2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
F Ftszynp canım nasıl düşüyor pantolonlar ben 3 aylıktan beri lcw nin defactonun hamile pantolonlarını giyiyorum hiç düşmüyorlar seninki göbek altında bitenlerden mi ? Benimkilerin oenye kısmı göbeğimin üstünde bitiyor hiç te ayarlamadım o düğmeli yerle.

Defactonun kalıpları biraz daha dar galiba, lcw den aldığımı hala rahat kullanıyorken defactodan aldığım oturduğumda kasıklarımı rahatsız ediyor benim de

Korkutmıyı. Cnm ama fenalaştıysan seker hassasiyetin çıkabilir. Bende fenalaştım ve hepsini kustum vucudumokadar şekeri kabul etmedi. Sonuç şuanda hamilelik şekeri riski ile seker diyeti yapıyorum.
Ayyy inşallah yoktur öyle bişey. Ben bi de çok uykusuzdum bu sabah. Hastaneye giderken kafa bi milyondu. O da etkilemiştir belki.
Sana da çok geçmiş olsun Can'ım. Dikkat et.

Ah canm ah.. Hepsi ayni demekki ne kadr hassasiz biz bu donemde onlar da ne dusuncesiz

Haklism canm en onemlisi bebislerimiz Allah onlari korusun.. Onun icn yavas yavas toparlaniyorm..

Sizin de katkilariniz buyuk tabi kii

Bak ben de bu akşam yalnızım bizim düşündüklerimizden çook uzaktalar onlar..Söyleyince de biz suçlu oluyoruz. Hadi iyi ol,Bebeğinle konuş,şarkılar söyle.

Plakalara geçtik biz oğlumla Bugün Düzcedeyizz

Hamişler hepinize maşallah göbüşleriniz çok güzel görünüyor

Bu arada Forever07 Canım iyisindir inşallah bebeğin de iyidir inşallah.Gidişatı az çok tahmin diyorum.İnşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.

Cnm benim ltfn kendini ve bebişini üzme. Hiç bir şey sizden daha önemli olmamalı. Kocana gelince de tartışmak yerine problemi (Varsa bir problem) konuşarak halledin derim. Birbirinize baskı yapmak ikinizi de boğar bir süre sonra bunalırsınız. Hem ayda yılda bir arkadaşlarına takılıyorsa sorun olmaz da sürekli olursa karşına al ve bu bu bundan dolayı rahtsızım de. Tamamiyle öneri dediklerim cnm :) sana ve ve bebişini mutlu ve sağlıklı akşamlar diliyorum :)

Canm cok sagol.. Kesinlikle haklisn fevriligim biraz biraz gecmeye basladi..
O bana cook baski yapiyo zaten ama ben sadece usuate oldugu ve serseri bi insanla oldugu icn cok kizdm.. Ve hic benm fikrimi umursamadiginicn uzuldm ama gecti hirsim yavas yavas, kizim da arada tekmeledikce kendime geldm cok sukur
Sagol canm guzel fikirlern icn

Cok gecmiş olsun Can'ım iyi değerlerin devam etsin hep.inşallah bende kontrol altında tutabilirim

Canim Rabbim tamamını erdirir inş kucağına alırsın..bebeklerini kaybettikten ne zaman sonra tekrar hamile kaldin

ben bursada oturuyorum canım, burada çiçek bebe-genç diye yerli bir firmadan sipariş verdik..sallanmıyor benimki ahşap olduğu için. ( gerçek ahşaplar sallanmazmış, ne kadar doğru bilmiyorum tabi) bütün oda takımı+yatağı 3600 tutmuştu, tek olarak beşik fiyatını bilemiyorum. buda fotoğrafı :)

Eklentiler

• IMG_4013.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 93
Teşekkür ederim canım cevabın için☺

kızlar iyi geceler, ben ne zaman yatsam bebeğim o kadar çok tepmeliyor ki rahatsız ettiğimi düşünüyorum. acaba diyorum tam yan yatamıyor, yarım yüzüstü mü yatıyorum? ama tam dimdik yan yatmak mümkün mü? sırtüstü yatmamı istemiyor, sağa dönmemi istemiyor, sola dönmemi istemiyor. resmen tırmaklar gibi bir his yaratıyor, garip tekme gibi de değil. Çok rahatsız oluyorum. içinizde aynı durumu yaşayan var mı?

Yok canim brnimkinin de penye kismi bogazima kadar cikiyor nerdeyse:) ama yurudukce asagi iniyor iste. Acabs keten oldugu icin mi? Belki giydikce aciliyordur.

Bana da oluyor bazen evet canm ben de sirtima genelde yastik koyuyorm oyle yapinca kendimi capraz gibi bi pozisyona getiriyorm . Napalm onlr ne isterse o kolay kolay bebisine zarar veremezsn canm kafana takma sadece rahat bi pozisyon bulmaya calis..

Canım neden bu kadar üzüyorsun hem kendini hem kızını bak Bnde üzüldüm .... Hep diyorum erkeklerden mantıklı bir açıklama ya da olumlu hareketler beklemeyin hiç biri bizim kadar hassas değil malesef ...umarım o işe yaramaz arkadaşından da uzaklaşır

Kizlar 7 de uyumusum simdi uyandim.. Nasil sabah olacak k!! Hep kocamin yuzunden beni de kendisi gibi uykucu bi sey yapti:) ben uyurken ulkede bomba bile patlamis allah yardimcimiz olsun..

Çok üzüldüm cnm içki konUsunda bende çok hassasım asla istemiyorum ama kötü arkadaslar saolsun evlendik evleneli 2 defa Ağzına sürdü ikisindede çok kötü olduk başlıcam öyle arkadasın şarap çanağına eşinde yani kendini bekar sandı heralde karışamazsın ne ya evlendiği gün bitti o özgürlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…