2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bi de doktor magnezyumu da kesti cati agrisi eski kivamina geldi.. Acaba artk doguma hazirlan doye mi yapiyo anlamadm ki benn.. Her gun muz yiyorm gerci ama..

hiç sorma canım .. Aslında benmkinin sebebi sanırım kullandığım ilaçlar. Kan pıhtılşmasından dolayı gunluk iğne ve asprin kullanıyorum. O tetikli bence. Kilosunun geri kalması da ona bağlı..
Merhaba, iğne ve aspirin gelişmesini tetikliyor yani daha iyi geliyor... Ben ikinci kızımda kullanmadım ve Atıl hoca beni takip eden dr a kızmıştı böyle bir geçmişin var nasıl aspirin ve iğneye başlamadı tanju diye... Kızımı 32+ 0 da 970 gr doğurdum ben, şimdi 32+ dayız ve 1.850 gr ı gördük cuma günü şükürler olsun... 8 lik clexan oluyorum hergün aspirini kesti doktorum... Yani diyeceğim iğne ve aspirin gelişimine yardımcı plesantadan kan akılı daha çok olsun ve beslensin diye oluyoruz canım... Haftanda iyi kiloya hiç takılma üzülme, ciğerleri gelişsin yeter.. Zayıf olsun memişlerle besler arayı kaparsın çok öpüyorum

Ay yarin tam 35. Haftam bitiyorr.. Masallah ne gunlere geldik ya hala inanamiyor insann.. Gerci arkadasm dogurali 4 ay oldu hala bebise bakip bu benm karnimda miydi yaaa diyorm diyor cok tatlilar yaaa
Çok tuhaf ben doğurduktan sonra karnımı galan bir yere çarpınca unutup Bebek hala içimde sanıyordum :) alışmam 2 haftayı bulmuştu elim ister istemez göbüşüme gidiyordu

Benim dünden beri ağzımda tanın sevda şarkısı var eşimde bulaştı oda bağıra bağıra söylüyor
Kıs sevdayla ilgili ne çok şarkı varmış bende sürekli sevdaaaaaa çiçeeğiiimmm şarkısını söylüyorum :))

8 de kalktım ben yine kuzum kocişi bekledim 1 e kadar dün biraz iş yaptı ya nasıl yorulduysa kalkamadı öğlene kadar

Son düzenleme:

Canim tabiki tavsiye edersen cok mutlu olurum.. ben ist avrupadayim canim. Eyupte.

Ay yarin tam 35. Haftam bitiyorr.. Masallah ne gunlere geldik ya hala inanamiyor insann.. Gerci arkadasm dogurali 4 ay oldu hala bebise bakip bu benm karnimda miydi yaaa diyorm diyor cok tatlilar yaaa
Benimki kanalda diye artık her hareketinde özel bölgeme koyuyorum elimi biraz yavaş hareket etsin diye :) senin ne güzel 35 in bitiyor annesi çok az kaldı kavuşmana :)

Kutlama yemeği baya iyiymiş ya. Paket içeriği ve fiyat hastane bilgisi verebilir misin tatlım?

Kuzum acibadem hastanesi. Benim anlastigim yer fulya acibadem. Hastane cok guzel grrcekten ama fiyatlar bayagi ucuk.. benim sigortam karsiliyor sorun yok.. ben 3000 tl fark verecegim sadece.. ancak normal fiyati epudral sezeryan standart oda prof. Haric ucreti 11800. Diye kalmis aklimda. 16000 e cikan fiyatlari var ki cok ciddi rakamlar.. : ( ozel sigorta sart orasi icin.. olmasaydi benim sigortam hayatta dusunemezdim canim..

Waooow hakikaten çokmuş canım
Doktor ayrı hastane ayrı alıyor yani.
Çok güzel bir doğum olur umarım. Doktorun kim?

Waooow hakikaten çokmuş canım
Doktor ayrı hastane ayrı alıyor yani.
Çok güzel bir doğum olur umarım. Doktorun kim?
Canim benim dr um ahmet varolan.. gerekten cok memnunuz.. bilgisine ve tecrubesine cok guveniyorum..

insallah daha da alir canim doguma 5 hafta kaldi kismetse..cok sukur kizlarim hep 3400 uzeri dogdu hatta ilki 4400 dogmustu..3 aylikken 6 aylik gibiydi soranlara yalan soylemek zorunda kaliyorduk maalesef cunku cok nazar deyiyordu
Bebeğin kilolu doğması iyi birşey sonrası için bakımı kolay olur tombiş bebekleri severim tombik tombik yanaklar yerim onları maşallah bebeklerine

Hayırlısı oldun Can'ım bebeğin inşallah sağlıklı doğar be bir sorun yaşamazsın

Ay bana bişey oldu. Bütün enerjim çekildi, başım dönmeye başladı.sıcaktan galiba. Elimi kaldıramıyorum, yatağıma geldim uzanıyım azıcık dedim.
Aman dikkat et yat dinlen hatta duş alsan daha iyi. Bu aralar bana cok oluyor böyle. Sicagin cok etkisi var bence. Kötü olan, yatilmiyorda bu sicakta kan ter içinde kaliyor insan. Allah kolaylik versin herkese

Aman dikkat et yat dinlen hatta duş alsan daha iyi. Bu aralar bana cok oluyor böyle. Sicagin cok etkisi var bence. Kötü olan, yatilmiyorda bu sicakta kan ter içinde kaliyor insan. Allah kolaylik versin herkese
Aynen ondan galiba, elim ayağım çekildi resmen, ben biraz uyuyım bari belki enerjimi toplarımmm

Çok tuhaf ben doğurduktan sonra karnımı galan bir yere çarpınca unutup Bebek hala içimde sanıyordum :) alışmam 2 haftayı bulmuştu elim ister istemez göbüşüme gidiyordu

Benimki kanalda diye artık her hareketinde özel bölgeme koyuyorum elimi biraz yavaş hareket etsin diye :) senin ne güzel 35 in bitiyor annesi çok az kaldı kavuşmana :)

Ayy heralde oyle olurz cidden alismak zor hamilelikten sonra.. Ama cok tatli seyler yaaa...

Kanalda miydi seninnn benmki de degilse bile yakin bence ya cok hissediyorm resmen karnimi tutuyorm ayaga kalkarken ben dee..

Oglusun nasi oldu canm??

Ay bana bişey oldu. Bütün enerjim çekildi, başım dönmeye başladı.sıcaktan galiba. Elimi kaldıramıyorum, yatağıma geldim uzanıyım azıcık dedim.

Uzan canm sivi takviyesi yap, ilik bi dus oyle rahatlat kendini.. Ben de dun aksam yuruyus yaparken cok carpintim oldu yaa sicaklar bizi mahvetti

Çok tskkrler canım cidden faydalı bi cvp oldu

Canim hemen hemen 4 haftan kaldi. Begum birkac hafta daha dayansinda sonra istedigi zaman gelsin. Bende oglumla pazarlik yapiyorum takvimi acmis
Kiz bu bebislere noldu agustosta dogmak istemiyorlar heralde

Gercektende acibadem fulya cok guzel hastane..
Eslere verilen yemek filanda cabasi romantik bir hastane yav :) herkesin gucu yetmez oraya ates pahasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…