2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Kızlar doğumlar yaklaştı, kimseden ses çıkmıyor :) Herkes heyecanla beklemede sanırım

:) heyecan dorukta evet :)

Bi de beni bir işe dönünce oğluşumu kime emanet edicem telaşı sardı

Sizler ne yapacaksınız kızlar?

Ben bu aralar çalışmadığım için bebişe bakmak konusunda daha rahatım. Çalışmak zorunda olan annelerin işi zor tabi ama, ne kadar izin hakkınız varsa kullanmanızı tavsiye ederim çünkü okuduğum gelişimsel kitaplara göre 0-2 yaş arası bebeklerin zeka gelişimi için çok önemli ve bunun için anneyle tensel temasa çok ihtiyaçları var, mümkün olduğu kadar sevgi ilgi ve oyun ilerki dönemlerdeki kapasitelerini tamamen etkiliyormuş. Asıl görev şimdi başlıyor :)

Kızlar doğumlar yaklaştı, kimseden ses çıkmıyor :) Herkes heyecanla beklemede sanırım
evet :) son hazırlıklarıda tamamladım ben bugün. bir tek oğlumun ismi kaldı şimdi. bir de isme karar verebilsem. isim bulamadan dogucak diye korkuyorum :)

merhabalar özel gazi hastanesine giden veya doğum yapan var mı aranızda varsa deneyim ve tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Aynen canim, dogum yaklasti cok, her an kendimi dinliyorum, bir dogum belirtisi olacak mi diye...Komik ama sancim olacak da ben anlamayacak miyim yoksa panigi basladi bende :)) Son iki nst de sancim cikti mesela, dr hissediyor musun sen diye sordu, ama hicbir sey hissetmiyordum...O yuzden sanki dogum sancim baslayacak ve ben hala bise hissetmiycem gibi geliyor :))) Gerci keske gercek olsa degil mi, sifir agrili, sancili dogum :)

:) heyecan dorukta evet :)

Bi de beni bir işe dönünce oğluşumu kime emanet edicem telaşı sardı

Sizler ne yapacaksınız kızlar?
Oncelikle ucretli iznimin bitiminden itibaren 6 ay ucretsiz iznimi kullanacagim canim ben, sonra da kayinvalidem bakacak sagolsun...Ben de kimin bakacagi netlesene kadar cok gergindim, cok iyi anliyorum seni.

Beni bile heyecan sardı sizlerin daha az kalmış düşünemiyorum hissettiklerinizi :)
İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi :)

Kızlar sizlere bir şey sorcam belki daha erken diyebilirsiniz ama doğumdan sonra hangi çocuk doktoruna götüreceksiniz bebişlerinizi??

Kent' e gotururum diye dusunuyorum aslinda. Sonra da ozel muayenehanesi olan bir dr mu olsa ki diye kafam karisti. Netlestiremedim hala

ben de heyecanla haberlerinizi bekliyorum :) inşallah kolay doğum olur canım :)

Kent' e gotururum diye dusunuyorum aslinda. Sonra da ozel muayenehanesi olan bir dr mu olsa ki diye kafam karisti. Netlestiremedim hala

cilekben cim biz mehmet nisanoğlu ile başladık, şimdilik gayet memnunuz. Bizden daha doğalcı çıktı :) ..ilaca karşı..gerçi başta mama kullandık ama mecburiyetten ilk hafta 300 gr kaybımız oldu, toparlamak için...

Ben şimdi Ege üniversitesine gidiyorum. Primle. İnş bebişim gelince de gene çocuk hastanesinde Zümrüt Şahbudak'la görüşücez. Perşembe kontrole gittiğimizde onunla da tanışıcam. Hatta bebek için hangi marka şampuan yağ vs alalım onları sorucam.

Arkadaşlar biz şampuan vb olarak Mustela'da karar kıldık. Doktoruyla da görüştük o da olur dedi. Ama her markette bulunmaz dedi. Sizin bildiğiniz bir yer var mı?

Arkadaşlar biz şampuan vb olarak Mustela'da karar kıldık. Doktoruyla da görüştük o da olur dedi. Ama her markette bulunmaz dedi. Sizin bildiğiniz bir yer var mı?

Genelde büyük eczanelerin hepsinde var. Alışveriş merkezlerinin içindekilerde de çok rahat bulabilirsiniz. Ya da isterseniz internetten sipariş edin indirimli bir yer bulursanız daha da uyguna alabilirsiniz.

Selam arkadaslar.
Ben de dogma büyüme İzmirliyim. Ama bir yildir İsvicre'de yasiyorum. Bir gun donebilecek miyim guzel İzmir'e acaba... :) 10 haftalik hamileyim herkese keyifli hamilelikler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…