2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Geçmiş olsun canım

Korkutmıyı. Cnm ama fenalaştıysan seker hassasiyetin çıkabilir. Bende fenalaştım ve hepsini kustum vucudumokadar şekeri kabul etmedi. Sonuç şuanda hamilelik şekeri riski ile seker diyeti yapıyorum.

Ah ahh sormaa boyle kas goz dalasm var adama.. Onun hic umrunda degil ben burda ne haldeyim... Elimden geleni yapiyorm canm sagol..

Benim başım da dertte bekar arkadaşlarla onlar evlenince göreceğiz bakalım eşleri bizim kadar anlayışlı olacak mı

Eşlerin birbirine karışmaya tabiki de hakkı var hoşuna gitmeyen şeyleri söyleyeceksin o da dinleyecek hele ki hamile eşini böyle üzmek

Kızlar biriniz eşimle aramı sormuştu bulamadım kaybolmuş sayfalarda

İyiyiz şükür. Bu akşam kızıma annenle ne zamandır kavga etmiyoruz diyor adam alıştı artık rahat durumca bi terslik var bu işte diyor

Insallah canm insallah.. Cok ofkeliyim ve cok uzgunnn.. Aynen ben koru bi sey istedm sanki ayip etti baya kizima da bana da

Ah ahh hic sanmiyorm ki bi tanesi yeni nisanlandi ama sevgiliyken bile amaninn kizin agzina bakiyordu adam tamam o kadari da kotu ama her seyin dozu var yaaa..

Aynen oyle valla cok canimi yakti ben de soyledm her seyi..

Ay kıyamam ya ağır geldi bünyene demekki.cok gecmiş olsun benim değerim yüksek çıktı 100 lük yaptıracağım 5 gün sonra.umarım senın iyi çıkar sonuçların
Çok teşekkürler Can'ım. İnş. Sana da çok geçmiş oldun. Ayy bi daha iyicen o şekerli şeyi üzülme, diyetini yaparsın. Her şey bebişler için

Oda yapmak gerçekten zevkli olur ben de aynı şekilde 6 aydan sonra ayiririm o sürede de gündüz odasında gece benimle olur diyorum.Aldigin ölçülerdeki beşik çok iyiymiş canim,fotografı var mı?Ya da markasını,fiyatını söyleyebilir misin? Sallanıyor mu.Sallanan olsun ne olur ne olmaz diyorum
Anne yani icin uygun küçük bir şeyler bakarım diyorum.Beşiğe bi karar versem rahatliycam da.Çok sağol cevabın için.

Canım elimde bir bazam var zaten mecburen o da bebeğin odasında olacak yerim yok.İşe de yarar diye düşünüyorum sen de aynı fikirde olunca sevindim. İlk zamanlar yanında yatabilirim.Ya işte dolabı beyaz, iyi bir şey alayım beşiği de uydurayim ona diyorum.İkeanin beşiğini beğeniyorum da sallanmamasi aklımı kurcalıyor.Oda konusunda da tecrübeli birinden bunları duymak rahatlattı brni.,çok sagol

Sağol canım fikirleriniz çok yardımcı oluyor bana.Oğlun beş yaşında mi? Evet cocukların istekleri de oluyor zamanla.Alacağım dolabın onun isteyeceği tarz yataga uymamasından da endiseleniyorum.Ben su cam bölmelilerden alayim diyorum oğlus da arabali yatak isterse kel alaka olacak Hemen de değiştirilemiyor eşyalar.Çıkamadık işin içinden.
kızlar bu hamile pantolonları sizde de yürüdükçe aşağıya kayıyor mu? ikide bir pantolon çekiyorum yukarıya
Benim düşüyor.Defactodan almıştım habire cekiyorum çok sinir bozucu

Normalden daha hassasız canım daha anlayışlı ve ilgili olmalarını bekliyoruz doğal olarak.normalde eminimki devamlı ıcen sorumsuz hayta bir adam değil eniştemiz:)iki gün üst üste olması talihsizlik olmuş.derin bir nefes al yeğenimiz için sakinleşmeye olumlu düşünmeye başla olur mu canım.erkekler bizim gibi ince düşünemiyor sen benim öküzü görsen...

50 lik yükleme 170 çıktı canım hosbulduk
Canım geçmiş olsun, diyetine dikkat edip doktorun söylediklerini uygularsan her şey yolunda gider inşallah..Bende geçen hafta 75lik yükleme yaptırdım. Açlık:98 1.saat: 193 2.saat: 125 çıkmıştı. Geçen hafta 2 güne gittim falan biraz abarttım onun etkisi oldu mu bilmiyorum zaten şekere yatkınlıkta var. Dahiliyeye gittim sonra hemoglabin a1c değerimi istedi, o çok iyi çıktı insüline gerek yok dedi, diyetisyene yönlendirdi. 2000 kalorilik diyet verdi elimden geldiğince uymaya çalışıyorum, şekerimi kontrol ediyorum hep iyi değerlerde çok şükür. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize

Canm ya sagolasin.. Hangisi daha okuz bilemedim pek fenalar

Umarm ondan oluyodur canm su an mantikli dusunemiyormm
Ama kizimicn elimden geleni yapacagim tabi kii..

İyi yapmışsın söylemişsin içine dert olmasın ama yeter artık üzme kendini ağlama artık minnakları üzüyoruz böyle yaparak.

Eşini en iyi sen tanırsın, bir ders vermek istiyorsan hakettiğini düşünüyorsan ona yap üzülerek sadece kendine ve bebişe zarar veriyorsun...

Ben hukuk çalıştım bu sene medeni, borçlar, icra iflas, iş, ceza, cmk ... Bir sürü hukuk dersim vardı ama sor bakalım hatırlıyor muyum hayır hiç birini hatırlamıyorum :)) mesela anayasadaki oy sayıları icra iflastaki süreler fala ı ıhh hiç biri aklımda değil ayy sinirlenmemem lazım strese girmemem lazım ...

kelebek.hill sonuna kadar haklısın canım.Erkekler geniş açıdan düsünemiyor anlık yaşıyorlar ardını düşünmeden.Sen yine de üzme kendini bebeğin için.Bebisler gerçekten çok etkileniyor.
Bekar arkadaşlara gelince hepsini bi kız bulup evlendiresim var.Benim de eşimin pes oynamaya filan çağırıyorlar.Ben de hep diyorum onlar evlenince seninle bulusacaklarını mi sanıyorsun diye.Anlamıyorlar anacım

Kızlar, göbiş resimlerine bayıldım tek tek etiketleyemedşm ama hepinize maşallahhepiniz muhteşem gözüküyorsunuz ba yıl dım
Oda ayırma konusu için bu defa hiç kasmıyorum kendimi 3. Olunca tecrübe ve daha rahat oluyor insan yanımda yaıtıcam ayrıca bebekle ayrı odada yatmak bana ters keyif yapmasın sevgilim oda katlanacak gece uyanmalarına
Hepiniz öpüyorum

Ah canm ah.. Hepsi ayni demekki ne kadr hassasiz biz bu donemde onlar da ne dusuncesiz

Haklism canm en onemlisi bebislerimiz Allah onlari korusun.. Onun icn yavas yavas toparlaniyorm..

Sizin de katkilariniz buyuk tabi kii

Canım benım pantolonun yanında ayar düğmesi var ordan ayarlıyorum hiç düşmüyor bak hazır üstümde iken resim ekleyim ayar düğmesi yok mu senın pantolonunda
Onu ayarlasam da düşüyor benden. Çok sıkınca da göbüş acıyo. Şurada az bi Zaman kaldı sabredeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…