Seker cikinca meyve yiyemiyo musun!!! Aman allahim umarim ben de cikmaz. Temel besin kaynagim meyve benim. Kahvaltiyi karpuzla yapiyorum:)Meyvede yasak özellikle tatlı Olanları belki günde bi elma falan :s
Meyve şekeri hemen yükseltiyo şekeri cnm maalesef :s o Yüzden günde bir porsiyona izin var diye biliyorum biz dahiliyede seker hastalarına öyle müsade ederdikSeker cikinca meyve yiyemiyo musun!!! Aman allahim umarim ben de cikmaz. Temel besin kaynagim meyve benim. Kahvaltiyi karpuzla yapiyorum:)
Canım neden bu kadar üzüyorsun hem kendini hem kızınıbak Bnde üzüldüm .... Hep diyorum erkeklerden mantıklı bir açıklama ya da olumlu hareketler beklemeyin hiç biri bizim kadar hassas değil malesef ...umarım o işe yaramaz arkadaşından da uzaklaşır
Çok üzüldüm cnm içki konUsunda bende çok hassasım asla istemiyorum ama kötü arkadaslar saolsun evlendik evleneli 2 defa Ağzına sürdü ikisindede çok kötü olduk başlıcam öyle arkadasın şarap çanağına eşinde yani kendini bekar sandı heralde karışamazsın ne ya evlendiği gün bitti o özgürlük
Yarin alacagim sonuclari ularim bir sey cikmaz...Meyve şekeri hemen yükseltiyo şekeri cnm maalesef :s o Yüzden günde bir porsiyona izin var diye biliyorum biz dahiliyede seker hastalarına öyle müsade ederdik
Amin cnmAynen oyle erkekler bi garip gercekten anlamak imkansiz
Insallah uzaklasir canm bu kadr uzmeye degdi mi yani..
Aynen oyle, dedigi lf beni inanilmaz kirdi.. Ustelik biz oyle birbirine bulasmayan uzak cift degiliz ki her seyime onda karisir ama hakkimiz yani evliyiz ve boyle alistik ilk gunden beri..
Allah yanlis yollara saptirmasin kimseleri insallh
Cnm aklimi okumus gibi yazmissin yaa tamamen ayni rahatsizligi yasiyorum bende tekme desen tekmeye benzemiyo bana da sanki hafif yuz ustu yatiorum gibi gelio huzursuz oluyorum zarar veriorumdur diye nasil yatacagimi bilemez oldum tatli uyku haram oldu artikkızlar iyi geceler, ben ne zaman yatsam bebeğim o kadar çok tepmeliyor ki rahatsız ettiğimi düşünüyorum. acaba diyorum tam yan yatamıyor, yarım yüzüstü mü yatıyorum? ama tam dimdik yan yatmak mümkün mü? sırtüstü yatmamı istemiyor, sağa dönmemi istemiyor, sola dönmemi istemiyor. resmen tırmaklar gibi bir his yaratıyor, garip tekme gibi de değil. Çok rahatsız oluyorum. içinizde aynı durumu yaşayan var mı?
Canim allah rahmet etsin. Cok uzuldum. Allah anasina babasina metanet dayanma gucu versin. Sen de dikkat et kendine. Haftayi beklemeden gitsen dr a olmaz mi?Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Allah rahmet eylesin Rabbim annesine babasına sabır versin Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ne kadar üzüldüm okuyunca mekanı cennet olsunIyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Başınız sağolsun canım Rabbim sabir versinIyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
başınız sağolsun canım. Allah ailesine sabır versin. sende dikkat et kendine kafana takmamaya çalış. üzüntü bebişleri etkiliyor.Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Ay cnm benim başınız sağ olsun, Allah annesine ve babasına metanet versin çok zor, inşallah Allahım kimseye yaşatmaz bu acıyı.Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
bekliorum tatlımmm göbüşlü fotonuGunaydn canm..
Amann ne yorcann sanki takdir mi ediyolar yoruncabebeciklerimize odaklandik artik bizz
Tamam canm etiketlerim seni foto paylasinca
Bnmde öyle oluyor ya ama bnm sol ayak kırıldığı için alçıya mecburen sagima yatiyom inşallah kızım sağlıklı beslenir hep sol tarafa yatın diyorlar ama napiyim mecburiyetCnm aklimi okumus gibi yazmissin yaa tamamen ayni rahatsizligi yasiyorum bende tekme desen tekmeye benzemiyo bana da sanki hafif yuz ustu yatiorum gibi gelio huzursuz oluyorum zarar veriorumdur diye nasil yatacagimi bilemez oldum tatli uyku haram oldu artik
Takma kafana Can'ım ya. Biz de dün küsüştük. Benimki Sabah nöbetten gelince bi öpücükle uyandırma bi özür dilemeAynen oyle erkekler bi garip gercekten anlamak imkansiz
Insallah uzaklasir canm bu kadr uzmeye degdi mi yani..
Aynen oyle, dedigi lf beni inanilmaz kirdi.. Ustelik biz oyle birbirine bulasmayan uzak cift degiliz ki her seyime onda karisir ama hakkimiz yani evliyiz ve boyle alistik ilk gunden beri..
Allah yanlis yollara saptirmasin kimseleri insallh
Günaydın canım. Allah sabırlar versinIyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Benimde kiz erkek olsaydi ismini doruk kağan koycaktik şimdi sura koycaz :)aa anlamını bilmiyorudum ne güzelmiş gerçektenbenim erkek olacağı için ihtamaller arasında bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?