- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
işe gelmesem sorun değil de işe gelince problem oluyor uyanmalar çok uyku seven değilim çok şükür sıkıntı yaşamam o konuda öyle düşünüyorum yani annem de dün akşam bana sen gece nöbet tutarsın bende gündüz merak etme falan dedi rahatım yani 40 çıkana kadar ordayım nede olsa
kızlar doktor bana bir şey söylemedi ama kontrole ne zaman gitsem ki?
28 haftalık olduk artık 3 haftada bir normal midir ?
Kızlar 29. Haftanın ortalarında bennnn
Çok mu kotu gorunuyorum mmm
Haftaya çarşamba muayenemiz var. Ondan sonra ver elini alışveriş
Canim ben basindan beri 3 haftada bir gidiyorum beni oyle cagiriyor valla hic ayda bir gitmedim ona bile uzun oluyor 20sinde gidicem bu ay
Bencede arayı çok açma tatlım ..o maratona alışınca peşpeşe daha iyi oluyor en azından hem beraber büyütüyorsun hem de senin için daha iyi oluyor ... Benim oğlum kasım 2014 doğumlu şimdi şimdi 17 aylık kardeşi doğduktan 3 ay sonra ALLAH kısmet ederse 2 yaşına girecek teyzesi :) ben biraz erken yol aldım :) şunu diyim doğum yaptıktan sonra ilk bir kaç ay çocuk mu bir daha asla diyorsun yanı ben öyle demiştim :) bitti buraya kadar başka da çocuk yapmam diye isyan ediyordum sağa sola ne Zaman ki 10 aylık oldu işte ozaman Bebek kokusu olmadan yapamayacağımı anladım ...bizde eşim çok istedi normalde doğum kontrol hapı kullanıyordum yalvar yakar bıraktırdı bana ..bende bir yıl kullandığım için Nasıl olsa tutmaz dedim ki ikinci oğlumuz geldi:)
Anladım canım olsun sağlıkla gelsinler de veririz inşallah kiloları :)Sen zayıf basladıgından avantajlısın canım ben 72 ıle basladımm
Benm de annem yanmda olacak insallah, bi sekilde halloluurr gider dogduktan sonrasini o zman dusunuruz.. Saglikla dogsunlar da insallhh
3 haftayi pek gecirmiyodu benm dr genelde, ama hic sorun yoksa sikayetin kafana takilan bi sey falan 3-4 cok farketmez bence
Masallah canm gayet guzel gorunuyosunuz neden kotu olsn kii
Hadi bakalm siva kollari o zman.. Ay cok keyifli ya alisverisleri deee
Sen zayifmissin canm hic 11 kilo belli degil ben baya irildim
Guzel gorunuyosunz masallah sizee
Benm de genelde 3 u gecirmeyi sevmez drum.. Ama bazen denk geliyo mecbur test icn falan oldu 2 haftada da oldu bazen 4 hafta da olduuu...
evet canım medipolde doğum yaptımCanım medipolde mi doğum yaptın neredesin. Bugün kontrole geldim aklıma sen geldin orada mısın acaba diye.
evet canım medipolde doğum yaptım
Bebeğim de orda yenidoğanyoğunbakım da
12-12.30 arası ve akşam 18-18.30 saatlerinde görüş var, perdeleri açıyorlar bebişimi izliyorum öyle uzaktan
Hergün o saatlerde ordayım yavrumu alana denk sağlıcakla inşallah
:) Cnm dediğim gibi başından beri ayda bir gidiyorum. c.tesi randevum var bakalım ne der bu kez. belki 20 gün der :) insan özlüyor cnm ya, bir ara doktora dedim erken gelelim mi, yok gelip ne yapacaksınız dedi adam ya :) bir daha da cesaret edemiyorumCanim ben basindan beri 3 haftada bir gidiyorum beni oyle cagiriyor valla hic ayda bir gitmedim ona bile uzun oluyor 20sinde gidicem bu ay
Sağol canım ben de 3 haftada gitmeye karar verdim artık :)
Allah bağışlasın hepimizin kuzularını, benim iliğim kemiğim boşmuş heralde göbeğim çıkmasa kimse kilo aldığımı farketmeyecek :)
evet canım medipolde doğum yaptım
12-12.30 arası ve akşam 18-18.30 saatlerinde görüş var, perdeleri açıyorlar bebişimi izliyorum öyle uzaktan
aslında okmeydanında kuzenim var yenidoğanyoğunbakım hemşiresi ordaYenidoğan yoğun bakımı olan bi ünvst ya da devlet hastanesine sevkini aldırsanız ya cnm ? Ki 3 ay kalmaz Kızın merak etme kendi basına rahat nefes almaya başlasın beslenmeside azıcık artsın 1-1.5 ay sonra taburcu ederler inş
Allah bebişine sağlıkı ve sıhhat versin cnm. İnşallah sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkar ve mutlu bir şekilde evinizin yolunu tutarsınız. Dualarımız sizinle cnm benim.evet canım medipolde doğum yaptım
Annesi minik kahraman olucak sağ salim zamanı gelince çıkacaksınız kucak kucağa, benim kızım da 970 doğmuş 800 küsürlere inmişti, 1.200 küsürlerde hastaneden çıkmıştık, biz kardeşlerin sana ve bebişimize dua ediyoruz, sana kocaman sarılıp öpüyorum
aslında okmeydanında kuzenim var yenidoğanyoğunbakım hemşiresi orda
alalım istersen dedi, doktorlarla görüşürüm dedi ama bana çok uzak
Şuanki hastaneyi hep iyi olarak duydum evimede çok yakın gerisi hallolucak artık bi şekilde meleğim iyi olsun sağlıklı olsun yeter
İnşallah dediğin gibi kısa sürede alırım kucağıma canım
aminnBenm de annem yanmda olacak insallah, bi sekilde halloluurr gider dogduktan sonrasini o zman dusunuruz.. Saglikla dogsunlar da insallhh
Evet tatlım yurtdışındayım tekiz burda eşimle ... Belkide tek olmamız bize cesaret verdi hemen büyüsünler çoluk çocuğa karışsınlar Kocaman bir aile olalım istiyorum .. Burda aile eksikliğini çok yaşıyorduk takiii oğlumuz doğana kadar .. Bnde ikincisi kız olsun istedim hem de çok inşallah senin ikinci meleğin kız olur annesi :) ben 6 kardeşim :) kardeşlerimle arkadaş gibi büyüdük kalabalık bir aileydik inşallah çocuklarımız da kardeşleriyle sağlıkla huzurla büyürlerAllah bağışladın kuzularını :)
Bir de sen başka ülkedeydin sanırım yardım edenin de yok cesaret oldun vallahi bana :))
Benim 2. De kız olursa tadından yenmez kız kardeşi olsun çok istiyorum, benim yok eksikliğini hissediyorum
Canım hayırlı haberlerini alınca ne kadar mutlu oluyoruz.. Rabbim kucağında o hastaneden gülücüklerle çıkmanızı nasip etsin masal'la:)
Canim benim ya hep aklimda duamdasin..Rabbim sana da kuzuna da saglik sihhat versin de insallah bu zor gunleri ilerde tebessumle hatirlayin beraber..gercekten cok zor seyler yasiyorsun ama dunya hayati iste,hepimizin var bir imtihani.insallah beraberce bu zor imtihani vereceksiniz kuzucugunla..
Ben oraya gidiyorum ve Canan Hanımı tavsiye ederim normal doğumda çok iyiymiş diye bende ona geçtim :) ve alırlar cnm dert etme gel
İnşallah canım benim ya, iyi olmaya güçlü olmaya gayret ediyorum iyi haberlerini aldıkça yavrumun daha güçleniyorumForever07 canım ne zamandır girememiştim şimdi yorumlardan anladığım kadarıyla erken doğum yapmışsın. Rabbim sağlıkla kucağında bebişinle evin yolunu tutacağın günleri göstersin. Sakın fazla üzme kendini moralini hep yüksek tut ki kızın da hissetsin bunu annesi öyle 3 ay hastanede kalırız gibi falan da düşünme biraz toparlasın kendisini çıkarsınız eve kendine de iyi bak canım
Normal canım. Beni doktorum 3 haftada bir çağırıyor.kızlar doktor bana bir şey söylemedi ama kontrole ne zaman gitsem ki?
28 haftalık olduk artık 3 haftada bir normal midir ?
Sağol canım inşallahMerhaba ilk annemiz :)
Rabbim ikinize de güç kuvvet versin inşallah, kilosu da arttığına göre inşallah bebeğini söyledikleri kadar uzun tutmayacaklar. Hep dualarımızdasın
Aminnnnnnnnnnnn ecmainnnnnnnnn tüm küvöz annelerine inşallahCanım meleğin orada iyiymiş çok şükür.. Maaşallah kuzuna.. Rabbim kucağına alıp sımsıkı sarılacağın günleri tez vakitte nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?