Evet aynen genişledım resmen erkekte sıvrı olurr napalım artıkkkkMaşallah maşallah,çok güzel göünüyorsun,senin kız olduğu için herhalde daha yanlamasına duruyor, benim ortada lkkocaman bir top var,hatta basketbol topuna dönüştü artık.İlk zamanlar yanlarım çok genişlemişti,şimdi yanlarım hiç kalmadı desem yeridir. Tamamen ortaya toplandı. Sivri sivri gidiyor.
Aynen canım o blog,facebookta da takip ediyorum,eleştirme ve tartışma imkanın da var aynı zamanda. Ben çok yararlı buldum.Merhaba Can'ım. BEBEK YAPIM BAKIM ONARIM diye bir blog var sanırım onu diyorsun şimdi baktım ben de. Teşekkürler
Şurda kalmış 10 haftan nerdeyse,Bitti geçti bile,zamanda nasıl çabuk geçiyor. Bu günlerimizide güzel analım inş. Bu arada ben 59 la başladım şuan dolu dolu 65 çıkıyorum.Vucudum çokta değişmedi,yüzüm daha çok küçüldü,herkes gençleştiğimi söylüyor. Yakışıklı oğlum anasıda güzel yaptı diyorum :)) Ben haddinden çok hareketliyim ama,kilo almamamı ona bağlıyorum. Normalde iştahlı biriyimdir, daha yeni yeni iştahım yerine geldi. Hamileliğin ilk zamanlarını biraz zor geçirdim. Ama şimdide şeker takibi yapmak zorundaymışız,benim beslenme yine tepetaklak oldu. Hamileliğimin başından beri karbonhidrat yok,şeker yok,tatlı yok. Hep dikkatli olmak zorundaymışız.Meyvelerle yaşıyorum resmen. Allahtan can erik ile kirazım yanımda. Bunada şükür allahım. İşte şuanki halim.Evet aynen genişledım resmen erkekte sıvrı olurr napalım artıkkkk
Hayır yaA maaşallah gayet tatlışsınız.Kızlar 29. Haftanın ortalarında bennnn
Çok mu kotu gorunuyorum mmm
Canim siz seker yuklemeyi neden ozelde dusunuyorsunuz ki?ben saglik ocaginda yaotirdim.Selam arkadaslar şeker yüklemesini İstanbul'da Avrupa yakasında olanlar nerede yaptırdılar acaba ve ücretleri nedir arkadaş özelde 150 TL ye yaptırdım Dedi bana uçuk bir fiyat gibi geldi.
Sabah giderken eczaneden 4 tl ye 50lik glikoz aldim.once kan verdim.glukozu icip 1 saat bekledim tekrar kan aldirdim..sonuclar icin tekrar gitmedim bile..internetten sonuclara bakip doktoruma gonderdim.150 tl olamaz bence bir yanlislik olmali..Selam arkadaslar şeker yüklemesini İstanbul'da Avrupa yakasında olanlar nerede yaptırdılar acaba ve ücretleri nedir arkadaş özelde 150 TL ye yaptırdım Dedi bana uçuk bir fiyat gibi geldi.
Hayırlara gitsin inş ama güzel bi rüya gibi :) oğlan Olmasın kız senin ki :)Kızlar gordugum ruyayı anlatayım sıze, ruyamda doguruyorum yesıller ıcınde bebeği getırıyorlar, beyaz tombık bir minnoş, bakayım cınsıyetıne dıye acıyorum, pipiaaaaa yanlışlık oldu sanırum karışmış bu benım degıl alın dıyorummmm tam vercem bana goz kırparak guluyorrr kuyamıyorum vermeye, dursun mafem dıyorummm saka gıbıı gıysılerın cogu pembe hastane cıkışı da nasıl gıyecek bunları dıye. Dusunuyorummmm
ağlık ocağındaki parmaktan kan alıyor ya, dr umu aradım asistan çıktı ama parmaktan alınan olmuyor dedi (ölçen aletten dolayı sanırım)Canim siz seker yuklemeyi neden ozelde dusunuyorsunuz ki?ben saglik ocaginda yaotirdim.
Walla benden 3 hafta ilerdesin o vakit nasıl olacağımı hiç bilemiyorum ama nerdeyse 7 aylık hamile sayılırsın normaldir heralde :)Kızlar 29. Haftanın ortalarında bennnn
Bugün ikinci doz tetenoz aşımı yaptırmaya gittim sağlık ocağına sordum şeker yüklemesi yapmıyoruz Dedi canımCanim siz seker yuklemeyi neden ozelde dusunuyorsunuz ki?ben saglik ocaginda yaotirdim.
Ayy Can'ım benimAh canım bnm ki kaç yılın hasretii bnm kuzum bn öğrenir öğrenmek başladım tabi daha çok eksiği varda kıyafet işi tamm yani
Haftaya çarşamba muayenemiz var. Ondan sonra ver elini alışverişCanm sakin olll...haklisn insan endise ediyor ama sanirm pozisyonlariyla alakali gecenlerde ben de iki gun pek hissedemedm korktm ama Allahtan sonra normale dondu canm
Kizzz sen daha bi sey almadn miiibasla kiz artik benceee..
Maşallah annesiKızlar 29. Haftanın ortalarında bennnn
Maşallah büyümüşsünüz :)Şurda kalmış 10 haftan nerdeyse,Bitti geçti bile,zamanda nasıl çabuk geçiyor. Bu günlerimizide güzel analım inş. Bu arada ben 59 la başladım şuan dolu dolu 65 çıkıyorum.Vucudum çokta değişmedi,yüzüm daha çok küçüldü,herkes gençleştiğimi söylüyor. Yakışıklı oğlum anasıda güzel yaptı diyorum :)) Ben haddinden çok hareketliyim ama,kilo almamamı ona bağlıyorum. Normalde iştahlı biriyimdir, daha yeni yeni iştahım yerine geldi. Hamileliğin ilk zamanlarını biraz zor geçirdim. Ama şimdide şeker takibi yapmak zorundaymışız,benim beslenme yine tepetaklak oldu. Hamileliğimin başından beri karbonhidrat yok,şeker yok,tatlı yok. Hep dikkatli olmak zorundaymışız.Meyvelerle yaşıyorum resmen. Allahtan can erik ile kirazım yanımda. Bunada şükür allahım. İşte şuanki halim. Eki Görüntüle 1830457
Bende saglikocagnda yaptirdm. Hiç gerek yok okadar paralar vermeyeCanim siz seker yuklemeyi neden ozelde dusunuyorsunuz ki?ben saglik ocaginda yaotirdim.
Biz seninle aynıyız bizden de slmlar:)25. Haftadan selamlar
Benim kolumdan aldilar saglikocagindaS
ağlık ocağındaki parmaktan kan alıyor ya, dr umu aradım asistan çıktı ama parmaktan alınan olmuyor dedi (ölçen aletten dolayı sanırım)
Devlet hastaneleri de takipsiz hastalara tahlil yapmıyorlar, yapmak istemiyorlar, gıcıklık yapıyorlar
Biz vergimizi verelim, ssk mız olsun ama dr ların tripleri yüzünden devletin bize sunduğu sağlık haklarından yararlanamayalım. Gıcıklaarrrr
Sağlık ocaklarında yapılmıyo diye biliyorum ben ? Nasıl yapıldın bi anlatır mısın aç karnına gidip kan verdin sonra içeceğini içip bi saat sonra tekrar mı kan verdin ?Bende saglikocagnda yaptirdm. Hiç gerek yok okadar paralar vermeye
Ee ben sordum yapılmıyo dendi her yerde farklı mı ki boşboşuna mı hastanelere gidiyoruz biz bari her yerde yapılsaymışBenim kolumdan aldilar saglikocaginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?