2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
cnm bende 25+0 bugün ve ayda bir gel diyor doktor. Hafta sonu kontrolum var bakalım ne der. Baştan beri mi 3 hafta da bir gidiyorsun kontrolle?
ben de şimdi 28 de gittim dün doktor 33. haftada gel dedi. Sata göre 32. hafta çalışma raporu verecek. 5 hafta sonra gel dedi yani öncesinde bir şey demedi. 3 haftada bir e iner diye düşünüyordum ben de

BENCE DE YAPMA YANİ BEN DÜĞÜNÜMDE 45 TİM SONRA 47 OLDUM BÖYLE HAMİLE KALDIM. ŞİMDİ DE 53 ÜM... AMA YİYİP YİYİP KİLO ALAMAYANLARDAN OLMAK İSTERDİM..
Gayet iyisin canım hiç dert etme ben kilo aldıkça seviniyorum alışık olmadığım için. aylarca diyetisyene gidip de 3 kilo alabilmiş insanım

ağustos gelse doğsalar da hayırlısıyla evlat kokusu alsak mis mis =)) oy yerim ben onlarıııııı güp güp vuruyor benim kız nasıl eğlenceli :)
aynen bende sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi benimkide dün hiç durmadı uyumadı desem yeridir hep böyle olsun

aynen cnm Ronay en güzeli bence. Şiddetle öneririm. 2 tane tanıdığım ronay var ikiside erkek :)
kız olsun erkek olsun farketmez unisex bi isim demekki ama milletin atışmasın güzeldi onları okuyup güldüm sabah sabah

canım bugün sağlık ovağından yazdırdım, 2 kutu için 35 ödedim hibor için fark ödenmiyormuş cleaxan da fark çıkıyormuş, neyse artık az kaldı dayanacağız
Kızlar ben dun hem dr hem de eczacı ile gorustum ozel hastanede yazılan raporda fark cıkıyormus eczacı ile alakası yokmus. Ucretsız alabılmek ıcın tekrar devletten heyet raporuncıkartmak gerekmiş.

Selam arkadaslar şeker yüklemesini İstanbul'da Avrupa yakasında olanlar nerede yaptırdılar acaba ve ücretleri nedir arkadaş özelde 150 TL ye yaptırdım Dedi bana uçuk bir fiyat gibi geldi.

Kızlar gordugum ruyayı anlatayım sıze, ruyamda doguruyorum yesıller ıcınde bebeği getırıyorlar, beyaz tombık bir minnoş, bakayım cınsıyetıne dıye acıyorum, pipiaaaaa yanlışlık oldu sanırum karışmış bu benım degıl alın dıyorummmmtam vercem bana goz kırparak guluyorrrkuyamıyorum vermeye, dursun mafem dıyorummmsaka gıbıı gıysılerın cogu pembe hastane cıkışı da nasıl gıyecek bunları dıye. Dusunuyorummmm

günaydıın =) 11 kilodan selam ediyorum sizlere, doğumda zaten kiloların çoğu gidecek inşallah ye kız can boğazdan gelir =)
Malesef ben de 10 kilo aldım dr 1 kılo daha aldan yeter dedıbuna içilirimkansız o kdr dıkkat edıyorum ama önune gecemıyorum çünkü az hareket edıyorum sorun burda cok asagıda hıssedıyorum dusecek gıbı gelıyor bebek hersey normalmil pızısyon degıstırdıgınden oluyormuşşş

Kızlar 29. Haftanın ortalarında bennnn
Çok mu kotu gorunuyorum mmm
Maşallah maşallah,çok güzel göünüyorsun,senin kız olduğu için herhalde daha yanlamasına duruyor, benim ortada lkkocaman bir top var,hatta basketbol topuna dönüştü artık.İlk zamanlar yanlarım çok genişlemişti,şimdi yanlarım hiç kalmadı desem yeridir. Tamamen ortaya toplandı. Sivri sivri gidiyor.

Merhaba Can'ım. BEBEK YAPIM BAKIM ONARIM diye bir blog var sanırım onu diyorsun şimdi baktım ben de. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…