- 15 Eylül 2012
- 433
- 639
- 303
canim Allah yardimciniz olsun,en hayirli zamanda saglikla alirsin bebislerini kucagina insallah..Şimdilik beklemedeyim bakalım dün sabahtan beri nst ile tansiyon ile takipteler ama bişey yemem içmem hala yasak sezeryan ihtimali hala gündemde sanırım Tam net bisey de demiyo lar dünkü korkunun yerini bugün heyecan aldı bile diyebilirim kötü düşünmüyorum artık. . Hepinize teşekkür ederm.. fırsat buldukça yazarım inşallah sizlere..
ben de sipariş ettim canım 10 gün oluyo geleli buzdolabına koydum n11 den hacışerif çikolata sipariş ettim tadı da çok güzel ve 1 gün içinde teslim ettiler. Şimdi bayram girdi araya ya o kadar hızlı olurlar mı bilmiyorum.Kizlarr gunaydinnnnn.. bugun iyi hissediyorum kendimi.. dun hastanenin odalarini da gordum ohh bi rahatladim ki anlatamam.. dogum paketimizde kutlama yemegi, anne bebek cantasi, kuafor gibi seyleri de gorunce keyfime dicek sey kalmadi
Kizlar bisi sorcam size.. ben netten bebek cikolatasi siparis edecegim.. havalarda sicak heemn etmeyeyim dedim ama.. illa hersey hazir olsun istedigimden duramuyorummm bekleyemuyorummm..ne yapsammm?? Simdi siparis etsem bozulur muuuuu???
ben de sipariş ettim canım 10 gün oluyo geleli buzdolabına koydum n11 den hacışerif çikolata sipariş ettim tadı da çok güzen ve 1 gün içinde teslim ettiler. Şimdi bayram girdi araya ya o kadar hızlı olurlar mı bilmiyorum.
Ay iptal etsin yasas,deniz yoksa çekilmez şimdiii. Bende niye iptal ettim du anlatayım. Normalde annemler yazlık bir yer ayarlamışlar.oraya gittiler. Bizide davet ettiler. Sonra ben eski mayolarımı dendim,hiç birinin içingirmedim. Çok moralim bozuldu. Ben böyl koca göbekle birde denize mi gircrm ya dedim. Boşver dedim gitmeim o yüzden. Eziyet olmasın n azından dedimAyy keşki benim kocam da iptal etse planını bayramda onun köyüne gidicez, Allah biliyor ya hiç istemiyorum gitmeyi.
Ama tatile gidiyor olsaydık ben koşa koşa giderdim :)) denize girmeyi özledim yeminle.
canim 1 genel 2 epidural sezeryan olmus biri olarak ben kesinlikle epidural diyorum..hem bebegini hemen goruyorsun hem de geneldeki gibi acilar icinde kalmiyorsun.epiduralde taktiklari kataderden ilac vermeye devam ediyorlar ve aksama kadar agrin olmuyor,,bu da buyuk nimet inan bana..cok sukur ben de bel agrisi falan da kalmadi..Kızlar ben sezeryan olmak zorundayım.ama genel mi epidural mi olsam çok kafam karışık.hem bebisimi ilk ben görmek istiyorum hem de biraz korkuyorum.epiduralde bel ağrısı falan kalabiliyomus.siz neler düşünüyorsunuz nolur biseyler soyleyin
Kızlar ben sezeryan olmak zorundayım.ama genel mi epidural mi olsam çok kafam karışık.hem bebisimi ilk ben görmek istiyorum hem de biraz korkuyorum.epiduralde bel ağrısı falan kalabiliyomus.siz neler düşünüyorsunuz nolur biseyler soyleyin
spinal mi epidural sezaryen mi?
ben de bu ikilemde kaldım :/
spinalde bacaklar uyuşuyor 3-4 saat.Ne fark olduğunu öğrenip öğrenip unutuyorum ama benim hastane spinale geçmiş sanırım genel olarak.
spinalde bacaklar uyuşuyor 3-4 saat.
epiduralde his varmış ama acı yokmuş.
Kızlar ben sezeryan olmak zorundayım.ama genel mi epidural mi olsam çok kafam karışık.hem bebisimi ilk ben görmek istiyorum hem de biraz korkuyorum.epiduralde bel ağrısı falan kalabiliyomus.siz neler düşünüyorsunuz nolur biseyler soyleyin
eşim ameliyat olurken epiduralle devamlı ilaç verildi ama çok acı çekti hiç memnun kalmadı.Aaa cidden bilmiyormuşum bu farkı.
Birinde düzenli olarak ilaç veriliyor, birinde sadece bir kez veriliyor diye biliyorum.
Epidural bana nedense daha yakın geliyor.
Etrafımda spinal olan olmadığı için herhalde.
hiç endişelenme, gayet güzel durdular içerde ikizlerin, şimdi bile gelseler bişicik olmaz :) dualarımız seninle..Kızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar..dualarinizi eksik etmeyin...
Hayırlısıyla sağ salim kucagına al inşallah yavrularını Allah seni ve bebeklerini korusun dikerim güzel haberlerini verirsinKızlar herkese hayırlı sabahlar benim.bugün hastaneye yarışın yapıldı tansiyon yuksekligi ödem ve protein kaçağı yüzünden gözlem altındayım. Hatta acil sezeryan ihtimali bile var.. ciğer geliştirici iğnemi de vurundum bugün bu doz daha var.. sanırım bebeklerim illa bu bayramı da görelim diyolar..dualarinizi eksik etmeyin...
canim karistiriyor olabilor misin?epiduralda 5 6 saat hissetmedim bacaklarimi,agrim da olmadi hic.komsum spinal oldu gecen 40 dk sonra his geldi dedi..sonrasinda guclu agri kesici yapmislar rahattim dedi..spinalde bacaklar uyuşuyor 3-4 saat.
epiduralde his varmış ama acı yokmuş.
Doğum paketi ne her özelde var mı ki ?Kizlarr gunaydinnnnn.. bugun iyi hissediyorum kendimi.. dun hastanenin odalarini da gordum ohh bi rahatladim ki anlatamam.. dogum paketimizde kutlama yemegi, anne bebek cantasi, kuafor gibi seyleri de gorunce keyfime dicek sey kalmadi
Kizlar bisi sorcam size.. ben netten bebek cikolatasi siparis edecegim.. havalarda sicak heemn etmeyeyim dedim ama.. illa hersey hazir olsun istedigimden duramuyorummm bekleyemuyorummm..ne yapsammm?? Simdi siparis etsem bozulur muuuuu???
Doğum paketi ne her özelde var mı ki ?
yok canım, eşim epidural oldu kırık ameliyatında. uyuşma olmadığı için çok acı çekti sonrasında.canim karistiriyor olabilor misin?epiduralda 5 6 saat hissetmedim bacaklarimi,agrim da olmadi hic.komsum spinal oldu gecen 40 dk sonra his geldi dedi..sonrasinda guclu agri kesici yapmislar rahattim dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?