Aramızda az fark var dr cok iyi ben oyle muayene olmamistim hic bizim sonraki muayenemiz 30unda :)merhaba
benim de doktorum Fuat Bey .16.haftayı tamamladık. On gün sonra randevumuz var. Ben de merakla bekliyorum. Umarım hepimiz için sağlıkla geçen bi süreç olur.
Bende simdiden memnunum doktordan senin az kalmış dogumu nerde yaptiriyor konustunuzmu merak ediyorum ama erken diye soramiyorum.Benim doktorumda fuat bey ve inanılmaz memnunum...
ben daha sormadım canım ama 3300 diye duydum. ben şifa ünversitesi hastanesi prof. serkan güçlüye gidiyorum.Arkadaşlar özel doktorunuzun doğum parası kaç para alacak+hastane toplamda ne kadara mal olucak paylaşalım bende kentte yapmak istiyorum doktorum 3000 alıyor kent hastanesi ne kadar alır acaba?
yok canım hastane ve doktor birlikte.Sadece doktorun aldığı para mı 3300 canım yoksa hastane+doktor mu?
Henuz bizde konusmadik. Onumuzdeki kontrollerde netlesir artik. Bildigim kadariyla cinarlim yada kentte yaptiriyorBende simdiden memnunum doktordan senin az kalmış dogumu nerde yaptiriyor konustunuzmu merak ediyorum ama erken diye soramiyorum.
Dr un kim canımBenim doktor kendisi 3000 TL istiyor işin içine hastanede girince ne kadar olacak tahmin edemiyorum
genel olarak ben de memnunum zaten başka bir doktor arkadaşın tavsiyesi üzerine buldum. ilgili bi doktor fakat çok hızlı ve fazla tıbbi terim kullanarak konuşuyor. ben de daha iyi anlayabilmek için dersimi çalışarak gidiyorum:)Aramızda az fark var dr cok iyi ben oyle muayene olmamistim hic bizim sonraki muayenemiz 30unda :)
Bende ayni yerler diye duydum :) senin bebisine kavusmaya az kalmis darisi bizlereHenuz bizde konusmadik. Onumuzdeki kontrollerde netlesir artik. Bildigim kadariyla cinarlim yada kentte yaptiriyor
Ben bazı seyleri bildigim icin dikkat etmedim ama benim.bir kaybim var o yuzden herseyi acikliyor detayli bakiyor ve pisikolojikde destek oluyor resmen gecen randevuda ağladım hungur hungur hormonlar tavan yapinca hic bir hastaya bu kadar anlatmadim biseyi dedi gercekten cok ilgili ben kendim arastirmalarim sonucu buldum doktoru iyiki bulmusum baska bir doktora gitmem artık tabi dogum masrafi aklimda bi soru isareti simdidende soramiyorum :)genel olarak ben de memnunum zaten başka bir doktor arkadaşın tavsiyesi üzerine buldum. ilgili bi doktor fakat çok hızlı ve fazla tıbbi terim kullanarak konuşuyor. ben de daha iyi anlayabilmek için dersimi çalışarak gidiyorum:)
umarım her şey güzel olurBen bazı seyleri bildigim icin dikkat etmedim ama benim.bir kaybim var o yuzden herseyi acikliyor detayli bakiyor ve pisikolojikde destek oluyor resmen gecen randevuda ağladım hungur hungur hormonlar tavan yapinca hic bir hastaya bu kadar anlatmadim biseyi dedi gercekten cok ilgili ben kendim arastirmalarim sonucu buldum doktoru iyiki bulmusum baska bir doktora gitmem artık tabi dogum masrafi aklimda bi soru isareti simdidende soramiyorum :)
Arkadaslar meraba bende izmirden 2015 annesi olucam insallah.rabbim herkesin evladını kucagina almayi nasip etsin.ben şifanın balçova poliklnigine gidiyorum doktorum övgü dogan.var mı bu doktora giden.
Merhaba izmirli guzel anneler bende sizlerden biriyim 8 haftalık hamileyim daha çok minigiz sıkıntılarımız var 3ayı doldurmayi bekliyoruz bende egepol'de Hakan bey'e gidiyorum ilgili kibar bir bey tavsiye ederim
Selam kizlar...
Bende bu ay arastirmalarimin ardindan Karataş hastanesi aysel zabit tasere gitmeye başladım...
Harika bir dr... tavsiye ederim :)
Mrb, Kahraman Kolday'a gittim, gerçekten çok ilgili, her şeyi siz sormadan anlatıyor. Dr'a gittiğimde 9 haftalıktım ve bana çok güzel renkli 4 boyutlu ultrason fotoğrafları verdi, kolları ve bacakları bile çok net görünüyor. Ultrason aleti gerçekten çok iyi. Evet doğumu kente veya çınarlıda yaptırıyor. Kahraman bey de devam edeceğim sanırım.Kahraman koldayin cok ilgili oldugunu duydum gidince begeniceginizi dusunuyorum dogumu kentte ve cinarlida yaptiriyodu bir degisiklik yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?