2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
selaaam

oy oy oyyy 3 erkekle işin zor senin Allahtan baba yardımcı oluyormuş =)
yavaş yavaş yap ütünü yorma kendini

minnakın bu gece ilgi beklemiş demek hareketli minnak
Evet ya üçüncü bebekte durumu kurtarmam lazım üç erkek bir eve fazla şunlar Bi kurusun yavaştan yavaştan ütülerim artık inanır mısın bunları yapınca insan üstünden yük kalkmış gibi hissediyor
Ay bide ne duygulandım eşyaları açarken dün gibi hatırladım doğum yaptıgım onu ilk kucağıma aldığım günü .. Hatta kıyafetleri giydirdiğim günler bile teker teker canlandı gözümün önünde
Karnımdaki minnoşta gece boyu uyumadı şimdi tık yok şekerleme yapıyor içerde

maşallah canım az kaldı ağustosa abisinin kıyafetlerini bu sefer minik paşaya giydirirken duygulanırsın=)

araları ne kadar olacak çocukların, ben kısmet olursa sıkıntı çıkmazsa arayı açmadan kardeş düşünüyorum da

benimkisi günüyle uyumlu sanırım 26. haftada 890 gr. dı =)

normal doğum istiyoruz nasip olursa şimdilik bir sıkıntımız yok şükür, doğum hikayelerimizi de paylaşırız burdan =))

hayırlısı olsun canım.. büyük ihtimalle sezeryan olacak benim.. korkuyorum ben normal doğumdan epudral sezeryan düşünüyorum..

cnm bende 25+0 bugün ve ayda bir gel diyor doktor. Hafta sonu kontrolum var bakalım ne der. Baştan beri mi 3 hafta da bir gidiyorsun kontrolle?
Canim ben basindan beri 3 haftada bir gidiyorum beni oyle cagiriyor valla hic ayda bir gitmedim ona bile uzun oluyor 20sinde gidicem bu ay

Maşa
maşallah sanada yavruna da tatlım

Anlamadım valla nasıl oluyor fark ozel hastaneden olabılırmış dıyorlar heyet raporunun ıptal edılıp bır daha cıkartılması gerekıyormuş artık napayımmm

Bencede arayı çok açma tatlım ..o maratona alışınca peşpeşe daha iyi oluyor en azından hem beraber büyütüyorsun hem de senin için daha iyi oluyor ... Benim oğlum kasım 2014 doğumlu şimdi şimdi 17 aylık kardeşi doğduktan 3 ay sonra ALLAH kısmet ederse 2 yaşına girecek teyzesi :) ben biraz erken yol aldım :) şunu diyim doğum yaptıktan sonra ilk bir kaç ay çocuk mu bir daha asla diyorsun yanı ben öyle demiştim :) bitti buraya kadar başka da çocuk yapmam diye isyan ediyordum sağa sola ne Zaman ki 10 aylık oldu işte ozaman Bebek kokusu olmadan yapamayacağımı anladım ...bizde eşim çok istedi normalde doğum kontrol hapı kullanıyordum yalvar yakar bıraktırdı bana ..bende bir yıl kullandığım için Nasıl olsa tutmaz dedim ki ikinci oğlumuz geldi:)

http://urun.n11.com/yatak/kanz-jakarli-ortopedik-besik-yatagi-yayli-yatak-P74948254

http://urun.n11.com/besik/buyuyen-bebek-besigi-besik-karyola-P67217811

kızlarrr besık ve yatak ısını halettım henüz gelmedi gelsin kurayım yorumlarımı bırıncı agızdan duymuş olursunuz dusunenınız varsa buyuyen besık.. bebek arabası kaldı bı onu da onumuzdekı ay halledıcem ıns bu arada esımın ıs degıstırmesı lazım ısınden maasından sartlarından memnun degıl bgn de bır ıs gorusmesıne gıttı ıns bu ıs olur sizlerde dualarınızı esirgemeyin kızlarrr

Güle güle kullansın yavrun ...
İnşallah eşin iş görüşmesinden güzel haberlerle döner

Saglıkla yatar inşşşş

Benm de annem yanmda olacak insallah, bi sekilde halloluurr gider dogduktan sonrasini o zman dusunuruz.. Saglikla dogsunlar da insallhh

kızlar doktor bana bir şey söylemedi ama kontrole ne zaman gitsem ki?
28 haftalık olduk artık 3 haftada bir normal midir ?

3 haftayi pek gecirmiyodu benm dr genelde, ama hic sorun yoksa sikayetin kafana takilan bi sey falan 3-4 cok farketmez bence

Kızlar 29. Haftanın ortalarında bennnn
Çok mu kotu gorunuyorum mmm

Masallah canm gayet guzel gorunuyosunuz neden kotu olsn kii

Haftaya çarşamba muayenemiz var. Ondan sonra ver elini alışveriş

Hadi bakalm siva kollari o zman.. Ay cok keyifli ya alisverisleri deee

Eki Görüntüle 1830500
Maşallah hepimize kızlar :)

Bu da benden olsun 29+0 11 kiloyla devam :)

Sen zayifmissin canm hic 11 kilo belli degil ben baya irildim
Guzel gorunuyosunz masallah sizee

Canim ben basindan beri 3 haftada bir gidiyorum beni oyle cagiriyor valla hic ayda bir gitmedim ona bile uzun oluyor 20sinde gidicem bu ay

Benm de genelde 3 u gecirmeyi sevmez drum.. Ama bazen denk geliyo mecbur test icn falan oldu 2 haftada da oldu bazen 4 hafta da olduuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…