2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benimde kiz erkek olsaydi ismini doruk kağan koycaktik şimdi sura koycaz :)
ben hiç erkek ismi düşünmemiştim bu yaşıma kadar sanki hep kızım olcak gibi kız ismini belirlemiştim erkek olunca kalakaldık bakalım son kararımız ne olcak

Merhaba herkese gunaydin. Bisi sorucam kizlar. Şimdi ben maltofer kan ilaci kullaniyorum acaba bu kan ilaci kani sulandirma etkisinide sahip mi cunku ayni zamanda balik yagi hapida kullaniyorum oda kani sulandiriyo diye biliyorum.. Bi sikinti yaratmamasi acisindan birini kullanmam daha mantikli olabilir. Su ana kadar bi sorun yasamadim ama ikiside kani sulandiriyosa sikinti olur . bilgisi olan yardimci olursa sevinecegim . saglikli bir gebelik dilerim :))))

Şeker takibin var sanıyodum karıştırdım heralde ?
Valla kuşum bu seferde şeker yiyememe krizine girdim, yarım kilo kirazı yedim. Ama kontrollü yaptım,yedim 1 saat sonra değere baktım haaa sıkıntı yok yemeye devam. Çok şükür birşey olmadı. Doktorum duymasın

Ay canımmm çok üzüldüm. Allah rahmet eğlesin. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor yarabbim.

Canm Allah rahmet eylesin melek yastaki yegeninize, ailesine sabir versn ne zordur cok kotu olms yaaa

Ama sen de kendi melegini dusun dikkat etmeye calis canm, hayat devam ediyo her seye ragmenn.. Bi sorun olmaz kafani hep suyum azalir diye de mesgul etme aksine artacak diye sartlandir insallah guzel haberlerle gelirsn..

Ne guzel gonlunu alms canm, oyle yapinca ben de uzatmiyorm ama hic orali degildi..
Neyse artk ben antalyaya donunce bakacaz bi hal caresine insallah dank eder ona da

ben hiç erkek ismi düşünmemiştim bu yaşıma kadar sanki hep kızım olcak gibi kız ismini belirlemiştim erkek olunca kalakaldık bakalım son kararımız ne olcak

Canm ben aybars diye bi isim gormustm cok hosuma gitmisti, oyle karisik bakiyordm cinsiyet belli degilken meselaa alp ismi cok guzell.. Bugra, aytun, poyraz.. Bi arastir bak bakalm anlamli olanlari dusunebilirsnn...

BAsiniz sagolsun canim..cok uzuldum.Allah ailesine sabirlar versin insallah..

Canm ben aybars diye bi isim gormustm cok hosuma gitmisti, oyle karisik bakiyordm cinsiyet belli degilken meselaa alp ismi cok guzell.. Bugra, aytun, poyraz.. Bi arastir bak bakalm anlamli olanlari dusunebilirsnn...
günaydın canım ben daha çok Kuran da geçsin istiorum buğra ve poyraz yiğenlerimiz var onlar olmaz zaten aytun ne demek yeni duyuyorum onu? araştırıyor musun desen hayır ilk başlarda çok baktım aklım karıştı selim çok hoşuma gidior ama işyerimde var o da ondan kararsızım bakalım nolcak

Evde nasil olcuyosun ki sen sekerinii?? Bi de sana 75 lik de yapilmis miydi canm tani konmasi icn???

Gunaydin kizlar... Bu gece ruyamdz esim pasoport ve biletlerimizi alup bana surpriz yapmis beni RIO KARNAVALINA goturecektoi :) hayra alamet olsun,

Hayirdir insallahh gidin de biraz dans edin olmazsa

Gunaydinn Canm yaniltmayim kimseyi tabi ama onemli olan anlamli olmasi imis. Peygamberimiz bu sekilde buyurmus, yani Kur'an'da gecmesini kistas olarak almak yerine anlamini dusunup arastirmak daha mantikli sankii

Gunaydinn Canm yaniltmayim kimseyi tabi ama onemli olan anlamli olmasi imis. Peygamberimiz bu sekilde buyurmus, yani Kur'an'da gecmesini kistas olarak almak yerine anlamini dusunup arastirmak daha mantikli sankii
Kuran da geçmezse içim rahat etmez ama tabiki anlamı güzel olsun isterim yani hem dile hoş gelmeli hem anlamlı olmalı bide kolay isim olsun ki bizimkile rahat telafuz etsin

zeynep-ahmet başınız sağolsun Allah ailesine sabır metanet versin. Gece okudum yazmaya elim gitmedi kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz..
Ancak sende can taşıyorsun. Üzülme diyemem ama bebeğinle konuş rahatlamaya çalış biraz. Kafani dağıtacak biseyler bulursun. En son suyun artmıştı.

Merhabalar,
2 gündür mide bulantılarım geri döndü. 7.ayda olabiliyormuş. Böyle bir durum yaşayan var mı? Varsa çareyi neyde buldunuz?

Gunaydin kizlar... Bu gece ruyamdz esim pasoport ve biletlerimizi alup bana surpriz yapmis beni RIO KARNAVALINA goturecektoi :) hayra alamet olsun,
:))) hayra alemet olur inşallah. Cnm olablir neden olmasın gidin ve kopun sabahlara kadar dans edin :) eğlenmek güzel bişey :)

Merhabalar,
2 gündür mide bulantılarım geri döndü. 7.ayda olabiliyormuş. Böyle bir durum yaşayan var mı? Varsa çareyi neyde buldunuz?
Slm cnm bende de dün akşam vardı bulantı geçti. 7. ayda geri döndüğünü bilmiyordum senden duydum. inşallah geri gelmez ya

Kuran da geçmezse içim rahat etmez ama tabiki anlamı güzel olsun isterim yani hem dile hoş gelmeli hem anlamlı olmalı bide kolay isim olsun ki bizimkile rahat telafuz etsin

Anldm canm o zaman Allah yardimciniz olsn arastirmaya baya devam et senn
Ay biz ismi koyduk esimin nenesine gitmistik soylim dedim iate sen ismini biliyo musn kizimizin falan, onda basta dedi dogunca dusunuruz onu da falan tabi ben sok yoo biz koyduk dedm hic bozuntuya vermeden Begum dedim bu sefer de ya iste dilim doncek bi sey olsaydinbu zorms falan tonla sey soyledi.. O aklima geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…