erkek yok mu erkekKız ismi arayan anneler için Arya ismini önerebilirim, anlamı Soylu demek Hintçede.
birde Solin ismini önerebilirim, anlamı Çiçek Bahçesi Farsçada.
:)) var olmaz olur mu cnm :)erkek yok mu erkek
ronay güzelmiş googledan baktım ronaylar kavgaya tutuşmuş:)) var olmaz olur mu cnm :)
Medar: Farsçada destek, dayanak
Ronay: Farsçada ay ışığı
Aybars : Türkçede ay gibi güzel
Zanyar: iran dilinde bilgin, bilen
İsfendiyar: Türkçede pehlivan
kızlar doktor bana bir şey söylemedi ama kontrole ne zaman gitsem ki?
28 haftalık olduk artık 3 haftada bir normal midir ?
BENCE DE YAPMA YANİNormal almışsın canım sıkıntı yapma bebeklerimiz sağlıklı olsun boşver verilir kilolar.
Gerçi benim 10 kilo almış halim 52 kg olunca pek sorun yapamadım
kişiye,doktora göre değişiyor canım bende 27+3te gittim 30+4 te tekrar gidicem ama kimisi aylık gidiyo sen istersen bekle istersen erken gitkızlar doktor bana bir şey söylemedi ama kontrole ne zaman gitsem ki?
canım ben 3 haftada bir gidiyorum.. normal bence
kişiye,doktora göre değişiyor canım bende 27+3te gittim 30+4 te tekrar gidicem ama kimisi aylık gidiyo sen istersen bekle istersen erken git
sorma ya özlüyor insan gerçektenben de 3 haftada bir gideyim o zaman haftaya salı gideyim özledim kızçemi =)
ben de 3 haftada bir gideyim o zaman haftaya salı gideyim özledim kızçemi =)
Kizlarrrrrr kiloooo almayi durduramiyorummmmm. Bundan sonra haftada 400 gr almam gerekliymis ben bunu gunde aliyom ya:) tartinin pillerini bozacammm... Kafam rahat etsin diye:) bir de kabizlik sorunum var haftada 1 ancak.. Acaba bundan mi kilom fazla cikiyo. Yedigim icimde kaliyo sanirim
ağustos gelse doğsalar da hayırlısıyla evlat kokusu alsak mis mis =)) oy yerim ben onlarıııııı güp güp vuruyor benim kız nasıl eğlenceli :)sorma ya özlüyor insan gerçekten
keşke hepimizin evinde 3 boyutlu renkli ultrason olsa =)bende çok özlüyorum inanki :) bahane arar gibiyim gitmek için
keşke hepimizin evinde 3 boyutlu renkli ultrason olsa =)
CANIM 6.5 KİLO ALDIM... DİKKAT EDİYORUM ASLINDAkaç kilodasın canım şuan , bende az mı alıyorum diye telaş yapıyorum kendime. kilo aldıran şeyleri yeme hamur işi falan , ayrıca kabızlık sorunu az su içmekten kaynaklanıyor. bende günde 2 litreden az su içersen bi sonraki gün çok kötü oluyorum. sende bol su içmeye özen göster. hem su içmek plesentanın suyu 2 saate bir yenilendiği için , bebiklerimizin gelişimi içinde çok önemli.
cnm bende 25+0 bugün ve ayda bir gel diyor doktor. Hafta sonu kontrolum var bakalım ne der. Baştan beri mi 3 hafta da bir gidiyorsun kontrolle?kızlar doktor bana bir şey söylemedi ama kontrole ne zaman gitsem ki?
CANIM 6.5 KİLO ALDIM... DİKKAT EDİYORUM ASLINDA
hayır canım 4- 5 haftada bir gittim baştan beri, ama artık sıklaşması lazım sanki. Doktor da şu zaman gel demiyor ki kafama göre takılıyorum =)cnm bende 25+0 bugün ve ayda bir gel diyor doktor. Hafta sonu kontrolum var bakalım ne der. Baştan beri mi 3 hafta da bir gidiyorsun kontrolle?
aynen cnm Ronay en güzeli bence. Şiddetle öneririm. 2 tane tanıdığım ronay var ikiside erkek :)ronay güzelmiş googledan baktım ronaylar kavgaya tutuşmuşbiri kız dio biri erkek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?