2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
HAKLISIN ÇOCUĞUN ODASI OLUNCA ORAYI BENİMSİYOR VE EVİ DAĞITMIYOR. BEN YEĞENLERİMDEN ÇOK İYİ BİLİYORUM. BAŞKA YERE OYUNCAKLARINI BİLE TAŞIMAZLAR ODALARINI BENİMSEDİKLERİ İÇİN. O YÜZDEN ODA ALMASAM DA BEŞİĞİNİ AYRI ODAYA KOYACAĞIM.

Canım inş,bende 2 gündür takip ediyorum. Korkuya ağzıma birşey süremiyorum. Bu sabahta hiç doğru düzgün yiyemedim. Şimdi tokluk 85 çıkmış,doktora göstermeye korkuyorum bir şey dicek diye, Herşeyin fazlası zarar ama azıda zarar. Özellikle yemekleri çok yediğim zaman ağırlaşıyorum demekki şekerim yükseliyorda ondan ağırlaşıyorum. İnş atlatırız dedin gibi.

Korkma cnm ya Allah herseyin kolayligini verir. İlk gebeliginmi senin:)
Evet aRkadasim ilk. ANnem 4 tane evde dogurmus. Bi de oyle cesaretsizdir ki . Anneme aklim aklim almiyor valla. Umarim o anda bana da cesaret gelir.

Kizlar dun herkes gobeginin fotosunu atmus. Ben de heveslendim. Bizde bugun 26. Haftayi bitiriyoru. Bu da benim gobek...
Yandan çekseydin,böyle hiçbirşey anlamadım ben. Bu arada sana çok güldüm yaaaa,ne sezaryan ne de normal doğum yapmıcam dedin ya Ben video değilde,çok güzel bir belgesel var onu izliyorum. National da people kanalında Pazar akşamları,saniyede 1 bebek diye bir belgesel programı var. Öyle öyle başlasaydın keşke,doğum fikrine bakışını daha da yumuşatırdı. Çok normal bir olay aslında,biz biraz karmaşık hale getiriyoruz. Tabi kötü doğum hikayeleri olan kişilerdende çok etkileniyoruz. biraz rahat bırakıp akışına göre davranmak lazım. Çok kutsal bir an yaşacağız.

canım ya üzme kendini sakın önce bebişini düşün, ben de dün bişeye sinirlendim hemen kasık ağrım tuttu gece.. başkası söylese inanmazdım gerçekten oluo ama üzülünce sıkılınca..

verdiğin bilgiler için cok teşekkür ederiz, normal doğum isteyen bi insan olarak beni daha da rahatlattın :)

maşallahhhh kızına

ayyy en sevmediğim haraketler ya :) öyle insanlar var ama canım herseyi taklit eden..

Kızlar 29. Haftanın ortalarında bennnn
Çok mu kotu gorunuyorum mmm

maşallahın var bence.. çok güzel

aynen benimde öyle göbeğim bütün kiloyu oraya aldım :)

Evet aRkadasim ilk. ANnem 4 tane evde dogurmus. Bi de oyle cesaretsizdir ki . Anneme aklim aklim almiyor valla. Umarim o anda bana da cesaret gelir.
Allah kolayligini verir dua et hiç korkma. Benm iknci bu sezaryen olmustu. Yine oyle oluck. Ya bu gece ruyamda erken geliyodu bebis. Ayaklari cikmisti karmakarisik biseylr gordm

Günaydın kızlar. Şeker yüklemesi yaptırdık. Birer saat arayla kan alacaklar. Bakalım bekliyoruz
Ayy aç karna şekerli çok kötüüüü
Günaydın canım bende kan verdim şimdi şekerli içeceği de içtim çilekli bir karışım.1 saat sonra tekrar kan vereceğim 50 lik yaptılar

Yok canm bu haftasonu istanbuldaym keyif yapiyorm burda ama calisiyosunz sonucta cok demek istemedm cumartesi nikahimizi yapip donecem ben de is basina atarm foto canmm
günaydın canım o zman bekliyoruz haftaya resmini etiket yap beni kaçirmim emi bizimde pek çalıştığım söylenemez zaten kendi adıma söylüorumm hiiç yormuorum kendimi

Park yatak konusunda bir türlü markaya karar veremedim,büyük olandan olsun istiyorum. Ama hiçbiri içime sinmedi. Nabıyım sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…