Böylede söylenmez ki nerden bulcam şimdi ben kirazı :)E
Ay cnmm üzüldüm, yapçak bişi yok sadece şekerli bişilrr yemicez. Bugün öldüm şekerim düştü benimde. Eve geldim kiraza bir aban mışımmm. Şimdi ölçcem bakalım kaç çıkacak
Canım ben ilk deda gireceğim dershaneye gittim, maddiyatımız sıkıntı olmasına rağmen gönderdi eşim, her gün arabayla kendisi getirip götürdü dershaneye üzülüyorum atanamaSam yavrumun rıskından çalmış olacağım
Bazen günde 10 saat derse girdim tost yedim döner yedim hep dağlıksız şeyler bebişim için
Ahh ben alandan bir 81 alsam dünyalar benim olur :) gerçi b grubundan atansam da olur ama onun puanları çok yüksek ne diyim kaldı şurda bir hafta Rabbim hayırlısını nasip etsin
Sonuna kadar haklısın canım eşinin o insanlarla arasına mesafe koyması lazım üzülmeyin siz bebegine gerçekten zarar bn de bi kere çok ağlamistim belim kasigim çok ağrımisti. Umarım esin böyle devam etmezBen de bugn cok gerildm cok agladm malesef hem de nasi kotu hissediyorm kendimi kizimi da uzdumhep o babasi yuzunden yaaa...
Kizlar abartiyo muyum sizce, esimin bi arkadasi vardi karaktersiz surekli icen biri falan.. Bizim nikah eglencemizde hatta abimle bi gerginlikleri oldu esim de bi daha o cocukla gorusmedi nasil rahatlamistm.. Ama bi iki hafta once tekrar gorusmeye basladi, ise yaramazin teki yaa tek bildigi icmekbu nedenle cok canm skildi zaten esimi ariyodu arada soylemisti.. Neyse ben de simdi istanbuldaym ya esim de antalyada. Dun beraber icmeye gittiler bi iki bira ictm sadece diyo ama eve de 1 de dondu ve bi kac gun once de baska arkadasiyla yapti aynini.. Cok canm skildi dunden beri bende agzima geleni soyledm.. Artik senin sorumluluklarin var o insanlar bekar, hem baba olcaksn serserilerle takiliyosn falan agir konustm ama boyle ustuste olunca cok uzuldm aksam bi agladm simdi bi agladm begumum de hissetti eminm ona da ayri uzuldm..
Ya bi de bana diyo ki ben sanki ayyasim bana oyle davraniyosn dozumu bildim surece karisamazsn.. Oysa kendisi bana her konuda karisir benm boyle bi seye karismaya nasil hakkm yokcok kotuyum kizlar yaaa cok gerildmmm
Ok. SağolPaıntten o kısmını sildım
Sonuna kadar haklısın canım eşinin o insanlarla arasına mesafe koyması lazım üzülmeyin siz bebegine gerçekten zarar bn de bi kere çok ağlamistim belim kasigim çok ağrımisti. Umarım esin böyle devam etmez
Sağlık ocakları her yerde farklı ya tahlillerde falan. Mesela İstanbul'da bazıları da şeker yüklemesi yapmıyor.Ama benimkini p
Ama benimkini parmaktan almadilar ki,normal kolumdan aldilar..
Valla gittim sağlık ocağına yazdı dr eczaneye 35 lira ödedim 2 kutu içinCanım clexan için raporumu ben memorial hastanesinde çıkardım. Test sonucumla birlikte. Testi bile özel labaratuarda yaptırmıştim siz niye fark ödüyorsunuz kim 9 kutu yazıyor bana daha elimde 3 kutu varken doktor yine yazmış onları da verdiler yine fark odemedim
Cnm sinirlenmekte haklisin bu erkekler ne kadar rahat oluyorlar anlamıyorum bizi bu halde bile uzuyolar çok üzülme cnm dikkat et kendineBen de bugn cok gerildm cok agladm malesef hem de nasi kotu hissediyorm kendimi kizimi da uzdumhep o babasi yuzunden yaaa...
Kizlar abartiyo muyum sizce, esimin bi arkadasi vardi karaktersiz surekli icen biri falan.. Bizim nikah eglencemizde hatta abimle bi gerginlikleri oldu esim de bi daha o cocukla gorusmedi nasil rahatlamistm.. Ama bi iki hafta once tekrar gorusmeye basladi, ise yaramazin teki yaa tek bildigi icmekbu nedenle cok canm skildi zaten esimi ariyodu arada soylemisti.. Neyse ben de simdi istanbuldaym ya esim de antalyada. Dun beraber icmeye gittiler bi iki bira ictm sadece diyo ama eve de 1 de dondu ve bi kac gun once de baska arkadasiyla yapti aynini.. Cok canm skildi dunden beri bende agzima geleni soyledm.. Artik senin sorumluluklarin var o insanlar bekar, hem baba olcaksn serserilerle takiliyosn falan agir konustm ama boyle ustuste olunca cok uzuldm aksam bi agladm simdi bi agladm begumum de hissetti eminm ona da ayri uzuldm..
Ya bi de bana diyo ki ben sanki ayyasim bana oyle davraniyosn dozumu bildim surece karisamazsn.. Oysa kendisi bana her konuda karisir benm boyle bi seye karismaya nasil hakkm yokcok kotuyum kizlar yaaa cok gerildmmm
Teşekkür ederim. Bana hastane kantininden şeker yüklemesi için 75 gr lık glikozlu Elmalı bi içecek aldırdılar. Normal içecek gibiydi. Sadece biraz daha tatlı ve hafif asitli. Ama gene de aç olduğumdan ve aşırı şeker içerdiğinden sanırım fenalaştım, baygınlık geldi. Müşadeye aldılar. İki saat bekle pöfffffG
hem de cok kotu benimkine limon da koydular. Ben limonatadan da nefret ederim. Hadi hecmis olsun.
Ay ne güzel konuştun cnm ya bakalım daha da dikkatli olacağımEnteresan genelde şeker olunca hem anne hem bebek kilo alıyo çocuğun suyu artıyo falan o Yüzden dkkat edilsin isteniyo sende şimdilik bişey yok anlasılan bu iyi belki ilerleyen haftalarda farkedilmeseydi olabilirdi biraz daha dikkat edersin artık kilo bile almadan bitirirsin fena mı iyi yönünden bakalım biz
Bende tam 30 haftalık olucam ve muhtemelen ortaokul çıkıcak banada bende onun sıkıntısını yasıyorum evde denedim Alçak masada yapamıyorum 2 saat rica etsek acaba ÖĞRETMEN masasına oturturlar mı bizi
Ben de sütlü tatlı cok severim ki Nasıl yapacağız bakalım sıkıcazz dişimizi meyveye devamE
Ay cnmm üzüldüm, yapçak bişi yok sadece şekerli bişilrr yemicez. Bugün öldüm şekerim düştü benimde. Eve geldim kiraza bir aban mışımmm. Şimdi ölçcem bakalım kaç çıkacak
Cnm sinirlenmekte haklisin bu erkekler ne kadar rahat oluyorlar anlamıyorum bizi bu halde bile uzuyolar çok üzülme cnm dikkat et kendine
Cnm cok haklısın yüz yüze geldiğiniz de konuşur bir yolunu bulursunuz.rahatsızlıgını söylemen iyi olmus esler birbirine karışabilir sen kötü bir şey istememişsin ki.canımı sıkma kızını da kendini de üzmeBen de bugn cok gerildm cok agladm malesef hem de nasi kotu hissediyorm kendimi kizimi da uzdumhep o babasi yuzunden yaaa...
Hadi geçmiş olsun Can'ım. Tam senin yazdığın sıra ben fenalaştığım için yeni gördüm yazdığını. Şeker gerçekten "YÜK"lendi banaGünaydın canım bende kan verdim şimdi şekerli içeceği de içtim çilekli bir karışım.1 saat sonra tekrar kan vereceğim 50 lik yaptılar
Ay kıyamam ya ağır geldi bünyene demekki.cok gecmiş olsun benim değerim yüksek çıktıHadi geçmiş olsun Can'ım. Tam senin yazdığın sıra ben fenalaştığım için yeni gördüm yazdığını. Şeker gerçekten "YÜK"lendi bananeyse ki müşadeye aldılar orda uzanıp dinlendim. Benim içeceğim elma aromalıydı ve 75 gr lık. Neyse ki bitti geçti. Bebişlerimiz için katlaniciiiiiiz
Canım Canım üzme kendini inşallah denemelerinin karşılığını alırsın çok şey bildiğin için hiçbir şey bilmiyorsun gibi geliyorMerhaba canıım ben de seni ve bebişini öpüyorum çokça
Sınava çok az kaldı ben moralman çok kötüyüm hiç çalışamadım sanki
Dershane de bir garip daha tarihi bitirmediler coğrafya matematik geçen hafta bitti alan derslerimi yeni bitirdiler mıralim çok düşük, dershaneye verdiğim paraya mı acıyıım doğru düzgün beslenemedim ona mı üzüleyim bilmiyorum
İşe yaramaz hissediyorum kendimi çok, telefonu elime alınca bir saat bırakamıyorum en az
Çocuk olmadan atanaydım eyiydi,
Canım uzme kendini sınavda bütün bildiklerini hatirlarsin umarım emeklerinin karşılığını alırsın hangi bölümden atanmayi bekliyorsunMerhaba canıım ben de seni ve bebişini öpüyorum çokça
Sınava çok az kaldı ben moralman çok kötüyüm hiç çalışamadım sanki hiç biley yapamayacakmışım gibi geliyor
Nasip diyor geçiyorum ama çalışmazsam olmaz tabi
Dershane de bir garip daha tarihi bitirmediler coğrafya matematik geçen hafta bitti alan derslerimi yeni bitirdiler mıralim çok düşük, dershaneye verdiğim paraya mı acıyıım doğru düzgün beslenemedim ona mı üzüleyim bilmiyorum
İşe yaramaz hissediyorum kendimi çok, telefonu elime alınca bir saat bırakamıyorum en az
Çocuk olmadan atanaydım eyiydi,
Canım Canım üzme kendini inşallah denemelerinin karşılığını alırsın çok şey bildiğin için hiçbir şey bilmiyorsun gibi geliyor
Canım uzme kendini sınavda bütün bildiklerini hatirlarsin umarım emeklerinin karşılığını alırsın hangi bölümden atanmayi bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?