- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
AyyyKorkutmıyı. Cnm ama fenalaştıysan seker hassasiyetin çıkabilir. Bende fenalaştım ve hepsini kustum vucudumokadar şekeri kabul etmedi. Sonuç şuanda hamilelik şekeri riski ile seker diyeti yapıyorum.
Ah canm ah.. Hepsi ayni demekki ne kadr hassasiz biz bu donemde onlar da ne dusuncesiz
Haklism canm en onemlisi bebislerimizAllah onlari korusun.. Onun icn yavas yavas toparlaniyorm..
Sizin de katkilariniz buyuk tabi kii
Bak ben de bu akşam yalnızım bizim düşündüklerimizden çook uzaktalar onlar..Söyleyince de biz suçlu oluyoruz. Hadi iyi ol,Bebeğinle konuş,şarkılar söyle.
Cnm benim ltfn kendini ve bebişini üzme. Hiç bir şey sizden daha önemli olmamalı. Kocana gelince de tartışmak yerine problemi (Varsa bir problem) konuşarak halledin derim. Birbirinize baskı yapmak ikinizi de boğar bir süre sonra bunalırsınız. Hem ayda yılda bir arkadaşlarına takılıyorsa sorun olmaz da sürekli olursa karşına al ve bu bu bundan dolayı rahtsızım de. Tamamiyle öneri dediklerim cnm :) sana ve ve bebişini mutlu ve sağlıklı akşamlar diliyorum :)Ben de bugn cok gerildm cok agladm malesef hem de nasi kotu hissediyorm kendimi kizimi da uzdumhep o babasi yuzunden yaaa...
Kizlar abartiyo muyum sizce, esimin bi arkadasi vardi karaktersiz surekli icen biri falan.. Bizim nikah eglencemizde hatta abimle bi gerginlikleri oldu esim de bi daha o cocukla gorusmedi nasil rahatlamistm.. Ama bi iki hafta once tekrar gorusmeye basladi, ise yaramazin teki yaa tek bildigi icmekbu nedenle cok canm skildi zaten esimi ariyodu arada soylemisti.. Neyse ben de simdi istanbuldaym ya esim de antalyada. Dun beraber icmeye gittiler bi iki bira ictm sadece diyo ama eve de 1 de dondu ve bi kac gun once de baska arkadasiyla yapti aynini.. Cok canm skildi dunden beri bende agzima geleni soyledm.. Artik senin sorumluluklarin var o insanlar bekar, hem baba olcaksn serserilerle takiliyosn falan agir konustm ama boyle ustuste olunca cok uzuldm aksam bi agladm simdi bi agladm begumum de hissetti eminm ona da ayri uzuldm..
Ya bi de bana diyo ki ben sanki ayyasim bana oyle davraniyosn dozumu bildim surece karisamazsn.. Oysa kendisi bana her konuda karisir benm boyle bi seye karismaya nasil hakkm yokcok kotuyum kizlar yaaa cok gerildmmm
Cnm benim ltfn kendini ve bebişini üzme. Hiç bir şey sizden daha önemli olmamalı. Kocana gelince de tartışmak yerine problemi (Varsa bir problem) konuşarak halledin derim. Birbirinize baskı yapmak ikinizi de boğar bir süre sonra bunalırsınız. Hem ayda yılda bir arkadaşlarına takılıyorsa sorun olmaz da sürekli olursa karşına al ve bu bu bundan dolayı rahtsızım de. Tamamiyle öneri dediklerim cnm :) sana ve ve bebişini mutlu ve sağlıklı akşamlar diliyorum :)
Cok gecmiş olsun Can'ım iyi değerlerin devam etsin hep.inşallah bende kontrol altında tutabilirimCanım geçmiş olsun, diyetine dikkat edip doktorun söylediklerini uygularsan her şey yolunda gider inşallah..Bende geçen hafta 75lik yükleme yaptırdım. Açlık:98 1.saat: 193 2.saat: 125 çıkmıştı. Geçen hafta 2 güne gittim falan biraz abarttım onun etkisi oldu mu bilmiyorum zaten şekere yatkınlıkta var. Dahiliyeye gittim sonra hemoglabin a1c değerimi istedi, o çok iyi çıktı insüline gerek yok dedi, diyetisyene yönlendirdi. 2000 kalorilik diyet verdi elimden geldiğince uymaya çalışıyorum, şekerimi kontrol ediyorum hep iyi değerlerde çok şükür. İnşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize
Canim Rabbim tamamını erdirir inş kucağına alırsın..bebeklerini kaybettikten ne zaman sonra tekrar hamile kaldinİyi aksamlar arkadaslar rabbim herkesin yavrusunu sag salim kucagina almayi.masip etsin.icindede benim.yavrumu sizdenn ricam ben henuz.hic.bise.almadim.daha once22 haftalik.ikiz.kaybim.var oyuzden korkuyorum magazaya girip almadan.geri cikiyorum sice nezamana baslamalayim. Alis verise birde alincaklar hakkinda neleri cok almaliyim
ben bursada oturuyorum canım, burada çiçek bebe-genç diye yerli bir firmadan sipariş verdik..sallanmıyor benimki ahşap olduğu için. ( gerçek ahşaplar sallanmazmış, ne kadar doğru bilmiyorum tabi) bütün oda takımı+yatağı 3600 tutmuştu, tek olarak beşik fiyatını bilemiyorum. buda fotoğrafı :)Oda yapmak gerçekten zevkli olur ben de aynı şekilde 6 aydan sonra ayiririm o sürede de gündüz odasında gece benimle olur diyorum.Aldigin ölçülerdeki beşik çok iyiymiş canim,fotografı var mı?Ya da markasını,fiyatını söyleyebilir misin? Sallanıyor mu.Sallanan olsun ne olur ne olmaz diyorum
Anne yani icin uygun küçük bir şeyler bakarım diyorum.Beşiğe bi karar versem rahatliycam da.Çok sağol cevabın için.
Canım elimde bir bazam var zaten mecburen o da bebeğin odasında olacak yerim yok.İşe de yarar diye düşünüyorum sen de aynı fikirde olunca sevindim. İlk zamanlar yanında yatabilirim.Ya işte dolabı beyaz, iyi bir şey alayım beşiği de uydurayim ona diyorum.İkeanin beşiğini beğeniyorum da sallanmamasi aklımı kurcalıyor.Oda konusunda da tecrübeli birinden bunları duymak rahatlattı brni.,çok sagol
Sağol canım fikirleriniz çok yardımcı oluyor bana.Oğlun beş yaşında mi? Evet cocukların istekleri de oluyor zamanla.Alacağım dolabın onun isteyeceği tarz yataga uymamasından da endiseleniyorum.Ben su cam bölmelilerden alayim diyorum oğlus da arabali yatak isterse kel alaka olacakHemen de değiştirilemiyor eşyalar.Çıkamadık işin içinden.
Benim düşüyor.Defactodan almıştım habire cekiyorum çok sinir bozucu
Teşekkür ederim canım cevabın için☺Hissetmiyorsun o hissettiğinde ağrı değil sancı olacak şöyle diyim regl yani adet dönemlerindeki ağrı gibi düzenli olmaya başladığında 10 20 saniyelik bir ağrı sonra 10 dakika ağrı yok şeklinde oluyor yani sürekli bir sancı çekmeyeceksin ..epidurali alınca bir nevi rahatlıyorsun en azından sancılar düzenli gelmeye devam Etsede sen bunu daha düşük düzeyde hissediyorsun ..bende epidurali erken kapatmalarının sebebi kusmaya başlamam olmuştu ..yoksa doğum olan kadar yine almaya devam ederdim
Yok canim brnimkinin de penye kismi bogazima kadar cikiyor nerdeyse:) ama yurudukce asagi iniyor iste. Acabs keten oldugu icin mi? Belki giydikce aciliyordur.F Ftszynp canım nasıl düşüyor pantolonlar ben 3 aylıktan beri lcw nin defactonun hamile pantolonlarını giyiyorum hiç düşmüyorlar seninki göbek altında bitenlerden mi ? Benimkilerin oenye kısmı göbeğimin üstünde bitiyor hiç te ayarlamadım o düğmeli yerle.
Defactonun kalıpları biraz daha dar galiba, lcw den aldığımı hala rahat kullanıyorken defactodan aldığım oturduğumda kasıklarımı rahatsız ediyor benim de
kızlar iyi geceler, ben ne zaman yatsam bebeğim o kadar çok tepmeliyor ki rahatsız ettiğimi düşünüyorum. acaba diyorum tam yan yatamıyor, yarım yüzüstü mü yatıyorum? ama tam dimdik yan yatmak mümkün mü? sırtüstü yatmamı istemiyor, sağa dönmemi istemiyor, sola dönmemi istemiyor. resmen tırmaklar gibi bir his yaratıyor, garip tekme gibi de değil. Çok rahatsız oluyorum. içinizde aynı durumu yaşayan var mı?
Canım neden bu kadar üzüyorsun hem kendini hem kızınıBen de bugn cok gerildm cok agladm malesef hem de nasi kotu hissediyorm kendimi kizimi da uzdumhep o babasi yuzunden yaaa...
Kizlar abartiyo muyum sizce, esimin bi arkadasi vardi karaktersiz surekli icen biri falan.. Bizim nikah eglencemizde hatta abimle bi gerginlikleri oldu esim de bi daha o cocukla gorusmedi nasil rahatlamistm.. Ama bi iki hafta once tekrar gorusmeye basladi, ise yaramazin teki yaa tek bildigi icmekbu nedenle cok canm skildi zaten esimi ariyodu arada soylemisti.. Neyse ben de simdi istanbuldaym ya esim de antalyada. Dun beraber icmeye gittiler bi iki bira ictm sadece diyo ama eve de 1 de dondu ve bi kac gun once de baska arkadasiyla yapti aynini.. Cok canm skildi dunden beri bende agzima geleni soyledm.. Artik senin sorumluluklarin var o insanlar bekar, hem baba olcaksn serserilerle takiliyosn falan agir konustm ama boyle ustuste olunca cok uzuldm aksam bi agladm simdi bi agladm begumum de hissetti eminm ona da ayri uzuldm..
Ya bi de bana diyo ki ben sanki ayyasim bana oyle davraniyosn dozumu bildim surece karisamazsn.. Oysa kendisi bana her konuda karisir benm boyle bi seye karismaya nasil hakkm yokcok kotuyum kizlar yaaa cok gerildmmm
Çok üzüldüm cnm içki konUsunda bende çok hassasım asla istemiyorum ama kötü arkadaslar saolsun evlendik evleneli 2 defa Ağzına sürdü ikisindede çok kötü olduk başlıcam öyle arkadasın şarap çanağına eşinde yani kendini bekar sandı heralde karışamazsın ne ya evlendiği gün bitti o özgürlükBen de bugn cok gerildm cok agladm malesef hem de nasi kotu hissediyorm kendimi kizimi da uzdumhep o babasi yuzunden yaaa...
Bende öyle düşünüyorum ama bi şansımı denicem çünkü karnımdan ötürü eğilerek uzun süre bişeye konsantre olamıyorumsanmıyorum, çok zor , ösym sınavlarının kuralları çok katıdır. oturtmazlar diye düşünüyorum
Meyvede yasak özellikle tatlı Olanları belki günde bi elma falan :sBen de sütlü tatlı cok severim ki Nasıl yapacağız bakalım sıkıcazz dişimizi meyveye devam
Şeker takibin var sanıyodum karıştırdım heralde ?Hay yaaaaa, bolla dı diye akıl edemedim cnm kusura bakma. Bnide tatlı olarak meyvede tek kiraz kesiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?