Sağlık bakanlığı ne derse desin Dr lar nasıl olması gerekiyosa öyle yapıyorlar gerekirsede riske etmeyip sezaryen ediyorlar kime ne anne olan bizlerin derdiBugün oğlumla randevu günüydü. :)
1.179 gr olmuş. Popo gelişindeymiş, dönmemiş.
Sağlık bakanlığının sezaryene karşı başlattığı savaş malumunuz. Doktorlara baskı yapılması doğruymuş.
Fakat doktorum bunu önemsemediğini söyledi.
Rahatladım açıkçası.
Bu arada maşallah 1 kiloyu aşmışız :) şimdiki hedefim o ne zaman kiloluk olucak bu çocuk diye demek az kaldı bende önümüzdeki Salı gidicem Dr a belki bizde 1 kilo olmuşuzdur :)Bugün oğlumla randevu günüydü. :)
1.179 gr olmuş. Popo gelişindeymiş, dönmemiş.
Sağlık bakanlığının sezaryene karşı başlattığı savaş malumunuz. Doktorlara baskı yapılması doğruymuş.
Fakat doktorum bunu önemsemediğini söyledi.
Rahatladım açıkçası.
Ben bugun hastane odası suslemeyle ılgılı bırkac kişiyle gorustum cok gahıs rakamlarrdan bahsedılıyor resmen ayrı bır tıcaret kolu olmuş artık bız bırıncı dogumumda kendımız suslemiştık zaten abartı ıstemıyorum mesela mada koyup ustune objeler bana anlamsız gelıyor buyuk htımalle kendımız susleyeceğizzz
Ben nasıl hamileyim yaa, hamile dediğin sürekli yer, her canı istediğini önüne sererler. Bir şekerdir çıktı. Diyet yapıyorumDiyet yapan hamile mi olurmuş, pfff
Merhaba canıım ben de seni ve bebişini öpüyorum çokça
Sınava çok az kaldı ben moralman çok kötüyüm hiç çalışamadım sanki hiç biley yapamayacakmışım gibi geliyor
Nasip diyor geçiyorum ama çalışmazsam olmaz tabi
Dershane de bir garip daha tarihi bitirmediler coğrafya matematik geçen hafta bitti alan derslerimi yeni bitirdiler mıralim çok düşük, dershaneye verdiğim paraya mı acıyıım doğru düzgün beslenemedim ona mı üzüleyim bilmiyorum
İşe yaramaz hissediyorum kendimi çok, telefonu elime alınca bir saat bırakamıyorum en az
Çocuk olmadan atanaydım eyiydi,
50 lik yükleme 170 çıktı canım hosbuldukDeğerlerini yazsana canım ben okuyamadım valla. Sende klube hoş geldin
Evet canım 4-5 gün sonra 100 lük istedi cok kilo da almadım ki aslında 26 haftada 7 kilo dikkat ediyordum halbuki yediklerimeCanım yüksek çıkmış senin de, senden de 75 lik ya da 100 lük isterler. Ne yazık ki sen de diyete başlamalısın
Merhaba canıım ben de seni ve bebişini öpüyorum çokça
Sınava çok az kaldı ben moralman çok kötüyüm hiç çalışamadım sanki hiç biley yapamayacakmışım gibi geliyor
Dershane de bir garip daha tarihi bitirmediler coğrafya matematik geçen hafta bitti alan derslerimi yeni bitirdiler mıralim çok düşük, dershaneye verdiğim paraya mı acıyıım doğru düzgün beslenemedim ona mı üzüleyim bilmiyorum
İşe yaramaz hissediyorum kendimi çok, telefonu elime alınca bir saat bırakamıyorum en az
Canim her sey nasiptir unutma. Senin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Rabbim senin icin hayirli zamani yazmistir alnina. O yuzden lutfen uZulme sinavi da cik takma canim arkaasimMerhaba canıım ben de seni ve bebişini öpüyorum çokça
cok mantıklı :)ben sağdakinden aldım ikeadan.. aslında büyüyen yataklardan almak istiyordum ama erkek çocuklar büyüyünce arabalı falan yatak istiyorlarmış vazgeçtim o yüzden :) salanan almadım, onun yerine de moms mamaroo ana kucağı almayı düşünüyorum cok güzel uyuyorlar onda :)
İnsallah canimBen molfiks aldım göbek bağı oyuntulu inşallah iyi cikar
Cnm çocuğun gelişimi haftasıyla uyumlu hersey yolunda bende 26 haftada toplam 7 kilo aldım son ay 3 kilo aldım birden toplam 7Evet Cnm yüksek maalesef yediklerine dikkat etmeni isticek diyet uygulanır muhtemelen ve takip olursun kaç kilo aldın çocuğun Gelişimi nasıl
Enteresan genelde şeker olunca hem anne hem bebek kilo alıyo çocuğun suyu artıyo falan o Yüzden dkkat edilsin isteniyo sende şimdilik bişey yok anlasılan bu iyi belki ilerleyen haftalarda farkedilmeseydi olabilirdi biraz daha dikkat edersin artık kilo bile almadan bitirirsin fena mı iyi yönünden bakalım bizCnm çocuğun gelişimi haftasıyla uyumlu hersey yolunda bende 26 haftada toplam 7 kilo aldım son ay 3 kilo aldım birden toplam 7yediklerime demo kadar dikkat ediyorum ki şaştım kaldım
Ne mezunuydun cnm yüksek puan mı Lazım KPSS de ? Sıkma canını emin ol umduğundan güzel geçer kolay bi sınav hele birazcık çalıştıysan hele hele yaparsın ben bi ay falan çalıştım belki o da 73 almıştım o Yüzden gevse hem bebişte sana destek olur şimdiden sınava giriyor yumurcak:) bende Lys ye giricem tam 7 aylık oluyorum nasıl 2 saat Eğilip soru çözücem onu dert ediyorumAllah yardımcımız olsun
Olması gereken tabii bu.Sağlık bakanlığı ne derse desin Dr lar nasıl olması gerekiyosa öyle yapıyorlar gerekirsede riske etmeyip sezaryen ediyorlar kime ne anne olan bizlerin derdi
Canm evet artk her sey ticari ve cok abartiliyor ben de hastane kendisi ufak bi susleme yapiyorsa yaptirirm ama onun disinda organizasyonlar ucuk gerek yok, onun yerine cocuguma bi sey alirm
Ayy canm benm dert etme kendine, napacan surda bi kac ay sabret bebisin icinn
Sen nedenn moral bozuklugu yasiyosun canmm?? Kpss ye gireceksn sanirm ben de giriyorm her seferinde ama pek calisma firsati olmuyor acikcasi hos bi defa calisip girdm 82 aldm, calismadan girdimde 81 almistmsonra kendime cok gulup calismaktan vazgectm.. Ama atanamadm da tabi
Hakkinda hayirlisi olsn insallah, moral bozup stres etme kendinee.. Esinle aran nasil oldu??
Sağol canım son zamanlar ya o yüzden bu kadar stres yaptım çok rahattın bütün bir dönem aslındaCanim uzme kendini de bebisi de calisabildigin kadar, calisamazsan da nasip dersin cidden oyle Rabbim hayirlisini versin..
Canim her sey nasiptir unutma. Senin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Rabbim senin icin hayirli zamani yazmistir alnina. O yuzden lutfen uZulme sinavi da cik takma canim arkaasim
Bende tam 30 haftalık olucam ve muhtemelen ortaokul çıkıcak banada bende onun sıkıntısını yasıyorum evde denedim Alçak masada yapamıyorum 2 saat rica etsek acaba ÖĞRETMEN masasına oturturlar mı biziCanım ben iktisat meZunuyum gky+ alandan 80 üzeri almam gerekiyor
8 aydır çalışıuorum nerdeyse dershaneye de gittim ama şu aralar çok stresliyim hiç birşey bilmiyor muşum gibi geliyor
Allah senin de yardımcın olsun canım ben sınavda 30 haftalık olucam kısmetse, bir de ortaokula çıkmışım nasıl sığacağım o sıralara kara kara düşünüyorum
İnş umdugundan fazlasını alırsın cnm Rabbim yardımcın olsunCanım ben ilk deda gireceğim dershaneye gittim, maddiyatımız sıkıntı olmasına rağmen gönderdi eşim, her gün arabayla kendisi getirip götürdü dershaneye üzülüyorum atanamaSam yavrumun rıskından çalmış olacağım
Bazen günde 10 saat derse girdim tost yedim döner yedim hep dağlıksız şeyler bebişim için
Ahh ben alandan bir 81 alsam dünyalar benim olur :) gerçi b grubundan atansam da olur ama onun puanları çok yüksek ne diyim kaldı şurda bir hafta Rabbim hayırlısını nasip etsin
50 lik yükleme 170 çıktı canım hosbulduk
Amiiiiin canim benim,hepimizin evladiyla beraber insallah..Amaniinn maşallahuzun sağlıklı ömürlerle Allah bağışlasın,bahtları açık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?