2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar ben dun hem dr hem de eczacı ile gorustum ozel hastanede yazılan raporda fark cıkıyormus eczacı ile alakası yokmus. Ucretsız alabılmek ıcın tekrar devletten heyet raporuncıkartmak gerekmiş.
Canım clexan için raporumu ben memorial hastanesinde çıkardım. Test sonucumla birlikte. Testi bile özel labaratuarda yaptırmıştim siz niye fark ödüyorsunuz kim 9 kutu yazıyor bana daha elimde 3 kutu varken doktor yine yazmış onları da verdiler yine fark odemedim

bana kiloyla ilgili bir şey söylemedi doktor, 50 kiloyla başlamıştım şu anda 61 im

25. Haftadan selamlar

Maşallah tatlım,sizde büyümüşsünüz,geçen ay hiç görünmüyordu karnın.

Biz seninle aynıyız bizden de slmlar:)

Senin karnında bayağ küçükmüş,ne güzel hoppidi hopiidi gez bakalım.

Eki Görüntüle 1830500
Maşallah hepimize kızlar :)

Bu da benden olsun 29+0 11 kiloyla devam :)

Maşallah sanada,karnın ortaya çıkmış,burdayız diyor bizim veletler.

Ayy çok güzel karnın maşallah :)

büyüyoruz kızlar =) çok şükür bu günümüzü verene. Rabbim isteyen, layık olan herkese nasip etsin inşallah

bizimkileri de hayırla tamamına erdirsin :')

canım bizim günlerimiz de ard arda :) kilo önemli değil biz sağlıklı olalım bebişler sağlıklı olsun emzirirken veririz kiloları =)

aynen canımm.. çok şükür.. biz seninle aynı günlerde doğum yaparız büyük ihtimalle.. benim bebiş azıcık önden gidiyor.. normal doğum mu olacak senin yoksa sezeryan mı??

Selam teyzeleri ve minik kardeşleri
Biz gece hiç uyumadık annenin kasıklarına tekme atıp 10 dakkada bir tuvalete kalktık hiç uyutmadık annemizi
Sağa dön yatamadık sola dön yatamadık
Sabah gözlerimi açamadım yani oğlum gelip burnuma sert bir kafa ATA'na kadar
Anlaşıldı önce önümüzdeki 1 buçuk yıl bana artık uyku haram
Dün eşim işten gelince gel yazlıkları Bebek eşyalarını çıkaralım Dedi bende Mutlu oldum sandım ki bizi düşünüyor meğer niyeti yazlık tshirtlerine kavuşmakmış neyse ki oğlumun tüm minik kıyafetlerini de çıkardı saolsun eli değmişken
Sabahtan başladım yıkama kurutma işlerine akşama kocamannnnnnn bir ütü bekliyor beni
Bir kaç eksik var sadece Bi kaç alt üst şapka eldiven ve çorap alacam kısmetse cumartesi de onları alır alışveriş ve hazırlık defterinide kapatmış olurum

aynen canımm.. çok şükür.. biz seninle aynı günlerde doğum yaparız büyük ihtimalle.. benim bebiş azıcık önden gidiyor.. normal doğum mu olacak senin yoksa sezeryan mı??

benimkisi günüyle uyumlu sanırım 26. haftada 890 gr. dı =)

normal doğum istiyoruz nasip olursa şimdilik bir sıkıntımız yok şükür, doğum hikayelerimizi de paylaşırız burdan =))

Sağlık ocaklarında yapılmıyo diye biliyorum ben ? Nasıl yapıldın bi anlatır mısın aç karnına gidip kan verdin sonra içeceğini içip bi saat sonra tekrar mı kan verdin ?
Aynen oyle oldu:)sabah aç gittim kan aldilr.sonra eczaneden aldigim glikozu ictim eve gittim 1saat sonra gidip tekrar verdim. Ertesi gün aile hekikimden sonuclari aldim. Sonrada randevu zamanim gelince doktoruma gösterdim cnm. Heryerde yapmiyolarmi anlamadimki

Allah onları bize bagislasin canım isteyen herkese de nasip etsin inşallah

selaaam

oy oy oyyy 3 erkekle işin zor senin Allahtan baba yardımcı oluyormuş =)
yavaş yavaş yap ütünü yorma kendini

minnakın bu gece ilgi beklemiş demek hareketli minnak

Ee ben sordum yapılmıyo dendi her yerde farklı mı ki boşboşuna mı hastanelere gidiyoruz biz bari her yerde yapılsaymış
Bende anlamadim burda oluyor. Gebelik takibi yapiyorlarya ozaman sormustum yapiyoruz dediler. Yaptirdm. Doktorumda yaptirabilirsin orda dedi. Sorun olmadi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…