2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ne güzel anlatmışsın, inşallah isteyen herkes normal doğurabilir

Verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim sana :) okuyunca pekte korkulucak birsey yokmus gibi duruyor. Peki normal ped yetiyormu yoksa hasta bezimi gerekiyor kanama icin :)
Gerci bunyeden bunyeye degisiyor sanirim bu gelen kan yogunlugu ve zamani..

Belki özel hastaneler çalışıyordur arife günü olduğu için şansını deneyebilirsin. Ama zaten çalışamaz alıcam diyorsun bildiğim kadarıyla çalışabilir raporu götürmediğin zaman otomatik olarak iznin başlıyor

Amin hamd olsun çok şükür

Pfffff herkez sıcaklardan şikayetçi
Biz Güneş'e hasret , hergün yağmur, kapalı , karanlık, rüzgarlı bu NE yafff
Acık güneş buraya gönderin neolurrrr , bu hava beni hep uyutuyor içimi karartıyor

Tatlı anneler sabır Küpü anneler sıcaktan bunalan anneler Nasılsıniz :)

Maden suyu içiyor musunuz anneler

Bunalmamak elde degil gercekten, cok sorun yaratiyor malesef hic bir cozumu de yokk... Cocugum da daha fazla kasiliyor biraz sicakta kalsam ben de zaten bayilacak gibinoluyorm nasil darlaniyormm...

Maden suyu genelde aksamlari bi tane tuketiyorm canm ben

Pfffff herkez sıcaklardan şikayetçi
Biz Güneş'e hasret , hergün yağmur, kapalı , karanlık, rüzgarlı bu NE yafff
Acık güneş buraya gönderin neolurrrr , bu hava beni hep uyutuyor içimi karartıyor

Canm bencee yat kalk haline sukretrr inan ki sicakla basetmek cok zorr.. Ve sagligini etkiliyor insanin bu halde oZellikle dee..

En azından bir 20-22 derece olsa kelebeğim ya.
13-14 rüzgarlı ve sürekli yağışlı kapalı hava , insanın iç dünyasınıda karartıyor inanki ben Tr yi çookk özledim çok bu sene bize yaz yok anlaşılan

Şu an almana gerek yok ki zaten bayram tatili girdi.Seni çalışıyor göstermek zorundalar. Bayramdan sonraki pazartesi raporunu alır verirsin

Evet en guzelii 20-22 derece olurdu tabii ama bu da hayalimiz istee burda pek 40 altina dusmuyorr maleseff Allah hepimizin yardimcisi olsn insallah..

Eminim bu sıcakta burda olmak istemezsin. Nefes almak bile cok zor. Surekli ter icindeyim cok zor yaz hamileligi. dahada sıcak olacak Allah yardimcimiz olsun

Anca geldim şimdi. Çok uyumuşummm, ter su içinde kalmışım. Bugün niyeyse hiiiiiç keyfim yok. Sıcak beni mahfetti. Nefes almak çok zor. Allahım kolayca geçsin şu son günler inşallahhh. Kendinize dikkat edin kızlarrrr. Ben bu sıcakta akşamda olsa yürüyüşe çıkmıyorum. Bayılırım yollarda

Ne güzel anlatmışsın, inşallah isteyen herkes normal doğurabilir
İnşallah her şey yolunda gider ve hepimiz en normalinden doğururuz.
Verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim sana :) okuyunca pekte korkulucak birsey yokmus gibi duruyor. Peki normal ped yetiyormu yoksa hasta bezimi gerekiyor kanama icin :)
Gerci bunyeden bunyeye degisiyor sanirim bu gelen kan yogunlugu ve zamani..
Kesinlikle korkulacak bir şey yok. Öyle öcü gibi anlatanlara sen inanma sakın. Bana da milyon tane korkunçlu olay anlattılar. Sen kendine inan;inanırsan yaparsın. Sancılar öyle öldüm bittim dayanamıyorum değil. Milyonlarca insan yapabiliyorsa sende yaparsın!! İlk açılmadaki sancılar karın ağrısı gibi sonra gelenler adet sancısı gibi son cmlerdeki sancılar kabul etmek lazım ki beni kurtarın,kesiyormusuz ne yapıyorsunuz derken oldu da bitti maşallah! Zahmetsiz rahmet olmaz güzel anne Ped işine gelince ilk Zaman'lar kesinlikle yetmez. Hasta bezi ya da artık ne kullanmak istiyorsan ondan yanında bulundur. Doğumdan sonra ilk gün baya Bi kanama olunuyor.
Maden suyu içiyor musunuz anneler
Ben içiyorum. Özellikle meyve suyu galan içeceksem yarı yarıya yapıyorum valla şahane oluyor

Münasebetsiz kaçırmış uykunu kızdım ona

Ben pazarları çok seviyorum cumartesileri de seviyorum cumayı da :) :) sen niye sevmiyosun bakalım, ben hafta içlerini sevmiyorum
Benim favorim cuma ve cumartesileri pazar günü ertesi günü iş güç bir de hep bir kasvet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…