2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ah keşke ben de öyle olsam. Sıcaktan ne yapacağımı şaşırıyorum inan. Oda da cam da açmıyorlar Bülent Ersoy gibi elimde yelpazeyle geziyorum

Ah keşke ben de öyle olsam. Sıcaktan ne yapacağımı şaşırıyorum inan. Oda da cam da açmıyorlar Bülent Ersoy gibi elimde yelpazeyle geziyorum
ben ısınmak çin temmuz ağustosu bekliyom hiç sıcaklandım demeyeceğim... sen hangi hastaneye gidiyon?

tam adamına sordun!! ben ankarayı çok bilmiyourm canım. navigasyona diyorum o beini getiriyo:) beştepenin oralarda sanırım canım. sen nerde oturuyosn.
Valla bende ankarayi cok bilmiyorumda kecioren etlikte oturuyorum ben gatanin orada iste.. bestepe bu sarayin oldugu yer oluyor heralde

arkadaşım devlet hastanesinde bizim ayarladığımız ebeye izin verirler mi ki? benm kocama bile izin vermedi gata. 10 dk duramadı yanımda hatta yapayalnızdım. ama izin vermediler. onu öğrenmek lazım sanırım.

ben muayeneye esimle gidiyorum bir sikinti olmuyor hatta ben panik oldugum icin dr esime anlatiyor. Ama acile almamislardi o baska bir hastaneydi. Hastaneden hastaneye dr den dr ye degisiyor sanirim. Ama dogum anini bende bilmiyorum merak da ediyorum. Ama devlet hastanesinde dogum yapan kimse yok tanidigim

unibaby yenidoğan ve huggies kullanıyorum canım. unibaby nin sarı paketinde içerik sadece 3 maddeden oluşuyor. doğala yakın diye o ıslak mendili kullanıyorum.

unibaby yenidoğan ve huggies kullanıyorum canım. unibaby nin sarı paketinde içerik sadece 3 maddeden oluşuyor. doğala yakın diye o ıslak mendili kullanıyorum.
İslak mendili diyorsun dimi uni baby olarak. Valla arastirmalarima gore en iyisi o zaten ona baslayacagim yuzde 95 :) haggies memnunsun yani hic etrafimda kullanan duymadim pisik yapma olayi yoksa sorun yok :))

benim kuzenim zekai tahir mi ne orda yapmış. orda bırak eşi yanına refakatçi bile almıyorlar. çocuk kaçırma olayı oluyor diye.

İslak mendili diyorsun dimi uni baby olarak. Valla arastirmalarima gore en iyisi o zaten ona baslayacagim yuzde 95 :) haggies memnunsun yani hic etrafimda kullanan duymadim pisik yapma olayi yoksa sorun yok :))
prima kullanıyordum ikisinde de ama pişik olmasa bile isilik kızarıklık falan oluyordu. bir de tuhaf kokuyordu bezler. canbebe denedim sızdırdığı hep. huggies ten memnunum şimdilik :)

canım benim sağlıcakla kucağında cıkıcaksınız inşallah hastaneden, ben de kontrolüm de uğramak isterim yanına inşallah..

Bayanlar ben de dün kontrole gittim. Kızımız 37 cm 1208 gr olmuş
Bu da 26+5 te benim göbeğim

ayyy maşallah senin de sadece göbeğin çıkmış :)

Kızlar bu da kızımla ben doğuma kaldı 86 gün

ama senin hiç göbeğin yok ki :) maşallah :)
kızlar bu hamile pantolonları sizde de yürüdükçe aşağıya kayıyor mu? ikide bir pantolon çekiyorum yukarıya

yaaa ben de h&m den almıştım kayıyor o da düğmesi falan da yok cok gıcık..

Kizlar bu arada Doula ya da Ebe ile anlasan varmi varsa nerden buldunuz?

ben prima premium care 1 aldım 2 paket onu kullnamayı düşünüyorum bez olarak.. ıslak mendil olarak da ilk zamanlar sadece babyme nin saf pamuğunu ıslatıp temizlicem sonrasında unıbaby e geçmeyi düşünüyorum..

Ay maşallah maşalahhhh,basketbol topu olmuş seninkide. :):)
bakalımmm daha ne kadar büyücek karnımız :) 6 kilo aldım ama göbeğimin maşallahı var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…