Bende tedaviyle kaldım ama Dr normal Doğumu destekliyor bi sıkıntı çıkmazsaNe kadar güzel anlatmışsın canım evet çok haklısın. Bana 4 dr da sezeryan diyor tedaviyle hamile kaldığım için. Yoksa sağlık açısından şimdilik bir engel yok ama bende normal doğum olmasını çok istiyorumyazdıklarını okuyunca gene duygum depreşti
canım travazol gebelikte zararlı değil mi? eğer ddeğilse bana nie vermedi ki süründürdü beni dandik bi ilaçlaHımm anladım :) karbonatlı Sirkeli su falan denedin mi ? Muhtemelen denemişsindir travazol vericek Dr
Bana gece 12 den sonra aç kalıp gel dendi o derece açtım açlığı bıraktım çok susadımKolay gelsin canım. Boşver sıkıntı yapma. Benim de pazartesi günü şeker testim aç karnına şekerli suyu içince kusarım diye korkuyorum. 50 lik şeker testinde aç olmak şart mı?
bence çok hoşunuza gidiyorsa mete koyun gitsin belki onların 2. çocuk erkek olmucak yine kız olcak kim bilir dimi ama ya biz de karar verdik efe koycaz oğlanın adını :).
gerçekten cahillik ki ne chillik, kimseyle birşeyimi paylaşmayacağım bundan sonra
çocuğum erkek olursa mete koyarız diyorduk babasının ismi M benimkisi T ile başlıyor eşimin arkadaşıyla eşinin ağzına dolandı şimdi biz mete koyacağız mete çok güzelhalbuki onların ismiyle alakası yok ve kız bebeğe hamile 2. mete olacakmış
bebekli lavantalı buzdolabı süsü yapacağım dedim aynını yaptı yine bu söylediğim kız.
bazen çok sinirleniyorum 3. kişilere, sen biliyorsun ki bizim çevremiz hep aynı insanlardan oluşuyor niye böyle yapıyorsun
Sürekli üstüne yattıysan şişmesi normal cnm hareket ettirdiğinde geçerGunaydin kizlar hergun bir yerimde bir sey cikiyor bunun hamilelikle alakasi varmi ben hep sol tarafima yatiyorum bebek beslensin diye dun baktim sol kolum sismis birazda agriyor normal mi ki soluna yatip boyle birsey yasayan var mi ?
Normal almışsın canım sıkıntı yapma bebeklerimiz sağlıklı olsun boşver verilir kilolar.Arkadasim ben de 6.5 kilo aldim. Ama dogru duzgun yedigim yok inan ki.
Günde bir kere sür dedi Dr evet gebelikte uzun süre ve sık kullanımı Zararlı kortizon içeriyo diye biliyorum ben hiç kullanmadım yinede dikkat ettim biraz toparladıcanım travazol gebelikte zararlı değil mi? eğer ddeğilse bana nie vermedi ki süründürdü beni dandik bi ilaçla
bence çok hoşunuza gidiyorsa mete koyun gitsin belki onların 2. çocuk erkek olmucak yine kız olcak kim bilir dimi ama ya biz de karar verdik efe koycaz oğlanın adını :).
İyi canim keske yaptirmasaydin bu kadar ugrasmaya degmez. Ben se yuklemeyi yaptirdim ancak sonuclari almadim. Bir ara alip dr a gosterecegim insallah..
Ben gitmedim ama güzel bir hastane olduğunu duydum. Kabul ederler tabi canım niye etmesinler. Son anda bile değişebilir her şeyarkadaşlar Aranızda pendik emsey hastanesine giden var mı. Ben gitmiyorum ama doktorumu değiştirip oraya gitmek istiyorum. Bu vakitten sonra alırlar mı acaba beni. 24±3 haftalık. Önerebileceğiniz dr var mı?
Perinotologa sordum ben bunu öyle bişey yok dedi efsane bu dedi her iki tarafınıza da yatın dedi biz hareket etmezsek bizim dolaşımımız yavaşlıyor Ee haliyle çocuğada faydası olmuyoSaga yatincada bebek az besleniyor diye vicdan yapiyorum tekrar sola yatiyorum :/
benim hamilelik öncesi kullandığım oldu bana en iyi gelen oydu 4 aylıkken başaladı bi kaşıntı bana başka bi ilaç verdi ama sürüorum hiiç faydası yok acaba dediğin gibi sirkeli suyla yıkasam iyi gelir mi?Günde bir kere sür dedi Dr evet gebelikte uzun süre ve sık kullanımı Zararlı kortizon içeriyo diye biliyorum ben hiç kullanmadım yinede dikkat ettim biraz toparladı
Ben oraya gidiyorum ve Canan Hanımı tavsiye ederim normal doğumda çok iyiymiş diye bende ona geçtim :) ve alırlar cnm dert etme gelarkadaşlar Aranızda pendik emsey hastanesine giden var mı. Ben gitmiyorum ama doktorumu değiştirip oraya gitmek istiyorum. Bu vakitten sonra alırlar mı acaba beni. 24±3 haftalık. Önerebileceğiniz dr var mı?
Gelir cnm sabah akşam birinde sirkeli birinde karbonatlı su kullan ilaçtan iyidirbenim hamilelik öncesi kullandığım oldu bana en iyi gelen oydu 4 aylıkken başaladı bi kaşıntı bana başka bi ilaç verdi ama sürüorum hiiç faydası yok acaba dediğin gibi sirkeli suyla yıkasam iyi gelir mi?
canım strese girme soğuk kanlı ol inan o bile şeker sonucunu etkiliyormuş bana yükleme yapan hemşire sormuştu moralin kötüyse sonra yapalım diye.
vardır bunda da bir hayır sıkma canını sen =)
çok sağol canım onu denim ben en iyisiGelir cnm sabah akşam birinde sirkeli birinde karbonatlı su kullan ilaçtan iyidir
günaydın canımm bu gecede rahat uyudum 1 kere kalktım sadece o da wc ye hep böyle olsa keşke
rüyam da çok güzeldi minnoşumu doğuruyordum eşim yanımda doğumda falan ne acı ne sızı var bebeğimi gösteri bana kordonu daha kesilmeden falan çok güzeldi yaa boğum boğum kolları bacakları simsiyah saçları vardı maşaAllahmutlu uyandım bu sabah çok şükür
günaydıın =) 11 kilodan selam ediyorum sizlere, doğumda zaten kiloların çoğu gidecek inşallah ye kız can boğazdan gelir =)
ay parçası demekmiş =) anlamı da güzel ama ne benim ne eşimin ismiyle uyumlu değil
tuanayı benimle uygun olsun diye istiyorduk ama ona çatlak sesler çıktı
Offff offffallahım yattigim yerde kaldimmm sıkıntıdan patliyom ne zormus arkadas VC ye git gel yat başka bisi yok daha 42 günüm kaldiii alcimin çıkmasına
Günaydın hanimlar bir süredir bakamadım aklım burda ama yokluğum pek farkedilmemis sanirimyine yollardaydım gitgeller dersim fln vardi . Bu sefer yol çok yordu. Gelince de işler bitmiyor koşturmaca ..
Dün bezmialeme randevu aldim şeker yüklemesi için geldim . Saat 8.30 diye başlatmadi testi yok efendim saat kaca kadar aç kalırmışım vs . Eşim izin almış tekrar onunla da olmadı yarın için izin al vs uğraşmak istemiyorum. Bana gelince izinleri sıkıntı oluyorneyse hemen yarına saat 7.30 da gel dedi hemşire olacak insan. Geldim hastaneye 8 de açılacak sırayla çağıracak en son siradayim. Dünden ne farkı kaldı. Hakka girmek istemiyor beni erkenden çağırdı. Hakka girmek istemiyor dün bana boşuna gitgel yaptırdı. Çok gerildim bekliyorum suan...
Sizde durumlar nasil ne var ne yok
Gunaydn canmaman ne guze ruya da gormussun masallahh
Insallah hep oyle uyursun ama bi sure daha surer son aya soz veremiyoz
Evet bi 11 de bendennnay gayet de nutluyum saglikliyiz cok sukurr kilo takintilari bence su anki mesele degil kizcelerrr...
Bence hiccc 3. Kisileri karistirmayin, valla biz oyle yaptik esimle ikimiz bulduk sonra herkese isim bu dedik yanii. Onlarin vidividisi cekilir mi ayolll
Kayinvalide alindi azcik ama hicc umrmda degil onlara sorcaksam kendi aileme de sorardm asil ama kimseye sorup bi isim soylesinler sonra da kirilsinlar istemedm yanii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?