Bebek gelisiminde bi alt sinir bi de ust sinir vardir canim. Seninki alt sinirda olabilir ama dikkat etmen lazim haftanda 960 falan gozukuyo sanirim . ama cokta telas etme muz ye bol bol sut ic balik yagi hapi kullan doktoruna sor ve herseyi yerken acaba bu bebegime yararli mi diye dusun ben oyle dusunerek yiyorum calisiyo musun bilmiyorum ama calismiyosan mutlaka sol yanina yatarak dinlen geceleri uyurken mutlaka sol tarafina yat bebege giden kan akisini artiriyor..Kizlar dün kızımı gormeye gittim kilosu 670 grammis az degil mi yahamilelik takviminde baya yüksek yaziyo
Benim sol tarafim curudu resmen artik saga da yatiyorum yapacak bir sey yok...
geçen gün bende kendi kendime öyle düşündüm kızım olsaydı şevval koyabilirdim diyeaynen ben de bulamıyorum ama yavrularımız şevval ayında doğacağı için şevval güzel bir seçenek gibi geliyor :)
tuana diyoruz biz ama onu da kimse beğenmiyor kaldık böyle kararsız
canım bizimki de arada toplanıyor bir yere karnım geriliyor acıyor açıkcası yürürken fln garip oluyor. Özellikle uzanınca bunu yapıyor. Normal olsa gerek oturunca ya da ayağa kalkınca yapmıyor pek.Kızlarrrr acillll bişe sorcam bugun karnım çok sert sanki bide oğlum bi tarafta çok toplanıyo yada sertleşiyo hareketleri var çok şükür ama dünkü gibi çok değil sanki pztesi kontrolum var ama napsam normal miii acep akıntım falan normal öle sancı falanda yok ama bilemedimmmm
geçen gün bende kendi kendime öyle düşündüm kızım olsaydı şevval koyabilirdim diye
aa anlamını bilmiyorudum ne güzelmiş gerçektenay parçası demekmiş =) anlamı da güzel ama ne benim ne eşimin ismiyle uyumlu değil
tuanayı benimle uygun olsun diye istiyorduk ama ona çatlak sesler çıktı
isim konusunda herkesin bir fikri var. eşim ve benim bile aynı anda sevebileceğimiz ismi bulmak zorken bir de 3. 4. kişilere sorunca iş hepten karışıyor. En iyisi bir isme karar verip kararımız bu demek o zaman biz beğenmedik deseler bile kendileri ayıp eder :) sonuçta karar verilmiş olur. Ama bizim cahilliğimize geldi ilk çocuk olduğundan.ay parçası demekmiş =) anlamı da güzel ama ne benim ne eşimin ismiyle uyumlu değil
tuanayı benimle uygun olsun diye istiyorduk ama ona çatlak sesler çıktı
alırlar tabi neden almasınlar bende geçen ay değiştirdim doktorumu canım ama hastane hakkında bi bilgim yokarkadaşlar Aranızda pendik emsey hastanesine giden var mı. Ben gitmiyorum ama doktorumu değiştirip oraya gitmek istiyorum. Bu vakitten sonra alırlar mı acaba beni. 24±3 haftalık. Önerebileceğiniz dr var mı?
maşallah prensese maşallah ='))Eki Görüntüle 1830327
Buda benim kızım
maşallah prensese maşallah ='))
isim konusunda herkesin bir fikri var. eşim ve benim bile aynı anda sevebileceğimiz ismi bulmak zorken bir de 3. 4. kişilere sorunca iş hepten karışıyor. En iyisi bir isme karar verip kararımız bu demek o zaman biz beğenmedik deseler bile kendileri ayıp eder :) sonuçta karar verilmiş olur. Ama bizim cahilliğimize geldi ilk çocuk olduğundan.
Çok Talep var diye almayabilirler belki ne bileyim aklım karışık hala. Inş alırlaralırlar tabi neden almasınlar bende geçen ay değiştirdim doktorumu canım ama hastane hakkında bi bilgim yok
Hımm anladım :) karbonatlı Sirkeli su falan denedin mi ? Muhtemelen denemişsindir travazol vericek Dr@elfffth3 yarın bana doktor yolları göründü
Malum yerde kaşıntı ve sanırım mantar
ipek ismini çok severiiim hep naif güzel çalışkan kızlar olurlar :)Biz de kizimin adini ipek deniz ya da sevval dusunuyorum ama daha karar vermedik
inşaAllah istediğin olur canımÇok Talep var diye almayabilirler belki ne bileyim aklım karışık hala. Inş alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?