tesekkurler canim..ben de aynen boyle biliyordum..http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/09/epidural-ve-spinal-anestezi-ile.html
Hep beraber aydınlanalım kızlar
Öyle tabi Rabbim hayırlı uzun güzel ömür versin güzel yazılar yaZsın her birine.
Ben de tipini merak ediyorum babası gibi esmer mi olacak annesi gibi buğday mı, saçları babası gibi kıvırcık mi olacak annesi gibi dalgalı mı ... Sevda kızım benim, esmer olursa kara sevda derler kuzuma :))
Öyle tabi Rabbim hayırlı uzun güzel ömür versin güzel yazılar yaZsın her birine.
Ben de tipini merak ediyorum babası gibi esmer mi olacak annesi gibi buğday mı, saçları babası gibi kıvırcık mi olacak annesi gibi dalgalı mı ... Sevda kızım benim, esmer olursa kara sevda derler kuzuma :))
Aşkım ne mayosu giyeceksin bikini. Göbek show. Ben oyle yapacağım bayramdan sonra. Bakan da baksın valla. Serinlemeye öyle ihtiyacım var ki.Ay iptal etsin yasas,deniz yoksa çekilmez şimdiii. Bende niye iptal ettim du anlatayım. Normalde annemler yazlık bir yer ayarlamışlar.oraya gittiler. Bizide davet ettiler. Sonra ben eski mayolarımı dendim,hiç birinin içingirmedim. Çok moralim bozuldu. Ben böyl koca göbekle birde denize mi gircrm ya dedim. Boşver dedim gitmeim o yüzden. Eziyet olmasın n azından dedim
Kız bikinilerinde içine giremedim zatiii. Çok çirkin duruyordu yaaaaa. Ee bide çatlaklar yok yok canım ben almıyım. Benim vucufum çok fena olmuş kendimden soğurum vallaha. Ben ekimde alırım oğlumu gidetim güneye banane, bu y sonbahar girerim denize artıkkk. Allahım inş cocukta bana benzer denize girmeden yapamıyorummmm.Aşkım ne mayosu giyeceksin bikini. Göbek show. Ben oyle yapacağım bayramdan sonra. Bakan da baksın valla. Serinlemeye öyle ihtiyacım var ki.
Ben onu düğmeli aldım 2 tane. Gecelik aldim. Hem normal hem sezeryan için en uygunu öyle dedi doktor.Günaydın ağustos anneleri.size birşey sormak istiyorum bugün internetten lohusa gecelik ve pijama takimini almak istiyorum.sicaklarda dışarda gezmek istemiyorum.n11 sitesinde bakınıyorum.ama nasıl olmalı nasıl olursa,rahat ve kullanışlı olur.sizler nasıl aldınız.paylaşırmısınız.
Kutlama yemeği baya iyiymiş ya. Paket içeriği ve fiyat hastane bilgisi verebilir misin tatlım?Tarife gibi dusun canim.. dogum fiyati var.. neler yaptiklarini ayrintili anlatmislar.. ben begemdim icrrihini falan.. her hastanede oldugunu dusunmuyorum canm.
Kıyamam sana yaa tüm anneler ve hamileler her şeye rağmen güzeldir canım bunu unutma. Eminim ki sende çok güzelsin.Kız bikinilerinde içine giremedim zatiii. Çok çirkin duruyordu yaaaaa. Ee bide çatlaklar yok yok canım ben almıyım. Benim vucufum çok fena olmuş kendimden soğurum vallaha. Ben ekimde alırım oğlumu gidetim güneye banane, bu y sonbahar girerim denize artıkkk. Allahım inş cocukta bana benzer denize girmeden yapamıyorummmm.
Dogumun normal mi sezeryan mi olacak canım. Igne kullaniyorum bende merak ettim :) kasar peyniri ve muzde yemegi ihmal etme bebege kilo aldiriyormus. 18. Haftamdan beri doktorum heran dogurabilirsin dedi banada canim uzan dinlen. Ama dogsada evham yapma masallah büyümüş artik annesi bebeginhiç sorma canım.. Aslında benmkinin sebebi sanırım kullandığım ilaçlar. Kan pıhtılşmasından dolayı gunluk iğne ve asprin kullanıyorum. O tetikli bence. Kilosunun geri kalması da ona bağlı..
Cok sagol canim, hepimiz sag salim alalim insallah..Celestone canım aşı aynıdır muhtemelen..kalçadan
bayram bitsin, 38 i gör inşallahSlm kızlar, enson salı gunu gitmiştim ,bebeğimde kilo geriliği vardı. Bugun de kontrole çağrıldım. Gittim 4 gunluk surede 120 gr almış çok şulur. Şuan kilosu 2230 gr. Hala 10 gunluk gerilik var ama enazından sağlıklı bebişim. 34 haftayla uyumlu.. Alttan muayene etti ve rahim çok yumuşamış ve kısalmış bunlar doğum belirtisi dedi. Nst de de az bi sancı çıktı.. Dr.um bu rahim seni 2 hafta da taşıyabilir 1 hafta da yarında doğuma goturebilir dedi.. Şuan dualarla bekliyorum. İnşllh bi 10 daha bekleseydi de kilosu 2500 ustune çıksaydı rahatliucaktım..
Ayy :)) göbüşle de çok tatlı oluyor mayo aslında, lcw de bile var uygun fiyata ama iptal etmişsiniz gerçi artık.Ay iptal etsin yasas,deniz yoksa çekilmez şimdiii. Bende niye iptal ettim du anlatayım. Normalde annemler yazlık bir yer ayarlamışlar.oraya gittiler. Bizide davet ettiler. Sonra ben eski mayolarımı dendim,hiç birinin içingirmedim. Çok moralim bozuldu. Ben böyl koca göbekle birde denize mi gircrm ya dedim. Boşver dedim gitmeim o yüzden. Eziyet olmasın n azından dedim
Düşte değil renkte sevda
Kara değil pembe sevda dersin sende annesi.
Canim biraz daha durur insalalh minnaklarin. Ama ikizler erken geliyor genelde gelsede korkma annesi. Benim ikiz kardeslerim 31. Haftada dosgdular simdi 12.yasindalar:))Şimdilik beklemedeyim bakalım dün sabahtan beri nst ile tansiyon ile takipteler ama bişey yemem içmem hala yasak sezeryan ihtimali hala gündemde sanırım Tam net bisey de demiyo lar dünkü korkunun yerini bugün heyecan aldı bile diyebilirim kötü düşünmüyorum artık. . Hepinize teşekkür ederm.. fırsat buldukça yazarım inşallah sizlere..
Bn uyandım yatamadım birdaha oğlunla babasını da kaldırdım kalkın ben acıktım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?