2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen tatlım aynen bana ülkeler arası laf yetiştiriyorlardı Allah tan uzakta büyüttüm

Merhaba arkadaslar,ben ikiz bekliyorum,idrar tahlilinde enfeksiyon cikti ve ilac verdi doktorum,sizinde hamileliginiz boyunca idrar yolu enfeksiyonu gecirdinizmi nasil atlattiniz?tesekkur ederim simdiden.

Bebeğin kilolu doğması iyi birşey sonrası için bakımı kolay olur tombiş bebekleri severim tombik tombik yanaklar yerim onları maşallah bebeklerine
evet canim gercekten insan bakarken daha kolay oluyor,incitirim diye daha az korkuyorsun sanki..ben ilkinde coook guzel yasadim bu duyguyu..darisi hepimizin basina..

B'nde dediklerine katılıyorum hepsi boş laf o çocugu büyütene kadar her yol mübah :)

Merhaba arkadaslar,ben ikiz bekliyorum,idrar tahlilinde enfeksiyon cikti ve ilac verdi doktorum,sizinde hamileliginiz boyunca idrar yolu enfeksiyonu gecirdinizmi nasil atlattiniz?tesekkur ederim simdiden.
Ben geçirdim tatlım sorun yok ilaçları söylediği şekilde kullan ayrıca yediğin herşeyi iyice yıka temizle birde yediğin tavuk et balık gibi seyleri iyice pişir olur mu ..geçmiş olsun

Pfffff herkez sıcaklardan şikayetçi
Biz Güneş'e hasret , hergün yağmur, kapalı , karanlık, rüzgarlı bu NE yafff
Acık güneş buraya gönderin neolurrrr , bu hava beni hep uyutuyor içimi karartıyor
Aynısını bugün diyordum eşime çok sıkıldım bunaldım hep yağmur hep kapalı hep puslu hava içim kararıyor artık evden bile çıkmak istemiyorsun ne imreniyorum güneş gören yerlere

Ben geçirdim tatlım sorun yok ilaçları söylediği şekilde kullan ayrıca yediğin herşeyi iyice yıka temizle birde yediğin tavuk et balık gibi seyleri iyice pişir olur mu ..geçmiş olsun

Sagol cnm,teleslandim,erken dogumla kaybim var,simdi en ufak sorundan pimpirikleniyorum.

Aynısını bugün diyordum eşime çok sıkıldım bunaldım hep yağmur hep kapalı hep puslu hava içim kararıyor artık evden bile çıkmak istemiyorsun ne imreniyorum güneş gören yerlere

Sen neredeydin ki balım? Valla seve seve değişirim. Buyrun burası 38 derece parlak güneşli.

Şimdi nasılsınız tatlım

Simdilik beklemeye devam 2 gündür ac serum la takılıyorum nst sürekli bağlı. Tansiyon da normal çıkıyo. Ciğer geliştiricinin son dozü da yapıldı. Yarın sanırım 24 saatlik idrardan protein bakacaklar ona göre ya sezeryan yada taburcu bakalimm hangisi hakkımızda hayırlısıysa...

Herkese selammm
Ne zamandır yazamıyorum yine ben de bugün baya dinlendim çok şükür... Herkes istanbulu terketmişken tadını çıkarmak lazım gezmek lazım ama bende hiç iş yok... Azcık yürüsem yoruluyorum ve hiiç bir kıyafet bulamadım bayram için kendimee almaya gitsem hemen sıkılıp çıkıyorum off off ne giycezz

Benim de yok giyecek birşeyimmm Son alacağım kıyafet olacak diye çok para da vermek istemiyorum ..Kaldım öylece..

2 veya 3 defa ilaç kullandım. ilaç kullanılmazsa erken doğum sebebi olabiliyor. bol su içilmeli ve idrar tutulmamalı. antibiyotik 5 gün kullanılmalı ve piyeloseptyl adında idrar yolları antiseptiği var. bu ilaçlar gebelikte bebek için güvenli. ilaçlar bittikten sonra idrar tahlili yapıp geçip geçmediğine emin olmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…