2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet aynen genişledım resmen erkekte sıvrı olurr napalım artıkkkk

Evet aynen genişledım resmen erkekte sıvrı olurr napalım artıkkkk
Şurda kalmış 10 haftan nerdeyse,Bitti geçti bile,zamanda nasıl çabuk geçiyor. Bu günlerimizide güzel analım inş. Bu arada ben 59 la başladım şuan dolu dolu 65 çıkıyorum.Vucudum çokta değişmedi,yüzüm daha çok küçüldü,herkes gençleştiğimi söylüyor. Yakışıklı oğlum anasıda güzel yaptı diyorum :)) Ben haddinden çok hareketliyim ama,kilo almamamı ona bağlıyorum. Normalde iştahlı biriyimdir, daha yeni yeni iştahım yerine geldi. Hamileliğin ilk zamanlarını biraz zor geçirdim. Ama şimdide şeker takibi yapmak zorundaymışız,benim beslenme yine tepetaklak oldu. Hamileliğimin başından beri karbonhidrat yok,şeker yok,tatlı yok. Hep dikkatli olmak zorundaymışız.Meyvelerle yaşıyorum resmen. Allahtan can erik ile kirazım yanımda. Bunada şükür allahım. İşte şuanki halim.

Selam arkadaslar şeker yüklemesini İstanbul'da Avrupa yakasında olanlar nerede yaptırdılar acaba ve ücretleri nedir arkadaş özelde 150 TL ye yaptırdım Dedi bana uçuk bir fiyat gibi geldi.
Canim siz seker yuklemeyi neden ozelde dusunuyorsunuz ki?ben saglik ocaginda yaotirdim.

Selam arkadaslar şeker yüklemesini İstanbul'da Avrupa yakasında olanlar nerede yaptırdılar acaba ve ücretleri nedir arkadaş özelde 150 TL ye yaptırdım Dedi bana uçuk bir fiyat gibi geldi.
Sabah giderken eczaneden 4 tl ye 50lik glikoz aldim.once kan verdim.glukozu icip 1 saat bekledim tekrar kan aldirdim..sonuclar icin tekrar gitmedim bile..internetten sonuclara bakip doktoruma gonderdim.150 tl olamaz bence bir yanlislik olmali..

Hayırlara gitsin inş ama güzel bi rüya gibi :) oğlan Olmasın kız senin ki :)

S
Canim siz seker yuklemeyi neden ozelde dusunuyorsunuz ki?ben saglik ocaginda yaotirdim.
ağlık ocağındaki parmaktan kan alıyor ya, dr umu aradım asistan çıktı ama parmaktan alınan olmuyor dedi (ölçen aletten dolayı sanırım)
Devlet hastaneleri de takipsiz hastalara tahlil yapmıyorlar, yapmak istemiyorlar, gıcıklık yapıyorlar
Biz vergimizi verelim, ssk mız olsun ama dr ların tripleri yüzünden devletin bize sunduğu sağlık haklarından yararlanamayalım. Gıcıklaarrrr

Ah canım bnm ki kaç yılın hasretii bnm kuzum bn öğrenir öğrenmek başladım tabi daha çok eksiği varda kıyafet işi tamm yani
Ayy Can'ım benim bizim de 2-3 yılda oldu. Çocuk sahibi olmak zor gerçekten allahım yokluğunu göstermesin kimseye.
Ben de sabırsızlanıyorum almak için de. Tutuyorum kendimi. Bu ay da dr muayenemize gidelim de miniğimin alışverişimize başlarız artık

Canm sakin olll...haklisn insan endise ediyor ama sanirm pozisyonlariyla alakali gecenlerde ben de iki gun pek hissedemedm korktm ama Allahtan sonra normale dondu canm

Kizzz sen daha bi sey almadn miii basla kiz artik benceee..
Haftaya çarşamba muayenemiz var. Ondan sonra ver elini alışveriş

Maşallah büyümüşsünüz :)

Benim kolumdan aldilar saglikocaginda

Bende saglikocagnda yaptirdm. Hiç gerek yok okadar paralar vermeye
Sağlık ocaklarında yapılmıyo diye biliyorum ben ? Nasıl yapıldın bi anlatır mısın aç karnına gidip kan verdin sonra içeceğini içip bi saat sonra tekrar mı kan verdin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…