2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Düşte değil renkte sevda
Kara değil pembe sevda dersin sende annesi.

Sevgili tombilişko annişkolar
Geçmişi hiiç okuyamadım. Hastalara şifa sıkıntısı olanlara da sabır diliyorum. Bizde her şey yolunda. Büyük oğlan hastalandı yine..alerjik rinit sürekli tekrarlayan geniz akıntısı Boğaz kulak ağrısı ateş vs vs. Çocuk olunca sıkıntısı stresi hiç bitmiyor
Geçtiğimiz çarşamba Dr randevum vardı. Her şeyi iyi dedi Dr teyzemiz. Haftasıyla uyumlu suyu gelişimi iyi. 2400gr olmuş. Az kaldı Allah'ın izniyle. Her şey hazır,bekliyoruz.
Sizde durumlar nasıl?

Normal dogum sonrasi da cok aci cekiliyormu ki
Sezeryan gibi 3-5 gun filan.. Kesik atiliyor ya.
İdrar yada buyuk tuvalette zorlaniliyor mu ?¿
Dogumdan sonra hemen gaz mi cikartmak gerekiyor ?¿
Gobek kac gun sonra iniyor ?¿
Ayni gun korse takilirmi can yakar mi?¿
Tecbureli normal dogumcular, kafamda deli sorular var.. Aydinlatin beni ufkumu acin korkumu azaltin bacilarim
Birde kan 40gun kesintisiz adet gibi mi geliyor ?¿

Düşte değil renkte sevda
Kara değil pembe sevda dersin sende annesi.

Aşkım ne mayosu giyeceksin bikini. Göbek show. Ben oyle yapacağım bayramdan sonra. Bakan da baksın valla. Serinlemeye öyle ihtiyacım var ki.

hayalimm77 canim nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul kadikoye yakin oturanlar icin bi cikolataci tavsiye edebilirim nisanim sozum ve bebklerimin cikolatalarini orda yaptirdik cok taze ve lezzetli.internetten alma isi biraz riskli bu havada bence

Aşkım ne mayosu giyeceksin bikini. Göbek show. Ben oyle yapacağım bayramdan sonra. Bakan da baksın valla. Serinlemeye öyle ihtiyacım var ki.
Kız bikinilerinde içine giremedim zatiii. Çok çirkin duruyordu yaaaaa. Ee bide çatlaklar yok yok canım ben almıyım. Benim vucufum çok fena olmuş kendimden soğurum vallaha. Ben ekimde alırım oğlumu gidetim güneye banane, bu y sonbahar girerim denize artıkkk. Allahım inş cocukta bana benzer denize girmeden yapamıyorummmm.

Ben onu düğmeli aldım 2 tane. Gecelik aldim. Hem normal hem sezeryan için en uygunu öyle dedi doktor.

Tarife gibi dusun canim.. dogum fiyati var.. neler yaptiklarini ayrintili anlatmislar.. ben begemdim icrrihini falan.. her hastanede oldugunu dusunmuyorum canm.
Kutlama yemeği baya iyiymiş ya. Paket içeriği ve fiyat hastane bilgisi verebilir misin tatlım?

Kıyamam sana yaa tüm anneler ve hamileler her şeye rağmen güzeldir canım bunu unutma. Eminim ki sende çok güzelsin.

hiç sorma canım .. Aslında benmkinin sebebi sanırım kullandığım ilaçlar. Kan pıhtılşmasından dolayı gunluk iğne ve asprin kullanıyorum. O tetikli bence. Kilosunun geri kalması da ona bağlı..
Dogumun normal mi sezeryan mi olacak canım. Igne kullaniyorum bende merak ettim :) kasar peyniri ve muzde yemegi ihmal etme bebege kilo aldiriyormus. 18. Haftamdan beri doktorum heran dogurabilirsin dedi banada canim uzan dinlen. Ama dogsada evham yapma masallah büyümüş artik annesi bebegin

Cok sagol canim, hepimiz sag salim alalim insallah..Celestone canım aşı aynıdır muhtemelen..kalçadan
bayram bitsin, 38 i gör inşallah

Ayy :)) göbüşle de çok tatlı oluyor mayo aslında, lcw de bile var uygun fiyata ama iptal etmişsiniz gerçi artık.

Tüm tatil aylaklık yap son yalnız günleriniz bazen özleyecek mişim gibi geliyor bu günleri

Canim biraz daha durur insalalh minnaklarin. Ama ikizler erken geliyor genelde gelsede korkma annesi. Benim ikiz kardeslerim 31. Haftada dosgdular simdi 12.yasindalar:))

Kizlar artk nasil bi baski yapiyor ya bidik asagiya dogruu.. Sizlerin de boyle mi??? Arada ayaga kalkarken falan oyle bi baski oluyor ki geri mi otursam yaaa diyorm sanki cikacak Allah korusun... Hayirlisiyla su bayrami hatta 37. Haftalari atlatsaydik hepimiz de insallah... Sonra pek duramicak gibi bizim bebisler.. Saglikla gelsinler de insallhh

cetrina günaydınn :) sabah uyandırmayım mesaj sesiyle dedim uzandığım yerde uyumuşum gene
Bn uyandım yatamadım birdaha oğlunla babasını da kaldırdım kalkın ben acıktım diye sen iyi yapmışsın dinlenmekle ayyyy bugünde çok halsizim Acaip uyuyasın var ama nerdeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…