2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

ben sağdakinden aldım ikeadan.. aslında büyüyen yataklardan almak istiyordum ama erkek çocuklar büyüyünce arabalı falan yatak istiyorlarmış vazgeçtim o yüzden :) salanan almadım, onun yerine de moms mamaroo ana kucağı almayı düşünüyorum cok güzel uyuyorlar onda :)

prima kullanıyordum ikisinde de ama pişik olmasa bile isilik kızarıklık falan oluyordu. bir de tuhaf kokuyordu bezler. canbebe denedim sızdırdığı hep. huggies ten memnunum şimdilik :)
Bir paket haggies bir pakette prima alayim ben o zaman simdilik bir bakayim canbebeyi eledim o zaman ama unibaby kesin. :) valla tecrube bambaska birsey

Herkesin ortak noktasi prima ve unibaby ise vardir bunda birsey bende bir paket prima bir paket haggies alayim ikisinide bir deneyeyim oglumun poposu yanmasin. Birde islak mendille sildiktn sonra biraz kurumasi lazimmis bezi kapatmadan once. Nemli olunca da pisik yapiyormus bunuda ogrendim ablamdan 1 yasinda yigenim var benim cunku

Bez olarak oglumda prima premium care kullanmıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim

Kesinlikle ama ilk günler için hasta bezi de çok iş görüyor benim hayat kurtarıcım olmuştu .. Geçen bir hasta bezi paketi ve ped alıp attım dolaba artık her fırsatta alıp stok yaparım
Sana katılıyorum canım. Bende hasta bezlerinin işe yaradığını duymuştum özellikle de bebek bezi şeklinde olanların. Birde onlarında boyutları varmış herhalde. Canım bu hasta bezlerini nerden aldın nerden buluruz bende almayı düşünüyorum da. Bu konuda bilgilendirirsen memnun olurum

Var Can'ım bende Bebek bezine benzeyenlerden aldım çok büyük bir kurtarıcı.. Normal iç çamaşırı gibi giyiyorsun S M L XL bedenleri var eczanelerde ve büyük marketlerde rahatlıkla bulabilirsin hatta büyük marketlere daha uyguna bir çok markadan bulursun .. Doğumdan sonra kadın için en büyük kurtarıcı bu oluyor

unibaby yenidoğan ve huggies kullanıyorum canım. unibaby nin sarı paketinde içerik sadece 3 maddeden oluşuyor. doğala yakın diye o ıslak mendili kullanıyorum.
Ben oğlumda prıma premıum care almıştım hiç pişik yapmamıştı yıne bunda da onu kullancam şimdı 1 paket akdım bıle, ıslak mendıl baslatda kullanmıyorum pamuk be suyla halledıyorum sonra paraben alkol ıcermeyen bır marka secebılırsın ben unıbaby aldım

kullandığım unibaby nin içindekiler kısmı:

unibaby nin diğer paketlerinde (pembe, yeşil) 10-20 madde var içerikte.

Medıcalcılerde yada buyyk marketlerde vardır arkadasımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…