2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kan uyuşmazliği olanlar dr ne zaman gel dedi size iğne icin bn sormadım 28 hafta deniyo nette bilgisi olan var mi
Bana da 28. Hafta gel dedi doktorum.Özeldeki önce tahlili yapıcaz sonra vurucaz dedi.Devletteki ise 28de gel yaparız bir iki saat gözetimde tutar çıkarırız dedi.Hangisine yaptırdım bilemedim çünkü Özeldeki doktorum klinik.Bi başka hastaneye yönlendirecektir o da başka yerde.Aklım karışık

Kızlar nasılsınız cal8stığım için çok yazamıyorum, bir de rahatsizdim çok şükür geçti gibi.
Ben size bir şey danışmak istiyorum tecrübeli anneler de var aranizda. Bebeğine oda yapmayı istiyorum odam da var ancak beşiği nasıl alayın çok kararsizim.Büyüyebilen beşik alıp bir de yanıma küçük bi şey alsam iki masraf.Ama sonra yatağı olacak kullanışlı olur diyorum.Yoksa bu ikeanin beşiği tarzında tekerlekli olan ahşap beşikler var ondan mı alsam? Yanımıza da tasiriz belki diyorum.Odanın gereksiz olduğunu,bebeğin hep benimle yatacagini söyleyenler de var.Bu işin doğrusu nedir,yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz.Odası olursa her şeyi bi düzende olur.Yatak odam küçük zaten.Eşyaları için dolap almak gerekecek zaten.Napayim a dostlar?

Aynen canım daha önce epidr

Peki canım nasıl memnun muydun sancı konusunda falan biraz ayrıntı verip anlatır misin☺
Valla ben gayet memnun kaldım çünkü benim doğum sancım 48 saat doğumum ise 8 saat sürdü .. O 8 saatlik son dilimde epidural isteyip istemediğimi sordular..açıkçası iyi ki de istemişim bir saatte olsa doğum sancım olsada hissetmedim biraz nefes aldım dinlendim .. Daha sonra epidural alımını kestiler ve doğum içim ıkınmalarım başladı .. Sormak istediğin ne varsa seve seve cevaplarım

Ama benimkini p

Ama benimkini parmaktan almadilar ki,normal kolumdan aldilar..

ah kızlar ah... şimdi hem normal doğum hem de sezeryan dogum videosu izledim ben ikisini de yapmamaya karar verdim.

canım çok güldüm,çok tatlısın.Ben izlemeye cesaret edemiyorum.Pozitif doğum hikayeleri okuyorum insta.da.Doğum yöntemlerini okumakta fayda var da izleme bence insan korkuyor.

Canim bnm 3. Ayım da biraz kanama olmuştu dr ne olur ne olmaz o zaman vurmustu şimdi yine test yapar ona göre vurur o zmn

Canim bnm 3. Ayım da biraz kanama olmuştu dr ne olur ne olmaz o zaman vurmustu şimdi yine test yapar ona göre vurur o zmn
Bana bi kere yapmışlardı bu testi sorun yok negatif demişlerdi ama test sonucu elimde değil,doktorum göremedi.Bi daha test yapmaya gerek var mıdır acaba.

Rabbim masal kizina saglik uzun omurler nasip etsin insallah senin sutun bebegine iyi gelecek sifa olucak annesi rabbim bebegini korusun sifa versin uzun omur versin insallah... saglikla kalin allaha emanet olun masal kizinla birlikte insallah .. amin

Kızlar bu ürünü kullanan var mı? Almayı düşünüyorum Kanz 8013 Hamburg park yatak. Fotoğrafını ekliyorum. Fiyatı da 500 tl, fazla mı fiyatı, Sizce değer mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim Fotosu ektedir.

Eklentiler

• kanz park yatak.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 59
Slm kızlar acil cevap lütfen burnum akıyor bogazim çok acıyor ıhlamur icebilir miyim ki ayrıca erken doğum riskim var ilaç kullanmak istemiyorum

Slm kızlar acil cevap lütfen burnum akıyor bogazim çok acıyor ıhlamur icebilir miyim ki ayrıca erken doğum riskim var ilaç kullanmak istemiyorum
Geçmiş olsun, cnm günde 2 bardak geçmemek kaydıyla limonlu ıhlamur iç boğazına iyi gelir. Ama geçme 2 bardak. Çok geçmiş olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…