2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar ben bugun 2. Doz asimi oldum saglik ocaginda sizler oldunuz mu ? 3. Doz asimizi bebegimle gidicez Allah nasip ederse kasimda. Birde 5 doz asi dedi hemsire bana 4.doz seneye 5.doz ondan sonraki sene yaptirirsan 48 yasina kadar seni koruyor dedi. Bilginiz var mi?

günaydın canım o zman bekliyoruz haftaya resmini etiket yap beni kaçirmim emi bizimde pek çalıştığım söylenemez zaten kendi adıma söylüorumm hiiç yormuorum kendimi

Gunaydn canm..
Amann ne yorcann sanki takdir mi ediyolar yorunca bebeciklerimize odaklandik artik bizz

Tamam canm etiketlerim seni foto paylasinca

Ben 8 kilo aldım ama kocaman karnım var
İç karnın geniş değil demekki canım benim görümcem de öyle iç karnı dar olduğu için hemen belli oluyor boşver tadını çıkar benim basenler im olduğu için çok çıksın istemiyorum yoksa zayıf olsam o göbeğin tadını çıkarmak isterdim doğrusu

Ben oraya gidiyorum ve Canan Hanımı tavsiye ederim normal doğumda çok iyiymiş diye bende ona geçtim :) ve alırlar cnm dert etme gel
arkadaşım emseyde doğum fiyatı ne kadar verdiler görüştünmü acaba , ben kavacık medistate gidiyorum doktorumdanda memnunum ama ücret konusunda çok katılar pazarlık bile yapmıyorlar aklımda hastane olsun istiyorum canan hanımın iyi olduğunu duymuştumaklımda olsun istiyorum.Paylaşabilirmisin

bugün misafirim gelecek ve süpürgem çalışmıyor. çıldıracağım.
servis güya bugün gelip eksikleri giderecek.
off off
Anam anam simdi senin sinir katsayilarin firlamistir yakin olsak veririm supurgeyi isin gorulsun maksat servise kaldiysan aksama anca gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…