Evet ya üçüncü bebekte durumu kurtarmam lazımselaaam
oy oy oyyy 3 erkekle işin zor senin Allahtan baba yardımcı oluyormuş =)
yavaş yavaş yap ütünü yorma kendini
minnakın bu gece ilgi beklemiş demek hareketli minnak
Evet ya üçüncü bebekte durumu kurtarmam lazımüç erkek bir eve fazla şunlar Bi kurusun yavaştan yavaştan ütülerim artık inanır mısın bunları yapınca insan üstünden yük kalkmış gibi hissediyor
Ay bide ne duygulandım eşyaları açarken dün gibi hatırladım doğum yaptıgım onu ilk kucağıma aldığım günü .. Hatta kıyafetleri giydirdiğim günler bile teker teker canlandı gözümün önünde
Karnımdaki minnoşta gece boyu uyumadı şimdi tık yok şekerleme yapıyor içerde
benimkisi günüyle uyumlu sanırım 26. haftada 890 gr. dı =)
normal doğum istiyoruz nasip olursa şimdilik bir sıkıntımız yok şükür, doğum hikayelerimizi de paylaşırız burdan =))
Canim ben basindan beri 3 haftada bir gidiyorum beni oyle cagiriyor valla hic ayda bir gitmedim ona bile uzun oluyor 20sinde gidicem bu aycnm bende 25+0 bugün ve ayda bir gel diyor doktor. Hafta sonu kontrolum var bakalım ne der. Baştan beri mi 3 hafta da bir gidiyorsun kontrolle?
maşallah sanada yavruna da tatlımŞurda kalmış 10 haftan nerdeyse,Bitti geçti bile,zamanda nasıl çabuk geçiyor. Bu günlerimizide güzel analım inş. Bu arada ben 59 la başladım şuan dolu dolu 65 çıkıyorum.Vucudum çokta değişmedi,yüzüm daha çok küçüldü,herkes gençleştiğimi söylüyor. Yakışıklı oğlum anasıda güzel yaptı diyorum :)) Ben haddinden çok hareketliyim ama,kilo almamamı ona bağlıyorum. Normalde iştahlı biriyimdir, daha yeni yeni iştahım yerine geldi. Hamileliğin ilk zamanlarını biraz zor geçirdim. Ama şimdide şeker takibi yapmak zorundaymışız,benim beslenme yine tepetaklak oldu. Hamileliğimin başından beri karbonhidrat yok,şeker yok,tatlı yok. Hep dikkatli olmak zorundaymışız.Meyvelerle yaşıyorum resmen. Allahtan can erik ile kirazım yanımda. Bunada şükür allahım. İşte şuanki halim. Eki Görüntüle 1830457
Sanada Kocaman maşallah arkadaşım25. Haftadan selamlar
Tatlım maşallah hem kuzuna hem sana
Masallah gunlerımız de kılomuz da aynı nerdeyse
Anlamadım valla nasıl oluyor fark ozel hastaneden olabılırmış dıyorlar heyet raporunun ıptal edılıp bır daha cıkartılması gerekıyormuş artık napayımmmCanım clexan için raporumu ben memorial hastanesinde çıkardım. Test sonucumla birlikte. Testi bile özel labaratuarda yaptırmıştim siz niye fark ödüyorsunuz kim 9 kutu yazıyor bana daha elimde 3 kutu varken doktor yine yazmış onları da verdiler yine fark odemedim
Paıntten o kısmını sildımHayır yaA maaşallah gayet tatlışsınız.
Yüzünü Nasıl sansürledin?
Dun kontrolde bı daha sorduk kesın kız dedı ama bellı olmaz hayırlısını ve saglıklısını versın alkahımmHayırlara gitsin inş ama güzel bi rüya gibi :) oğlan Olmasın kız senin ki :)
Bencede arayı çok açma tatlım ..o maratona alışınca peşpeşe daha iyi oluyor en azından hem beraber büyütüyorsun hem de senin için daha iyi oluyor ... Benim oğlum kasım 2014 doğumlu şimdi şimdi 17 aylık kardeşi doğduktan 3 ay sonra ALLAH kısmet ederse 2 yaşına girecek teyzesi :) ben biraz erken yol aldım :) şunu diyim doğum yaptıktan sonra ilk bir kaç ay çocuk mu bir daha asla diyorsun yanı ben öyle demiştim :) bitti buraya kadar başka da çocuk yapmam diye isyan ediyordum sağa sola ne Zaman ki 10 aylık oldu işte ozaman Bebek kokusu olmadan yapamayacağımı anladım ...bizde eşim çok istedi normalde doğum kontrol hapı kullanıyordum yalvar yakar bıraktırdı bana ..bende bir yıl kullandığım için Nasıl olsa tutmaz dedim ki ikinci oğlumuz geldi:)maşallah canım az kaldı ağustosa abisinin kıyafetlerini bu sefer minik paşaya giydirirken duygulanırsın=)
araları ne kadar olacak çocukların, ben kısmet olursa sıkıntı çıkmazsa arayı açmadan kardeş düşünüyorum da
Nazar degmesın mınnoşa25. Haftadan selamlar
Sen zayıf basladıgından avantajlısın canım ben 72 ıle basladımmbana kiloyla ilgili bir şey söylemedi doktor, 50 kiloyla başlamıştım şu anda 61 im
Güle güle kullansın yavrun ...http://urun.n11.com/yatak/kanz-jakarli-ortopedik-besik-yatagi-yayli-yatak-P74948254
http://urun.n11.com/besik/buyuyen-bebek-besigi-besik-karyola-P67217811
kızlarrr besık ve yatak ısını halettımhenüz gelmedi gelsin kurayım yorumlarımı bırıncı agızdan duymuş olursunuz dusunenınız varsa buyuyen besık.. bebek arabası kaldı bı onu da onumuzdekı ay halledıcem ıns bu arada esımın ıs degıstırmesı lazım ısınden maasından sartlarından memnun degıl bgn de bır ıs gorusmesıne gıttı ıns bu ıs olur sizlerde dualarınızı esirgemeyin kızlarrr
Bırer gun aramızaynen canımm.. çok şükür.. biz seninle aynı günlerde doğum yaparız büyük ihtimalle..benim bebiş azıcık önden gidiyor.. normal doğum mu olacak senin yoksa sezeryan mı??
Saglıkla yatar inşşşşhttp://urun.n11.com/yatak/kanz-jakarli-ortopedik-besik-yatagi-yayli-yatak-P74948254
http://urun.n11.com/besik/buyuyen-bebek-besigi-besik-karyola-P67217811
kızlarrr besık ve yatak ısını halettımhenüz gelmedi gelsin kurayım yorumlarımı bırıncı agızdan duymuş olursunuz dusunenınız varsa buyuyen besık.. bebek arabası kaldı bı onu da onumuzdekı ay halledıcem ıns bu arada esımın ıs degıstırmesı lazım ısınden maasından sartlarından memnun degıl bgn de bır ıs gorusmesıne gıttı ıns bu ıs olur sizlerde dualarınızı esirgemeyin kızlarrr
Bırer gun aramız
işe gelmesem sorun değil de işe gelince problem oluyor uyanmalar çok uyku seven değilim çok şükür sıkıntı yaşamam o konuda öyle düşünüyorum yani annem de dün akşam bana sen gece nöbet tutarsın bende gündüz merak etme falan dedi rahatım yani 40 çıkana kadar ordayım nede olsa
kızlar doktor bana bir şey söylemedi ama kontrole ne zaman gitsem ki?
28 haftalık olduk artık 3 haftada bir normal midir ?
Kızlar 29. Haftanın ortalarında bennnn
Çok mu kotu gorunuyorum mmm
Haftaya çarşamba muayenemiz var. Ondan sonra ver elini alışveriş
Canim ben basindan beri 3 haftada bir gidiyorum beni oyle cagiriyor valla hic ayda bir gitmedim ona bile uzun oluyor 20sinde gidicem bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?