- 14 Nisan 2014
- 651
- 1.013
- 113
Kızlar beşik konusunda sallanan mı sabit mi almalıyım onun kararını veremedim oda yapmayacağım ilk etapta.seneye taşınacağız şimdilik beşik alayım sadece diyorum.yeni eve göre bakacağım sonrasına.sallanmayan beşik olursa ikea beşiklerden sallanan da eklediğim modellerden düşünüyorum sizce sallanan beşik mi sabit mi tavsiyelerinize ihtiyacım var
Bir paket haggies bir pakette prima alayim ben o zaman simdilik bir bakayim canbebeyi eledim o zaman ama unibaby kesin. :) valla tecrube bambaska birseyprima kullanıyordum ikisinde de ama pişik olmasa bile isilik kızarıklık falan oluyordu. bir de tuhaf kokuyordu bezler. canbebe denedim sızdırdığı hep. huggies ten memnunum şimdilik :)
Tam hamile olmuşsun süpetsin cnmAy herkes koyuyor kiskandim. Bende yuklicem sizin gibi zayif degildim iyice sistim artik benimde belli olan bir gobusum ve bebisim var
Herkesin ortak noktasi prima ve unibaby ise vardir bunda birsey bende bir paket prima bir paket haggies alayim ikisinide bir deneyeyim oglumun poposu yanmasin. Birde islak mendille sildiktn sonra biraz kurumasi lazimmis bezi kapatmadan once. Nemli olunca da pisik yapiyormus bunuda ogrendim ablamdan 1 yasinda yigenim var benim cunkuben prima premium care 1 aldım 2 paket onu kullnamayı düşünüyorum bez olarak.. ıslak mendil olarak da ilk zamanlar sadece babyme nin saf pamuğunu ıslatıp temizlicem sonrasında unıbaby e geçmeyi düşünüyorum..
Esim hala karnin niye tam cikmadi diyor beni sinir ediyor daha bu ayda nasil cikicaksaTam hamile olmuşsun süpetsin cnm
Evet Cnm yüksek maalesef yediklerine dikkat etmeni isticek diyet uygulanır muhtemelen ve takip olursun kaç kilo aldın çocuğun Gelişimi nasılŞeker yüklemesi sonucum belli olmusyüksek sanırım ya doktoruma mail attım cevaplamasını bekliycem pöf
Bez olarak oglumda prima premium care kullanmıştım çok memnun kaldım tavsiye ederimKizlar cocuk bezi ne kullanicaksiniz. Sanirim bu konu konusulmustu. Tecrubeli anneler az kaldi pisik yapmayan yada az yapan kaliteli bez ve islak mendil ogrenebilirmiyim ? Cok kararsizim cunku simdi bi paket yenidogan alip koymak istiyorum koseye hazir olsun cantasi icin
Sana katılıyorum canım.Kesinlikle ama ilk günler için hasta bezi de çok iş görüyor benim hayat kurtarıcım olmuştu .. Geçen bir hasta bezi paketi ve ped alıp attım dolaba artık her fırsatta alıp stok yaparım
MAŞALLAH.... MAŞALLAH... BENCEDE TAM HAMİLE..Ay herkes koyuyor kiskandim. Bende yuklicem sizin gibi zayif degildim iyice sistim artik benimde belli olan bir gobusum ve bebisim var
Kesin kullanicam canim cok sagolBez olarak oglumda prima premium care kullanmıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim
Cok sagol canim benimmMAŞALLAH.... MAŞALLAH... BENCEDE TAM HAMİLE..
Geri sayımda 2 haneli rakamlara geldik harika Allaha çok şükürPLAKALARI yazabılırız artık 81 gunum kalmış doguma artık DÜZCE
Var Can'ım bende Bebek bezine benzeyenlerden aldım çok büyük bir kurtarıcı.. Normal iç çamaşırı gibi giyiyorsun S M L XL bedenleri var eczanelerde ve büyük marketlerde rahatlıkla bulabilirsin hatta büyük marketlere daha uyguna bir çok markadan bulursun .. Doğumdan sonra kadın için en büyük kurtarıcı bu oluyorSana katılıyorum canım.Bende hasta bezlerinin işe yaradığını duymuştum özellikle de bebek bezi şeklinde olanların. Birde onlarında boyutları varmış herhalde. Canım bu hasta bezlerini nerden aldın nerden buluruz bende almayı düşünüyorum da. Bu konuda bilgilendirirsen memnun olurum
Ben oğlumda prıma premıum care almıştım hiç pişik yapmamıştı yıne bunda da onu kullancam şimdı 1 paket akdım bıle, ıslak mendıl baslatda kullanmıyorum pamuk be suyla halledıyorum sonra paraben alkol ıcermeyen bır marka secebılırsın ben unıbaby aldımunibaby yenidoğan ve huggies kullanıyorum canım. unibaby nin sarı paketinde içerik sadece 3 maddeden oluşuyor. doğala yakın diye o ıslak mendili kullanıyorum.
Aynennn yaaa tek rakama duseceğimiz gunler de gelecek ınşşGeri sayımda 2 haneli rakamlara geldik harika Allaha çok şükür
TatlışşşşBu da benim resmim gecen hafta çekildi
Ben 10 yil once aldigim icin modelini bilmiyorum ama kraftin oyun parkini 3 cocuguma da tepe tepe kullandim..kismet olursa 4.de de kullanacagim..baya saglam cikti maasallah..Yaa cnm chiccoda sallanma özelliği yok, oyüzden eledim. Aklımda kraft calipso var,memnun olan var mı?
nutmazsam etıketlerım tabı nıye kııı61 olunca beni bir etiketlesene:)
Memleketim de o yuzden:)U
nutmazsam etıketlerım tabı nıye kııı
Medıcalcılerde yada buyyk marketlerde vardır arkadasımmmSana katılıyorum canım.Bende hasta bezlerinin işe yaradığını duymuştum özellikle de bebek bezi şeklinde olanların. Birde onlarında boyutları varmış herhalde. Canım bu hasta bezlerini nerden aldın nerden buluruz bende almayı düşünüyorum da. Bu konuda bilgilendirirsen memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?