2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam arkadaslar şeker yüklemesini İstanbul'da Avrupa yakasında olanlar nerede yaptırdılar acaba ve ücretleri nedir arkadaş özelde 150 TL ye yaptırdım Dedi bana uçuk bir fiyat gibi geldi.

devlet hastanelerinde ücretsiz, orada yaptır bence, basit bir işlem için 150 tl vermeye gerek yok

Kan uyuşmazliği olanlar dr ne zaman gel dedi size iğne icin bn sormadım 28 hafta deniyo nette bilgisi olan var mi

Canım 28. hafta demişti dr.um.. Ancak ben kontrole biraz erken gittim mide ağrısından dolayı..Gelmişken iğneni de yapalım dedi dr. 27+3 de yapıldı benim iğnem.. Öncesinde tahlil yapıp sonrasında iğnemi yaptılar..

aminn senin abinin nikah ne zamandı kuzum olup bitti mi yoksa? bi resim atsaydın göreydik diye dedim

Yok canm bu haftasonu istanbuldaym keyif yapiyorm burda ama calisiyosunz sonucta cok demek istemedm cumartesi nikahimizi yapip donecem ben de is basina atarm foto canmm

Bayanlar ben de dün kontrole gittim. Kızımız 37 cm 1208 gr olmuş
Bu da 26+5 te benim göbeğim

Oh canmm masallh bebisine de sana da cok tatlis cikmissinn

Bayanlar ben de dün kontrole gittim. Kızımız 37 cm 1208 gr olmuş
Bu da 26+5 te benim göbeğim

Maşallah tatlım,çok şeker bir karnın varmış,ay ne güzel günler geçiriyoruz. Rabbime çok şükür.

Merhaba hamişler bende Kütahyadan yazıyorum benim gibi epidural anestezi ile normal doğum düşünen var mı :)

Benim ilk doğumum,annem çok kolay dğum yapmış birazda ona güveniyorum. Duruma göre bende belki epidural kabul edebilirim. Epiduralin sancılara bir etkisi olmadığını söylediler. Sonuçta sadece doğum anında acı duymuyormuşsun. Zaten o kadar saat acıyla sancıları çekip kıvrandıktan sonra,bir ıkınmada bebiş gelecekse onuda zaten pek hissedeceğimi düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum tabi. Epidural normal doğum fikirleri olanlar yazsın da bilgilenelim.

Tmm canım bnde o zaman haftaya giderim ins Sağol

Aynen canım daha önce epidr
İlk doğumumu bu şekilde yaptım kısmetse ikincisi de normal doğum epidural olacak
Peki canım nasıl memnun muydun sancı konusunda falan biraz ayrıntı verip anlatır misin☺

Aynen Canım daha önce bu şekilde dogum yapan varsa memnun mu neler oldu bi anlatabilir mi?☺

adama bak resmen gelme demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…