2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ne kadar güzel anlatmışsın canım evet çok haklısın. Bana 4 dr da sezeryan diyor tedaviyle hamile kaldığım için. Yoksa sağlık açısından şimdilik bir engel yok ama bende normal doğum olmasını çok istiyorum yazdıklarını okuyunca gene duygum depreşti

Kaç kilo aldın canım? Ben 23+4 günlük oldum 10 kilo oldu şimdiden

Kolay gelsin canım. Boşver sıkıntı yapma. Benim de pazartesi günü şeker testim aç karnına şekerli suyu içince kusarım diye korkuyorum. 50 lik şeker testinde aç olmak şart mı?

Kolay gelsin canım. Boşver sıkıntı yapma. Benim de pazartesi günü şeker testim aç karnına şekerli suyu içince kusarım diye korkuyorum. 50 lik şeker testinde aç olmak şart mı?

Şart bide belli olmayan durum için bile aç gitmeli hastaneye . Tok olunca geri dönüşü yokta aç olduğunda gerek yoksa kantinden bi tost alırsın halledersin :)

Gunaydin kizlar hergun bir yerimde bir sey cikiyor bunun hamilelikle alakasi varmi ben hep sol tarafima yatiyorum bebek beslensin diye dun baktim sol kolum sismis birazda agriyor normal mi ki soluna yatip boyle birsey yasayan var mi ?

Şart bide belli olmayan durum için bile aç gitmeli hastaneye . Tok olunca geri dönüşü yokta aç olduğunda gerek yoksa kantinden bi tost alırsın halledersin :)
Tamam canım banada dr da hastanede aç ol dedi ama internetteki ah o diğer doktorlar yokmu insanın kafasını karıştırıyorlar 50 lik de aç olmaya gerek yok diye dr lar var kafam karıştı

Gunaydin kizlar hergun bir yerimde bir sey cikiyor bunun hamilelikle alakasi varmi ben hep sol tarafima yatiyorum bebek beslensin diye dun baktim sol kolum sismis birazda agriyor normal mi ki soluna yatip boyle birsey yasayan var mi ?
Ben de sola yattığım için arada kol ağrım oluyor. :/

veraerva Şöyle olabilir aç olduğunda açlık şekerine bakılıyor. Tok gittiğinde ise normal şekerı kontrol edip olaki bi sıkıntı varsa aç çağırabilir daha sonra . Baktı sorun yok boşuna aç bırakmayım diye düşünen dr ler var

Iyi canm cok sukur amin insallahh..

Iyi bari uyuyabilmissin canm ben de arada yorulunca falan da baya iyi uyuyorm
Iyi canm ya ben de ayni kizimla mesgulum kafamda hep aynii..
günaydın canımm bu gecede rahat uyudum 1 kere kalktım sadece o da wc ye hep böyle olsa keşke
rüyam da çok güzeldi minnoşumu doğuruyordum eşim yanımda doğumda falan ne acı ne sızı var bebeğimi gösteri bana kordonu daha kesilmeden falan çok güzeldi yaa boğum boğum kolları bacakları simsiyah saçları vardı maşaAllah mutlu uyandım bu sabah çok şükür

Kızlar az az başlayan ama bugün beni koltuk tepelerinde sürtünen kedilerim gibi çıldırtan bir kaşıntım var ölüyoreeeeeeeeee, soğuk su tutuyorum çok fena hemde çok çıldırıcam

ahhh ahhh o kaşıntı illeti bir geldi mi de birkaç gün gitmiyor gebelikten önce bir kere bana da olmuştu

aman Allahım o neydi öyle insan içine çıkamıyordum

fitille geçmişti bnimkisi ama hamilelikte ne der doktorun, inşallah hemencecik geçer sninki

bebeğine saf pamuk almış mıydın istersen onu ıslatıp koy ama sürekli değiştir biraz rahatlarsın

Arkadaşlar ben isim bulamıyorum kızına önerilerini bekliyorum bana yardımcı olun lütfen çok zormus bu isim işi
aynen ben de bulamıyorum ama yavrularımız şevval ayında doğacağı için şevval güzel bir seçenek gibi geliyor :)

tuana diyoruz biz ama onu da kimse beğenmiyor kaldık böyle kararsız

İyi canim keske yaptirmasaydin bu kadar ugrasmaya degmez. Ben se yuklemeyi yaptirdim ancak sonuclari almadim. Bir ara alip dr a gosterecegim insallah..

Benim sol tarafim curudu resmen artik saga da yatiyorum yapacak bir sey yok...

canım strese girme soğuk kanlı ol inan o bile şeker sonucunu etkiliyormuş bana yükleme yapan hemşire sormuştu moralin kötüyse sonra yapalım diye.

vardır bunda da bir hayır sıkma canını sen =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…