak miyim yoksa panigi basladi bende :)) Son iki nst de sancim cikti mesela, dr hissediyor musun sen diye sordu, ama hicbir sey hissetmiyordum...O yuzden sanki dogum sancim baslayacak ve ben hala bise hissetmiycem gibi geliyor :))) Gerci keske gercek olsa degil mi, sifir agrili, sancili dogum :)Kızlar doğumlar yaklaştı, kimseden ses çıkmıyor :) Herkes heyecanla beklemede sanırım
Oncelikle ucretli iznimin bitiminden itibaren 6 ay ucretsiz iznimi kullanacagim canim ben, sonra da kayinvalidem bakacak sagolsun...Ben de kimin bakacagi netlesene kadar cok gergindim, cok iyi anliyorum seni.:) heyecan dorukta evet :)
Bi de beni bir işe dönünce oğluşumu kime emanet edicem telaşı sardı
Sizler ne yapacaksınız kızlar?
Kent' e gotururum diye dusunuyorum aslinda. Sonra da ozel muayenehanesi olan bir dr mu olsa ki diye kafam karisti. Netlestiremedim halaBeni bile heyecan sardı sizlerin daha az kalmış düşünemiyorum hissettiklerinizi :)
İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi :)
Kızlar sizlere bir şey sorcam belki daha erken diyebilirsiniz ama doğumdan sonra hangi çocuk doktoruna götüreceksiniz bebişlerinizi??
Aynen canim, dogum yaklasti cok, her an kendimi dinliyorum, bir dogum belirtisi olacak mi diye...Komik ama sancim olacak da ben anlamayacak miyim yoksa panigi basladi bende :)) Son iki nst de sancim cikti mesela, dr hissediyor musun sen diye sordu, ama hicbir sey hissetmiyordum...O yuzden sanki dogum sancim baslayacak ve ben hala bise hissetmiycem gibi geliyor :))) Gerci keske gercek olsa degil mi, sifir agrili, sancili dogum :)
Kent' e gotururum diye dusunuyorum aslinda. Sonra da ozel muayenehanesi olan bir dr mu olsa ki diye kafam karisti. Netlestiremedim hala
ben de heyecanla haberlerinizi bekliyorum :)Kızlar doğumlar yaklaştı, kimseden ses çıkmıyor :) Herkes heyecanla beklemede sanırım
Yirtilio kasiklarim diyorumdiyorum esime korkuyo oda :)bnim tam haziranin ilk hftasi basliyo oyle hesapldum hmn ayrilcm hic seminere fln.kalamm zaten bi ton is cikardilr seminer zamanina.tabi bide doktoru.bulursam.alcam bakalim rapor.zaten.ucretsiz iznede ayrilcm.bakalim Allah yardimcimiz olsun.
Beni bile heyecan sardı sizlerin daha az kalmış düşünemiyorum hissettiklerinizi :)
İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi :)
Kızlar sizlere bir şey sorcam belki daha erken diyebilirsiniz ama doğumdan sonra hangi çocuk doktoruna götüreceksiniz bebişlerinizi??
Arkadaşlar biz şampuan vb olarak Mustela'da karar kıldık. Doktoruyla da görüştük o da olur dedi. Ama her markette bulunmaz dedi. Sizin bildiğiniz bir yer var mı?
Kizin mi olacak oglun mu :)İzmir'in güzel anneleri merhaba .. Hazırlıklar ne alemde,şu isim işi ne zormuş..
İzmir'in güzel anneleri merhaba .. Hazırlıklar ne alemde,şu isim işi ne zormuş..
Kizin mi olacak oglun mu :)
Erkek Canımm.. Alışveriş ummasına gırmeye hazırlanıyorum kısmetse :) sadece bebek arabamızı ve hastane çıkışlarını aldım okadar :)Hayırlısı canım. Bizimkisine Çınar denecek nasipse. Seninki kız mı erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?