2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sağlık bakanlığı ne derse desin Dr lar nasıl olması gerekiyosa öyle yapıyorlar gerekirsede riske etmeyip sezaryen ediyorlar kime ne anne olan bizlerin derdi

Bu arada maşallah 1 kiloyu aşmışız :) şimdiki hedefim o ne zaman kiloluk olucak bu çocuk diye demek az kaldı bende önümüzdeki Salı gidicem Dr a belki bizde 1 kilo olmuşuzdur :)

Canm evet artk her sey ticari ve cok abartiliyor ben de hastane kendisi ufak bi susleme yapiyorsa yaptirirm ama onun disinda organizasyonlar ucuk gerek yok, onun yerine cocuguma bi sey alirm

Ben nasıl hamileyim yaa, hamile dediğin sürekli yer, her canı istediğini önüne sererler. Bir şekerdir çıktı. Diyet yapıyorum Diyet yapan hamile mi olurmuş, pfff

Ayy canm benm dert etme kendine, napacan surda bi kac ay sabret bebisin icinn

Sen nedenn moral bozuklugu yasiyosun canmm?? Kpss ye gireceksn sanirm ben de giriyorm her seferinde ama pek calisma firsati olmuyor acikcasi hos bi defa calisip girdm 82 aldm, calismadan girdimde 81 almistm sonra kendime cok gulup calismaktan vazgectm.. Ama atanamadm da tabi

Hakkinda hayirlisi olsn insallah, moral bozup stres etme kendinee.. Esinle aran nasil oldu??

Canim uzme kendini de bebisi de calisabildigin kadar, calisamazsan da nasip dersin cidden oyle Rabbim hayirlisini versin..

Canim her sey nasiptir unutma. Senin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Rabbim senin icin hayirli zamani yazmistir alnina. O yuzden lutfen uZulme sinavi da cik takma canim arkaasim

cok mantıklı :)

Evet Cnm yüksek maalesef yediklerine dikkat etmeni isticek diyet uygulanır muhtemelen ve takip olursun kaç kilo aldın çocuğun Gelişimi nasıl
Cnm çocuğun gelişimi haftasıyla uyumlu hersey yolunda bende 26 haftada toplam 7 kilo aldım son ay 3 kilo aldım birden toplam 7 yediklerime demo kadar dikkat ediyorum ki şaştım kaldım

Cnm çocuğun gelişimi haftasıyla uyumlu hersey yolunda bende 26 haftada toplam 7 kilo aldım son ay 3 kilo aldım birden toplam 7 yediklerime demo kadar dikkat ediyorum ki şaştım kaldım
Enteresan genelde şeker olunca hem anne hem bebek kilo alıyo çocuğun suyu artıyo falan o Yüzden dkkat edilsin isteniyo sende şimdilik bişey yok anlasılan bu iyi belki ilerleyen haftalarda farkedilmeseydi olabilirdi biraz daha dikkat edersin artık kilo bile almadan bitirirsin fena mı iyi yönünden bakalım biz

Canım ben iktisat meZunuyum gky+ alandan 80 üzeri almam gerekiyor

8 aydır çalışıuorum nerdeyse dershaneye de gittim ama şu aralar çok stresliyim hiç birşey bilmiyor muşum gibi geliyor

Allah senin de yardımcın olsun canım ben sınavda 30 haftalık olucam kısmetse, bir de ortaokula çıkmışım nasıl sığacağım o sıralara kara kara düşünüyorum

Sağlık bakanlığı ne derse desin Dr lar nasıl olması gerekiyosa öyle yapıyorlar gerekirsede riske etmeyip sezaryen ediyorlar kime ne anne olan bizlerin derdi
Olması gereken tabii bu.
Fakat ciddi baskı yapıyorlar şu sıra doktorlara.
Bundan etkilenecek olan doktorlar mutlaka olacaktır.

Canım ben ilk deda gireceğim dershaneye gittim, maddiyatımız sıkıntı olmasına rağmen gönderdi eşim, her gün arabayla kendisi getirip götürdü dershaneye üzülüyorum atanamaSam yavrumun rıskından çalmış olacağım

Bazen günde 10 saat derse girdim tost yedim döner yedim hep dağlıksız şeyler bebişim için

Ahh ben alandan bir 81 alsam dünyalar benim olur :) gerçi b grubundan atansam da olur ama onun puanları çok yüksek ne diyim kaldı şurda bir hafta Rabbim hayırlısını nasip etsin

Canim her sey nasiptir unutma. Senin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Rabbim senin icin hayirli zamani yazmistir alnina. O yuzden lutfen uZulme sinavi da cik takma canim arkaasim

Sağol canım benim, son günlerde çok taktım mutsuz mod dolaşıyorum her yerde,

Kızım da benimle birlikte dinledi tüm dersleri olmadı sınavda ondan yardım isteyeceğim doğru şıkta tekmele kızım diye :)

Bende tam 30 haftalık olucam ve muhtemelen ortaokul çıkıcak banada bende onun sıkıntısını yasıyorum evde denedim Alçak masada yapamıyorum 2 saat rica etsek acaba ÖĞRETMEN masasına oturturlar mı bizi

İnş umdugundan fazlasını alırsın cnm Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…