Muayene ücreti ne kadar acaba? Özel muayenehane mi burası?Merhaba canım
Ben bornova ozkanlarda oturuyorum bornova merkeze çıkarken izsu karşısında süheyla topaloğluna gidiyorum ve çok memnunum 4d ultrasonla bakıyor ilgili ve alakalı tavsiye ederim
Bende disaridan doktor dusunuyorum.sizinki ne kadar ucret aldi dogum icin.simdiden sagolun.Doktorum dışarıdan geldi. Ben hastaneye 2500 TL ödedim. Doktoruma da ayrı ödedim.
Özel muayenehane ücreti 200 tlMuayene ücreti ne kadar acaba? Özel muayenehane mi burası?
Merhaba süheyla topaloğlu doğum için nekadar istiyor? Biraz fazla diye biliyorum .. Ata sağlıkta çiğdem kukul var birde çınarlıda çalışan bayan doktor varmı önerebileceğiniz? Yani doktor hastar personeli olunca daha uygun oluyor
Yeni dogum unitesi var. Bende Asli hanima gidiyorum, ilk muayenem 40 dakika surdu sagolsun cok ilgilendi bastan savma is yapmiyor.. Onun disinda mesai disinda kendisimi gelir hic bir fikrim yok, telefonla istediginiz zaman ulasabiliyorsunuz, ama ordaki tum doktorlarin iyi oldugunu duymustum.. Bu arada Asli hanim cok doluydu, diger doktorlara nazaran..Arkadaşlar aranızda çınarlı Aslı İriş de doğum yapan varmı? Kendisi biraz genç ama iyi bir doktormuş .. normal doğuma teşvik ediyormu? Ve çınarlıda eğer ki mesai saatleri dışında doğıma gittiğinizde nöbetçi doktormu giriyor doğumunuza ? Birde yeni doğan küvezi varmı çınarlıda bileniniz varmı?
Ben torbalı medıfema hast. Gıdıorum sercIn hanıma .merhaba torbalı medıfema hastanesıne gıden warmı acaba aranızda yada egepol dılek hnma
bende sukru coksenıme gıdıyorum burdamı dogum yapıcaksınızBen torbalı medıfema hast. Gıdıorum sercIn hanıma .
Kizlar selam.ben egepole gokalp tokaca gidiyordm ve bu ay birakiyorum.tahir ozgudere gidiyorum hakkinda bilgisi olan var mi?ben normal dogum istiyorum kendisi sezeryanci degildir umarim.muayensi 120 tlymis.dogum nekadara mal oluyor acaba?bilgisi olan var.mi
Canım slm..tahir beyin özel muayenesi ne kadar ..kontrolleri muayenedemi çınarlı dami yapıyor..doğum çınarlı da oluyor galiba..doğum ücreti ne kadar..Bende Tahir beye gidiyorum çok memnunum ben de normal istiyorum ve doktoruma çok güveniyorum...
Muayne ucreti 120 lira ve muaynahanesinde yapiyor.dogum cinarlida oluyorCanım slm..tahir beyin özel muayenesi ne kadar ..kontrolleri muayenedemi çınarlı dami yapıyor..doğum çınarlı da oluyor galiba..doğum ücreti ne kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?