- 6 Mayıs 2016
- 36
- 33
- 3
- 39
Selam arkadaslar şeker yüklemesini İstanbul'da Avrupa yakasında olanlar nerede yaptırdılar acaba ve ücretleri nedir arkadaş özelde 150 TL ye yaptırdım Dedi bana uçuk bir fiyat gibi geldi.
Kan uyuşmazliği olanlar dr ne zaman gel dedi size iğne icin bn sormadım 28 hafta deniyo nette bilgisi olan var mi
aminnsenin abinin nikah ne zamandı kuzum olup bitti mi yoksa? bi resim atsaydın göreydik diye dedim
Bayanlar ben de dün kontrole gittim. Kızımız 37 cm 1208 gr olmuş
Bu da 26+5 te benim göbeğim
aahh maşşllh canım gobişin ne tatlı çıkmış.. Ben tum bolgeden kilo almışım ne yazıkkki senin sadece gobeğin var,Bayanlar ben de dün kontrole gittim. Kızımız 37 cm 1208 gr olmuş
Maşallah bebeğinle sana hayırlısıyla kucagına alBayanlar ben de dün kontrole gittim. Kızımız 37 cm 1208 gr olmuş
İlk doğumumu bu şekilde yaptım kısmetse ikincisi de normal doğum epidural olacakMerhaba hamişler bende Kütahyadan yazıyorum benim gibi epidural anestezi ile normal doğum düşünen var mı :)
MaşallahBayanlar ben de dün kontrole gittim. Kızımız 37 cm 1208 gr olmuş
Bayanlar ben de dün kontrole gittim. Kızımız 37 cm 1208 gr olmuş
Merhaba hamişler bende Kütahyadan yazıyorum benim gibi epidural anestezi ile normal doğum düşünen var mı :)
Bende de var canım 28. Hafta da yapılıyor evetKan uyuşmazliği olanlar dr ne zaman gel dedi size iğne icin bn sormadım 28 hafta deniyo nette bilgisi olan var mi
Kısmet olursa ben de epidural normal doğum istiyorum canımMerhaba hamişler bende Kütahyadan yazıyorum benim gibi epidural anestezi ile normal doğum düşünen var mı :)
Maşallah sizeBayanlar ben de dün kontrole gittim. Kızımız 37 cm 1208 gr olmuş
Tmm canım bnde o zaman haftaya giderim ins SağolCanım 28. hafta demişti dr.um.. Ancak ben kontrole biraz erken gittim mide ağrısından dolayı..Gelmişken iğneni de yapalım dedi dr. 27+3 de yapıldı benim iğnem.. Öncesinde tahlil yapıp sonrasında iğnemi yaptılar..
Aynen canım daha önce epidrMaşallah tatlım,çok şeker bir karnın varmış,ay ne güzel günler geçiriyoruz. Rabbime çok şükür.
Benim ilk doğumum,annem çok kolay dğum yapmış birazda ona güveniyorum. Duruma göre bende belki epidural kabul edebilirim. Epiduralin sancılara bir etkisi olmadığını söylediler. Sonuçta sadece doğum anında acı duymuyormuşsun. Zaten o kadar saat acıyla sancıları çekip kıvrandıktan sonra,bir ıkınmada bebiş gelecekse onuda zaten pek hissedeceğimi düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum tabi. Epidural normal doğum fikirleri olanlar yazsın da bilgilenelim.
Peki canım nasıl memnun muydun sancı konusunda falan biraz ayrıntı verip anlatır misin☺İlk doğumumu bu şekilde yaptım kısmetse ikincisi de normal doğum epidural olacak
Aynen Canım daha önce bu şekilde dogum yapan varsa memnun mu neler oldu bi anlatabilir mi?☺Maşallah tatlım,çok şeker bir karnın varmış,ay ne güzel günler geçiriyoruz. Rabbime çok şükür.
Benim ilk doğumum,annem çok kolay dğum yapmış birazda ona güveniyorum. Duruma göre bende belki epidural kabul edebilirim. Epiduralin sancılara bir etkisi olmadığını söylediler. Sonuçta sadece doğum anında acı duymuyormuşsun. Zaten o kadar saat acıyla sancıları çekip kıvrandıktan sonra,bir ıkınmada bebiş gelecekse onuda zaten pek hissedeceğimi düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum tabi. Epidural normal doğum fikirleri olanlar yazsın da bilgilenelim.
:) Cnm dediğim gibi başından beri ayda bir gidiyorum. c.tesi randevum var bakalım ne der bu kez. belki 20 gün der :) insan özlüyor cnm ya, bir ara doktora dedim erken gelelim mi, yok gelip ne yapacaksınız dedi adam ya :) bir daha da cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?