2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

canım zararlı değil diyor dr.lar ısrarla çünkü sanıldığının aksine radyasyon yaymıyormuş. ses dalgaları ile çalışıyor diyorlar. pc başındayım gün boyu elimde tel var sürekli.. hepsi zararlı aslında ama ne yapalım.. onları görmeden de duramıyoruz.. Allah yardımcımız olsun.. meleklerimizi korusun..

Bana da dedıler 5 dozu tamamlarsan omur boyu korur en onemlısı 3 doz sanırım 3 yıl mı ne koruyomus bıdahakı hamılelıgın dıyelım 4 yıl sonra dusunursen bı daha ası olmana gerek olmaz dedı. yoksa yıne aynı ası olmak gerekıyomus... bende sımdıden onay verdım tamamlamak ıcın

6 kiloda benden veee kocaman karnım var.....
canım bence karından almak daha iyi doğum yapınca gidecek çünkü basenden alınan kilolar çok zor veriliyor.. benim de basen sorunum var. gerçi hamilelilten önce yoktu ama hamilelikten mi evllilikten mi yaştan mı bilmem vücudum evrim geçirdi:)

canım valla ben ilk bebeğimde odasını aldım büyüyen karyolalardan , senin odanda yatacak diye bir şey yok valla ben her uyandğında hiç üşenmeden kalkyım onun odasında emzirdim gittim geri yattım oğlum 6 yaşında ve sadece ilk ay biz onun odasında yattık sonrasında hep o odasındaydı, yani oda yaptığıma hiç pişman olmadım büyüyen beşik kısmına gelince daha geçen seneye kadar kayrolasını yatağa dönüştürmedik ve rahatlıkla o şekilde yattı yatağında 5 yaşına kadar sonrasında da büyüyen karyolasını açarız diye düşünüyorduk ama erkek çocuğu arabalı yatak isteyince dayanamadık ve değiştirdik karyola boşa çıktı .Yani demem o ki bence odası ve olmalı eğer evin uygunsa düzeni en başından kuruyorsun bu şekilde .Allahın izni ile sağlığı açısından bir sıkıntısı filan olmaz ise bebeği nasıl alıştırırsan öyle devam ediyor paylaşmak istedim

bugün misafirim gelecek ve süpürgem çalışmıyor. çıldıracağım.
servis güya bugün gelip eksikleri giderecek.
off off
süpürgen çalışmıyorsa gırgırla:) eskiden gırgır vardı biliyonuz mu? ne yapacaksın süpürmemekten iyidir değil mi:)

Daha zaman var diye hiç aklıma gelmedi ama doğum sezaryen ve zorunlu sezaryen diye 3 ayrı fiyat var diye biliyorum ve yüksek oldugunu duymuştum ama sormadım henüz bi sonraki sefer sorarım inş

kızlar bu hamile pantolonları sizde de yürüdükçe aşağıya kayıyor mu? ikide bir pantolon çekiyorum yukarıya
Canım benım pantolonun yanında ayar düğmesi var ordan ayarlıyorum hiç düşmüyor bak hazır üstümde iken resim ekleyim ayar düğmesi yok mu senın pantolonunda

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 106
Eğer normal doğuma uygunsam tabiki takip oldugum Dr da yapılırım ama önceden eğer sezaryen olucagım bilgisini alırsam daha uygun bi yerde yaptırırım belkide ben Beykoz'da hemşireydim oranın Dr larıyla görüşürüm ve eğer gitmek istersen tavsiye ederim Dr larıda hemşireleride iyidir işinde

kızlar bu hamile pantolonları sizde de yürüdükçe aşağıya kayıyor mu? ikide bir pantolon çekiyorum yukarıya

Valla bende sikinti yok beden mi buyuk aldin acep

Canım benım pantolonun yanında ayar düğmesi var ordan ayarlıyorum hiç düşmüyor bak hazır üstümde iken resim ekleyim ayar düğmesi yok mu senın pantolonunda

Kiz cahilligim tavan yapti lcw mi o bende de var aynisi burayada dugme koymuslar ne ise yariyor acaba demistim cok gerekesiz demistim giydigim pantolonun dugmesinden de haberim yok

Kızlar beşik konusunda sallanan mı sabit mi almalıyım onun kararını veremedim oda yapmayacağım ilk etapta.seneye taşınacağız şimdilik beşik alayım sadece diyorum.yeni eve göre bakacağım sonrasına.sallanmayan beşik olursa ikea beşiklerden sallanan da eklediğim modellerden düşünüyorum sizce sallanan beşik mi sabit mi tavsiyelerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 58

Kiz cahilligim tavan yapti lcw mi o bende de var aynisi burayada dugme koymuslar ne ise yariyor acaba demistim cok gerekesiz demistim giydigim pantolonun dugmesinden de haberim yok
canım var ayarladım en sonda bedeni de 36 daha küçük yoktur diye 36 aldım 34 ü de var mı acab? bende lcw dan aldım.

Canım ya cok güldüm cok tatlısın :) lastiği Çek beline göre tak düğmeyi sımsıkı oluyor düşmüyor benım de lcw evet

havalar ısınsın elise giyeceğim de hala ankara soğuk.. izmir de falan olaydım keşke azıcık kemiklerim ısınırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…