Kızlar beşik konusunda sallanan mı sabit mi almalıyım onun kararını veremedim oda yapmayacağım ilk etapta.seneye taşınacağız şimdilik beşik alayım sadece diyorum.yeni eve göre bakacağım sonrasına.sallanmayan beşik olursa ikea beşiklerden sallanan da eklediğim modellerden düşünüyorum sizce sallanan beşik mi sabit mi tavsiyelerinize ihtiyacım var
Kesinlikle ama ilk günler için hasta bezi de çok iş görüyor benim hayat kurtarıcım olmuştu .. Geçen bir hasta bezi paketi ve ped alıp attım dolaba artık her fırsatta alıp stok yaparımKızlar hastaneye gıderken gotureceğimiz cantalara kendınıze ped de ekleyın gerekli oluyor.
Sallanması önemli diyor çoğu anne.cok teşekkür ederim cnmNolur nolmaz diye bende sallanan park yatak bakıyorum canım,baktım cocuk sallamadan olmuyor,o zaman takıcam aparatı saalıcam. Ayakta sallamaya alıştırmak istemiyorum. Bende bu ay sonuna kadar gardrop ve beşiği alıp artık rahatıma bakmak istiyorum. Nerdeyse herşey hazır bende de.
Ben buna benzer oyun parkının chıccosunu kullandım ılk bebegımde cooook memnundum uzun sure kullandık 3 yasını gecmıştır. Sımdı kızıma da kullanacagız dayanıklı da bısey de olmadı tavsıye ederım oyun parkınıKızlar bu ürünü kullanan var mı? Almayı düşünüyorum Kanz 8013 Hamburg park yatak. Fotoğrafını ekliyorum. Fiyatı da 500 tl, fazla mı fiyatı, Sizce değer mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim Fotosu ektedir.
Anam anam simdi senin sinir katsayilarin firlamistir yakin olsak veririm supurgeyi isin gorulsun maksat servise kaldiysan aksama anca gelir
Kolay gelsin cnm serviscileri
ah kızlar.süpürgen çalışmıyorsa gırgırla:) eskiden gırgır vardı biliyonuz mu? ne yapacaksın süpürmemekten iyidir değil mi:)
canım var ayarladım en sonda bedeni de 36 daha küçük yoktur diye 36 aldım 34 ü de var mı acab? bende lcw dan aldım.
Kızlar bazı cocuklar gercekten huysuz oluyor.ilkinde ben de ne olur ne olmaz dıye mama sandalyesı olabılen anakucagı almıştık ve hıc sallamam dedım oyle alıstırdık hıc gerek kalmadı ama bazı cocuklar gercekten sallanmadan durmuyor. Ilkınde sert cızgılerım vardı ama bunda oyle degıl susmuyorla saallancak tabı. Sallanabılen bışey olması mantıklı gerek olursa hıc yıpratmıyacan kendınıSallanması önemli diyor çoğu anne.cok teşekkür ederim cnm
canım ben internetten baktım ama bulamadım. zaten epeyce bi para bir de ben normal doğum yaparsam devlette yapacam orada da yanımda ebeye izin vermezler heralde. ama ankarada bi hastanenin doğum semineri var ona katılmak istiorum açıkçası. bu siteden bi arkadaş ayarlamış görüşmüş ama o ege tarafındaydı sanırım.Kizlar bu arada Doula ya da Ebe ile anlasan varmi varsa nerden buldunuz?
Benim sadece aclik yapmislardi tokluk yapmadilar neden ? Kan sayimi ve idrar tahlili sonucum cikmis sitesinden baktim ama seker testi cikmamis benim ben anlamadim 20si gelsede sorsamGünaydın canım bende kan verdim şimdi şekerli içeceği de içtim çilekli bir karışım.1 saat sonra tekrar kan vereceğim 50 lik yaptılar
Değerlerini yazsana canım ben okuyamadım valla. Sende klube hoş geldinŞeker yüklemesi sonucum belli olmusyüksek sanırım ya doktoruma mail attım cevaplamasını bekliycem pöf
Ya Ankara sana soğuk mu geliyor? Ben yanıyorum. Vücudumdan alevler çıkıyor sankihavalar ısınsın elise giyeceğim de hala ankara soğuk.. izmir de falan olaydım keşke azıcık kemiklerim ısınırdı
Canım yüksek çıkmış senin de, senden de 75 lik ya da 100 lük isterler. Ne yazık ki sen de diyete başlamalısınŞeker yüklemesi sonucum belli olmusyüksek sanırım ya doktoruma mail attım cevaplamasını bekliycem pöf
canım ben internetten baktım ama bulamadım. zaten epeyce bi para bir de ben normal doğum yaparsam devlette yapacam orada da yanımda ebeye izin vermezler heralde. ama ankarada bi hastanenin doğum semineri var ona katılmak istiorum açıkçası. bu siteden bi arkadaş ayarlamış görüşmüş ama o ege tarafındaydı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?