- 7 Aralık 2015
- 107
- 60
- 18
- 37
Sağol canım bi çay bardağı iciyim öksürüğe cevirmesinden iyidir heraldeGeçmiş olsun, cnm günde 2 bardak geçmemek kaydıyla limonlu ıhlamur iç boğazına iyi gelir. Ama geçme 2 bardak. Çok geçmiş olsun cnm.
Bilmiyorum ki canım bnm testim de negatif cikmisti ama dr ne olur ne olmaz vurdurdu o zmn kanama olmuştu ama ondanBana bi kere yapmışlardı bu testi sorun yok negatif demişlerdi ama test sonucu elimde değil,doktorum göremedi.Bi daha test yapmaya gerek var mıdır acaba.
Tamam anlıyorum seni ama madem merak ettin gel burda sor biriyle konuş daha iyi Can'ım ne diye açıp izliyorsun .. Korkma şuan ne düşündüğünü az çok biliyorum .. Aklından sil ne izlediysen burda normal doğumda sezeryan doğumda yapan arkadaşlar var Zaman'ı gelince korkularını hep beraber yenerizMerak ettim hangisi daha kolay diye
Gecmiş olsun limonlu çay iç dilerim çabucak atlatırsınSlm kızlar acil cevap lütfen burnum akıyor bogazim çok acıyor ıhlamur icebilir miyim ki ayrıca erken doğum riskim var ilaç kullanmak istemiyorum
Bi daha asla izlemem ilk ve sonduTamam anlıyorum seni ama madem merak ettin gel burda sor biriyle konuş daha iyi Can'ım ne diye açıp izliyorsun .. Korkma şuan ne düşündüğünü az çok biliyorum .. Aklından sil ne izlediysen burda normal doğumda sezeryan doğumda yapan arkadaşlar var Zaman'ı gelince korkularını hep beraber yeneriz
Yani gerçekten ağrı hissetmiyo musun :)Valla ben gayet memnun kaldım çünkü benim doğum sancım 48 saat doğumum ise 8 saat sürdü .. O 8 saatlik son dilimde epidural isteyip istemediğimi sordular..açıkçası iyi ki de istemişim bir saatte olsa doğum sancım olsada hissetmedim biraz nefes aldım dinlendim .. Daha sonra epidural alımını kestiler ve doğum içim ıkınmalarım başladı .. Sormak istediğin ne varsa seve seve cevaplarım
Hissetmiyorsun o hissettiğinde ağrı değil sancı olacak şöyle diyim regl yani adet dönemlerindeki ağrı gibi düzenli olmaya başladığında 10 20 saniyelik bir ağrı sonra 10 dakika ağrı yok şeklinde oluyor yani sürekli bir sancı çekmeyeceksin ..epidurali alınca bir nevi rahatlıyorsun en azından sancılar düzenli gelmeye devam Etsede sen bunu daha düşük düzeyde hissediyorsun ..bende epidurali erken kapatmalarının sebebi kusmaya başlamam olmuştu ..yoksa doğum olan kadar yine almaya devam ederdimYani gerçekten ağrı hissetmiyo musun :)
bende istiyorum bendeMerhaba hamişler bende Kütahyadan yazıyorum benim gibi epidural anestezi ile normal doğum düşünen var mı :)
ben oda yapıyorum, çokta mutluyum, perdelerini seçmek bile büyük keyifKızlar nasılsınız cal8stığım için çok yazamıyorum, bir de rahatsizdim çok şükür geçti gibi.
Ben size bir şey danışmak istiyorum tecrübeli anneler de var aranizda. Bebeğine oda yapmayı istiyorum odam da var ancak beşiği nasıl alayın çok kararsizim.Büyüyebilen beşik alıp bir de yanıma küçük bi şey alsam iki masraf.Ama sonra yatağı olacak kullanışlı olur diyorum.Yoksa bu ikeanin beşiği tarzında tekerlekli olan ahşap beşikler var ondan mı alsam? Yanımıza da tasiriz belki diyorum.Odanın gereksiz olduğunu,bebeğin hep benimle yatacagini söyleyenler de var.Bu işin doğrusu nedir,yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz.Odası olursa her şeyi bi düzende olur.Yatak odam küçük zaten.Eşyaları için dolap almak gerekecek zaten.Napayim a dostlar?
Ben görüşmedim ama en yakın zamanda gideceğim, numarasını falan aldım. Bilgi alacağım en azındanKIZLAR ARANIZDA DOĞUM KOÇUYLA GÖRÜŞEN VAR MI?
Şevval güzel ama yigenim ismi hangi ismi söylediyse beğenilmedi kafam karıştı artık hiç bir isim sıcak gelmiyoraynen ben de bulamıyorum ama yavrularımız şevval ayında doğacağı için şevval güzel bir seçenek gibi geliyor :)
tuana diyoruz biz ama onu da kimse beğenmiyor kaldık böyle kararsız
Bence şevval güzel tuana bana da çok soğuk ve itici geliyoray parçası demekmiş =) anlamı da güzel ama ne benim ne eşimin ismiyle uyumlu değil
tuanayı benimle uygun olsun diye istiyorduk ama ona çatlak sesler çıktı
Canım benim de değerim sınırda çıkmıştı, etrafımda kime söylediysem onların da hamileliklerinde öyle çıkmış. şekeri takip etmişler. Ben 5 gündür yediklerime dikkat ediyorum şekerimi kontrol ediyorum hep normal değerler çıkıyor çok şükür. İnşallah sıkıntısız bir şekilde tamamlarız hamileliklerimizi..Ay canım geçmiş olsun, valla durumun çok zor,eline şiş iplik al bebişine batik ör bari,ne biliyim kitap al,güzel bir seri diziye falan başla,yoksa sıkıntıdan etrafındakilere sararsın,hem sana hem onlara yazık. Babamdan biliyorum,ayağı kırılıp 6 ay evde yattı,ama bizede dünyayı dar etti desem yeridir. İnan çok zor. Bir an önce kalkınmanı diliyorum.
Selam canım,bizdede durumlar aynı,ev iş koşturmaca,aradada gezmeler falan yaşıyoruz öylece.
Çok kötü hakkına girmişler. Ne kadar saçma,canları çalışmak istemememiş seni göndermişler resmen,yazık.
Bende bu cumartesi şeker yüklememi yaptırmıştım ama anca 1 saat içimde tutabildim,hemen çıkardım. Dünde sonuçlarım için doktorum aradı. Açlık şekerim normal çıkmış,ama 1 saatlik tokluk sınırda çıkmış. O yüzden takip edeceğiz dedi. Gittim şekermetre aldım. Sabah aç ölçtüm şimdi 1 saat tokluğu bekliyorum. Biraz da ona canım sıkıldı açıkçası.
Bu arada kızlar birşey önereceğim,belki takip edenleriniz vardır. Bebek bakım bebek onarım diye çok güzel bilgiler aktaran bir blog sitesi var,doğumdan emzirmeye,çocukluğa yetişkinliğe o kadar güzel bilgiler paylaşıyorlarki,okumaktan kendimi alamıyorum. Mutlaka göz gezdirin derim.
Ya çok zor geliyor bana bu isim işi ama yazdığım uç isim de guzelBiz de kizimin adini ipek deniz ya da sevval dusunuyorum ama daha karar vermedik
Ya biz de kaç defadır 3 haftada bir gitmişiz, zamanı öyle denk geldi. eşim ultrason zararlı diye okumuş, bu sefer 4 hafta olsun diye randevuyu değiştirdik. ama son zamanlarda daha sık gidiliyormuş sanırım. zaten dr da ultrasonda çok uzun tutmuyor, gerekli ölçümleri yapıp bırakıyor. Allaha emanet yavrularımız..canım ben 3 haftada bir gidiyorum.. normal bence
Evet ben de sabırsızlanıyorum ama günler çabuk geçiyor bana çok yoğun oluyorum ondan herhalde bir de bu ay evi boyatacagim temizlik çocuk adasının hazırlanması çok daha yoğun olacağım ama beni dusunduren temmuz ayı hem sıcak olacak hem de zor geçecek benceağustos gelse doğsalar da hayırlısıyla evlat kokusu alsak mis mis =)) oy yerim ben onlarıııııı güp güp vuruyor benim kız nasıl eğlenceli :)
Çok güzel görünüyorBayanlar ben de dün kontrole gittim. Kızımız 37 cm 1208 gr olmuş
Bu da 26+5 te benim göbeğim
Valla oyle bir dedin ki bende korktum simdiah kızlar ah... şimdi hem normal doğum hem de sezeryan dogum videosu izledim ben ikisini de yapmamaya karar verdim.
Yen gorebildim mesajini canim k.bakma. hiç bir ücret odemiyorum. Daha yeni 10 kutu ignemi aldım 1 tl bile vermedim şükür.Canım merhaba, kan sulandırıcı iğnelerin için sadece katkı patı ödüyorsun değil mi? Ben 3 kutu için para ödüyorum sanki biraz fazla gibi geliyor...
Büyük oğluma oda yaptım. İyi ki de yapmışım. Herşeyi odasında derli toplu oldu. Şimdi üç yaşında ve hala odadında oynar etrafa yayılmaz. Bunların dışında yatak odasına bebek almak zaten çok sağlıksız. Yatak odaları mikrıp yuvası. Bunun yerine onun odasını güzrlce sirleli sularla silersin daha bağışıkşığu tam oluşmamış yavruyu da riske atmazsın. İlla yanında yatmak gerekiyorsa sen onun odasında yat. Ne bileyim bir çekyat küçük bir uzanma koltuk vs. Koy bebek odasına temiz temiz yatın. Hem ne kadar erken yerini yatağını bilirse o kadar iyi. Büyüyen beşik bence de gereksiz. İkea dan al park yatsk al daha iyi. Bak oğlum üç yaşında gittik arabalı yatak aldık. Arkadaşımın kızı dört yaşında elsalı yatak aldılar v.s... Büyüdükçe zevkleri istekleri oluyor ona göre alırsın. Dolabını sifonyerini de beyaz krem falsn al ki sonra istediği karakterlerin stickerlarını yapıştırıverirsin olur biter.Kızlar nasılsınız cal8stığım için çok yazamıyorum, bir de rahatsizdim çok şükür geçti gibi.
Ben size bir şey danışmak istiyorum tecrübeli anneler de var aranizda. Bebeğine oda yapmayı istiyorum odam da var ancak beşiği nasıl alayın çok kararsizim.Büyüyebilen beşik alıp bir de yanıma küçük bi şey alsam iki masraf.Ama sonra yatağı olacak kullanışlı olur diyorum.Yoksa bu ikeanin beşiği tarzında tekerlekli olan ahşap beşikler var ondan mı alsam? Yanımıza da tasiriz belki diyorum.Odanın gereksiz olduğunu,bebeğin hep benimle yatacagini söyleyenler de var.Bu işin doğrusu nedir,yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz.Odası olursa her şeyi bi düzende olur.Yatak odam küçük zaten.Eşyaları için dolap almak gerekecek zaten.Napayim a dostlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?