2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canim Allah yardimciniz olsun,en hayirli zamanda saglikla alirsin bebislerini kucagina insallah..

ben de sipariş ettim canım 10 gün oluyo geleli buzdolabına koydum n11 den hacışerif çikolata sipariş ettim tadı da çok güzel ve 1 gün içinde teslim ettiler. Şimdi bayram girdi araya ya o kadar hızlı olurlar mı bilmiyorum.

Canim bende oradan siparis edeyim diyorum.. haciserifin kendi sitesinden.. cok methediyorlar.. begeniyorlar haciserifi.. gec gelmiyormus genelde ist ici olunca 1 gunde geliyormus siparis.. bayram cikolatasi siparisleride oluyordur tatlim gonderirler bence

Kızlar ben sezeryan olmak zorundayım.ama genel mi epidural mi olsam çok kafam karışık.hem bebisimi ilk ben görmek istiyorum hem de biraz korkuyorum.epiduralde bel ağrısı falan kalabiliyomus.siz neler düşünüyorsunuz nolur biseyler soyleyin

Ayy keşki benim kocam da iptal etse planını bayramda onun köyüne gidicez, Allah biliyor ya hiç istemiyorum gitmeyi.

Ama tatile gidiyor olsaydık ben koşa koşa giderdim :)) denize girmeyi özledim yeminle.
Ay iptal etsin yasas,deniz yoksa çekilmez şimdiii. Bende niye iptal ettim du anlatayım. Normalde annemler yazlık bir yer ayarlamışlar.oraya gittiler. Bizide davet ettiler. Sonra ben eski mayolarımı dendim,hiç birinin içingirmedim. Çok moralim bozuldu. Ben böyl koca göbekle birde denize mi gircrm ya dedim. Boşver dedim gitmeim o yüzden. Eziyet olmasın n azından dedim

Günaydın ağustos anneleri.size birşey sormak istiyorum bugün internetten lohusa gecelik ve pijama takimini almak istiyorum.sicaklarda dışarda gezmek istemiyorum.n11 sitesinde bakınıyorum.ama nasıl olmalı nasıl olursa,rahat ve kullanışlı olur.sizler nasıl aldınız.paylaşırmısınız.

canim 1 genel 2 epidural sezeryan olmus biri olarak ben kesinlikle epidural diyorum..hem bebegini hemen goruyorsun hem de geneldeki gibi acilar icinde kalmiyorsun.epiduralde taktiklari kataderden ilac vermeye devam ediyorlar ve aksama kadar agrin olmuyor,,bu da buyuk nimet inan bana..cok sukur ben de bel agrisi falan da kalmadi..

epiduralle ilgili bir sürü şehir efsanesi dönüyor yok 1 cm kayarsa bir şey olur fln diye bu konu ile ilgili şu yazıya bir bakın derim.
http://www.sabah.com.tr/yazarlar/gu...idural_anestezi_anne_icin_felc_riski_yaratmaz
Genel anestezi nin de tehlikesi var soluk borumuza su ya da besin kaçabilir yine ölümcül riski var onun da tüm ameliyatlarda olduğu gibi.
Bence bebeğinizi ilk defa siz görmek istiyorsanız hiç düşünmeyin :). Ben de normal olmazsa epidural isterim mümkün olursa.

spinal mi epidural sezaryen mi?
ben de bu ikilemde kaldım :/

spinalde bacaklar uyuşuyor 3-4 saat.
epiduralde his varmış ama acı yokmuş.

Aaa cidden bilmiyormuşum bu farkı.

Birinde düzenli olarak ilaç veriliyor, birinde sadece bir kez veriliyor diye biliyorum.

Epidural bana nedense daha yakın geliyor.
Etrafımda spinal olan olmadığı için herhalde.

Canim bende epudral düşünüyorum.. cunku genel anestezi ile toparlanma suresi daha uzun oluyor diyorlar.. agriyla uyanip o ilk saatleri bebeginle gecirmen biraz zor oluyormus.. digerinde agri pompasi diye bisi oluyormus.. uzun sure agri kesici vermeye devam ediyorlarmis.. evet bel boyun agrisi ceken arkadaslarim oldu.. ama yinede rahat diyorlar.. hatta bir arkadasim nen dogum mu yaptim ne oldu anlamadim bile demisti

Aaa cidden bilmiyormuşum bu farkı.

Birinde düzenli olarak ilaç veriliyor, birinde sadece bir kez veriliyor diye biliyorum.

Epidural bana nedense daha yakın geliyor.
Etrafımda spinal olan olmadığı için herhalde.
eşim ameliyat olurken epiduralle devamlı ilaç verildi ama çok acı çekti hiç memnun kalmadı.
benim iki doğumum da spinal oldu ama sonrasında çok acı çektim.
bilemiyorum.

hiç endişelenme, gayet güzel durdular içerde ikizlerin, şimdi bile gelseler bişicik olmaz :) dualarımız seninle..

Hayırlısıyla sağ salim kucagına al inşallah yavrularını Allah seni ve bebeklerini korusun dikerim güzel haberlerini verirsin

spinalde bacaklar uyuşuyor 3-4 saat.
epiduralde his varmış ama acı yokmuş.
canim karistiriyor olabilor misin?epiduralda 5 6 saat hissetmedim bacaklarimi,agrim da olmadi hic.komsum spinal oldu gecen 40 dk sonra his geldi dedi..sonrasinda guclu agri kesici yapmislar rahattim dedi..

Doğum paketi ne her özelde var mı ki ?

canim karistiriyor olabilor misin?epiduralda 5 6 saat hissetmedim bacaklarimi,agrim da olmadi hic.komsum spinal oldu gecen 40 dk sonra his geldi dedi..sonrasinda guclu agri kesici yapmislar rahattim dedi..
yok canım, eşim epidural oldu kırık ameliyatında. uyuşma olmadığı için çok acı çekti sonrasında.
ben de iki kez spinal sezaryen oldum. ikisinde de bacaklarımın uyuşukluğu 4 saat sonra geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…