Başladım canım kullanıyorum. Kaşımamaya çalışayım o halde. Doğruluk payı vardır belki, bol sıvı almak önemli, arttırmam gerek sıvı alımımı...Catlaklar icin kreme basla canim. Ben mustela kullaniyorum. Kasinti catlamaya isaret diye biliyorum. Bana kasinirsan kasima demislerdi. Kasimayinca catlamiyormus sanirim. Ne kadar dogru bilmiyorum sacma gelmişti ama.
Ben bayadır araştırıyorum cnm ve en sonunda casual cadillac siparişi verdim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kullanan-var-mi.629919/page-5#post-38835486 bu linkten araştırmalara bakabilirsin. Bana göre en fazla artısı olan model buydu.Kızlar bebek arabası araştıran alan var mı aramızda?? Fikri ya da tavsiyesi olan?
Ben bayadır araştırıyorum cnm ve en sonunda casual cadillac siparişi verdim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-kullanan-var-mi.629919/page-5#post-38835486 bu linkten araştırmalara bakabilirsin. Bana göre en fazla artısı olan model buydu.
Kızlar; bişey sorcam ikili ve üçlü testler her hamileye rutin mi uygulanır, yoksa sadece ikili testte risk olanlara mı üçlü test uygulanır. Siz hangilerini yaptırdınız, bu konuda bilgisi olan var mı?
benim ikili test sonucum iyi çıktı. drum 3lü test yerine afp yeterli dedi. 4lü test te istemedi.sadece ayrıntılı ultrason çektirtti. çok şükür hepsi normal. en son şeker yüklemesi yaptırdım. ayılıp bayıldım. zorlu 4 saat geçirdimKızlar; bişey sorcam ikili ve üçlü testler her hamileye rutin mi uygulanır, yoksa sadece ikili testte risk olanlara mı üçlü test uygulanır. Siz hangilerini yaptırdınız, bu konuda bilgisi olan var mı?
Arkadaslar kimler Seker yuklemesi yaptirdi kafam cok karisik su canan karatay mi ne adi neyse siddetli yaptirmayin diyor hatta dava bile acicakmis gecn tv de aciklama yapti her kafadan baska bir ses cikiyor sizler ne yaptiniz ?
banada haber verir misin lutfen bende subatta gidicem kontrole bende sorarim suan doktorda hic o konuyu acmadi ama senin dedigin gibi bende arkadaslarimdan cevremden yaptirmamami soyluyorlar
ben annemin tüm karşı çıkmalarına rağmen yaptırdım. doktorum yaptırmamın yaptırmamamdan daha olumlu olduğu yönde konuştu. ya şekerim varsa bunu bilmeden devam edersem bebekte ortaya çıkacak olan rahatsızlıkları göze alabiliyosan yaptırma dedi. yaptırdım ama resmen ayılıp bayıldım. kalp çarpıntım ve uyuşmalarım oldu. açlık kanla birlikte 3 saat boyunca her saat başı kan verdim ama çok rahatsızlandım. sedyede geçti 4 saatim. sonrasında keşke yaptırmasaydım dedim. ya bebeğime bişey olsaydı. rabbim korudu sonucum iyi çıktı şükürArkadaslar kimler Seker yuklemesi yaptirdi kafam cok karisik su canan karatay mi ne adi neyse siddetli yaptirmayin diyor hatta dava bile acicakmis gecn tv de aciklama yapti her kafadan baska bir ses cikiyor sizler ne yaptiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?