- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Hadi geçmiş olsun Can'ım. Tam senin yazdığın sıra ben fenalaştığım için yeni gördüm yazdığını. Şeker gerçekten "YÜK"lendi bananeyse ki müşadeye aldılar orda uzanıp dinlendim. Benim içeceğim elma aromalıydı ve 75 gr lık. Neyse ki bitti geçti. Bebişlerimiz için katlaniciiiiiiz
Korkutmıyı. Cnm ama fenalaştıysan seker hassasiyetin çıkabilir. Bende fenalaştım ve hepsini kustum vucudumokadar şekeri kabul etmedi. Sonuç şuanda hamilelik şekeri riski ile seker diyeti yapıyorum.Hadi geçmiş olsun Can'ım. Tam senin yazdığın sıra ben fenalaştığım için yeni gördüm yazdığını. Şeker gerçekten "YÜK"lendi bananeyse ki müşadeye aldılar orda uzanıp dinlendim. Benim içeceğim elma aromalıydı ve 75 gr lık. Neyse ki bitti geçti. Bebişlerimiz için katlaniciiiiiiz
Ah ahh sormaaboyle kas goz dalasm var adama.. Onun hic umrunda degil ben burda ne haldeyim... Elimden geleni yapiyorm canm sagol..
Hay yaaaaa, bolla dı diye akıl edemedim cnm kusura bakma. Bnide tatlı olarak meyvede tek kiraz kesiyoBöylede söylenmez ki nerden bulcam şimdi ben kirazı :)
Canım inşallah gönlünden geçen olur,başarılar dilerim.Sağol canım benim, son günlerde çok taktım mutsuz mod dolaşıyorum her yerde,
Kızım da benimle birlikte dinledi tüm dersleri olmadı sınavda ondan yardım isteyeceğim doğru şıkta tekmele kızım diye :)
Cnm cok haklısın yüz yüze geldiğiniz de konuşur bir yolunu bulursunuz.rahatsızlıgını söylemen iyi olmus esler birbirine karışabilir sen kötü bir şey istememişsin ki.canımı sıkma kızını da kendini de üzme
Benim başım da dertte bekar arkadaşlarla onlar evlenince göreceğiz bakalım eşleri bizim kadar anlayışlı olacak mı
Eşlerin birbirine karışmaya tabiki de hakkı var hoşuna gitmeyen şeyleri söyleyeceksin o da dinleyecek hele ki hamile eşini böyle üzmek
Çok teşekkürler Can'ım. İnş. Sana da çok geçmiş oldun. Ayy bi daha iyicen o şekerli şeyiAy kıyamam ya ağır geldi bünyene demekki.cok gecmiş olsun benim değerim yüksek çıktı100 lük yaptıracağım 5 gün sonra.umarım senın iyi çıkar sonuçların
Çok teşekkür ederiimCanım inşallah gönlünden geçen olur,başarılar dilerim.
Oda yapmak gerçekten zevkli olur ben de aynı şekilde 6 aydan sonra ayiririm o sürede de gündüz odasında gece benimle olur diyorum.Aldigin ölçülerdeki beşik çok iyiymiş canim,fotografı var mı?Ya da markasını,fiyatını söyleyebilir misin? Sallanıyor mu.Sallanan olsun ne olur ne olmaz diyorumbende istiyorum bendeinşallah bir aksilik olmaz
ben oda yapıyorum, çokta mutluyum, perdelerini seçmek bile büyük keyifbebek hep seninle yatmayacak tabiki, ben 6 aydan sonra kendi odasına geçirmeyi planlıyorum, aksi bir durum olmazsa inşallah. ikeanın beşikleri çok uygun fiyat olarak çokta şık, boyutuda çok büyük değil. büyüyen beşik hiç düşünmedim, hem görüntüsü kaba geliyor, hemde evlenene kadar aynı yatakta yatsın istemiyorum bu olay tamamen bütçe ve zevk meselesi. 80x130 bir beşik aldım ben, rahatlıkla 4-5 yaşına kadar kullanır. benim en büyük avantajım arkadaşımdan gelecek sepet beşik ama gelmeyecek olsaydı da ya sepet ya da anne yanı olanlardan alacaktım. aman ne uzun yazdım be
Günaydın güzel anneler
Büyük oğluma oda yaptım. İyi ki de yapmışım. Herşeyi odasında derli toplu oldu. Şimdi üç yaşında ve hala odadında oynar etrafa yayılmaz. Bunların dışında yatak odasına bebek almak zaten çok sağlıksız. Yatak odaları mikrıp yuvası. Bunun yerine onun odasını güzrlce sirleli sularla silersin daha bağışıkşığu tam oluşmamış yavruyu da riske atmazsın. İlla yanında yatmak gerekiyorsa sen onun odasında yat. Ne bileyim bir çekyat küçük bir uzanma koltuk vs. Koy bebek odasına temiz temiz yatın. Hem ne kadar erken yerini yatağını bilirse o kadar iyi. Büyüyen beşik bence de gereksiz. İkea dan al park yatsk al daha iyi. Bak oğlum üç yaşında gittik arabalı yatak aldık. Arkadaşımın kızı dört yaşında elsalı yatak aldılar v.s... Büyüdükçe zevkleri istekleri oluyor ona göre alırsın. Dolabını sifonyerini de beyaz krem falsn al ki sonra istediği karakterlerin stickerlarını yapıştırıverirsin olur biter.
Sağol canım fikirleriniz çok yardımcı oluyor bana.Oğlun beş yaşında mi? Evet cocukların istekleri de oluyor zamanla.Alacağım dolabın onun isteyeceği tarz yataga uymamasından da endiseleniyorum.Ben su cam bölmelilerden alayim diyorum oğlus da arabali yatak isterse kel alaka olacakcanım valla ben ilk bebeğimde odasını aldım büyüyen karyolalardan , senin odanda yatacak diye bir şey yok valla ben her uyandğında hiç üşenmeden kalkyım onun odasında emzirdim gittim geri yattım oğlum 6 yaşında ve sadece ilk ay biz onun odasında yattık sonrasında hep o odasındaydı, yani oda yaptığıma hiç pişman olmadım büyüyen beşik kısmına gelince daha geçen seneye kadar kayrolasını yatağa dönüştürmedik ve rahatlıkla o şekilde yattı yatağında 5 yaşına kadar sonrasında da büyüyen karyolasını açarız diye düşünüyorduk ama erkek çocuğu arabalı yatak isteyince dayanamadık ve değiştirdik karyola boşa çıktı .Yani demem o ki bence odası ve olmalı eğer evin uygunsa düzeni en başından kuruyorsun bu şekilde .Allahın izni ile sağlığı açısından bir sıkıntısı filan olmaz ise bebeği nasıl alıştırırsan öyle devam ediyor paylaşmak istedim
Benim düşüyor.Defactodan almıştım habire cekiyorum çok sinir bozucukızlar bu hamile pantolonları sizde de yürüdükçe aşağıya kayıyor mu? ikide bir pantolon çekiyorum yukarıya
Teşekkür ederim Can'ım. Neyse ki geçti şükürGeçmiş olsun canım
Normalden daha hassasız canım daha anlayışlı ve ilgili olmalarını bekliyoruz doğal olarak.normalde eminimki devamlı ıcen sorumsuz hayta bir adam değil eniştemiz:)iki gün üst üste olması talihsizlik olmuş.derin bir nefes al yeğenimiz için sakinleşmeye olumlu düşünmeye başla olur mu canım.erkekler bizim gibi ince düşünemiyor sen benim öküzü görsen...Ben de bugn cok gerildm cok agladm malesef hem de nasi kotu hissediyorm kendimi kizimi da uzdumhep o babasi yuzunden yaaa...
Kizlar abartiyo muyum sizce, esimin bi arkadasi vardi karaktersiz surekli icen biri falan.. Bizim nikah eglencemizde hatta abimle bi gerginlikleri oldu esim de bi daha o cocukla gorusmedi nasil rahatlamistm.. Ama bi iki hafta once tekrar gorusmeye basladi, ise yaramazin teki yaa tek bildigi icmekbu nedenle cok canm skildi zaten esimi ariyodu arada soylemisti.. Neyse ben de simdi istanbuldaym ya esim de antalyada. Dun beraber icmeye gittiler bi iki bira ictm sadece diyo ama eve de 1 de dondu ve bi kac gun once de baska arkadasiyla yapti aynini.. Cok canm skildi dunden beri bende agzima geleni soyledm.. Artik senin sorumluluklarin var o insanlar bekar, hem baba olcaksn serserilerle takiliyosn falan agir konustm ama boyle ustuste olunca cok uzuldm aksam bi agladm simdi bi agladm begumum de hissetti eminm ona da ayri uzuldm..
Ya bi de bana diyo ki ben sanki ayyasim bana oyle davraniyosn dozumu bildim surece karisamazsn.. Oysa kendisi bana her konuda karisir benm boyle bi seye karismaya nasil hakkm yokcok kotuyum kizlar yaaa cok gerildmmm
Canım geçmiş olsun, diyetine dikkat edip doktorun söylediklerini uygularsan her şey yolunda gider inşallah..Bende geçen hafta 75lik yükleme yaptırdım. Açlık:98 1.saat: 193 2.saat: 125 çıkmıştı. Geçen hafta 2 güne gittim falan biraz abarttım onun etkisi oldu mu bilmiyorum zaten şekere yatkınlıkta var. Dahiliyeye gittim sonra hemoglabin a1c değerimi istedi, o çok iyi çıktı insüline gerek yok dedi, diyetisyene yönlendirdi. 2000 kalorilik diyet verdi elimden geldiğince uymaya çalışıyorum, şekerimi kontrol ediyorum hep iyi değerlerde çok şükür. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize50 lik yükleme 170 çıktı canım hosbulduk
Normalden daha hassasız canım daha anlayışlı ve ilgili olmalarını bekliyoruz doğal olarak.normalde eminimki devamlı ıcen sorumsuz hayta bir adam değil eniştemiz:)iki gün üst üste olması talihsizlik olmuş.derin bir nefes al yeğenimiz için sakinleşmeye olumlu düşünmeye başla olur mu canım.erkekler bizim gibi ince düşünemiyor sen benim öküzü görsen...
Insallah canm insallah.. Cok ofkeliyimve cok uzgunnn.. Aynen ben koru bi sey istedm sanki ayip etti baya kizima da bana da
Ah ahh hic sanmiyorm ki bi tanesi yeni nisanlandi ama sevgiliyken bile amaninn kizin agzina bakiyordu adamtamam o kadari da kotu ama her seyin dozu var yaaa..
Aynen oyle valla cok canimi yakti ben de soyledm her seyi..
kelebek.hill sonuna kadar haklısın canım.Erkekler geniş açıdan düsünemiyor anlık yaşıyorlar ardını düşünmeden.Sen yine de üzme kendini bebeğin için.Bebisler gerçekten çok etkileniyor.
Bekar arkadaşlara gelince hepsini bi kız bulup evlendiresim var.Benim de eşimin pes oynamaya filan çağırıyorlar.Ben de hep diyorum onlar evlenince seninle bulusacaklarını mi sanıyorsun diye.Anlamıyorlar anacım
Evet evet düşüyor Yaaa. Çekiştire çekiştire bir hal oluyokızlar bu hamile pantolonları sizde de yürüdükçe aşağıya kayıyor mu? ikide bir pantolon çekiyorum yukarıya
Onu ayarlasam da düşüyor benden. Çok sıkınca da göbüş acıyo. Şurada az bi Zaman kaldı sabredeceğizCanım benım pantolonun yanında ayar düğmesi var ordan ayarlıyorum hiç düşmüyor bak hazır üstümde iken resim ekleyim ayar düğmesi yok mu senın pantolonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?