Merhaba; kursla ilgili Lotus'la görüştüm bilgi vereyim dedim. Günlerim uymadığı için cumartesi pazar gidemiyorum. Pazardan pazara olması için de bir sonraki eğitimi ve kayıtların dolmasını bekleyeceğim. En geç Mart başına kadar giderim inşallah. Doktor randevum bu hafta, normal doğumla ilgili soru işaretlerimi konuşmayı düşünüyorum. Hala endişelerim kalırsa normal doğum yanlısı ve özel hastanede çalışan doktor arayışım devam ediyor. Doktor için 3000 TL civarı fiyatlar yazmışsınız çok doğru özel olanlar ve hast. de ayrı para ödeyecek olanlar 5000 i buluyor haberiniz olsun. Bu da çok yüksek olduğu için kendisi zaten hastanede çalışan bir doğal doğum uzmanı arayışındayım hala. Herkese sağlıklı doğumlar...
Amin inşallah canim. 3000 tl ise iyi periantolog olunca ben daha fazla olabilir diye düşündüm açıkçası.umarım her şey güzel olur
ben de değiştirmem gibi geliyor doktorumu. Ayrıca bi uzmanlık alanının olması da beni memnun ediyor. Doğum için 3000 alıyor diye biliyorum ,tabi hastane ücreti hariç.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. (Amin)
ben bucadayım canım. can bey ve aylin hanımı herkes çok begeniyor.merhaba arkadaşlar bende eylül annesi olucam inşallah bende bucadaki tınaztepe hastanesine gidiyorum ama birkaç doktor denemek istiyorum önerebilceğiniz doktor varmı topiği baştan sona kadar okudum çokn güzel paylaşımlar olmuş...
merhaba. Ben Karataş'ta Ahmet Kılyar'a gidiyorum.. Onu tercih etmemdeki en büyük neden çevremdeki kişilerin çok memnun olmasıydı. Doktor gerçekten işinde çok iyi. Mesela bir arkadasımın değerleri yüksek çıkmış, 3 tane doktora götürmüşler, hepside çocugu alalım demişler.Sonra Ahmet Beye götürdüler. Ahmet Bey "Sen muhtemelen ikiz bebek taşıyordun, bir tanesi gelişmeden ölmüş, o yüzden diğerinin değerleri yüksek cıkıyor, 1 hafta sonra tekrar bakalım" demiş. ve suan cocukları 2 yasında, hiç bir problemi yok. Ben bunları duyunca gitmeye karar verdim. Görüşme sırasında cok ayrıntılarıyla herseyi anlatmıyor, sorarsan cevap veriyor, biraz aceleci bir tavrı var ama bence herseyden önemlisi bir sorun karsısındaki tecrübesi...merhaba arkadaşlar bende eylül annesi olucam inşallah bende bucadaki tınaztepe hastanesine gidiyorum ama birkaç doktor denemek istiyorum önerebilceğiniz doktor varmı topiği baştan sona kadar okudum çokn güzel paylaşımlar olmuş...
ben can beye gitmiştim pek elektrik alamadım 2 hafta sonra aylin hanıma gtmeyi düşünüyorum bakalım....ben bucadayım canım. can bey ve aylin hanımı herkes çok begeniyor.
merhaba arkadaşlar bende eylül annesi olucam inşallah bende bucadaki tınaztepe hastanesine gidiyorum ama birkaç doktor denemek istiyorum önerebilceğiniz doktor varmı topiği baştan sona kadar okudum çokn güzel paylaşımlar olmuş...
selam arkadaşlar bende 27 haftalık hamileyim İzmirliyim fakat doğumumu samsunda yapacağım çünkü eşimin işinden dolayı burada yaşıyoruz.aranıza katılmamda bi sakınca yoksa bende burdan sizlere katılmak isterim:))herkezee tekrardan merhabalaarrr:))
ben de 4 kio aldım. 52ydim 56 olmuşum. düne kadar 55tim... benim de iştahım cok açık, sürekli hamurişi yiyorum..12-13 kiloyla bitirsem süper olacakKızlar kilo durumlarınız nasıl? Ben 2 kilo almışım hamilelik başındaki kiloma göre, iştahım çok açıldı...Akşam yemeğini yer yemez sabah kahvaltısında ne yesem diye düşünmeye başlıyorum
Kızlar kilo durumlarınız nasıl? Ben 2 kilo almışım hamilelik başındaki kiloma göre, iştahım çok açıldı...Akşam yemeğini yer yemez sabah kahvaltısında ne yesem diye düşünmeye başlıyorum
canım ben yarım kilo falan aldım daha. bende nasıl acıkıyorum bu aralar sorma. akşam yemekten kalkıyorum hemen meyveye saldırıyorum. yatana kadar açım. ama kilo almıyım diye tutuyorum kendimi. kilo yapmıycak şeyler atıştırıyorum. süt içiyorum. havuc yiyorum.Kızlar kilo durumlarınız nasıl? Ben 2 kilo almışım hamilelik başındaki kiloma göre, iştahım çok açıldı...Akşam yemeğini yer yemez sabah kahvaltısında ne yesem diye düşünmeye başlıyorum
canım ben yarım kilo falan aldım daha. bende nasıl acıkıyorum bu aralar sorma. akşam yemekten kalkıyorum hemen meyveye saldırıyorum. yatana kadar açım. ama kilo almıyım diye tutuyorum kendimi. kilo yapmıycak şeyler atıştırıyorum. süt içiyorum. havuc yiyorum.Kızlar kilo durumlarınız nasıl? Ben 2 kilo almışım hamilelik başındaki kiloma göre, iştahım çok açıldı...Akşam yemeğini yer yemez sabah kahvaltısında ne yesem diye düşünmeye başlıyorum
2 kilo mu???negüzell maşalahh vallaha ben bugüne kadar 7 kilo aldım hatta 8 bile olmuş olabilirim yarın kontrolüm var su içsem şişiyorum sanki çok enteresan bi şekilde.sen nasıl başardın kilo almamayı bu kadar ay?
canım ben yarım kilo falan aldım daha. bende nasıl acıkıyorum bu aralar sorma. akşam yemekten kalkıyorum hemen meyveye saldırıyorum. yatana kadar açım. ama kilo almıyım diye tutuyorum kendimi. kilo yapmıycak şeyler atıştırıyorum. süt içiyorum. havuc yiyorum.
ben ilk üç ay hiç kilo almadım ama sonra bi anda ne oldu anlamadım ve yaklaşık 2,5-3 kilo kadar aldım(şuan
17+2 yiz).iştahım fena açıldı, yeme düzenimi değiştirmemeye, bebeğe yaramayacak gereksiz kalori almamaya çalışıyorum.
Az once esime soyledim bende kasarli boyoz istiyorim sabaha diye. Kac gunlerdir canim istiyor ama tutmuycam kendimi artık. Canim sen benim kilo almadigima bakma. Ben diyet yapiyorum tansiyon icin. Tuzsuz besleniyorum. Hamur iside yok. O yuzde kilo almadim hic. Tansiyonu dusurdugum icin simdilerde biraz daha rahat hareket ediyorum. Canimin istedigini erken saatlerde yiyorum. O da haftada bir gün.Yarim kilo muuu??Harikasin canim yaaa!! Gecen gun sabah kahvaltida 2 koca yagli boyozu nasil bir istahla yedim bilsen, hayatimda bu hizla ve birden fazla boyozu ayni anda yememistim. Dogum yapan bir arkadasim, son aylarda istahin daha da arttigini soyledi iyice moralim bozuldu. Biraz daha dikkat edeyim ben de bari
Catlaklar icin kreme basla canim. Ben mustela kullaniyorum. Kasinti catlamaya isaret diye biliyorum. Bana kasinirsan kasima demislerdi. Kasimayinca catlamiyormus sanirim. Ne kadar dogru bilmiyorum sacma gelmişti ama.Karnim asiri gergin. Doktorum lierac onerdi catlaklari engellemek icin. Dunden beri dikkat ediyorum gergin karnimda ufaktan kasintilar basladi. Catlayacagina mi isaret ediyor acaba diye dusunuyorum... 24' unde kontrolum var, soracagim doktoruma kasintiyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?