- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
kardeşim de çocuk emzirdiği için tutmuyor.Senin icin soylememis olabilirler oructa tutmuyosun ya.. Karnin burnunda yorulma diye bence
Can'ım mantar ilacını doktor mu verdi de sürdün.. Geçmiş olsun yarın bncede ilk iş doktora git olur mu özel bölgedeki hiç bir şey ihmale gelmiyorOf of tam doğum öncesi kutumda koca bir yara gibi bişi çıktı , çiban gibi yürürken sürtündüğü için ağrıyor. Arkadaşım mantar kremi verdi hafta sonu sürdüm geçmedi demeki mantar değil. Ayrıca başıma ilk defa geldi böyle bişey . Sanırım yarın ilk işim doktora gitmek olucak , bide doğum olursa o yoğun kanamanın ortasında hiç iyileşmez bu
Cok tatli oluyor kullanisli bide demi :)Benim oglan icin ananesi dikti baby nestini cok da guzel oldu .. Heveslenmistim hemen yapti sagolsun :)
Kesinlikle gelmiceğini bilseler bile nezaketen arayıp sormalılar ben senin taraftayım valla ,. Ama boşver bir şey de deme Can'ımyani en azından arayıp sorabilirdi.
Can'ım mantar ilacını doktor mu verdi de sürdün.. Geçmiş olsun yarın bncede ilk iş doktora git olur mu özel bölgedeki hiç bir şey ihmale gelmiyor
Bencede dikebiliyorsan çok kullanışlı :)
Hmm ayip etmisler o zaman..kardeşim de çocuk emzirdiği için tutmuyor.
başka günlerde gitmezsem trip atıyor ama
Can'ım hamileyken özellikle özel bölgeye doktor vermediği sürece ilaç sürme kullanma birdaha olur mu yarın ilk iş git baktır birde kullandığın ilacı söyle be haber et olur mu inşallah çabucak geçerYok Can'ım ya öyle manyak gibi arkadaşın verdiğini sürdüm . Haftasonuna girince doktora gidemedim . Sabah arayıp gitsem iyi olur
yani en azından arayıp sorabilirdi.
yok demem. doğuma az kaldı zaten.Kesinlikle gelmiceğini bilseler bile nezaketen arayıp sormalılar ben senin taraftayım valla ,. Ama boşver bir şey de deme Can'ım
yani ben bir de 10 dk yürüme mesafesindeyim.Hmm ayip etmisler o zaman..
Bide kardesin sehir disindan gelmis arabasida var belki heveslenirdin diye soylemesi lazimdi hani dedim senin icin yorulma iki cocuk bide karnindakiyle diyemi dedim de bende alinirdim. Suan bile bazen icim kalmiyor degil annemle ablam cok yakin oturuyo ben sehirdisindayim. Onlar biyere gittiginde duydugumda uzuluyorum keske bende orda olsam gitsem filan diye
yok aramam canım. annem evlat ayırt eder hep. kızkardeşim gelince beni ihmal eder.Grilciğim onlar yabancı değil ailen . Sen ara onları keyfiniz bol olsun,bensiz gezmeler yapılıyor negüzel bir teklif eden yok de. Belkide alındığın gibi bir durum yoktur düşüncelerini dinle bakalım önce
Aynen sen onu bunu boşver bakayım annesi Prenseslerin Nasıl karnındaki bebiş Nasılyok demem. doğuma az kaldı zaten.
Aynen hayatim cok kullanisli ve cok tatli annemin yaptiginin resmini koyim yastigi filanda varda onlari cekmemisler. Cok heveslenmistim zorla diktirdim :))Cok tatli oluyor kullanisli bide demi :)
Ayyy çok güzel olmuş bu annenin ellerine sağlık bebeğinde güle güle kullansınAynen hayatim cok kullanisli ve cok tatli annemin yaptiginin resmini koyim yastigi filanda varda onlari cekmemisler. Cok heveslenmistim zorla diktirdim :))Eki Görüntüle 1855248
kızlar yaramazlık peşinde. karnımdaki de öyle. maşallah pek hareketli :)Aynen sen onu bunu boşver bakayım annesi Prenseslerin Nasıl karnındaki bebiş Nasıl
Bosver yaa.. Cagirmamalari senin icin daha iyi otur evinde bebislerinleyani ben bir de 10 dk yürüme mesafesindeyim.
yok aramam canım. annem evlat ayırt eder hep. kızkardeşim gelince beni ihmal eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?