- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Ya biz de kaç defadır 3 haftada bir gitmişiz, zamanı öyle denk geldi. eşim ultrason zararlı diye okumuş, bu sefer 4 hafta olsun diye randevuyu değiştirdik. ama son zamanlarda daha sık gidiliyormuş sanırım. zaten dr da ultrasonda çok uzun tutmuyor, gerekli ölçümleri yapıp bırakıyor. Allaha emanet yavrularımız..
Kizlar ben bugun 2. Doz asimi oldum saglik ocaginda sizler oldunuz mu ? 3. Doz asimizi bebegimle gidicez Allah nasip ederse kasimda. Birde 5 doz asi dedi hemsire bana 4.doz seneye 5.doz ondan sonraki sene yaptirirsan 48 yasina kadar seni koruyor dedi. Bilginiz var mi?
canım bence karından almak daha iyi doğum yapınca gidecek çünkü basenden alınan kilolar çok zor veriliyor.. benim de basen sorunum var. gerçi hamilelilten önce yoktu ama hamilelikten mi evllilikten mi yaştan mı bilmem vücudum evrim geçirdi:)6 kiloda benden veee kocaman karnım var.....
canım valla ben ilk bebeğimde odasını aldım büyüyen karyolalardan , senin odanda yatacak diye bir şey yok valla ben her uyandğında hiç üşenmeden kalkyım onun odasında emzirdim gittim geri yattım oğlum 6 yaşında ve sadece ilk ay biz onun odasında yattık sonrasında hep o odasındaydı, yani oda yaptığıma hiç pişman olmadım büyüyen beşik kısmına gelince daha geçen seneye kadar kayrolasını yatağa dönüştürmedik ve rahatlıkla o şekilde yattı yatağında 5 yaşına kadar sonrasında da büyüyen karyolasını açarız diye düşünüyorduk ama erkek çocuğu arabalı yatak isteyince dayanamadık ve değiştirdik karyola boşa çıktı .Yani demem o ki bence odası ve olmalı eğer evin uygunsa düzeni en başından kuruyorsun bu şekilde .Allahın izni ile sağlığı açısından bir sıkıntısı filan olmaz ise bebeği nasıl alıştırırsan öyle devam ediyor paylaşmak istedimKızlar nasılsınız cal8stığım için çok yazamıyorum, bir de rahatsizdim çok şükür geçti gibi.
Ben size bir şey danışmak istiyorum tecrübeli anneler de var aranizda. Bebeğine oda yapmayı istiyorum odam da var ancak beşiği nasıl alayın çok kararsizim.Büyüyebilen beşik alıp bir de yanıma küçük bi şey alsam iki masraf.Ama sonra yatağı olacak kullanışlı olur diyorum.Yoksa bu ikeanin beşiği tarzında tekerlekli olan ahşap beşikler var ondan mı alsam? Yanımıza da tasiriz belki diyorum.Odanın gereksiz olduğunu,bebeğin hep benimle yatacagini söyleyenler de var.Bu işin doğrusu nedir,yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz.Odası olursa her şeyi bi düzende olur.Yatak odam küçük zaten.Eşyaları için dolap almak gerekecek zaten.Napayim a dostlar?
süpürgen çalışmıyorsa gırgırla:) eskiden gırgır vardı biliyonuz mu? ne yapacaksın süpürmemekten iyidir değil mi:)bugün misafirim gelecek ve süpürgem çalışmıyor. çıldıracağım.
servis güya bugün gelip eksikleri giderecek.
off off
Cok tatlı :) Kocaman bir maşallahKızlar bu da kızımla ben doğuma kaldı 86 gün
Daha zaman var diye hiç aklıma gelmedi ama doğum sezaryen ve zorunlu sezaryen diye 3 ayrı fiyat var diye biliyorum ve yüksek oldugunu duymuştum ama sormadım henüz bi sonraki sefer sorarım inşarkadaşım emseyde doğum fiyatı ne kadar verdiler görüştünmü acaba , ben kavacık medistate gidiyorum doktorumdanda memnunum ama ücret konusunda çok katılar pazarlık bile yapmıyorlar aklımda hastane olsun istiyorum canan hanımın iyi olduğunu duymuştumaklımda olsun istiyorum.Paylaşabilirmisin
Üst kısmına göre değişiyo iki tane var bendede biri kayıyo biri kaymıyokızlar bu hamile pantolonları sizde de yürüdükçe aşağıya kayıyor mu? ikide bir pantolon çekiyorum yukarıya
Canım benım pantolonun yanında ayar düğmesi var ordan ayarlıyorum hiç düşmüyor bak hazır üstümde iken resim ekleyim ayar düğmesi yok mu senın pantolonundakızlar bu hamile pantolonları sizde de yürüdükçe aşağıya kayıyor mu? ikide bir pantolon çekiyorum yukarıya
Ay çok teşekkür ederim canımCok tatlı :) Kocaman bir maşallah
Eğer normal doğuma uygunsam tabiki takip oldugum Dr da yapılırım ama önceden eğer sezaryen olucagım bilgisini alırsam daha uygun bi yerde yaptırırım belkide ben Beykoz'da hemşireydim oranın Dr larıyla görüşürüm ve eğer gitmek istersen tavsiye ederim Dr larıda hemşireleride iyidir işindearkadaşım emseyde doğum fiyatı ne kadar verdiler görüştünmü acaba , ben kavacık medistate gidiyorum doktorumdanda memnunum ama ücret konusunda çok katılar pazarlık bile yapmıyorlar aklımda hastane olsun istiyorum canan hanımın iyi olduğunu duymuştumaklımda olsun istiyorum.Paylaşabilirmisin
kızlar bu hamile pantolonları sizde de yürüdükçe aşağıya kayıyor mu? ikide bir pantolon çekiyorum yukarıya
Canım benım pantolonun yanında ayar düğmesi var ordan ayarlıyorum hiç düşmüyor bak hazır üstümde iken resim ekleyim ayar düğmesi yok mu senın pantolonunda
bende iki tane var ikisi de yolda düşecek diye korkuyorum:)Üst kısmına göre değişiyo iki tane var bendede biri kayıyo biri kaymıyo
canım var ayarladım en sonda bedeni de 36 daha küçük yoktur diye 36 aldım 34 ü de var mı acab? bende lcw dan aldım.Valla bende sikinti yok beden mi buyuk aldin acep
Kiz cahilligim tavan yapti lcw mi o bende de var aynisi burayada dugme koymuslar ne ise yariyor acaba demistim cok gerekesiz demistimgiydigim pantolonun dugmesinden de haberim yok
Maşallah sana ve kızına tatlım harika görünüyorsunuz:)Kızlar bu da kızımla ben doğuma kaldı 86 gün
Canım ya cok güldüm cok tatlısın :) lastiği Çek beline göre tak düğmeyi sımsıkı oluyor düşmüyor benım de lcw evetValla bende sikinti yok beden mi buyuk aldin acep
Kiz cahilligim tavan yapti lcw mi o bende de var aynisi burayada dugme koymuslar ne ise yariyor acaba demistim cok gerekesiz demistimgiydigim pantolonun dugmesinden de haberim yok
Teşekkür ederim canım çok çokMaşallah sana ve kızına tatlım harika görünüyorsunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?