Bende haftaya cuma gidicektim ama Salı günü ilacım bitiyo mecbur gidicem artık :))keşke hepimizin evinde 3 boyutlu renkli ultrason olsa =)
ben de şimdi 28 de gittim dün doktor 33. haftada gel dedi. Sata göre 32. hafta çalışma raporu verecek. 5 hafta sonra gel dedi yani öncesinde bir şey demedi. 3 haftada bir e iner diye düşünüyordum ben decnm bende 25+0 bugün ve ayda bir gel diyor doktor. Hafta sonu kontrolum var bakalım ne der. Baştan beri mi 3 hafta da bir gidiyorsun kontrolle?
Gayet iyisin canım hiç dert etme ben kilo aldıkça seviniyorum alışık olmadığım için. aylarca diyetisyene gidip de 3 kilo alabilmiş insanımBENCE DE YAPMA YANİBEN DÜĞÜNÜMDE 45 TİM SONRA 47 OLDUM BÖYLE HAMİLE KALDIM. ŞİMDİ DE 53 ÜM... AMA YİYİP YİYİP KİLO ALAMAYANLARDAN OLMAK İSTERDİM..
valla bu ilaçları da eczaneden alınca daha ucuz oluyor. Diğer türlü bir de muayene parası fln veriyorsun yazılıp alınca.Bende haftaya cuma gidicektim ama Salı günü ilacım bitiyo mecbur gidicem artık :))
aynen bende sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimiağustos gelse doğsalar da hayırlısıyla evlat kokusu alsak mis mis =)) oy yerim ben onlarıııııı güp güp vuruyor benim kız nasıl eğlenceli :)
kız olsun erkek olsun farketmez unisex bi isim demekki ama milletin atışmasın güzeldi onları okuyup güldüm sabah sabahaynen cnm Ronay en güzeli bence. Şiddetle öneririm. 2 tane tanıdığım ronay var ikiside erkek :)
Kızlar ben dun hem dr hem de eczacı ile gorustum ozel hastanede yazılan raporda fark cıkıyormus eczacı ile alakası yokmus. Ucretsız alabılmek ıcın tekrar devletten heyet raporuncıkartmak gerekmiş.canım bugün sağlık ovağından yazdırdım, 2 kutu için 35 ödedim hibor için fark ödenmiyormuş cleaxan da fark çıkıyormuş, neyse artık az kaldı dayanacağız
kızlar doktor bana bir şey söylemedi ama kontrole ne zaman gitsem ki?
28 haftalık olduk artık 3 haftada bir normal midir ?
Amin inş arkadasımmmMaasallah barekallah..guzel haberler almak ne guzel..hep boyle guzel haberler alalim ins..
İlaç bahane :) Oğlumu özledimvalla bu ilaçları da eczaneden alınca daha ucuz oluyor. Diğer türlü bir de muayene parası fln veriyorsun yazılıp alınca.
Malesef ben de 10 kilo aldım dr 1 kılo daha aldan yeter dedıgünaydıın =) 11 kilodan selam ediyorum sizlere, doğumda zaten kiloların çoğu gidecek inşallah ye kız can boğazdan gelir =)
Birinci de emzık kullanmamanın cezasını çok cektım bunda farklı markalardan 2-3 tane alacagım hangısını emerse artıkkKızlar netten emzık ile ilgılı arastırma yaptım dr brown un emzıgını aldım nettrn gelecek inş.Eki Görüntüle 1830413
Maşallah maşallah,çok güzel göünüyorsun,senin kız olduğu için herhalde daha yanlamasına duruyor, benim ortada lkkocaman bir top var,hatta basketbol topuna dönüştü artık.İlk zamanlar yanlarım çok genişlemişti,şimdi yanlarım hiç kalmadı desem yeridir. Tamamen ortaya toplandı. Sivri sivri gidiyor.Kızlar 29. Haftanın ortalarında bennnn
Çok mu kotu gorunuyorum mmm
Nazarlar degmesın guzel kızına inşşşEki Görüntüle 1830327
Buda benim kızım
Merhaba Can'ım. BEBEK YAPIM BAKIM ONARIM diye bir blog var sanırım onu diyorsun şimdi baktım ben de. TeşekkürlerAy canım geçmiş olsun, valla durumun çok zor,eline şiş iplik al bebişine batik ör bari,ne biliyim kitap al,güzel bir seri diziye falan başla,yoksa sıkıntıdan etrafındakilere sararsın,hem sana hem onlara yazık. Babamdan biliyorum,ayağı kırılıp 6 ay evde yattı,ama bizede dünyayı dar etti desem yeridir. İnan çok zor. Bir an önce kalkınmanı diliyorum.
Selam canım,bizdede durumlar aynı,ev iş koşturmaca,aradada gezmeler falan yaşıyoruz öylece.
Çok kötü hakkına girmişler. Ne kadar saçma,canları çalışmak istemememiş seni göndermişler resmen,yazık.
Bende bu cumartesi şeker yüklememi yaptırmıştım ama anca 1 saat içimde tutabildim,hemen çıkardım. Dünde sonuçlarım için doktorum aradı. Açlık şekerim normal çıkmış,ama 1 saatlik tokluk sınırda çıkmış. O yüzden takip edeceğiz dedi. Gittim şekermetre aldım. Sabah aç ölçtüm şimdi 1 saat tokluğu bekliyorum. Biraz da ona canım sıkıldı açıkçası.
Bu arada kızlar birşey önereceğim,belki takip edenleriniz vardır. Bebek bakım bebek onarım diye çok güzel bilgiler aktaran bir blog sitesi var,doğumdan emzirmeye,çocukluğa yetişkinliğe o kadar güzel bilgiler paylaşıyorlarki,okumaktan kendimi alamıyorum. Mutlaka göz gezdirin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?