Bana da 28. Hafta gel dedi doktorum.Özeldeki önce tahlili yapıcaz sonra vurucaz dedi.Devletteki ise 28de gel yaparız bir iki saat gözetimde tutar çıkarırız dedi.Hangisine yaptırdım bilemedim çünkü Özeldeki doktorum klinik.Bi başka hastaneye yönlendirecektir o da başka yerde.Aklım karışıkKan uyuşmazliği olanlar dr ne zaman gel dedi size iğne icin bn sormadım 28 hafta deniyo nette bilgisi olan var mi
Valla ben gayet memnun kaldım çünkü benim doğum sancım 48 saat doğumum ise 8 saat sürdü .. O 8 saatlik son dilimde epidural isteyip istemediğimi sordular..açıkçası iyi ki de istemişim bir saatte olsa doğum sancım olsada hissetmedim biraz nefes aldım dinlendim .. Daha sonra epidural alımını kestiler ve doğum içim ıkınmalarım başladı .. Sormak istediğin ne varsa seve seve cevaplarımAynen canım daha önce epidr
Peki canım nasıl memnun muydun sancı konusunda falan biraz ayrıntı verip anlatır misin☺
Ama benimkini pS
ağlık ocağındaki parmaktan kan alıyor ya, dr umu aradım asistan çıktı ama parmaktan alınan olmuyor dedi (ölçen aletten dolayı sanırım)
Devlet hastaneleri de takipsiz hastalara tahlil yapmıyorlar, yapmak istemiyorlar, gıcıklık yapıyorlar
Biz vergimizi verelim, ssk mız olsun ama dr ların tripleri yüzünden devletin bize sunduğu sağlık haklarından yararlanamayalım. Gıcıklaarrrr
S
ağlık ocağındaki parmaktan kan alıyor ya, dr umu aradım asistan çıktı ama parmaktan alınan olmuyor dedi (ölçen aletten dolayı sanırım)
Devlet hastaneleri de takipsiz hastalara tahlil yapmıyorlar, yapmak istemiyorlar, gıcıklık yapıyorlar
Biz vergimizi verelim, ssk mız olsun ama dr ların tripleri yüzünden devletin bize sunduğu sağlık haklarından yararlanamayalım. Gıcıklaarrrr
Allah Allah..saglik ocaklarinda farkli uygulamalar var demek ki..cok ilginc..Bugün ikinci doz tetenoz aşımı yaptırmaya gittim sağlık ocağına sordum şeker yüklemesi yapmıyoruz Dedi canım
ah kızlar ah... şimdi hem normal doğum hem de sezeryan dogum videosu izledim ben ikisini de yapmamaya karar verdim.
Canim bnm 3. Ayım da biraz kanama olmuştu dr ne olur ne olmaz o zaman vurmustu şimdi yine test yapar ona göre vurur o zmnBana da 28. Hafta gel dedi doktorum.Özeldeki önce tahlili yapıcaz sonra vurucaz dedi.Devletteki ise 28de gel yaparız bir iki saat gözetimde tutar çıkarırız dedi.Hangisine yaptırdım bilemedim çünkü Özeldeki doktorum klinik.Bi başka hastaneye yönlendirecektir o da başka yerde.Aklım karışık
Bana bi kere yapmışlardı bu testi sorun yok negatif demişlerdi ama test sonucu elimde değil,doktorum göremedi.Bi daha test yapmaya gerek var mıdır acaba.Canim bnm 3. Ayım da biraz kanama olmuştu dr ne olur ne olmaz o zaman vurmustu şimdi yine test yapar ona göre vurur o zmn
e nasıl olacak kuzum ozaman?:)ah kızlar ah... şimdi hem normal doğum hem de sezeryan dogum videosu izledim ben ikisini de yapmamaya karar verdim.
İçinde mi tutacaksın canımah kızlar ah... şimdi hem normal doğum hem de sezeryan dogum videosu izledim ben ikisini de yapmamaya karar verdim.
Rabbim masal kizina saglik uzun omurler nasip etsin insallah senin sutun bebegine iyi gelecek sifa olucak annesi rabbim bebegini korusun sifa versin uzun omur versin insallah... saglikla kalin allaha emanet olun masal kizinla birlikte insallah .. aminSelam annecikler, geçmiş anneler gününüz kutlu olsun öncelikle. umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir. Güzel msjlarınız ve dualarınız için teşekkür ederiz teyzeleri
Dünün anlam ve önemi ile bebişimin yanına aldılar beni
Kucağıma alamadım tabi amaelledim dokundum avuçladım heryerini miniğimin, çıkma vakti parmağımı bi sıkışı vardı :'( o kadar tuttum kendimi ağlamadım ama son hareketi bitirdi beni....affff...ilk anneler günüm buruk eksik ama nefes alıyor yavrum hayatta şükür... Aldığı her nefes ömrüme hediye oluyor...
Bugün 11. günü Masal kızımın, üzerindeki streç ortam kaldırıldı, anne sütü 5 ml den 8 ml artırıldı, minicik popoşuna da bez bağlamışlar
Dün biraz solunum sıkıntısı olmuşciğer gelişmediğinden... Ciğer geliştirici iğne yapılmış, doktoru uzun bir süreç bizi bekliyor diyor, arada müdahaleler olabilirmiş... inşallah gerek kalmaz...
910 gr doğmuştu ama kilo vermiş 120 gr kadar... her doğan bebek verirmiş zaten normal dedi doktor
Annesinin sütüyle sağlıcakla alır fazla fazla inşallah
Bugün yada yarın kalp ekosu çekilecekmiş, inşallah hayırlı sağlıklı haberler veririm
Allah'a emanet olun, dualarınızda Masal kızımı unutmayın emi teyzeleri
kusura bakma ama çok kızdım sana sen neden videoları izliyorsunah kızlar ah... şimdi hem normal doğum hem de sezeryan dogum videosu izledim ben ikisini de yapmamaya karar verdim.
Merak ettim hangisi daha kolay diyeS
kusura bakma ama çok kızdım sana sen neden videoları izliyorsun
Hep karnımda kalsın. Stresten mideme Ağrı'lar girdi
Korkma cnm ya Allah herseyin kolayligini verir. İlk gebeliginmi senin:)Hep karnımda kalsın. Stresten mideme Ağrı'lar girdi
Geçmiş olsun, cnm günde 2 bardak geçmemek kaydıyla limonlu ıhlamur iç boğazına iyi gelir. Ama geçme 2 bardak. Çok geçmiş olsun cnm.Slm kızlar acil cevap lütfen burnum akıyor bogazim çok acıyor ıhlamur icebilir miyim ki ayrıca erken doğum riskim var ilaç kullanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?