2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Amin canm insallah hayirlisi olsnn.. Evet ben de b den aliyorm bu puani avukat olarak da b den atama oluyor ama cok yuksek aliyorlar bir de sehir secince olmuyor nasipp... Insallah hakinda hayirlisi olsun canm, insallah istedigin olsn

Hic rizkindan yedim falan dusunme olur mu oyle sey elinden geleni yaptin sonucta bebegin icin hem de , hem oglen oyle yesen de sabah aksam telafi ediyosundurben de oglen mecburen disarda yiyorm sonucta iclerinde ne olsugu da belli degil ama kalbimi bozmuyorm hic napalm mecbur olana yapcak bi sey yok sen kendini stresten uzak tutmaya calis..

Ben de bugn cok gerildm cok agladm malesef hem de nasi kotu hissediyorm kendimi kizimi da uzdum hep o babasi yuzunden yaaa...

Kizlar abartiyo muyum sizce, esimin bi arkadasi vardi karaktersiz surekli icen biri falan.. Bizim nikah eglencemizde hatta abimle bi gerginlikleri oldu esim de bi daha o cocukla gorusmedi nasil rahatlamistm.. Ama bi iki hafta once tekrar gorusmeye basladi, ise yaramazin teki yaa tek bildigi icmek bu nedenle cok canm skildi zaten esimi ariyodu arada soylemisti.. Neyse ben de simdi istanbuldaym ya esim de antalyada. Dun beraber icmeye gittiler bi iki bira ictm sadece diyo ama eve de 1 de dondu ve bi kac gun once de baska arkadasiyla yapti aynini.. Cok canm skildi dunden beri bende agzima geleni soyledm.. Artik senin sorumluluklarin var o insanlar bekar, hem baba olcaksn serserilerle takiliyosn falan agir konustm ama boyle ustuste olunca cok uzuldm aksam bi agladm simdi bi agladm begumum de hissetti eminm ona da ayri uzuldm..

Ya bi de bana diyo ki ben sanki ayyasim bana oyle davraniyosn dozumu bildim surece karisamazsn.. Oysa kendisi bana her konuda karisir benm boyle bi seye karismaya nasil hakkm yok cok kotuyum kizlar yaaa cok gerildmmm

Sonuna kadar haklısın canım eşinin o insanlarla arasına mesafe koyması lazım üzülmeyin siz bebegine gerçekten zarar bn de bi kere çok ağlamistim belim kasigim çok ağrımisti. Umarım esin böyle devam etmez

Gercekten insanin cok zoruna gidiyo beni dusunmuyon kizini da mi dusunmuyon gercekten sakinlestiremedm uzun sure kendimi.. Cok canm skkin hala.. Dedigin gibi agrim oldu baya, hatta bebegim de kendini topladi bi yere sanki tepki veriyo nasi canm skkin yaa sagol canm..

Valla gittim sağlık ocağına yazdı dr eczaneye 35 lira ödedim 2 kutu için

Cnm sinirlenmekte haklisin bu erkekler ne kadar rahat oluyorlar anlamıyorum bizi bu halde bile uzuyolar çok üzülme cnm dikkat et kendine

İyi aksamlar arkadaslar rabbim herkesin yavrusunu sag salim kucagina almayi.masip etsin.icindede benim.yavrumu sizdenn ricam ben henuz.hic.bise.almadim.daha once22 haftalik.ikiz.kaybim.var oyuzden korkuyorum magazaya girip almadan.geri cikiyorum sice nezamana baslamalayim. Alis verise birde alincaklar hakkinda neleri cok almaliyim

G

hem de cok kotu benimkine limon da koydular. Ben limonatadan da nefret ederim. Hadi hecmis olsun.
Teşekkür ederim. Bana hastane kantininden şeker yüklemesi için 75 gr lık glikozlu Elmalı bi içecek aldırdılar. Normal içecek gibiydi. Sadece biraz daha tatlı ve hafif asitli. Ama gene de aç olduğumdan ve aşırı şeker içerdiğinden sanırım fenalaştım, baygınlık geldi. Müşadeye aldılar. İki saat bekle pöfffff

Ay ne güzel konuştun cnm ya bakalım daha da dikkatli olacağım

Bende tam 30 haftalık olucam ve muhtemelen ortaokul çıkıcak banada bende onun sıkıntısını yasıyorum evde denedim Alçak masada yapamıyorum 2 saat rica etsek acaba ÖĞRETMEN masasına oturturlar mı bizi

sanmıyorum, çok zor , ösym sınavlarının kuralları çok katıdır. oturtmazlar diye düşünüyorum

Cnm cok haklısın yüz yüze geldiğiniz de konuşur bir yolunu bulursunuz.rahatsızlıgını söylemen iyi olmus esler birbirine karışabilir sen kötü bir şey istememişsin ki.canımı sıkma kızını da kendini de üzme

Günaydın canım bende kan verdim şimdi şekerli içeceği de içtim çilekli bir karışım.1 saat sonra tekrar kan vereceğim 50 lik yaptılar
Hadi geçmiş olsun Can'ım. Tam senin yazdığın sıra ben fenalaştığım için yeni gördüm yazdığını. Şeker gerçekten "YÜK"lendi bana neyse ki müşadeye aldılar orda uzanıp dinlendim. Benim içeceğim elma aromalıydı ve 75 gr lık. Neyse ki bitti geçti. Bebişlerimiz için katlaniciiiiiiz

Ay kıyamam ya ağır geldi bünyene demekki.cok gecmiş olsun benim değerim yüksek çıktı 100 lük yaptıracağım 5 gün sonra.umarım senın iyi çıkar sonuçların

Canım Canım üzme kendini inşallah denemelerinin karşılığını alırsın çok şey bildiğin için hiçbir şey bilmiyorsun gibi geliyor
Canım uzme kendini sınavda bütün bildiklerini hatirlarsin umarım emeklerinin karşılığını alırsın hangi bölümden atanmayi bekliyorsun

İnşallah öyledir canım ben kendimi boşuna sıkıyorumdur , iktisat mezunuyum A grubundan hazırlandım bu sene , kısmet bakalım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…