Yarin sabah bende cinsiyeti ogrenecegim bir sorun olmazsa.. saglikli olmasi onemli tabiki ama ben hayatim boyunca hep bir kiz annesi olmak istedim,, umarim istedigim olur...
ben de kız annesi olmayı çok istemişimdir. ama benim oğluşum olcak rabbimin izniyle. bu arada 3 gün önce annemin sağlık durumuyla ilgili kötü haber aldım. annem mesane kanseriyedi,ameliyat olmuştu tepecikte bundan 2 yıl önce. geçen sene çekildiği tomografide metastaz olduğu saptanmış fakat rapora dökülmemiş. aradan bir yıl geçmiş ve biz bu seneki raporda bunu öğrendik. moralim alt üst. karnımda bebeğim aklımda annem. dua edin lütfen. tanıdğım tanımadığım herkesten dua beklioyorum annem içinYarin sabah bende cinsiyeti ogrenecegim bir sorun olmazsa.. saglikli olmasi onemli tabiki ama ben hayatim boyunca hep bir kiz annesi olmak istedim,, umarim istedigim olur...
Merhaba, ben de 9 haftalık hamileyim ve dr arayışındayım. Daha önce Hüseyin Ceyberi'ye gittim, bu hafta Kahraman Kolday'ı deneyeceğim. Mete Tarcan için de iyibir dr diyorlar. Doğumu hangi hastanede yaptırıyor, doğum ve muayene ücretleri nasıl acaba? Ultrason cihazları nasıl , muayene ne kadar sürüyor, çok sıra bekliyor musunuz? Biraz bilgi rica ediorum...tşkMerhaba bnde izmirden 7+3 haftalik hamileyim.cigli kordon kadin doguma gidiyorum doktorum mete tarcan cok memnunum.ins bebislerimizi sag saglim kucaklariz
hayırlı olsun arkadaşım sag salim bebeğini kucagına alırsın inşallah.bende bucada oturuyorum. ahmet bey tahir beyle aynı yerde çalışıyor demi. ahmet bey hakkında iyi şeyler duymustum.Merhabalar bende 6 eylulde alicam bebisimi kucagima insallah,daha cok yeni gebeligim.sirinyerde ahmet seckin önogluna gidiyorum bende.genel olarak ailecek kendisine gidiyoruz biz zaten dogumda ya da herhangi bir problemde
çok geçmiş olsun canım nasıl zor bir durumdur tahmin ederim.moralini elinden geldiği kadar yüksek tutmaya çalış ki annene de destek olun annenin morali çok önemli. allah acil şifalar versin annene inşallah bir an önce iyileşir.ben de kız annesi olmayı çok istemişimdir. ama benim oğluşum olcak rabbimin izniyle. bu arada 3 gün önce annemin sağlık durumuyla ilgili kötü haber aldım. annem mesane kanseriyedi,ameliyat olmuştu tepecikte bundan 2 yıl önce. geçen sene çekildiği tomografide metastaz olduğu saptanmış fakat rapora dökülmemiş. aradan bir yıl geçmiş ve biz bu seneki raporda bunu öğrendik. moralim alt üst. karnımda bebeğim aklımda annem. dua edin lütfen. tanıdğım tanımadığım herkesten dua beklioyorum annem için
ben de kız annesi olmayı çok istemişimdir. ama benim oğluşum olcak rabbimin izniyle. bu arada 3 gün önce annemin sağlık durumuyla ilgili kötü haber aldım. annem mesane kanseriyedi,ameliyat olmuştu tepecikte bundan 2 yıl önce. geçen sene çekildiği tomografide metastaz olduğu saptanmış fakat rapora dökülmemiş. aradan bir yıl geçmiş ve biz bu seneki raporda bunu öğrendik. moralim alt üst. karnımda bebeğim aklımda annem. dua edin lütfen. tanıdğım tanımadığım herkesten dua beklioyorum annem için
Merhabalar bende 6 eylulde alicam bebisimi kucagima insallah,daha cok yeni gebeligim.sirinyerde ahmet seckin önogluna gidiyorum bende.genel olarak ailecek kendisine gidiyoruz biz zaten dogumda ya da herhangi bir problemde
Merhaba, ben de 9 haftalık hamileyim ve dr arayışındayım. Daha önce Hüseyin Ceyberi'ye gittim, bu hafta Kahraman Kolday'ı deneyeceğim. Mete Tarcan için de iyibir dr diyorlar. Doğumu hangi hastanede yaptırıyor, doğum ve muayene ücretleri nasıl acaba? Ultrason cihazları nasıl , muayene ne kadar sürüyor, çok sıra bekliyor musunuz? Biraz bilgi rica ediorum...tşk
kız annesi olmayı cok istemiştim ama sabah öğrendim ki erkek annesi olacağım. doktor "ahanda işte pipisi diyerek gösterdi, bir de resmini çekti pipisinin :).. ama tabiki önemli olan sağlıklı olması ve suanda herhangi bir sorun yok...Hadi insallah canim, once saglikli olmasi tabi ki, sonra da gonlumuzden gecen...Haberlerini bekliyoruz merakla
çok geçmiş olsun, umarım hersey yolunda gider... benimde oğlum oluyor..ben de kız annesi olmayı çok istemişimdir. ama benim oğluşum olcak rabbimin izniyle. bu arada 3 gün önce annemin sağlık durumuyla ilgili kötü haber aldım. annem mesane kanseriyedi,ameliyat olmuştu tepecikte bundan 2 yıl önce. geçen sene çekildiği tomografide metastaz olduğu saptanmış fakat rapora dökülmemiş. aradan bir yıl geçmiş ve biz bu seneki raporda bunu öğrendik. moralim alt üst. karnımda bebeğim aklımda annem. dua edin lütfen. tanıdğım tanımadığım herkesten dua beklioyorum annem için
evet cnm ayni muaynehanedeler.cok iyi bir dr.dur ahmet bey.ben guzelyalida oturuyorum, guzelyalidan gidiyorum sirinyerehayırlı olsun arkadaşım sag salim bebeğini kucagına alırsın inşallah.bende bucada oturuyorum. ahmet bey tahir beyle aynı yerde çalışıyor demi. ahmet bey hakkında iyi şeyler duymustum.
Merhaba bende izmirdeyim doktorum fuat akercan kendisinden cok memnunum bugun 13+3 günlük olduk kuz bebek sanirim diger randevuda kesinlesicek . Ayrintili ultrason için dr arayisinda olanlara doktorumu tavsiye ederim. Bu 2. Gebeliğim ilk bebeğimi kaybettim bu yuzden periantologa gidiyorum.ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak arasi kisa oldugu icin. Keske dogal dogum şansım olsaydı diyorum.
hayırlı olsun canım. sağ salim kucağına almakta nasip olsun.Merhaba arkadaşlar
S.a.t 2 Aralık
B.a.t 27 Aralık 10 gün Gecikti
beta hcg Sonucumu bugün aldım 1390.64
bu topikte baya erkek var gibi. ama ben haziran annelerini takip ediyorum orda kızlar çogunlukta tatlım. benimde erkek bu arada. sen isme karar verdin mi?Kizlaarr bu ara erkek donemi sanirsam.. allah saglikli evlatlar nasip etsin hepimize...
Uzagim ama ne yapayim bir tek ona guvenebiliyorum:)aaa sen baya uzaklardan geliyosun.bende şirinyerdesin sanmıştım.
kız annesi olmayı cok istemiştim ama sabah öğrendim ki erkek annesi olacağım. doktor "ahanda işte pipisi diyerek gösterdi, bir de resmini çekti pipisinin :).. ama tabiki önemli olan sağlıklı olması ve suanda herhangi bir sorun yok...
çok geçmiş olsun, umarım hersey yolunda gider... benimde oğlum oluyor..
Merhaba arkadaşlar
S.a.t 2 Aralık
B.a.t 27 Aralık 10 gün Gecikti
beta hcg Sonucumu bugün aldım 1390.64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?