2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Benm de annem yanmda olacak insallah, bi sekilde halloluurr gider dogduktan sonrasini o zman dusunuruz.. Saglikla dogsunlar da insallhh

kızlar doktor bana bir şey söylemedi ama kontrole ne zaman gitsem ki?
28 haftalık olduk artık 3 haftada bir normal midir ?

3 haftayi pek gecirmiyodu benm dr genelde, ama hic sorun yoksa sikayetin kafana takilan bi sey falan 3-4 cok farketmez bence

Kızlar 29. Haftanın ortalarında bennnn
Çok mu kotu gorunuyorum mmm

Masallah canm gayet guzel gorunuyosunuz neden kotu olsn kii

Haftaya çarşamba muayenemiz var. Ondan sonra ver elini alışveriş

Hadi bakalm siva kollari o zman.. Ay cok keyifli ya alisverisleri deee

Eki Görüntüle 1830500
Maşallah hepimize kızlar :)

Bu da benden olsun 29+0 11 kiloyla devam :)

Sen zayifmissin canm hic 11 kilo belli degil ben baya irildim
Guzel gorunuyosunz masallah sizee

Canim ben basindan beri 3 haftada bir gidiyorum beni oyle cagiriyor valla hic ayda bir gitmedim ona bile uzun oluyor 20sinde gidicem bu ay

Benm de genelde 3 u gecirmeyi sevmez drum.. Ama bazen denk geliyo mecbur test icn falan oldu 2 haftada da oldu bazen 4 hafta da olduuu...

Allah bağışladın kuzularını :)
Bir de sen başka ülkedeydin sanırım yardım edenin de yok cesaret oldun vallahi bana :))

Benim 2. De kız olursa tadından yenmez kız kardeşi olsun çok istiyorum, benim yok eksikliğini hissediyorum

Sağol canım ben de 3 haftada gitmeye karar verdim artık :)

Allah bağışlasın hepimizin kuzularını, benim iliğim kemiğim boşmuş heralde göbeğim çıkmasa kimse kilo aldığımı farketmeyecek :)

Canım medipolde mi doğum yaptın neredesin. Bugün kontrole geldim aklıma sen geldin orada mısın acaba diye.
evet canım medipolde doğum yaptım
Bebeğim de orda yenidoğanyoğunbakım da
12-12.30 arası ve akşam 18-18.30 saatlerinde görüş var, perdeleri açıyorlar bebişimi izliyorum öyle uzaktan
Hergün o saatlerde ordayım yavrumu alana denk sağlıcakla inşallah

Merhaba ilk annemiz :)

Rabbim ikinize de güç kuvvet versin inşallah, kilosu da arttığına göre inşallah bebeğini söyledikleri kadar uzun tutmayacaklar. Hep dualarımızdasın

Canim ben basindan beri 3 haftada bir gidiyorum beni oyle cagiriyor valla hic ayda bir gitmedim ona bile uzun oluyor 20sinde gidicem bu ay
:) Cnm dediğim gibi başından beri ayda bir gidiyorum. c.tesi randevum var bakalım ne der bu kez. belki 20 gün der :) insan özlüyor cnm ya, bir ara doktora dedim erken gelelim mi, yok gelip ne yapacaksınız dedi adam ya :) bir daha da cesaret edemiyorum

Sağol canım ben de 3 haftada gitmeye karar verdim artık :)

Allah bağışlasın hepimizin kuzularını, benim iliğim kemiğim boşmuş heralde göbeğim çıkmasa kimse kilo aldığımı farketmeyecek :)

Aynen sen once bosluklari doldurmussundurrr..

Canm yaa.. Sen hepimizden once tecrube ettin anneligi hem de zor bi sinavla.. Allah sana da bebisine de guc kuvvet versin insallah.. Yakin zmaanda masalinla evinize gittiginiz haberinizi alacaz insallah ve hepimiz cok mutlu olacaz

aslında okmeydanında kuzenim var yenidoğanyoğunbakım hemşiresi orda
alalım istersen dedi, doktorlarla görüşürüm dedi ama bana çok uzak
Şuanki hastaneyi hep iyi olarak duydum evimede çok yakın gerisi hallolucak artık bi şekilde meleğim iyi olsun sağlıklı olsun yeter
İnşallah dediğin gibi kısa sürede alırım kucağıma canım

Allah bebişine sağlıkı ve sıhhat versin cnm. İnşallah sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkar ve mutlu bir şekilde evinizin yolunu tutarsınız. Dualarımız sizinle cnm benim.

Oy canım benim umut serptin Allah razı olsun
İyiki varsınız, bizde sağlıcakla kucaklaşırız yavrumla inşallah
bizde teyzelerimizi ve kardeşlerimizi öpüyoruz Masal kızımla

Canım meleğin orada iyiymiş çok şükür.. Maaşallah kuzuna.. Rabbim kucağına alıp sımsıkı sarılacağın günleri tez vakitte nasip etsinn

Evet tatlım yurtdışındayım tekiz burda eşimle ... Belkide tek olmamız bize cesaret verdi hemen büyüsünler çoluk çocuğa karışsınlar Kocaman bir aile olalım istiyorum .. Burda aile eksikliğini çok yaşıyorduk takiii oğlumuz doğana kadar .. Bnde ikincisi kız olsun istedim hem de çok inşallah senin ikinci meleğin kız olur annesi :) ben 6 kardeşim :) kardeşlerimle arkadaş gibi büyüdük kalabalık bir aileydik inşallah çocuklarımız da kardeşleriyle sağlıkla huzurla büyürler

Canım hayırlı haberlerini alınca ne kadar mutlu oluyoruz.. Rabbim kucağında o hastaneden gülücüklerle çıkmanızı nasip etsin masal'la:)

Amin canım benim, hep güzel haberler veririm sizlere inşallah, sizlerinde hayırlı sağlıklı haberlerini alayım vakitlice inşallah

Allah razı olsun ya iyiki varsınız gücüme güç katıyorsunuz

İnşallah canım benim ya, iyi olmaya güçlü olmaya gayret ediyorum iyi haberlerini aldıkça yavrumun daha güçleniyorum
ve dualarınızla inşallah

Merhaba ilk annemiz :)

Rabbim ikinize de güç kuvvet versin inşallah, kilosu da arttığına göre inşallah bebeğini söyledikleri kadar uzun tutmayacaklar. Hep dualarımızdasın
Sağol canım inşallah
Henüz kilosu arttı demediler en son düştü demişti doktoru, bugün akşam soracağım inşallah artmıştır
göbek bağından vitamin ve anne sütü veriliyordu, artık sondaj ile anne sütü verilyormuş vitaminde kesilmiş buda iyi habermiş hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…