2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bana bi kere yapmışlardı bu testi sorun yok negatif demişlerdi ama test sonucu elimde değil,doktorum göremedi.Bi daha test yapmaya gerek var mıdır acaba.
Bilmiyorum ki canım bnm testim de negatif cikmisti ama dr ne olur ne olmaz vurdurdu o zmn kanama olmuştu ama ondan

Merak ettim hangisi daha kolay diye
Tamam anlıyorum seni ama madem merak ettin gel burda sor biriyle konuş daha iyi Can'ım ne diye açıp izliyorsun .. Korkma şuan ne düşündüğünü az çok biliyorum .. Aklından sil ne izlediysen burda normal doğumda sezeryan doğumda yapan arkadaşlar var Zaman'ı gelince korkularını hep beraber yeneriz

Bi daha asla izlemem ilk ve sondu

Yani gerçekten ağrı hissetmiyo musun :)

Yani gerçekten ağrı hissetmiyo musun :)
Hissetmiyorsun o hissettiğinde ağrı değil sancı olacak şöyle diyim regl yani adet dönemlerindeki ağrı gibi düzenli olmaya başladığında 10 20 saniyelik bir ağrı sonra 10 dakika ağrı yok şeklinde oluyor yani sürekli bir sancı çekmeyeceksin ..epidurali alınca bir nevi rahatlıyorsun en azından sancılar düzenli gelmeye devam Etsede sen bunu daha düşük düzeyde hissediyorsun ..bende epidurali erken kapatmalarının sebebi kusmaya başlamam olmuştu ..yoksa doğum olan kadar yine almaya devam ederdim

Merhaba hamişler bende Kütahyadan yazıyorum benim gibi epidural anestezi ile normal doğum düşünen var mı :)
bende istiyorum bende inşallah bir aksilik olmaz

ben oda yapıyorum, çokta mutluyum, perdelerini seçmek bile büyük keyif bebek hep seninle yatmayacak tabiki, ben 6 aydan sonra kendi odasına geçirmeyi planlıyorum, aksi bir durum olmazsa inşallah. ikeanın beşikleri çok uygun fiyat olarak çokta şık, boyutuda çok büyük değil. büyüyen beşik hiç düşünmedim, hem görüntüsü kaba geliyor, hemde evlenene kadar aynı yatakta yatsın istemiyorum bu olay tamamen bütçe ve zevk meselesi. 80x130 bir beşik aldım ben, rahatlıkla 4-5 yaşına kadar kullanır. benim en büyük avantajım arkadaşımdan gelecek sepet beşik ama gelmeyecek olsaydı da ya sepet ya da anne yanı olanlardan alacaktım. aman ne uzun yazdım be

aynen ben de bulamıyorum ama yavrularımız şevval ayında doğacağı için şevval güzel bir seçenek gibi geliyor :)

tuana diyoruz biz ama onu da kimse beğenmiyor kaldık böyle kararsız
Şevval güzel ama yigenim ismi hangi ismi söylediyse beğenilmedi kafam karıştı artık hiç bir isim sıcak gelmiyor

Canım benim de değerim sınırda çıkmıştı, etrafımda kime söylediysem onların da hamileliklerinde öyle çıkmış. şekeri takip etmişler. Ben 5 gündür yediklerime dikkat ediyorum şekerimi kontrol ediyorum hep normal değerler çıkıyor çok şükür. İnşallah sıkıntısız bir şekilde tamamlarız hamileliklerimizi..

canım ben 3 haftada bir gidiyorum.. normal bence
Ya biz de kaç defadır 3 haftada bir gitmişiz, zamanı öyle denk geldi. eşim ultrason zararlı diye okumuş, bu sefer 4 hafta olsun diye randevuyu değiştirdik. ama son zamanlarda daha sık gidiliyormuş sanırım. zaten dr da ultrasonda çok uzun tutmuyor, gerekli ölçümleri yapıp bırakıyor. Allaha emanet yavrularımız..

ağustos gelse doğsalar da hayırlısıyla evlat kokusu alsak mis mis =)) oy yerim ben onlarıııııı güp güp vuruyor benim kız nasıl eğlenceli :)
Evet ben de sabırsızlanıyorum ama günler çabuk geçiyor bana çok yoğun oluyorum ondan herhalde bir de bu ay evi boyatacagim temizlik çocuk adasının hazırlanması çok daha yoğun olacağım ama beni dusunduren temmuz ayı hem sıcak olacak hem de zor geçecek bence

Canım merhaba, kan sulandırıcı iğnelerin için sadece katkı patı ödüyorsun değil mi? Ben 3 kutu için para ödüyorum sanki biraz fazla gibi geliyor...
Yen gorebildim mesajini canim k.bakma. hiç bir ücret odemiyorum. Daha yeni 10 kutu ignemi aldım 1 tl bile vermedim şükür.

Günaydın güzel anneler

Büyük oğluma oda yaptım. İyi ki de yapmışım. Herşeyi odasında derli toplu oldu. Şimdi üç yaşında ve hala odadında oynar etrafa yayılmaz. Bunların dışında yatak odasına bebek almak zaten çok sağlıksız. Yatak odaları mikrıp yuvası. Bunun yerine onun odasını güzrlce sirleli sularla silersin daha bağışıkşığu tam oluşmamış yavruyu da riske atmazsın. İlla yanında yatmak gerekiyorsa sen onun odasında yat. Ne bileyim bir çekyat küçük bir uzanma koltuk vs. Koy bebek odasına temiz temiz yatın. Hem ne kadar erken yerini yatağını bilirse o kadar iyi. Büyüyen beşik bence de gereksiz. İkea dan al park yatsk al daha iyi. Bak oğlum üç yaşında gittik arabalı yatak aldık. Arkadaşımın kızı dört yaşında elsalı yatak aldılar v.s... Büyüdükçe zevkleri istekleri oluyor ona göre alırsın. Dolabını sifonyerini de beyaz krem falsn al ki sonra istediği karakterlerin stickerlarını yapıştırıverirsin olur biter.

KIZLAR BEN DE SADECE BÜYÜK BİR BEŞİK ALIP 3-4 YAŞINA KADAR YATABİLECEĞİ AYRI BİR ODAYA KOYACAĞIM İNŞALLAH. BEŞİĞİ KOYDUĞUM ODADA DA ZATEN 5 KAPAKLI BİR DOLAP VAR SADECE DOLAP BEYAZ VE VE KREM RENGİ KARIŞIMI BEŞİĞİ DE O TONLARDA ALSAM DİYORUM. EVDE O KADAR ÇOK DOLAP VAR Kİ TEKRARDAN DOLAP ALSAM KOYACAK YERİM YOK. AMA KIZ ODALARINA DA ÖZENMİYOR DEĞİLİM. O YÜZDEN AKSESUARLARLA RENKLERDİRİRİM DİYE DÜŞÜNDÜM. BİR DE YANIMA İLK 6 AY İÇİN KÜÇÜK BİR BEŞİK ALACAĞIM. NASİP OLURSA. BELKİ ODANIN PERDESİNİ DEĞİŞTİRİRİM ONDA DA ÇOK EMİN DEĞİLİM AMA BAKALAIM. ÇÜNKÜ ODANIN PERDESİYLE HALISI AYNI DESEN. ONLARDA BEYAZ CAPPUCCİNO RENGİ BU AY SONU BEŞİK ALACAĞIM BİRAZ KARARSIZIM AMA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…