2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende tedaviyle kaldım ama Dr normal Doğumu destekliyor bi sıkıntı çıkmazsa

Hımm anladım :) karbonatlı Sirkeli su falan denedin mi ? Muhtemelen denemişsindir travazol vericek Dr
canım travazol gebelikte zararlı değil mi? eğer ddeğilse bana nie vermedi ki süründürdü beni dandik bi ilaçla

Kolay gelsin canım. Boşver sıkıntı yapma. Benim de pazartesi günü şeker testim aç karnına şekerli suyu içince kusarım diye korkuyorum. 50 lik şeker testinde aç olmak şart mı?
Bana gece 12 den sonra aç kalıp gel dendi o derece açtım açlığı bıraktım çok susadım

bence çok hoşunuza gidiyorsa mete koyun gitsin belki onların 2. çocuk erkek olmucak yine kız olcak kim bilir dimi ama ya biz de karar verdik efe koycaz oğlanın adını :).

Gunaydin kizlar hergun bir yerimde bir sey cikiyor bunun hamilelikle alakasi varmi ben hep sol tarafima yatiyorum bebek beslensin diye dun baktim sol kolum sismis birazda agriyor normal mi ki soluna yatip boyle birsey yasayan var mi ?
Sürekli üstüne yattıysan şişmesi normal cnm hareket ettirdiğinde geçer

canım travazol gebelikte zararlı değil mi? eğer ddeğilse bana nie vermedi ki süründürdü beni dandik bi ilaçla
Günde bir kere sür dedi Dr evet gebelikte uzun süre ve sık kullanımı Zararlı kortizon içeriyo diye biliyorum ben hiç kullanmadım yinede dikkat ettim biraz toparladı

bence çok hoşunuza gidiyorsa mete koyun gitsin belki onların 2. çocuk erkek olmucak yine kız olcak kim bilir dimi ama ya biz de karar verdik efe koycaz oğlanın adını :).

bizim bebeğimiz de kız , ilk zamanlar söylemiştik daha cinsiyet belli olmadan =)
efe güzelmiş kısa ve net biz de bir belirleseydik hayırlısıyla

İyi canim keske yaptirmasaydin bu kadar ugrasmaya degmez. Ben se yuklemeyi yaptirdim ancak sonuclari almadim. Bir ara alip dr a gosterecegim insallah..

Yaptırmaya niyetim yoktu da doktoruma geç gittim birde 2 ayda bir gidiyorum gibi . İstedi yaptirmayayim diyemedim.bende pişman oldum

arkadaşlar Aranızda pendik emsey hastanesine giden var mı. Ben gitmiyorum ama doktorumu değiştirip oraya gitmek istiyorum. Bu vakitten sonra alırlar mı acaba beni. 24±3 haftalık. Önerebileceğiniz dr var mı?
Ben gitmedim ama güzel bir hastane olduğunu duydum. Kabul ederler tabi canım niye etmesinler. Son anda bile değişebilir her şey

Saga yatincada bebek az besleniyor diye vicdan yapiyorum tekrar sola yatiyorum :/
Perinotologa sordum ben bunu öyle bişey yok dedi efsane bu dedi her iki tarafınıza da yatın dedi biz hareket etmezsek bizim dolaşımımız yavaşlıyor Ee haliyle çocuğada faydası olmuyo

Günde bir kere sür dedi Dr evet gebelikte uzun süre ve sık kullanımı Zararlı kortizon içeriyo diye biliyorum ben hiç kullanmadım yinede dikkat ettim biraz toparladı
benim hamilelik öncesi kullandığım oldu bana en iyi gelen oydu 4 aylıkken başaladı bi kaşıntı bana başka bi ilaç verdi ama sürüorum hiiç faydası yok acaba dediğin gibi sirkeli suyla yıkasam iyi gelir mi?

arkadaşlar Aranızda pendik emsey hastanesine giden var mı. Ben gitmiyorum ama doktorumu değiştirip oraya gitmek istiyorum. Bu vakitten sonra alırlar mı acaba beni. 24±3 haftalık. Önerebileceğiniz dr var mı?
Ben oraya gidiyorum ve Canan Hanımı tavsiye ederim normal doğumda çok iyiymiş diye bende ona geçtim :) ve alırlar cnm dert etme gel

Gelir cnm sabah akşam birinde sirkeli birinde karbonatlı su kullan ilaçtan iyidir

canım strese girme soğuk kanlı ol inan o bile şeker sonucunu etkiliyormuş bana yükleme yapan hemşire sormuştu moralin kötüyse sonra yapalım diye.

vardır bunda da bir hayır sıkma canını sen =)

Benim sonuçlar nasıl çıkacak kim bilir. Sabahtan beri saydirip duruyorum bu aralar hormonlar tavan mi yaptı ne yapti bi yere gidicem nasıl saydiriyorum bi gun cami açıp bagiricam

Gunaydn canm aman ne guze ruya da gormussun masallahh
Insallah hep oyle uyursun ama bi sure daha surer son aya soz veremiyoz

günaydıın =) 11 kilodan selam ediyorum sizlere, doğumda zaten kiloların çoğu gidecek inşallah ye kız can boğazdan gelir =)

Evet bi 11 de bendennn ay gayet de nutluyum saglikliyiz cok sukurr kilo takintilari bence su anki mesele degil kizcelerrr...

ay parçası demekmiş =) anlamı da güzel ama ne benim ne eşimin ismiyle uyumlu değil

tuanayı benimle uygun olsun diye istiyorduk ama ona çatlak sesler çıktı

Bence hiccc 3. Kisileri karistirmayin, valla biz oyle yaptik esimle ikimiz bulduk sonra herkese isim bu dedik yanii. Onlarin vidividisi cekilir mi ayolll
Kayinvalide alindi azcik ama hicc umrmda degil onlara sorcaksam kendi aileme de sorardm asil ama kimseye sorup bi isim soylesinler sonra da kirilsinlar istemedm yanii...

Offff offff allahım yattigim yerde kaldimmm sıkıntıdan patliyom ne zormus arkadas VC ye git gel yat başka bisi yok daha 42 günüm kaldiii alcimin çıkmasına

Ay canım geçmiş olsun, valla durumun çok zor,eline şiş iplik al bebişine batik ör bari,ne biliyim kitap al,güzel bir seri diziye falan başla,yoksa sıkıntıdan etrafındakilere sararsın,hem sana hem onlara yazık. Babamdan biliyorum,ayağı kırılıp 6 ay evde yattı,ama bizede dünyayı dar etti desem yeridir. İnan çok zor. Bir an önce kalkınmanı diliyorum.

Selam canım,bizdede durumlar aynı,ev iş koşturmaca,aradada gezmeler falan yaşıyoruz öylece.
Çok kötü hakkına girmişler. Ne kadar saçma,canları çalışmak istemememiş seni göndermişler resmen,yazık.

Bende bu cumartesi şeker yüklememi yaptırmıştım ama anca 1 saat içimde tutabildim,hemen çıkardım. Dünde sonuçlarım için doktorum aradı. Açlık şekerim normal çıkmış,ama 1 saatlik tokluk sınırda çıkmış. O yüzden takip edeceğiz dedi. Gittim şekermetre aldım. Sabah aç ölçtüm şimdi 1 saat tokluğu bekliyorum. Biraz da ona canım sıkıldı açıkçası.

Bu arada kızlar birşey önereceğim,belki takip edenleriniz vardır. Bebek bakım bebek onarım diye çok güzel bilgiler aktaran bir blog sitesi var,doğumdan emzirmeye,çocukluğa yetişkinliğe o kadar güzel bilgiler paylaşıyorlarki,okumaktan kendimi alamıyorum. Mutlaka göz gezdirin derim.

Kız ismi arayan anneler için Arya ismini önerebilirim, anlamı Soylu demek Hintçede.
birde Solin ismini önerebilirim, anlamı Çiçek Bahçesi Farsçada.

işe gelmesem sorun değil de işe gelince problem oluyor uyanmalar çok uyku seven değilim çok şükür sıkıntı yaşamam o konuda öyle düşünüyorum yani annem de dün akşam bana sen gece nöbet tutarsın bende gündüz merak etme falan dedi rahatım yani 40 çıkana kadar ordayım nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…