2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Sagolasin canim evet banada verdi o ilaci iciyirum,insaAllah hallolur.

Can'ım inşallah sorun çıkmaz taburcu olursun ve güzel bebeklerin biraz daha dayanırlar .. Çok sıkılmışsın inan burdan hissettim ama az kaldı az daha sabır dilerim eve sağlıkla gidersin doyasıya da dilediğini yer içersin haber et durumdan lütfen

Sen neredeydin ki balım? Valla seve seve değişirim. Buyrun burası 38 derece parlak güneşli.
Gel seni yurt dışına alalım bende Oray'a geleyim az güneş göreyim hasret kaldık hasret bulunduğum yerde yılda 20 gün ya güneş çıkar ya çıkmaz

Pozisyonları normal doğuma musait değil. . Ödem çok olmuyordu son 2-3 gündür arttı. . Tansiyonu da kendim olcmesem farktletmesdim 17 lere çıktığını hiç belirti vermedi..

Bayagi yükselmiş tansiyonun.çok önemli tansiyon.inşallah yoluna girer herşey.ne kadar dursa bebekler anne karninda o kadar iyi bu haftalarda.hakkında hayirlisi .çok şükür bu haftalara kadar gelebildik yine de .

Merhaba arkadaslar,ben ikiz bekliyorum,idrar tahlilinde enfeksiyon cikti ve ilac verdi doktorum,sizinde hamileliginiz boyunca idrar yolu enfeksiyonu gecirdinizmi nasil atlattiniz?tesekkur ederim simdiden.

Canm ilaclari kullaninca gecip gider merak etme, yasayan cok oluyor, ben de yasadim. Fitil ve antibiyotik vermisti ben daha olali bi ay olmadi, bol su temizlik onemli o kadar bi de idrarini tutma hic. Hep guzel dusun guzel olsn canm

Slm kizlar bugun artik adim atamaz oldum. Kasiklarim belim felaket ağrıyor

Artk ben de cok agirlastm ya bu hafta fena oldu nedense, koltuktan kalkarken bile canm aciyor dikkat et kendine canm yorma artk hic..

Ben lcw den elbise aldm onu giyecem canm, hatta bi lacivert bi renklisi var ayni elbiseden, renkliyi bayramda giyerm diye almistm,uzun cok rahat kisalarda da guzeller vardi ben alerji ve yaralardan dolayi uzun tercih ettm.. Zaten kalite de cok onemli degil artk simdilk son hamis elbiselerim oldugunu dusunup aldm ben de 45 ve 50 tl idiler.

Slm guzel anneler bi sorum olacakti cok endiseliyim az once baya bi akinti gibi beyaz bi sey geldi acaba bu nisan midir bilemedim 33+4gunluguz lutfen nisan olmasin.persembe gunu nst de sanci falam cikmamisti

Slm guzel anneler bi sorum olacakti cok endiseliyim az once baya bi akinti gibi beyaz bi sey geldi acaba bu nisan midir bilemedim 33+4gunluguz lutfen nisan olmasin.persembe gunu nst de sanci falam cikmamisti
Kırmızı akıntı derler nişan için ama. Sancı hissediyormusun. Endişe etme bence. Doğuruyor olsan bunu mutlaka anlarsın doktorum öyle dedi bana.

şehir dışından kardeşim ve kocası geldi iki çocuğuyla beraber bayram için. bugün annemlerle Eminönü ne gezmeye ve iftara gitmişler. ben bunu facebook taki yer bildiriminden öğrendim.
canım sıkıldı.

Nisanin kanli bi akinti olmasi lazm bildigim kadari ile.. Beyaz akinti bende cok oluyor yani... Doktorunu ara sor cok kafana takarsan canm, sanci falan da yoksa ve bebek de hareketlerine devam ediyorsa hayirlisiyla bi sorun yoktur.

Belki de hamissin aklin kalmasin diye dememislerdir hemen, bi de yuk olmamak icn olabilir mii

Doktorumu yeni degistirmistim numarasi yok ki .bebek hareketleri cok fazla her zamanki gibi

Benim de yok giyecek birşeyimmm Son alacağım kıyafet olacak diye çok para da vermek istemiyorum ..Kaldım öylece..
Aynen ben de çok para vermek istemiyorum eşime kalsa iç çamaşırı bile alma gerek yok diyo doğum sonrası hemen zayıflıcaksın nasıl olsa diyor çokk emin yani kesin incecik kalıcamm

iyi de facebookta göreceğim kesin. kardeşimin aracıyla gittiler.

Ben de böyle şeylere bozuluyorum gerçi ben çağırılınca da pek gidemiyorum zaten ama yine de teklif bekliyorum... Annenler hamilesin gelemezsin diye düşünmüşlerdir canım

canım nişanın kırmızı kahverengi falan olması lazım mukus gibi sümüksü. Rahim ağzı tıkacı o gelmeden su gelir mi emin değilim rahim ağzını kapatıyor çünkü.

Hic korkma cnm bende ara ara oluyo o aknti bide dogum geldiyse bebegin hareketleri duyulmuyoms daha cok sanci hssedyomssn

Ben de böyle şeylere bozuluyorum gerçi ben çağırılınca da pek gidemiyorum zaten ama yine de teklif bekliyorum... Annenler hamilesin gelemezsin diye düşünmüşlerdir canım
yoo her zaman nereye gitse çağırır, gitmezsem surat yapar.
ne zaman kızkardeşim gelse, beni böyle yok farzeder.

Doktorumu yeni degistirmistim numarasi yok ki .bebek hareketleri cok fazla her zamanki gibi

Anladm ama diger arkadaslar da yazmislar, nisan kirmizi kahverengimsi falan olur diye.. Yani bebek hareketleri normalse sancin yoksa ben endise edecek bindueum oldunu dusunmuyorm, benm doktor su gelse fiskirir demisti yani su olma ihtimaline de akinti dedn bence normal akintidir canm. Zaten en guzeli kasilma sanci bebek hareketlerini kontrol etmek.

iyi de facebookta göreceğim kesin. kardeşimin aracıyla gittiler.

Kardesinle arandaki muhabbeti bilmiyorm ama bence annen ozellikle gelemez haber etmeyelm demis olabilir, icin kalmasn diye. Gorecegini belki de hic akillarina getirmediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…