2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Nolur nolmaz diye bende sallanan park yatak bakıyorum canım,baktım cocuk sallamadan olmuyor,o zaman takıcam aparatı saalıcam. Ayakta sallamaya alıştırmak istemiyorum. Bende bu ay sonuna kadar gardrop ve beşiği alıp artık rahatıma bakmak istiyorum. Nerdeyse herşey hazır bende de.

Kızlar hastaneye gıderken gotureceğimiz cantalara kendınıze ped de ekleyın gerekli oluyor.
Kesinlikle ama ilk günler için hasta bezi de çok iş görüyor benim hayat kurtarıcım olmuştu .. Geçen bir hasta bezi paketi ve ped alıp attım dolaba artık her fırsatta alıp stok yaparım

Sallanması önemli diyor çoğu anne.cok teşekkür ederim cnm

Şeker yüklemesi sonucum belli olmus yüksek sanırım ya doktoruma mail attım cevaplamasını bekliycem pöf

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 105
Ben buna benzer oyun parkının chıccosunu kullandım ılk bebegımde cooook memnundum uzun sure kullandık 3 yasını gecmıştır. Sımdı kızıma da kullanacagız dayanıklı da bısey de olmadı tavsıye ederım oyun parkını

Anam anam simdi senin sinir katsayilarin firlamistir yakin olsak veririm supurgeyi isin gorulsun maksat servise kaldiysan aksama anca gelir

Kolay gelsin cnm serviscileri

süpürgen çalışmıyorsa gırgırla:) eskiden gırgır vardı biliyonuz mu? ne yapacaksın süpürmemekten iyidir değil mi:)
ah kızlar.
birazdan geleceklermiş aradılar ama süpürge giderse en az bir hafta gelmez herhalde.
nefret etsem de mecburen gırgır aldırdım eşime, gırgır işi de ona ait olacak süpürge gelene kadar

kızlar fotograflarınız çok şeker.
herkes zayıf mı ne?
benim hem popom hem göbeğim çıktı iyice :/

canım var ayarladım en sonda bedeni de 36 daha küçük yoktur diye 36 aldım 34 ü de var mı acab? bende lcw dan aldım.

Benim kide 36 valla onu zor bulmustum da ne cok 36 beden hamis var diye soylenmistim birde, bakmak lazim 34 varmi diye

Sallanması önemli diyor çoğu anne.cok teşekkür ederim cnm
Kızlar bazı cocuklar gercekten huysuz oluyor.ilkinde ben de ne olur ne olmaz dıye mama sandalyesı olabılen anakucagı almıştık ve hıc sallamam dedım oyle alıstırdık hıc gerek kalmadı ama bazı cocuklar gercekten sallanmadan durmuyor. Ilkınde sert cızgılerım vardı ama bunda oyle degıl susmuyorla saallancak tabı. Sallanabılen bışey olması mantıklı gerek olursa hıc yıpratmıyacan kendını

Kizlar bu arada Doula ya da Ebe ile anlasan varmi varsa nerden buldunuz?
canım ben internetten baktım ama bulamadım. zaten epeyce bi para bir de ben normal doğum yaparsam devlette yapacam orada da yanımda ebeye izin vermezler heralde. ama ankarada bi hastanenin doğum semineri var ona katılmak istiorum açıkçası. bu siteden bi arkadaş ayarlamış görüşmüş ama o ege tarafındaydı sanırım.

Kizlar cocuk bezi ne kullanicaksiniz. Sanirim bu konu konusulmustu. Tecrubeli anneler az kaldi pisik yapmayan yada az yapan kaliteli bez ve islak mendil ogrenebilirmiyim ? Cok kararsizim cunku simdi bi paket yenidogan alip koymak istiyorum koseye hazir olsun cantasi icin

Günaydın canım bende kan verdim şimdi şekerli içeceği de içtim çilekli bir karışım.1 saat sonra tekrar kan vereceğim 50 lik yaptılar
Benim sadece aclik yapmislardi tokluk yapmadilar neden ? Kan sayimi ve idrar tahlili sonucum cikmis sitesinden baktim ama seker testi cikmamis benim ben anlamadim 20si gelsede sorsam

Bende devlet hastanesinde dusunuyorum ama is ebede bittigi icin normal dogumda bir ebe ayarlasak mi diye dusundum. Ne kadar ucret aliyorlar bilgimde yok acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…