2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

merhaba
benim de doktorum Fuat Bey .16.haftayı tamamladık. On gün sonra randevumuz var. Ben de merakla bekliyorum. Umarım hepimiz için sağlıkla geçen bi süreç olur.
Aramızda az fark var dr cok iyi ben oyle muayene olmamistim hic bizim sonraki muayenemiz 30unda :)

Bende cinarliya tahir ozgudere gidecegim insallah.daha once arksdslarim cok memnun kalmisti

Arkadaşlar özel doktorunuzun doğum parası kaç para alacak+hastane toplamda ne kadara mal olucak paylaşalım bende kentte yapmak istiyorum doktorum 3000 alıyor kent hastanesi ne kadar alır acaba?

Arkadaşlar özel doktorunuzun doğum parası kaç para alacak+hastane toplamda ne kadara mal olucak paylaşalım bende kentte yapmak istiyorum doktorum 3000 alıyor kent hastanesi ne kadar alır acaba?
ben daha sormadım canım ama 3300 diye duydum. ben şifa ünversitesi hastanesi prof. serkan güçlüye gidiyorum.

Benim gittiğim Dr birçok hastanede doğum yaptırıyor egepol de olursa 2800 tl dedi. Maya klinik hasan yildiz doktorum

Merhaba izmirli guzel anneler bende sizlerden biriyim 8 haftalık hamileyim daha çok minigiz sıkıntılarımız var 3ayı doldurmayi bekliyoruz bende egepol'de Hakan bey'e gidiyorum ilgili kibar bir bey tavsiye ederim

Selam kizlar...
Bende bu ay arastirmalarimin ardindan Karataş hastanesi aysel zabit tasere gitmeye başladım...
Harika bir dr... tavsiye ederim :)

Benim doktor kendisi 3000 TL istiyor işin içine hastanede girince ne kadar olacak tahmin edemiyorum

Aramızda az fark var dr cok iyi ben oyle muayene olmamistim hic bizim sonraki muayenemiz 30unda :)
genel olarak ben de memnunum zaten başka bir doktor arkadaşın tavsiyesi üzerine buldum. ilgili bi doktor fakat çok hızlı ve fazla tıbbi terim kullanarak konuşuyor. ben de daha iyi anlayabilmek için dersimi çalışarak gidiyorum:)

Ben bazı seyleri bildigim icin dikkat etmedim ama benim.bir kaybim var o yuzden herseyi acikliyor detayli bakiyor ve pisikolojikde destek oluyor resmen gecen randevuda ağladım hungur hungur hormonlar tavan yapinca hic bir hastaya bu kadar anlatmadim biseyi dedi gercekten cok ilgili ben kendim arastirmalarim sonucu buldum doktoru iyiki bulmusum baska bir doktora gitmem artık tabi dogum masrafi aklimda bi soru isareti simdidende soramiyorum :)

umarım her şey güzel olur
ben de değiştirmem gibi geliyor doktorumu. Ayrıca bi uzmanlık alanının olması da beni memnun ediyor. Doğum için 3000 alıyor diye biliyorum ,tabi hastane ücreti hariç.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. (Amin)

Arkadaslar meraba bende izmirden 2015 annesi olucam insallah.rabbim herkesin evladını kucagina almayi nasip etsin.ben şifanın balçova poliklnigine gidiyorum doktorum övgü dogan.var mı bu doktora giden.

Merhaba izmirli guzel anneler bende sizlerden biriyim 8 haftalık hamileyim daha çok minigiz sıkıntılarımız var 3ayı doldurmayi bekliyoruz bende egepol'de Hakan bey'e gidiyorum ilgili kibar bir bey tavsiye ederim

Selam kizlar...
Bende bu ay arastirmalarimin ardindan Karataş hastanesi aysel zabit tasere gitmeye başladım...
Harika bir dr... tavsiye ederim :)

Hoşgeldiniz kızlaaar :)

Merhaba; kursla ilgili Lotus'la görüştüm bilgi vereyim dedim. Günlerim uymadığı için cumartesi pazar gidemiyorum. Pazardan pazara olması için de bir sonraki eğitimi ve kayıtların dolmasını bekleyeceğim. En geç Mart başına kadar giderim inşallah. Doktor randevum bu hafta, normal doğumla ilgili soru işaretlerimi konuşmayı düşünüyorum. Hala endişelerim kalırsa normal doğum yanlısı ve özel hastanede çalışan doktor arayışım devam ediyor. Doktor için 3000 TL civarı fiyatlar yazmışsınız çok doğru özel olanlar ve hast. de ayrı para ödeyecek olanlar 5000 i buluyor haberiniz olsun. Bu da çok yüksek olduğu için kendisi zaten hastanede çalışan bir doğal doğum uzmanı arayışındayım hala. Herkese sağlıklı doğumlar...

Kahraman koldayin cok ilgili oldugunu duydum gidince begeniceginizi dusunuyorum dogumu kentte ve cinarlida yaptiriyodu bir degisiklik yoksa
Mrb, Kahraman Kolday'a gittim, gerçekten çok ilgili, her şeyi siz sormadan anlatıyor. Dr'a gittiğimde 9 haftalıktım ve bana çok güzel renkli 4 boyutlu ultrason fotoğrafları verdi, kolları ve bacakları bile çok net görünüyor. Ultrason aleti gerçekten çok iyi. Evet doğumu kente veya çınarlıda yaptırıyor. Kahraman bey de devam edeceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…