2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

ben de 24. haftamdayım. 73 ile hamile kaldım, ilk 4 ayda 3 kilo verdim ve şimdi 72,5 kiloyum. ben kadar yiyormusunuz bilemem. her yediğim kalorili şeyler ama almıyorum kilo. 2 gün önce şeker yüklemesi yaptırdım. benim için çok zorlayıcı bi testti. ama doktoruma yaranamadım kilo konusunda,fena gitmiyosun dedi. daha ne olsun dedim ben de,millet nasıl kilo almış die de ekledim.oğluşum 670 gr olmuş. kurban olsun ona annesi

Catlaklar icin kreme basla canim. Ben mustela kullaniyorum. Kasinti catlamaya isaret diye biliyorum. Bana kasinirsan kasima demislerdi. Kasimayinca catlamiyormus sanirim. Ne kadar dogru bilmiyorum sacma gelmişti ama.
Başladım canım kullanıyorum. Kaşımamaya çalışayım o halde. Doğruluk payı vardır belki, bol sıvı almak önemli, arttırmam gerek sıvı alımımı...

Kızlar bebek arabası araştıran alan var mı aramızda?? Fikri ya da tavsiyesi olan?

Arkadaslar internetten 3lu test sonucuma baktim. Afp degeri 88,3 yaziyor. Bu kac mom oluyor acaba. Riskli miyim sizce.. doktorumu ariyorum cevap vermiyor.. diger degerlerim normal (down sendromu, ntd...)

AFP 59.9 MOM KARŞILIĞI 1.43 BENİM CANIM FİKİR VERMESİ AÇISINDAN YAZDIM. SONUÇ KISMINDA DA YÜKSEK BULUNMAMIŞTIR YAZIYOR.

Ben de yaklaşık 4 kg almışım kızlar, bu haftada normaldir heralde. bu arada çatlak olmasın diye ben de lierac kullanıyorum. Başlarda benim de çok kurudu kaşındı o zamanlar da badem yağı ve zeytin yağı sürdüm çok işe yaradı. Krem de baya etkili 1 gün sürmesem hemen beyazlaşıp kuruyor cildim. Her gün sürüyorum ve memnunum.

bende 19.haftalik hamileyim Izmir karatas hastanesine gidiyorum Osman Celik bey cok memnunum :)

bende uclu test yaptirdim karatasta ama daha sonucu almadim daha cikmadi heyecanla bekliyorum

Kızlar; bişey sorcam ikili ve üçlü testler her hamileye rutin mi uygulanır, yoksa sadece ikili testte risk olanlara mı üçlü test uygulanır. Siz hangilerini yaptırdınız, bu konuda bilgisi olan var mı?

Ikili testim cok güzel temiz cikti ama doktor yinede üclu tarama testini yapti bende Benim bildigim ve arkadaslarimdan duydugum herkez yaptirmiyor yani sana bagli istersen yaptir istersen yaptirma ama yapmanda fayda var tabi canimmm..

Kızlar; bişey sorcam ikili ve üçlü testler her hamileye rutin mi uygulanır, yoksa sadece ikili testte risk olanlara mı üçlü test uygulanır. Siz hangilerini yaptırdınız, bu konuda bilgisi olan var mı?

Canim benim sorunsuz cikan ikili testim sonrasinda, doktorum uclu test istemedi ve gerekmedigini soyledi. Uclu test 16. haftada yapiliyor. Doktorum Ikili testte de uclu testte de %5 yanilma payi oldugunu, ikisini birden yaparak gereksiz yere totalde %10 luk yanilma payi ile hastanin kaygi ve strese suruklendigini soyledi. Aciklamalarini makul ve mantikli buluyorum.

benim ikili test sonucum iyi çıktı. drum 3lü test yerine afp yeterli dedi. 4lü test te istemedi.sadece ayrıntılı ultrason çektirtti. çok şükür hepsi normal. en son şeker yüklemesi yaptırdım. ayılıp bayıldım. zorlu 4 saat geçirdim

Arkadaslar kimler Seker yuklemesi yaptirdi kafam cok karisik su canan karatay mi ne adi neyse siddetli yaptirmayin diyor hatta dava bile acicakmis gecn tv de aciklama yapti her kafadan baska bir ses cikiyor sizler ne yaptiniz ?

Arkadaslar kimler Seker yuklemesi yaptirdi kafam cok karisik su canan karatay mi ne adi neyse siddetli yaptirmayin diyor hatta dava bile acicakmis gecn tv de aciklama yapti her kafadan baska bir ses cikiyor sizler ne yaptiniz ?

Şeker yüklemesi hakkında ben de açıklamalarını duydum Karatay' ın... Çevreden bana söylenen de yaptırmamam yönünde. Ancak kendim araştırmadım, doktorumla da konuyu hiç konuşmadım. Doktorum ''yapacağız'' derse, önce arastırmak isterim açıkçası, direkt ''tamam'' demem, çünkü bu konu hakkında olumlu bir yorum duymadım. 24 Ocaktaki kontrolümde konuyu danışacağım.

banada haber verir misin lutfen bende subatta gidicem kontrole bende sorarim suan doktorda hic o konuyu acmadi ama senin dedigin gibi bende arkadaslarimdan cevremden yaptirmamami soyluyorlar

banada haber verir misin lutfen bende subatta gidicem kontrole bende sorarim suan doktorda hic o konuyu acmadi ama senin dedigin gibi bende arkadaslarimdan cevremden yaptirmamami soyluyorlar

Doktorumla 24 Ocak' ta konu hakkında görüşüp, mutlaka bilgi veririm canım sana da...

ben annemin tüm karşı çıkmalarına rağmen yaptırdım. doktorum yaptırmamın yaptırmamamdan daha olumlu olduğu yönde konuştu. ya şekerim varsa bunu bilmeden devam edersem bebekte ortaya çıkacak olan rahatsızlıkları göze alabiliyosan yaptırma dedi. yaptırdım ama resmen ayılıp bayıldım. kalp çarpıntım ve uyuşmalarım oldu. açlık kanla birlikte 3 saat boyunca her saat başı kan verdim ama çok rahatsızlandım. sedyede geçti 4 saatim. sonrasında keşke yaptırmasaydım dedim. ya bebeğime bişey olsaydı. rabbim korudu sonucum iyi çıktı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…