günaydın canım o zman bekliyoruz haftaya resmini etiket yap beni kaçirmim emibizimde pek çalıştığım söylenemez zaten kendi adıma söylüorumm hiiç yormuorum kendimi
Maşallahhhh,kimse sana hamiş deyip yer vermez ama söyliyimKızlar bu da kızımla ben doğuma kaldı 86 gün
MaşallahKızlar bu da kızımla ben doğuma kaldı 86 gün
Aynen canım valla kimse inanmıyor ki göbek zannediyorlar iç karnım maşallah ne kadar genişse artık :)Maşallahhhh,kimse sana hamiş deyip yer vermez ama söyliyimİç karnın geniş demekki,ayva göbeği gibi olmuş maşallah.
Teşekkür ederim canım toplam da 6 kilo almıştım diş ağrısı yüzünden yarım kiloyu vermişim yine 3 aydır aynı kilo dayım valla fazla almak istemiyorum malum basenler alıp başını gidiyor valla :)Maşallahcnm sen hiç kilo almamissin cok güzel
Gayet iyisin cnm maşallah :)Kızlar bu da kızımla ben doğuma kaldı 86 gün
Ben 8 kilo aldım ama kocaman karnım varTeşekkür ederim canım toplam da 6 kilo almıştım diş ağrısı yüzünden yarım kiloyu vermişim yine 3 aydır aynı kilo dayım valla fazla almak istemiyorum malum basenler alıp başını gidiyor valla :)
6 kiloda benden veee kocaman karnım var.....Ben 8 kilo aldım ama kocaman karnım var
İç karnın geniş değil demekki canım benim görümcem de öyle iç karnı dar olduğu için hemen belli oluyor boşver tadını çıkar benim basenler im olduğu için çok çıksın istemiyorum yoksa zayıf olsam o göbeğin tadını çıkarmak isterdim doğrusuBen 8 kilo aldım ama kocaman karnım var
Çok teşekkür ederim canımGayet iyisin cnm maşallah :)
arkadaşım emseyde doğum fiyatı ne kadar verdiler görüştünmü acaba , ben kavacık medistate gidiyorum doktorumdanda memnunum ama ücret konusunda çok katılar pazarlık bile yapmıyorlar aklımda hastane olsun istiyorum canan hanımın iyi olduğunu duymuştumaklımda olsun istiyorum.PaylaşabilirmisinBen oraya gidiyorum ve Canan Hanımı tavsiye ederim normal doğumda çok iyiymiş diye bende ona geçtim :) ve alırlar cnm dert etme gel
Anam anam simdi senin sinir katsayilarin firlamistir yakin olsak veririm supurgeyi isin gorulsun maksat servise kaldiysan aksama anca gelirbugün misafirim gelecek ve süpürgem çalışmıyor. çıldıracağım.
servis güya bugün gelip eksikleri giderecek.
off off
Kolay gelsin cnm serviscileribugün misafirim gelecek ve süpürgem çalışmıyor. çıldıracağım.
servis güya bugün gelip eksikleri giderecek.
off off
MaşallahAy herkes koyuyor kiskandim. Bende yuklicem sizin gibi zayif degildim iyice sistim artik benimde belli olan bir gobusum ve bebisim var
kilon gayet iyi gayet hoş görünüyorsun :).Ay herkes koyuyor kiskandim. Bende yuklicem sizin gibi zayif degildim iyice sistim artik benimde belli olan bir gobusum ve bebisim var
Maşallahiyisin cnm
kilon gayet iyi gayet hoş görünüyorsun :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?