2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynısını bugün diyordum eşime çok sıkıldım bunaldım hep yağmur hep kapalı hep puslu hava içim kararıyor artık evden bile çıkmak istemiyorsun ne imreniyorum güneş gören yerlere

Senin yer fransaydı dimi , al birini vur ötekine
Millet sıcaktan bıkmış , biz seninle sıcağa hasret ah ah

Nette arastirdim biraz da mukus diyo ona benzettim biraz sanci nasil bisey anlayamiyorum henuz sadece bebek cok hareket ediyo o hareketler biraz canimi acitiyo korkutuyo
Hic korkma cnm bende ara ara oluyo o aknti bide dogum geldiyse bebegin hareketleri duyulmuyoms daha cok sanci hssedyomssn
Haftasonu kardesimin dügunu var derdim onu atlatmak aslinda bi hafta daha beklesin istiyorum ciger gelistirici falan yapildi coktan

Ama cok fazla bi akinti olunca korktum bende
Ayakta fazla kaldinmi yada tualetini tuttunmu?aslinda idrarla birlikte atiyosun akintinin cogunu dedi doktor bana ama ayakta kalipta idrar tutunca akinti tek basina geliyo ve sanki suyun gelmis gobi hissediyosn ben cok kereler o korkuyu yasadim

Ayakta fazla kaldinmi yada tualetini tuttunmu?aslinda idrarla birlikte atiyosun akintinin cogunu dedi doktor bana ama ayakta kalipta idrar tutunca akinti tek basina geliyo ve sanki suyun gelmis gobi hissediyosn ben cok kereler o korkuyu yasadim
İdrardan hemen sonra geldi durduk yere degil yani lavabodayken .doktorum eskisehirde ama ben suan ankaradayim

Ben ogretmenim ne zaman nobet tuttugum gun olsa oyle akinti geliyodu .hatta bi defasinda nobette son teneffus tualete gidebldm ve ellerimi yikarken gelmisti hemde baya hemde adet olmus gibi sicaklk hssetmstm .hemen kostura kostura doktora gttim doktor oyle yorum yapmsti hersey normaldi .sonra dkkat ettm ne zaman cok ayakta kalip lavobaya gtmesem oluyo.ama yinede icin rht etsin diye yarn gorun bi doktora

İcim rahat etmezse bi acile giderim artik cnm

Ama cok fazla bi akinti olunca korktum bende

Can'ım nişan kırmızı, pempemsi , olur peçeteyle silinirken böyledir .
Akıntı dediğin şey bildiğimiz akıntıysa 33-34 haftalarda yani son aylara doğru zaten bütün gebelerde çoğalır
Ha akıntı değilse bildiğin altına kaçırıyor gibi sulu idrara yakınsa , bu bebeğin suyu olabilir ozaman hemen doktoru aramalısın

yine de aramaları gerekirdi. evlerimizin arası 10 dk.

Valla sehir efsaneleri olur ya hani. Dogum efsaneleri diyede birsey var.. Gercekten oyle korkutuyolar ki herkes yapmis sonucta mecbur bende yapicam sende veya bir baskasida yapicak.. Niye insanlari korkutuyolarsa ellerine ne geciyorsa..
Verdigin bilgilerle icim rahatladi cok tesekkur ederim :) iyi ki gorup yazdin valla merakim giderildi..
Kanamaya gelince o zaman pedle ugrasmayayim direk hasta bezi kilodu neyse ondan alayim koyayim cantaya. Rezillik cekmeyeyim hastane koselerinde..
Ay icim bi guzel oldu catir catir dogurasim geldi valla tekrar sagoll

Oyle bisey degildi cnm tesekkur ederim ayrica valla cok guzel aciklamissin sagolasin

Senin icin soylememis olabilirler oructa tutmuyosun ya.. Karnin burnunda yorulma diye bence

B Began ne diyim bilemedim sıkma canını .. Kendimi yerine koyuyorum bende alınırdım ya da bozulurdum .. Bazen böyle şeyler oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…