- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
2 veya 3 defa ilaç kullandım. ilaç kullanılmazsa erken doğum sebebi olabiliyor. bol su içilmeli ve idrar tutulmamalı. antibiyotik 5 gün kullanılmalı ve piyeloseptyl adında idrar yolları antiseptiği var. bu ilaçlar gebelikte bebek için güvenli. ilaçlar bittikten sonra idrar tahlili yapıp geçip geçmediğine emin olmak gerekir.
Can'ım inşallah sorun çıkmaz taburcu olursun ve güzel bebeklerin biraz daha dayanırlar .. Çok sıkılmışsın inan burdan hissettim ama az kaldı az daha sabır dilerim eve sağlıkla gidersin doyasıya da dilediğini yer içersin haber et durumdan lütfenSimdilik beklemeye devam 2 gündür ac serum la takılıyorum nst sürekli bağlı. Tansiyon da normal çıkıyo. Ciğer geliştiricinin son dozü da yapıldı. Yarın sanırım 24 saatlik idrardan protein bakacaklar ona göre ya sezeryan yada taburcu bakalimm hangisi hakkımızda hayırlısıysa...
Gel seni yurt dışına alalım bende Oray'a geleyim az güneş göreyim hasret kaldık hasret bulunduğum yerde yılda 20 gün ya güneş çıkar ya çıkmazSen neredeydin ki balım? Valla seve seve değişirim. Buyrun burası 38 derece parlak güneşli.
Pozisyonları normal doğuma musait değil. . Ödem çok olmuyordu son 2-3 gündür arttı. . Tansiyonu da kendim olcmesem farktletmesdim 17 lere çıktığını hiç belirti vermedi..
Merhaba arkadaslar,ben ikiz bekliyorum,idrar tahlilinde enfeksiyon cikti ve ilac verdi doktorum,sizinde hamileliginiz boyunca idrar yolu enfeksiyonu gecirdinizmi nasil atlattiniz?tesekkur ederim simdiden.
Slm kizlar bugun artik adim atamaz oldum. Kasiklarim belim felaket ağrıyor
Herkese selammm
Ne zamandır yazamıyorum yine ben de bugün baya dinlendim çok şükür... Herkes istanbulu terketmişken tadını çıkarmak lazım gezmek lazım ama bende hiç iş yok... Azcık yürüsem yoruluyorum ve hiiç bir kıyafet bulamadım bayram için kendimee almaya gitsem hemen sıkılıp çıkıyorum off off ne giycezz
Kırmızı akıntı derler nişan için ama. Sancı hissediyormusun. Endişe etme bence. Doğuruyor olsan bunu mutlaka anlarsın doktorum öyle dedi bana.Slm guzel anneler bi sorum olacakti cok endiseliyim az once baya bi akinti gibi beyaz bi sey geldi acaba bu nisan midir bilemedim 33+4gunluguz lutfen nisan olmasin.persembe gunu nst de sanci falam cikmamisti
Sanci hissetmiyorum sadece kizim hareket ediyo bayadir onun acisi varKırmızı akıntı derler nişan için ama. Sancı hissediyormusun. Endişe etme bence. Doğuruyor olsan bunu mutlaka anlarsın doktorum öyle dedi bana.
Slm guzel anneler bi sorum olacakti cok endiseliyim az once baya bi akinti gibi beyaz bi sey geldi acaba bu nisan midir bilemedim 33+4gunluguz lutfen nisan olmasin.persembe gunu nst de sanci falam cikmamisti
şehir dışından kardeşim ve kocası geldi iki çocuğuyla beraber bayram için. bugün annemlerle Eminönü ne gezmeye ve iftara gitmişler. ben bunu facebook taki yer bildiriminden öğrendim.
canım sıkıldı.
Doktorumu yeni degistirmistim numarasi yok ki .bebek hareketleri cok fazla her zamanki gibiNisanin kanli bi akinti olmasi lazm bildigim kadari ile.. Beyaz akinti bende cok oluyor yani... Doktorunu ara sor cok kafana takarsan canm, sanci falan da yoksa ve bebek de hareketlerine devam ediyorsa hayirlisiyla bi sorun yoktur.
Belki de hamissin aklin kalmasin diye dememislerdir hemen, bi de yuk olmamak icn olabilir mii
Aynen ben de çok para vermek istemiyorum eşime kalsa iç çamaşırı bile alma gerek yok diyo doğum sonrası hemen zayıflıcaksın nasıl olsa diyor çokk emin yani kesin incecik kalıcammBenim de yok giyecek birşeyimmmSon alacağım kıyafet olacak diye çok para da vermek istemiyorum ..Kaldım öylece..
iyi de facebookta göreceğim kesin. kardeşimin aracıyla gittiler.Nisanin kanli bi akinti olmasi lazm bildigim kadari ile.. Beyaz akinti bende cok oluyor yani... Doktorunu ara sor cok kafana takarsan canm, sanci falan da yoksa ve bebek de hareketlerine devam ediyorsa hayirlisiyla bi sorun yoktur.
Belki de hamissin aklin kalmasin diye dememislerdir hemen, bi de yuk olmamak icn olabilir mii
Ben de böyle şeylere bozuluyorum gerçi ben çağırılınca da pek gidemiyorum zaten ama yine de teklif bekliyorum... Annenler hamilesin gelemezsin diye düşünmüşlerdir canımşehir dışından kardeşim ve kocası geldi iki çocuğuyla beraber bayram için. bugün annemlerle Eminönü ne gezmeye ve iftara gitmişler. ben bunu facebook taki yer bildiriminden öğrendim.
canım sıkıldı.
Yok canım nişan pembe olur beyaz akıntı bende de var.Slm guzel anneler bi sorum olacakti cok endiseliyim az once baya bi akinti gibi beyaz bi sey geldi acaba bu nisan midir bilemedim 33+4gunluguz lutfen nisan olmasin.persembe gunu nst de sanci falam cikmamisti
canım nişanın kırmızı kahverengi falan olması lazım mukus gibi sümüksü. Rahim ağzı tıkacı o gelmeden su gelir mi emin değilim rahim ağzını kapatıyor çünkü.Slm guzel anneler bi sorum olacakti cok endiseliyim az once baya bi akinti gibi beyaz bi sey geldi acaba bu nisan midir bilemedim 33+4gunluguz lutfen nisan olmasin.persembe gunu nst de sanci falam cikmamisti
Hic korkma cnm bende ara ara oluyo o aknti bide dogum geldiyse bebegin hareketleri duyulmuyoms daha cok sanci hssedyomssnSlm guzel anneler bi sorum olacakti cok endiseliyim az once baya bi akinti gibi beyaz bi sey geldi acaba bu nisan midir bilemedim 33+4gunluguz lutfen nisan olmasin.persembe gunu nst de sanci falam cikmamisti
yoo her zaman nereye gitse çağırır, gitmezsem surat yapar.Ben de böyle şeylere bozuluyorum gerçi ben çağırılınca da pek gidemiyorum zaten ama yine de teklif bekliyorum... Annenler hamilesin gelemezsin diye düşünmüşlerdir canım
Doktorumu yeni degistirmistim numarasi yok ki .bebek hareketleri cok fazla her zamanki gibi
iyi de facebookta göreceğim kesin. kardeşimin aracıyla gittiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?