2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Seker cikinca meyve yiyemiyo musun!!! Aman allahim umarim ben de cikmaz. Temel besin kaynagim meyve benim. Kahvaltiyi karpuzla yapiyorum:)
Meyve şekeri hemen yükseltiyo şekeri cnm maalesef :s o Yüzden günde bir porsiyona izin var diye biliyorum biz dahiliyede seker hastalarına öyle müsade ederdik

Aynen oyle erkekler bi garip gercekten anlamak imkansiz
Insallah uzaklasir canm bu kadr uzmeye degdi mi yani..

Aynen oyle, dedigi lf beni inanilmaz kirdi.. Ustelik biz oyle birbirine bulasmayan uzak cift degiliz ki her seyime onda karisir ama hakkimiz yani evliyiz ve boyle alistik ilk gunden beri..
Allah yanlis yollara saptirmasin kimseleri insallh

Amin cnm

Cnm aklimi okumus gibi yazmissin yaa tamamen ayni rahatsizligi yasiyorum bende tekme desen tekmeye benzemiyo bana da sanki hafif yuz ustu yatiorum gibi gelio huzursuz oluyorum zarar veriorumdur diye nasil yatacagimi bilemez oldum tatli uyku haram oldu artik

Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzum psikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var

Canim allah rahmet etsin. Cok uzuldum. Allah anasina babasina metanet dayanma gucu versin. Sen de dikkat et kendine. Haftayi beklemeden gitsen dr a olmaz mi?

Allah rahmet eylesin Rabbim annesine babasına sabır versin Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ne kadar üzüldüm okuyunca mekanı cennet olsun sende kendine ve bebeğine çok dikkat et ne denir bu durumda başka bilemedim zor çok zor

Ayyy kuzum Allah anne babasına sabırlar versin evlat acısı çok zor çok

İnşallah suyun artıyordur canım dikkat et kendine

Başınız sağolsun canım Rabbim sabir versin

başınız sağolsun canım. Allah ailesine sabır versin. sende dikkat et kendine kafana takmamaya çalış. üzüntü bebişleri etkiliyor.

Ay cnm benim başınız sağ olsun, Allah annesine ve babasına metanet versin çok zor, inşallah Allahım kimseye yaşatmaz bu acıyı.
Sana gelince elinden geldiğince (Bazen olmuyor tabikide) olumsuz-negatif ortamlarda olmamaya çalış ltfn. Senin karnında da bir bebek var sonuçta ve herşeyden etkilenebiliyor olumlu-olumsuz. Dikkatli ol cnm.

Bnmde öyle oluyor ya ama bnm sol ayak kırıldığı için alçıya mecburen sagima yatiyom inşallah kızım sağlıklı beslenir hep sol tarafa yatın diyorlar ama napiyim mecburiyet

Takma kafana Can'ım ya. Biz de dün küsüştük. Benimki Sabah nöbetten gelince bi öpücükle uyandırma bi özür dileme geçmiş günü unutuyorsun. Kalbi de kırılıyo insanın ama eşine de kıyamıyosun... Ahhhh evlilik böyle bileymiş işte; ne onunla ne onsuz .

Günaydın canım. Allah sabırlar versin kuzum küçücükmüş daha. Üzüntünü anlıyorum. Bebeğin için güçlü durmalısın. Metanetini koru. Muayeneye gidene kadar bol bol dinlen, kendine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…