Ay hadi inşallah cnmAynennn yaaa tek rakama duseceğimiz gunler de gelecek ınşş
Ben molfiks aldım göbek bağı oyuntulu inşallah iyi cikarKizlar cocuk bezi ne kullanicaksiniz. Sanirim bu konu konusulmustu. Tecrubeli anneler az kaldi pisik yapmayan yada az yapan kaliteli bez ve islak mendil ogrenebilirmiyim ? Cok kararsizim cunku simdi bi paket yenidogan alip koymak istiyorum koseye hazir olsun cantasi icin
Senin 4. Cocugun mu? Rabbim hepsine saglik versin. Sana masallah diyorum.Ben 10 yil once aldigim icin modelini bilmiyorum ama kraftin oyun parkini 3 cocuguma da tepe tepe kullandim..kismet olursa 4.de de kullanacagim..baya saglam cikti maasallah..
canım pardon medistatedemi hemşireydin ya hastanemden çok menunum ama işte fiyat konusunda çok katı olmaları beni zorluyorEğer normal doğuma uygunsam tabiki takip oldugum Dr da yapılırım ama önceden eğer sezaryen olucagım bilgisini alırsam daha uygun bi yerde yaptırırım belkide ben Beykoz'da hemşireydim oranın Dr larıyla görüşürüm ve eğer gitmek istersen tavsiye ederim Dr larıda hemşireleride iyidir işinde
Ben bugun hastane odası suslemeyle ılgılı bırkac kişiyle gorustum cok gahıs rakamlarrdan bahsedılıyor resmen ayrı bır tıcaret kolu olmuş artık bız bırıncı dogumumda kendımız suslemiştık zaten abartı ıstemıyorum mesela mada koyup ustune objeler bana anlamsız gelıyor buyuk htımalle kendımız susleyeceğizzz
beş doz otuz sene koruyor okudum canım ben de..Kizlar ben bugun 2. Doz asimi oldum saglik ocaginda sizler oldunuz mu ? 3. Doz asimizi bebegimle gidicez Allah nasip ederse kasimda. Birde 5 doz asi dedi hemsire bana 4.doz seneye 5.doz ondan sonraki sene yaptirirsan 48 yasina kadar seni koruyor dedi. Bilginiz var mi?
MinikPiranha canım neelerdesin sen nasılsın? nasıl gidiyor çalışmalar az kaldı sınava.. rabbim yardım etsin.. öpüyorum seni.
Var Can'ım bende Bebek bezine benzeyenlerden aldım çok büyük bir kurtarıcı.. Normal iç çamaşırı gibi giyiyorsun S M L XL bedenleri var eczanelerde ve büyük marketlerde rahatlıkla bulabilirsin hatta büyük marketlere daha uyguna bir çok markadan bulursun .. Doğumdan sonra kadın için en büyük kurtarıcı bu oluyor
Tesekkür ederim arkadaslarMedıcalcılerde yada buyyk marketlerde vardır arkadasımmm
Evet canim benim Allah a emanet 3 kizim var..insallah bir tane de oglum olacak simdiSenin 4. Cocugun mu? Rabbim hepsine saglik versin. Sana masallah diyorum.
ya kızlar en sevdiğim arkadaşlarımdan birinin adı Tuanna,üzülüyorum isim kötülendikçeSevval guzel ama tuana sahne adı gıbı
Amaniinn maşallahEvet canim benim Allah a emanet 3 kizim var..insallah bir tane de oglum olacak simdi
Kesinlikle Katılıyorum bende şekerde yok ama 10 kilo aldım diye Dr diyet yap diyo ben napim :)Ben nasıl hamileyim yaa, hamile dediğin sürekli yer, her canı istediğini önüne sererler. Bir şekerdir çıktı. Diyet yapıyorumDiyet yapan hamile mi olurmuş, pfff
Yok cnm Beykoz devlet hastanesinde hemşireydim oturduğum yere uzak olmasa kesinlikle takibide doğumuda orda yapardımcanım pardon medistatedemi hemşireydin ya hastanemden çok menunum ama işte fiyat konusunda çok katı olmaları beni zorluyor
Ne mezunuydun cnm yüksek puan mı Lazım KPSS de ? Sıkma canını emin ol umduğundan güzel geçer kolay bi sınav hele birazcık çalıştıysan hele hele yaparsın ben bi ay falan çalıştım belki o da 73 almıştım o Yüzden gevse hem bebişte sana destek olur şimdiden sınava giriyor yumurcak:) bende Lys ye giricem tam 7 aylık oluyorum nasıl 2 saat Eğilip soru çözücem onu dert ediyorumMerhaba canıım ben de seni ve bebişini öpüyorum çokça
Sınava çok az kaldı ben moralman çok kötüyüm hiç çalışamadım sanki hiç biley yapamayacakmışım gibi geliyor
Nasip diyor geçiyorum ama çalışmazsam olmaz tabi
Dershane de bir garip daha tarihi bitirmediler coğrafya matematik geçen hafta bitti alan derslerimi yeni bitirdiler mıralim çok düşük, dershaneye verdiğim paraya mı acıyıım doğru düzgün beslenemedim ona mı üzüleyim bilmiyorum
İşe yaramaz hissediyorum kendimi çok, telefonu elime alınca bir saat bırakamıyorum en az
Çocuk olmadan atanaydım eyiydi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?