Canım clexan için raporumu ben memorial hastanesinde çıkardım. Test sonucumla birlikte. Testi bile özel labaratuarda yaptırmıştim siz niye fark ödüyorsunuz kim 9 kutu yazıyor bana daha elimde 3 kutu varken doktor yine yazmış onları da verdiler yine fark odemedimKızlar ben dun hem dr hem de eczacı ile gorustum ozel hastanede yazılan raporda fark cıkıyormus eczacı ile alakası yokmus. Ucretsız alabılmek ıcın tekrar devletten heyet raporuncıkartmak gerekmiş.
Evet canım aynıyız maşallahBiz seninle aynıyız bizden de slmlar:)
Her sağlık ocağında yapılmıyor ben bugün sordum yapmıyoruz dedilerEe ben sordum yapılmıyo dendi her yerde farklı mı ki boşboşuna mı hastanelere gidiyoruz biz bari her yerde yapılsaymış
Normalde doktorum üniversite hastanesine gönderiyor tahliller icin. Sıra beklemem sağlık ocağında yaptırır çıkarım diyordumHer sağlık ocağında yapılmıyor ben bugün sordum yapmıyoruz dediler
Malesef ben de 10 kilo aldım dr 1 kılo daha aldan yeter dedıbuna içilir imkansız o kdr dıkkat edıyorum ama önune gecemıyorum çünkü az hareket edıyorum sorun burda cok asagıda hıssedıyorum dusecek gıbı gelıyor bebek hersey normalmil pızısyon degıstırdıgınden oluyormuşşş
25. Haftadan selamlar
Biz seninle aynıyız bizden de slmlar:)
Ayy çok güzel karnın maşallah :)
bende hemen hemen senin gbiyimm.. 49 ile başladım 59 kiloyum artık.. 10 kg ile yola devambana kiloyla ilgili bir şey söylemedi doktor, 50 kiloyla başlamıştım şu anda 61 im
Maşallah tatlım,sizde büyümüşsünüz,geçen ay hiç görünmüyordu karnın.
Senin karnında bayağ küçükmüş,ne güzel hoppidi hopiidi gez bakalım.
Maşallah sanada,karnın ortaya çıkmış,burdayız diyor bizim veletler.
Ayy çok güzel karnın maşallah :)
canım bizim günlerimiz de ard arda :) kilo önemli değil biz sağlıklı olalım bebişler sağlıklı olsun emzirirken veririz kiloları =)b
bende hemen hemen senin gbiyimm.. 49 ile başladım 59 kiloyum artık.. 10 kg ile yola devam
canım bizim günlerimiz de ard arda :) kilo önemli değil biz sağlıklı olalım bebişler sağlıklı olsun emzirirken veririz kiloları =)
aynen canımm.. çok şükür.. biz seninle aynı günlerde doğum yaparız büyük ihtimalle..benim bebiş azıcık önden gidiyor.. normal doğum mu olacak senin yoksa sezeryan mı??
Aynen oyle oldu:)sabah aç gittim kan aldilr.sonra eczaneden aldigim glikozu ictim eve gittim 1saat sonra gidip tekrar verdim. Ertesi gün aile hekikimden sonuclari aldim. Sonrada randevu zamanim gelince doktoruma gösterdim cnm. Heryerde yapmiyolarmi anlamadimkiSağlık ocaklarında yapılmıyo diye biliyorum ben ? Nasıl yapıldın bi anlatır mısın aç karnına gidip kan verdin sonra içeceğini içip bi saat sonra tekrar mı kan verdin ?
Allah onları bize bagislasin canım isteyen herkese de nasip etsin inşallahAyy Can'ım benimbizim de 2-3 yılda oldu. Çocuk sahibi olmak zor gerçekten allahım yokluğunu göstermesin kimseye.
Ben de sabırsızlanıyorum almak için de. Tutuyorum kendimi. Bu ay da dr muayenemize gidelim de miniğimin alışverişimize başlarız artık
Seni çok iyi anlıyorumgünaydın kızlar. çok uykusuzum ya. geçmedi bir türlü şu uyku problemim
Selam teyzeleri ve minik kardeşleri
Biz gece hiç uyumadık annenin kasıklarına tekme atıp 10 dakkada bir tuvalete kalktık hiç uyutmadık annemizi
Sağa dön yatamadık sola dön yatamadık
Sabah gözlerimi açamadım yani oğlum gelip burnuma sert bir kafa ATA'na kadar
Anlaşıldı önce önümüzdeki 1 buçuk yıl bana artık uyku haram
Dün eşim işten gelince gel yazlıkları Bebek eşyalarını çıkaralım Dedi bende Mutlu oldum sandım ki bizi düşünüyormeğer niyeti yazlık tshirtlerine kavuşmakmış neyse ki oğlumun tüm minik kıyafetlerini de çıkardı saolsun eli değmişken
Sabahtan başladım yıkama kurutma işlerine akşama kocamannnnnnn bir ütü bekliyor beni
Bir kaç eksik var sadece Bi kaç alt üst şapka eldiven ve çorap alacam kısmetse cumartesi de onları alır alışveriş ve hazırlık defterinide kapatmış olurum
Bende anlamadim burda oluyor. Gebelik takibi yapiyorlarya ozaman sormustum yapiyoruz dediler. Yaptirdm. Doktorumda yaptirabilirsin orda dedi. Sorun olmadi yaniEe ben sordum yapılmıyo dendi her yerde farklı mı ki boşboşuna mı hastanelere gidiyoruz biz bari her yerde yapılsaymış
Çokta tatlı görünüyorsun benceKızlar 29. Haftanın ortalarında bennnn
Çok mu kotu gorunuyorum mmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?