- 15 Ocak 2016
- 178
- 205
- 103
Ah keşke ben de öyle olsam. Sıcaktan ne yapacağımı şaşırıyorum inan. Oda da cam da açmıyorlarkuzum ben hiç ısınamadım burda ne yanması yaa ellerim ayaklarım donuyor hala. dahakışlık kaban giyiyorum. ben sıcağa aşırı düşkünüm. burası bana göre değil hiç. bi de hmilelikte yanarsın diyolar. ben ilk iki ay yandım sanırım adet olmadım diye sonra hiç yanamadım...
ben ısınmak çin temmuz ağustosu bekliyom hiç sıcaklandım demeyeceğim... sen hangi hastaneye gidiyon?Ah keşke ben de öyle olsam. Sıcaktan ne yapacağımı şaşırıyorum inan. Oda da cam da açmıyorlarBülent Ersoy gibi elimde yelpazeyle geziyorum
Gata ya gidiyorum benben ısınmak çin temmuz ağustosu bekliyom hiç sıcaklandım demeyeceğim... sen hangi hastaneye gidiyon?
seninde mi kocan asker? kaç senedir burdasın?Gata ya gidiyorum ben
Eveet. Yeni geldik canım biz, geçtiğimiz ağustosta. Siz uzun zamandır burdasınız galibaseninde mi kocan asker? kaç senedir burdasın?
Valla bende ankarayi cok bilmiyorumda kecioren etlikte oturuyorum ben gatanin orada iste.. bestepe bu sarayin oldugu yer oluyor heraldetam adamına sordun!! ben ankarayı çok bilmiyourm canım. navigasyona diyorum o beini getiriyo:) beştepenin oralarda sanırım canım. sen nerde oturuyosn.
evet canım orası oluyor. adreste öyle yazıyor. ben biraz öğrendim ankarayı ama yine de bilmediğim yerler var.Valla bende ankarayi cok bilmiyorumda kecioren etlikte oturuyorum ben gatanin orada iste.. bestepe bu sarayin oldugu yer oluyor heralde
Sevval guzel ama tuana sahne adı gıbıBence şevval güzel tuana bana da çok soğuk ve itici geliyor
arkadaşım devlet hastanesinde bizim ayarladığımız ebeye izin verirler mi ki? benm kocama bile izin vermedi gata. 10 dk duramadı yanımda hatta yapayalnızdım. ama izin vermediler. onu öğrenmek lazım sanırım.
canım muayeneye zaten almıyorlar. ama ben bir gece rahatsızlandım. acile gittik acil bizi doğum kliniğine gönderdi. kliniğe eşimi almadılar kapıda bekledi. beni nst odasına aldılar. küçücük bir oda yapayalnızım. orayada eşimi almdılar. ben orda bayılacağımı anlayıp nst yi falan çözdüm tam koridorda yere yığıldım. bir gece müşahadede kaldım ama yanımda durmasına izin vermediler valla.
Evet ne yazık ki muayenede almıyorlar, gece de kalamıyor kesinlikle onu da biliyorum ama doğum anında nasıl oluyor onu merak ediyorum. Nerde bekliyorlar, hemen bebeği görebiliyorlar mı, doğumdan sonra benim yanımda ne kadar durabilecek..
unibaby yenidoğan ve huggies kullanıyorum canım. unibaby nin sarı paketinde içerik sadece 3 maddeden oluşuyor. doğala yakın diye o ıslak mendili kullanıyorum.Kizlar cocuk bezi ne kullanicaksiniz. Sanirim bu konu konusulmustu. Tecrubeli anneler az kaldi pisik yapmayan yada az yapan kaliteli bez ve islak mendil ogrenebilirmiyim ? Cok kararsizim cunku simdi bi paket yenidogan alip koymak istiyorum koseye hazir olsun cantasi icin
Ben chiccho yu tavsıye ederım dayanıklı oluyor oda oda gezdırmıştım şimdı be bebeğimde de kullancammmPark yatak konusunda bir türlü markaya karar veremedim,büyük olandan olsun istiyorum. Ama hiçbiri içime sinmedi. Nabıyım sizce.
ben istanbul da üşüyorum neredeyse. bizimkiler gülüyor bana :)ben ısınmak çin temmuz ağustosu bekliyom hiç sıcaklandım demeyeceğim... sen hangi hastaneye gidiyon?
İslak mendili diyorsun dimi uni baby olarak. Valla arastirmalarima gore en iyisi o zaten ona baslayacagim yuzde 95 :) haggies memnunsun yani hic etrafimda kullanan duymadim pisik yapma olayi yoksa sorun yok :))unibaby yenidoğan ve huggies kullanıyorum canım. unibaby nin sarı paketinde içerik sadece 3 maddeden oluşuyor. doğala yakın diye o ıslak mendili kullanıyorum.
benim kuzenim zekai tahir mi ne orda yapmış. orda bırak eşi yanına refakatçi bile almıyorlar. çocuk kaçırma olayı oluyor diye.ben muayeneye esimle gidiyorum bir sikinti olmuyor hatta ben panik oldugum icin dr esime anlatiyor. Ama acile almamislardi o baska bir hastaneydi. Hastaneden hastaneye dr den dr ye degisiyor sanirim. Ama dogum anini bende bilmiyorum merak da ediyorum. Ama devlet hastanesinde dogum yapan kimse yok tanidigim
61 olunca beni bir etiketlesene:)PLAKALARI yazabılırız artık 81 gunum kalmış doguma artık DÜZCE
prima kullanıyordum ikisinde de ama pişik olmasa bile isilik kızarıklık falan oluyordu. bir de tuhaf kokuyordu bezler. canbebe denedim sızdırdığı hep. huggies ten memnunum şimdilik :)İslak mendili diyorsun dimi uni baby olarak. Valla arastirmalarima gore en iyisi o zaten ona baslayacagim yuzde 95 :) haggies memnunsun yani hic etrafimda kullanan duymadim pisik yapma olayi yoksa sorun yok :))
darısı bize :)PLAKALARI yazabılırız artık 81 gunum kalmış doguma artık DÜZCE
Yaa cnm chiccoda sallanma özelliği yok, oyüzden eledim. Aklımda kraft calipso var,memnun olan var mı?Ben chiccho yu tavsıye ederım dayanıklı oluyor oda oda gezdırmıştım şimdı be bebeğimde de kullancammm
evet canım medipolde doğum yaptım
Bebeğim de orda yenidoğanyoğunbakım da
12-12.30 arası ve akşam 18-18.30 saatlerinde görüş var, perdeleri açıyorlar bebişimi izliyorum öyle uzaktan
Hergün o saatlerde ordayım yavrumu alana denk sağlıcakla inşallah
Bayanlar ben de dün kontrole gittim. Kızımız 37 cm 1208 gr olmuş
Bu da 26+5 te benim göbeğim
Kızlar bu da kızımla ben doğuma kaldı 86 gün
kızlar bu hamile pantolonları sizde de yürüdükçe aşağıya kayıyor mu? ikide bir pantolon çekiyorum yukarıya
Kizlar bu arada Doula ya da Ebe ile anlasan varmi varsa nerden buldunuz?
ben prima premium care 1 aldım 2 paket onu kullnamayı düşünüyorum bez olarak.. ıslak mendil olarak da ilk zamanlar sadece babyme nin saf pamuğunu ıslatıp temizlicem sonrasında unıbaby e geçmeyi düşünüyorum..Kizlar cocuk bezi ne kullanicaksiniz. Sanirim bu konu konusulmustu. Tecrubeli anneler az kaldi pisik yapmayan yada az yapan kaliteli bez ve islak mendil ogrenebilirmiyim ? Cok kararsizim cunku simdi bi paket yenidogan alip koymak istiyorum koseye hazir olsun cantasi icin
bakalımmm daha ne kadar büyücek karnımız :) 6 kilo aldım ama göbeğimin maşallahı var :)Ay maşallah maşalahhhh,basketbol topu olmuş seninkide. :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?