2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
:)) var olmaz olur mu cnm :)
Medar: Farsçada destek, dayanak
Ronay: Farsçada ay ışığı
Aybars : Türkçede ay gibi güzel
Zanyar: iran dilinde bilgin, bilen
İsfendiyar: Türkçede pehlivan
ronay güzelmiş googledan baktım ronaylar kavgaya tutuşmuş biri kız dio biri erkek diye

Normal almışsın canım sıkıntı yapma bebeklerimiz sağlıklı olsun boşver verilir kilolar.

Gerçi benim 10 kilo almış halim 52 kg olunca pek sorun yapamadım
BENCE DE YAPMA YANİ BEN DÜĞÜNÜMDE 45 TİM SONRA 47 OLDUM BÖYLE HAMİLE KALDIM. ŞİMDİ DE 53 ÜM... AMA YİYİP YİYİP KİLO ALAMAYANLARDAN OLMAK İSTERDİM..

kaç kilodasın canım şuan , bende az mı alıyorum diye telaş yapıyorum kendime. kilo aldıran şeyleri yeme hamur işi falan , ayrıca kabızlık sorunu az su içmekten kaynaklanıyor. bende günde 2 litreden az su içersen bi sonraki gün çok kötü oluyorum. sende bol su içmeye özen göster. hem su içmek plesentanın suyu 2 saate bir yenilendiği için , bebiklerimizin gelişimi içinde çok önemli.

CANIM 6.5 KİLO ALDIM... DİKKAT EDİYORUM ASLINDA

kızlar doktor bana bir şey söylemedi ama kontrole ne zaman gitsem ki?
28 haftalık olduk artık 3 haftada bir normal midir ?
cnm bende 25+0 bugün ve ayda bir gel diyor doktor. Hafta sonu kontrolum var bakalım ne der. Baştan beri mi 3 hafta da bir gidiyorsun kontrolle?

cnm bende 25+0 bugün ve ayda bir gel diyor doktor. Hafta sonu kontrolum var bakalım ne der. Baştan beri mi 3 hafta da bir gidiyorsun kontrolle?
hayır canım 4- 5 haftada bir gittim baştan beri, ama artık sıklaşması lazım sanki. Doktor da şu zaman gel demiyor ki kafama göre takılıyorum =)

biz de bugün 28 i doldurduk =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…