2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Of of tam doğum öncesi kutumda koca bir yara gibi bişi çıktı , çiban gibi yürürken sürtündüğü için ağrıyor. Arkadaşım mantar kremi verdi hafta sonu sürdüm geçmedi demeki mantar değil. Ayrıca başıma ilk defa geldi böyle bişey . Sanırım yarın ilk işim doktora gitmek olucak , bide doğum olursa o yoğun kanamanın ortasında hiç iyileşmez bu

Can'ım mantar ilacını doktor mu verdi de sürdün.. Geçmiş olsun yarın bncede ilk iş doktora git olur mu özel bölgedeki hiç bir şey ihmale gelmiyor

Can'ım mantar ilacını doktor mu verdi de sürdün.. Geçmiş olsun yarın bncede ilk iş doktora git olur mu özel bölgedeki hiç bir şey ihmale gelmiyor

Yok Can'ım ya öyle manyak gibi arkadaşın verdiğini sürdüm . Haftasonuna girince doktora gidemedim . Sabah arayıp gitsem iyi olur

kardeşim de çocuk emzirdiği için tutmuyor.
başka günlerde gitmezsem trip atıyor ama
Hmm ayip etmisler o zaman..
Bide kardesin sehir disindan gelmis arabasida var belki heveslenirdin diye soylemesi lazimdi hani dedim senin icin yorulma iki cocuk bide karnindakiyle diyemi dedim de bende alinirdim. Suan bile bazen icim kalmiyor degil annemle ablam cok yakin oturuyo ben sehirdisindayim. Onlar biyere gittiginde duydugumda uzuluyorum keske bende orda olsam gitsem filan diye

Yok Can'ım ya öyle manyak gibi arkadaşın verdiğini sürdüm . Haftasonuna girince doktora gidemedim . Sabah arayıp gitsem iyi olur
Can'ım hamileyken özellikle özel bölgeye doktor vermediği sürece ilaç sürme kullanma birdaha olur mu yarın ilk iş git baktır birde kullandığın ilacı söyle be haber et olur mu inşallah çabucak geçer

yani ben bir de 10 dk yürüme mesafesindeyim.

Grilciğim onlar yabancı değil ailen . Sen ara onları keyfiniz bol olsun,bensiz gezmeler yapılıyor negüzel bir teklif eden yok de. Belkide alındığın gibi bir durum yoktur düşüncelerini dinle bakalım önce
yok aramam canım. annem evlat ayırt eder hep. kızkardeşim gelince beni ihmal eder.

yok aramam canım. annem evlat ayırt eder hep. kızkardeşim gelince beni ihmal eder.

Can'ım anneler evlat neden ayırt etsin, hepiniz onun bir parçasısınız. Sen hamilelikten dolayı hassaslığından alınganlık yapıyorsun belki . Belkide kardeşin uzakta oturduğu için haliylen ona karşı özlem vardır annende. Bu yüzden biraz fazla ilgileniyordur.Muhtemelen buna benzer bişeydir. Bence kötü düşünme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…