2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar dün kızımı gormeye gittim kilosu 670 grammis az degil mi ya hamilelik takviminde baya yüksek yaziyo
Bebek gelisiminde bi alt sinir bi de ust sinir vardir canim. Seninki alt sinirda olabilir ama dikkat etmen lazim haftanda 960 falan gozukuyo sanirim . ama cokta telas etme muz ye bol bol sut ic balik yagi hapi kullan doktoruna sor ve herseyi yerken acaba bu bebegime yararli mi diye dusun ben oyle dusunerek yiyorum calisiyo musun bilmiyorum ama calismiyosan mutlaka sol yanina yatarak dinlen geceleri uyurken mutlaka sol tarafina yat bebege giden kan akisini artiriyor..

Kizlar gebelik oncesi hic selulitim yoktu ama gebelik sonrasi inanilmaz selulitlerim oldu nerdeyse popomda bile var ayni sorunu yasayan var mi ya napmak.lazm yandim gitti :-(

aynen ben de bulamıyorum ama yavrularımız şevval ayında doğacağı için şevval güzel bir seçenek gibi geliyor :)

tuana diyoruz biz ama onu da kimse beğenmiyor kaldık böyle kararsız
geçen gün bende kendi kendime öyle düşündüm kızım olsaydı şevval koyabilirdim diye

canım bizimki de arada toplanıyor bir yere karnım geriliyor acıyor açıkcası yürürken fln garip oluyor. Özellikle uzanınca bunu yapıyor. Normal olsa gerek oturunca ya da ayağa kalkınca yapmıyor pek.

arkadaşlar Aranızda pendik emsey hastanesine giden var mı. Ben gitmiyorum ama doktorumu değiştirip oraya gitmek istiyorum. Bu vakitten sonra alırlar mı acaba beni. 24±3 haftalık. Önerebileceğiniz dr var mı?

ay parçası demekmiş =) anlamı da güzel ama ne benim ne eşimin ismiyle uyumlu değil

tuanayı benimle uygun olsun diye istiyorduk ama ona çatlak sesler çıktı
isim konusunda herkesin bir fikri var. eşim ve benim bile aynı anda sevebileceğimiz ismi bulmak zorken bir de 3. 4. kişilere sorunca iş hepten karışıyor. En iyisi bir isme karar verip kararımız bu demek o zaman biz beğenmedik deseler bile kendileri ayıp eder :) sonuçta karar verilmiş olur. Ama bizim cahilliğimize geldi ilk çocuk olduğundan.

arkadaşlar Aranızda pendik emsey hastanesine giden var mı. Ben gitmiyorum ama doktorumu değiştirip oraya gitmek istiyorum. Bu vakitten sonra alırlar mı acaba beni. 24±3 haftalık. Önerebileceğiniz dr var mı?
alırlar tabi neden almasınlar bende geçen ay değiştirdim doktorumu canım ama hastane hakkında bi bilgim yok

gerçekten cahillik ki ne chillik, kimseyle birşeyimi paylaşmayacağım bundan sonra

çocuğum erkek olursa mete koyarız diyorduk babasının ismi M benimkisi T ile başlıyor eşimin arkadaşıyla eşinin ağzına dolandı şimdi biz mete koyacağız mete çok güzel halbuki onların ismiyle alakası yok ve kız bebeğe hamile 2. mete olacakmış

bebekli lavantalı buzdolabı süsü yapacağım dedim aynını yaptı yine bu söylediğim kız.

bazen çok sinirleniyorum 3. kişilere, sen biliyorsun ki bizim çevremiz hep aynı insanlardan oluşuyor niye böyle yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…