- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
yoo her zaman nereye gitse çağırır, gitmezsem surat yapar.
ne zaman kızkardeşim gelse, beni böyle yok farzeder.
Ama cok fazla bi akinti olunca korktum bendeYok canım nişan pembe olur beyaz akıntı bende de var.
Aynısını bugün diyordum eşime çok sıkıldım bunaldım hep yağmur hep kapalı hep puslu hava içim kararıyor artık evden bile çıkmak istemiyorsun ne imreniyorum güneş gören yerlere
Nette arastirdim biraz da mukus diyo ona benzettim biraz sanci nasil bisey anlayamiyorum henuz sadece bebek cok hareket ediyo o hareketler biraz canimi acitiyo korkutuyoAnladm ama diger arkadaslar da yazmislar, nisan kirmizi kahverengimsi falan olur diye.. Yani bebek hareketleri normalse sancin yoksa ben endise edecek bindueum oldunu dusunmuyorm, benm doktor su gelse fiskirir demisti yani su olma ihtimaline de akinti dedn bence normal akintidir canm. Zaten en guzeli kasilma sanci bebek hareketlerini kontrol etmek.
Kardesinle arandaki muhabbeti bilmiyorm ama bence annen ozellikle gelemez haber etmeyelm demis olabilir, icin kalmasn diye. Gorecegini belki de hic akillarina getirmediler..
Haftasonu kardesimin dügunu var derdim onu atlatmak aslinda bi hafta daha beklesin istiyorum ciger gelistirici falan yapildi coktanHic korkma cnm bende ara ara oluyo o aknti bide dogum geldiyse bebegin hareketleri duyulmuyoms daha cok sanci hssedyomssn
Ayakta fazla kaldinmi yada tualetini tuttunmu?aslinda idrarla birlikte atiyosun akintinin cogunu dedi doktor bana ama ayakta kalipta idrar tutunca akinti tek basina geliyo ve sanki suyun gelmis gobi hissediyosn ben cok kereler o korkuyu yasadimAma cok fazla bi akinti olunca korktum bende
Rengi beyaz sarimsi biseydi yacanım nişanın kırmızı kahverengi falan olması lazım mukus gibi sümüksü. Rahim ağzı tıkacı o gelmeden su gelir mi emin değilim rahim ağzını kapatıyor çünkü.
İdrardan hemen sonra geldi durduk yere degil yani lavabodayken .doktorum eskisehirde ama ben suan ankaradayimAyakta fazla kaldinmi yada tualetini tuttunmu?aslinda idrarla birlikte atiyosun akintinin cogunu dedi doktor bana ama ayakta kalipta idrar tutunca akinti tek basina geliyo ve sanki suyun gelmis gobi hissediyosn ben cok kereler o korkuyu yasadim
İcim rahat etmezse bi acile giderim artik cnmBen ogretmenim ne zaman nobet tuttugum gun olsa oyle akinti geliyodu .hatta bi defasinda nobette son teneffus tualete gidebldm ve ellerimi yikarken gelmisti hemde baya hemde adet olmus gibi sicaklk hssetmstm .hemen kostura kostura doktora gttim doktor oyle yorum yapmsti hersey normaldi .sonra dkkat ettm ne zaman cok ayakta kalip lavobaya gtmesem oluyo.ama yinede icin rht etsin diye yarn gorun bi doktora
Ama cok fazla bi akinti olunca korktum bende
yine de aramaları gerekirdi. evlerimizin arası 10 dk.Anladm ama diger arkadaslar da yazmislar, nisan kirmizi kahverengimsi falan olur diye.. Yani bebek hareketleri normalse sancin yoksa ben endise edecek bindueum oldunu dusunmuyorm, benm doktor su gelse fiskirir demisti yani su olma ihtimaline de akinti dedn bence normal akintidir canm. Zaten en guzeli kasilma sanci bebek hareketlerini kontrol etmek.
Kardesinle arandaki muhabbeti bilmiyorm ama bence annen ozellikle gelemez haber etmeyelm demis olabilir, icin kalmasn diye. Gorecegini belki de hic akillarina getirmediler..
yok. nasıl olsa canın isteyince gelmiyorsun der. iyice canım sıkılır.Hmm bu durum degisik tabii.. Hic sordn mu neden boyle yapiyor acaba
Valla sehir efsaneleri olur ya hani. Dogum efsaneleri diyede birsey var.. Gercekten oyle korkutuyolar ki herkes yapmis sonucta mecbur bende yapicam sende veya bir baskasida yapicak.. Niye insanlari korkutuyolarsa ellerine ne geciyorsa..Kesinlikle korkulacak bir şey yok. Öyle öcü gibi anlatanlara sen inanma sakın. Bana da milyon tane korkunçlu olay anlattılar. Sen kendine inan;inanırsan yaparsın. Sancılar öyle öldüm bittim dayanamıyorum değil. Milyonlarca insan yapabiliyorsa sende yaparsın!! İlk açılmadaki sancılar karın ağrısı gibi sonra gelenler adet sancısı gibi son cmlerdeki sancılar kabul etmek lazım ki beni kurtarın,kesiyormusuz ne yapıyorsunuz derken oldu da bitti maşallah! Zahmetsiz rahmet olmaz güzel annePed işine gelince ilk Zaman'lar kesinlikle yetmez. Hasta bezi ya da artık ne kullanmak istiyorsan ondan yanında bulundur. Doğumdan sonra ilk gün baya Bi kanama olunuyor.
Benim oglan icin ananesi dikti baby nestini cok da guzel oldu .. Heveslenmistim hemen yapti sagolsun :)Minnos anneler baby nest duyan var mi
Oyle bisey degildi cnm tesekkur ederim ayrica valla cok guzel aciklamissin sagolasinCan'ım nişan kırmızı, pempemsi , olur peçeteyle silinirken böyledir .
Akıntı dediğin şey bildiğimiz akıntıysa 33-34 haftalarda yani son aylara doğru zaten bütün gebelerde çoğalır
Ha akıntı değilse bildiğin altına kaçırıyor gibi sulu idrara yakınsa , bu bebeğin suyu olabilir ozaman hemen doktoru aramalısın
Oyle bisey degildi cnm tesekkur ederim ayrica valla cok guzel aciklamissin sagolasin
Senin icin soylememis olabilirler oructa tutmuyosun ya.. Karnin burnunda yorulma diye benceşehir dışından kardeşim ve kocası geldi iki çocuğuyla beraber bayram için. bugün annemlerle Eminönü ne gezmeye ve iftara gitmişler. ben bunu facebook taki yer bildiriminden öğrendim.
canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?