ben hiç erkek ismi düşünmemiştim bu yaşıma kadar sanki hep kızım olcak gibiBenimde kiz erkek olsaydi ismini doruk kağan koycaktik şimdi sura koycaz :)
Secenekleriniz neler ??ben hiç erkek ismi düşünmemiştim bu yaşıma kadar sanki hep kızım olcak gibikız ismini belirlemiştim erkek olunca kalakaldık bakalım son kararımız ne olcak
Valla kuşum bu seferde şeker yiyememe krizine girdim, yarım kilo kirazı yedim. Ama kontrollü yaptım,yedim 1 saat sonra değere baktım haaa sıkıntı yok yemeye devam. Çok şükür birşey olmadı. Doktorum duymasınŞeker takibin var sanıyodum karıştırdım heralde ?
Ay canımmm çok üzüldüm. Allah rahmet eğlesin. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor yarabbim.Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
henüz bi seçenek bile yok baran dedik bi ara vazgeçtik ondan daSecenekleriniz neler ??
Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Takma kafana Can'ım ya. Biz de dün küsüştük. Benimki Sabah nöbetten gelince bi öpücükle uyandırma bi özür dilemegeçmiş günü unutuyorsun. Kalbi de kırılıyo insanın ama eşine de kıyamıyosun... Ahhhh evlilik böyle bileymiş işte; ne onunla ne onsuz .
ben hiç erkek ismi düşünmemiştim bu yaşıma kadar sanki hep kızım olcak gibikız ismini belirlemiştim erkek olunca kalakaldık bakalım son kararımız ne olcak
BAsiniz sagolsun canim..cok uzuldum.Allah ailesine sabirlar versin insallah..Iyi geceler kizlar ne zamandir dogru duzgun bisey yazamadim butun mesajlari da okuyamadim umarim siz ve bebisleriniz iyidir . bizde kizimla iyi olmaya calisiyoruz malum su azligi sorunumuzdan dolayi evde raporlu yatioduk ta kiii gorumcem gelene kadar kizini ameliyat icin getirdi tabi butun aile geldiler kayinvalimle kayinpeder de dahil haliyle ne kadar dinlenmem gerekse de gerektigi kadar dinlememedim sehir disindan da sormaya gelenler oldu keske sonu guzel olsaydi da ben yorulmus olsaydim yigenimizi dun gece kaybettik daha 6 yasinda minicik bi cocuk dayanamadi ameliyata beyin tumorunden gitti kuzumpsikolojim alt ust oldu 2 haftadir evin icinde surekli bi yas ortami vardi insallah suyumda azalma olmamistir kizlar doktor randevuma daha 1 hafta var
Benimde kiz erkek olsaydi ismini doruk kağan koycaktik şimdi sura koycaz :)
günaydın canım ben daha çok Kuran da geçsin istiorum buğra ve poyraz yiğenlerimiz var onlar olmaz zaten aytun ne demek yeni duyuyorum onu? araştırıyor musun desen hayır ilk başlarda çok baktım aklım karıştı selim çok hoşuma gidior ama işyerimde var o da ondan kararsızım bakalım nolcakCanm ben aybars diye bi isim gormustm cok hosuma gitmisti, oyle karisik bakiyordm cinsiyet belli degilkenmeselaa alp ismi cok guzell.. Bugra, aytun, poyraz.. Bi arastir bak bakalm anlamli olanlari dusunebilirsnn...
Valla kuşum bu seferde şeker yiyememe krizine girdim, yarım kilo kirazı yedim. Ama kontrollü yaptım,yedim 1 saat sonra değere baktım haaa sıkıntı yok yemeye devam. Çok şükür birşey olmadı. Doktorum duymasın
Gunaydin kizlar... Bu gece ruyamdz esim pasoport ve biletlerimizi alup bana surpriz yapmis beni RIO KARNAVALINA goturecektoi :) hayra alamet olsun,
günaydın canım ben daha çok Kuran da geçsin istiorum buğra ve poyraz yiğenlerimiz var onlar olmaz zaten aytun ne demek yeni duyuyorum onu? araştırıyor musun desen hayır ilk başlarda çok baktım aklım karıştı selim çok hoşuma gidior ama işyerimde var o da ondan kararsızım bakalım nolcak
Kuran da geçmezse içim rahat etmez ama tabiki anlamı güzel olsun isterim yani hem dile hoş gelmeli hem anlamlı olmalı bide kolay isim olsun ki bizimkile rahat telafuz etsinGunaydinnCanm yaniltmayim kimseyi tabi ama onemli olan anlamli olmasi imis. Peygamberimiz bu sekilde buyurmus, yani Kur'an'da gecmesini kistas olarak almak yerine anlamini dusunup arastirmak daha mantikli sankii
:))) hayra alemet olur inşallah. Cnm olablir neden olmasın gidin ve kopun sabahlara kadar dans edin :) eğlenmek güzel bişey :)Gunaydin kizlar... Bu gece ruyamdz esim pasoport ve biletlerimizi alup bana surpriz yapmis beni RIO KARNAVALINA goturecektoi :) hayra alamet olsun,
Slm cnm bende de dün akşam vardı bulantı geçti. 7. ayda geri döndüğünü bilmiyordum senden duydum. inşallah geri gelmez yaMerhabalar,
2 gündür mide bulantılarım geri döndü. 7.ayda olabiliyormuş. Böyle bir durum yaşayan var mı? Varsa çareyi neyde buldunuz?
Kuran da geçmezse içim rahat etmez ama tabiki anlamı güzel olsun isterim yani hem dile hoş gelmeli hem anlamlı olmalı bide kolay isim olsun ki bizimkile rahat telafuz etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?