ben prima düşünüyorum canım.. ama daha çanta manta jhazırlamadım valla.Kizlar cocuk bezi ne kullanicaksiniz. Sanirim bu konu konusulmustu. Tecrubeli anneler az kaldi pisik yapmayan yada az yapan kaliteli bez ve islak mendil ogrenebilirmiyim ? Cok kararsizim cunku simdi bi paket yenidogan alip koymak istiyorum koseye hazir olsun cantasi icin
Nerde olacak canım seminer, ben de bir bakayımcanım ben internetten baktım ama bulamadım. zaten epeyce bi para bir de ben normal doğum yaparsam devlette yapacam orada da yanımda ebeye izin vermezler heralde. ama ankarada bi hastanenin doğum semineri var ona katılmak istiorum açıkçası. bu siteden bi arkadaş ayarlamış görüşmüş ama o ege tarafındaydı sanırım.
Kizlar cocuk bezi ne kullanicaksiniz. Sanirim bu konu konusulmustu. Tecrubeli anneler az kaldi pisik yapmayan yada az yapan kaliteli bez ve islak mendil ogrenebilirmiyim ? Cok kararsizim cunku simdi bi paket yenidogan alip koymak istiyorum koseye hazir olsun cantasi icin
arkadaşım devlet hastanesinde bizim ayarladığımız ebeye izin verirler mi ki? benm kocama bile izin vermedi gata. 10 dk duramadı yanımda hatta yapayalnızdım. ama izin vermediler. onu öğrenmek lazım sanırım.Bende devlet hastanesinde dusunuyorum ama is ebede bittigi icin normal dogumda bir ebe ayarlasak mi diye dusundum. Ne kadar ucret aliyorlar bilgimde yok acikcasi
tobb hastanesinde ooluyormuş. ben bugün görüşeceğim ayrıntılı yazarım sna.Nerde olacak canım seminer, ben de bir bakayım
Bende hic hazirlamadimda once su kararsizligim gecsin istiyorum. Ondan sonra Alip kenara atmak istiyorum. Prima bende dusundumde hangisi pramium mu normal yesil olan mi diyorsun canim. Canbebe nasil sence son cikan cepli tasmasini engelliyor icinde muhafaza ediyor o biraz kafami kurcaladi canim yaben prima düşünüyorum canım.. ama daha çanta manta jhazırlamadım valla.
canım 30. haftada arayıp kayıt oluyormuşuz. sonra haftasonu kurslaragidiyoruz. ücretsiz. normal doğum kursu emzirme bebk bakımı gibi kursları var her hafta düzenli... katılalım mı ne dersin?tobb hastanesinde ooluyormuş. ben bugün görüşeceğim ayrıntılı yazarım sna.
Bende bir kutu alip hastane icin muhafaza etmek istiyorum canim. İki kisi prima oldu benimde aklimda olan prima premium ve canbebe son cikan cepli arasinda gidip geliyorum.Prima premium Care 1 olur diye dusunuyorum zaten az birsey alacagim belki bebek buyuk dogacak 2 kullanmak zorunda kalacagim ilk basta cok almamak mantikli geliyor
Çok sevinirim. Bir de gatada kocama izin vermediler dedin ya, muayeneyi mi kastettin?tobb hastanesinde ooluyormuş. ben bugün görüşeceğim ayrıntılı yazarım sna.
Bu hastane nerde canimcanım 30. haftada arayıp kayıt oluyormuşuz. sonra haftasonu kurslaragidiyoruz. ücretsiz. normal doğum kursu emzirme bebk bakımı gibi kursları var her hafta düzenli... katılalım mı ne dersin?
ilk önce premium kullanacağım ilk 6 ay falan ondan sonra duruma göre yeşil pakete geçerim:) açıkçası bebek doğunca deneyip karar vermek lazım çünkü belki de prima iyi gelmeyecek pişik yapacak. başka bir bez deneyeceğiz. o yüzden ben fazla bez alıp yığmayacağım. deneyip bebeğin cildine göre almak istiyorum ilk etapta 2 paket alırım.Bende hic hazirlamadimda once su kararsizligim gecsin istiyorum. Ondan sonra Alip kenara atmak istiyorum. Prima bende dusundumde hangisi pramium mu normal yesil olan mi diyorsun canim. Canbebe nasil sence son cikan cepli tasmasini engelliyor icinde muhafaza ediyor o biraz kafami kurcaladi canim ya
canım muayeneye zaten almıyorlar. ama ben bir gece rahatsızlandım. acile gittik acil bizi doğum kliniğine gönderdi. kliniğe eşimi almadılar kapıda bekledi. beni nst odasına aldılar. küçücük bir oda yapayalnızım. orayada eşimi almdılar. ben orda bayılacağımı anlayıp nst yi falan çözdüm tam koridorda yere yığıldım. bir gece müşahadede kaldım ama yanımda durmasına izin vermediler valla.Çok sevinirim. Bir de gatada kocama izin vermediler dedin ya, muayeneyi mi kastettin?
Ya bi bakmak lazım aslında. Eşler de katılıyor muymuş yoksa sadece anneler mi? Sen seminer diince netten bi bakim dedim, Koru Hastanesinde de bu cumartesi bi seminer varmış. Eşlerle birlikte katılabiliyoruz, o da ücretsiz. Bir günlük bir şey.canım 30. haftada arayıp kayıt oluyormuşuz. sonra haftasonu kurslaragidiyoruz. ücretsiz. normal doğum kursu emzirme bebk bakımı gibi kursları var her hafta düzenli... katılalım mı ne dersin?
Ay maşallah maşalahhhh,basketbol topu olmuş seninkide. :):)Bu da benim resmim gecen hafta çekildi
tam adamına sordun!! ben ankarayı çok bilmiyourm canım. navigasyona diyorum o beini getiriyo:) beştepenin oralarda sanırım canım. sen nerde oturuyosn.Bu hastane nerde canim
kız benim eşim gelmez sanırım. bu akşam sorayım bakayım ne diyecek?Ya bi bakmak lazım aslında. Eşler de katılıyor muymuş yoksa sadece anneler mi? Sen seminer diince netten bi bakim dedim, Koru Hastanesinde de bu cumartesi bi seminer varmış. Eşlerle birlikte katılabiliyoruz, o da ücretsiz. Bir günlük bir şey.
Evet ne yazık ki muayenede almıyorlar, gece de kalamıyor kesinlikle onu da biliyorum ama doğum anında nasıl oluyor onu merak ediyorum. Nerde bekliyorlar, hemen bebeği görebiliyorlar mı, doğumdan sonra benim yanımda ne kadar durabilecek..canım muayeneye zaten almıyorlar. ama ben bir gece rahatsızlandım. acile gittik acil bizi doğum kliniğine gönderdi. kliniğe eşimi almadılar kapıda bekledi. beni nst odasına aldılar. küçücük bir oda yapayalnızım. orayada eşimi almdılar. ben orda bayılacağımı anlayıp nst yi falan çözdüm tam koridorda yere yığıldım. bir gece müşahadede kaldım ama yanımda durmasına izin vermediler valla.
Evet cnm benimde öyle sinir oluyorum kaldırıp atasim geliyor hiç rahat edemiyorumkızlar bu hamile pantolonları sizde de yürüdükçe aşağıya kayıyor mu? ikide bir pantolon çekiyorum yukarıya
kuzum ben hiç ısınamadım burda ne yanması yaa ellerim ayaklarım donuyor hala. dahakışlık kaban giyiyorum. ben sıcağa aşırı düşkünüm. burası bana göre değil hiç. bi de hmilelikte yanarsın diyolar. ben ilk iki ay yandım sanırım adet olmadım diye sonra hiç yanamadım...Ya Ankara sana soğuk mu geliyor? Ben yanıyorum. Vücudumdan alevler çıkıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?