Cok sagol balim bende hayran kaldim kullanmak icin sabirsizlaniuorumm :)Ayyy çok güzel olmuş bu annenin ellerine sağlık bebeğinde güle güle kullansın
Ayyy çok tatlı yaaa :)))annene maşallah çok hamaratmis Teyzem Ayy cok guzel ya Güle güle kullan inşallahAynen hayatim cok kullanisli ve cok tatli annemin yaptiginin resmini koyim yastigi filanda varda onlari cekmemisler. Cok heveslenmistim zorla diktirdim :))Eki Görüntüle 1855248
evet mecburen öyle yaptım tüm gün. oturdum ya da yattım.Bosver yaa.. Cagirmamalari senin icin daha iyi otur evinde bebislerinle
annem de öyle der ama insan anlıyor ayrım yapıldığını. sadece gebelikle ilgili değil.Can'ım anneler evlat neden ayırt etsin, hepiniz onun bir parçasısınız. Sen hamilelikten dolayı hassaslığından alınganlık yapıyorsun belki . Belkide kardeşin uzakta oturduğu için haliylen ona karşı özlem vardır annende. Bu yüzden biraz fazla ilgileniyordur.Muhtemelen buna benzer bişeydir. Bence kötü düşünme .
Bende uyurum bunun içinde ya ne kadar tatlı :)) yanına almak için birlikte uyumak icin birebir :)Cok sagol balim bende hayran kaldim kullanmak icin sabirsizlaniuorumm :)
Aynen hayatim cok kullanisli ve cok tatli annemin yaptiginin resmini koyim yastigi filanda varda onlari cekmemisler. Cok heveslenmistim zorla diktirdim :))Eki Görüntüle 1855248
Ayyy çok tatlı yaaa :)))annene maşallah çok hamaratmis Teyzem Ayy cok guzel ya Güle güle kullan inşallah
Valla esim hep ortamizda yatsin filan diyordu bazi geceler bunun icine koyar yatiririm bende cok heveslenirse esim cunku ben yanimizda yatirma taraftari degilim besigini bilsin alissin istiyorum sonrasnda cok zorluk oluyor cunkuBende uyurum bunun içinde ya ne kadar tatlı :)) yanına almak için birlikte uyumak icin birebir :)
Çok güzel, güle güle kullan Can'ım
Yok yok merak etme, coraspini 32 ye girerken bizde kestik... İçini ferah tut,plesantadan kanın akışı fazla olursa bebek besleniyor ve kan sulandırıcı olarak kullandığın iğne bunun için senin en büyük yardımcınçok teşkkur ederim canm. Evet beslior da ben corasprini 32. Haftada kestim sanırım o etki etti kilo geriliğine. Onu anltmaua çalştım
Cnm belki benimki gibi varistirOf of tam doğum öncesi kutumda koca bir yara gibi bişi çıktı , çiban gibi yürürken sürtündüğü için ağrıyor. Arkadaşım mantar kremi verdi hafta sonu sürdüm geçmedi demeki mantar değil. Ayrıca başıma ilk defa geldi böyle bişey . Sanırım yarın ilk işim doktora gitmek olucak , bide doğum olursa o yoğun kanamanın ortasında hiç iyileşmez bu
Cnm belki benimki gibi varistir
Slm kizlar bugun artik adim atamaz oldum. Kasiklarim belim felaket ağrıyor
Ne Mutlu sana ya çok şanslısın inan yarın büyüdüklerinde her şey çok daha güzel olacak üç kız kardeş ömür boyu sırdaş dost arkadaş abla anne olacaklar birbirilerine Allah sana bağışlasın onları :)kızlar yaramazlık peşinde. karnımdaki de öyle. maşallah pek hareketli :)
Ben artık yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorumYuruyunca asagiya doğru baski oluyor benim de cikacakmis gibi . yürüyüş yapiyormusunuz sahi. Normal doğum düşünenler ..
Ya hele şuna alıştırma buna alıştırma falan diye akıl verenler var ya deli ediyor! Gece 3te ağlama krizine girdi çocuk o alıştırma diyenleri arayıp gel Bi sustur alıştırma diyorsun ya demek var ama neeyyseeB'nde dediklerine katılıyorum hepsi boş laf o çocugu büyütene kadar her yol mübah :)
Valla benim de doğru düzgün kıyafetim yok. Hava o kadar sıcak ki pantolona tahammül bile edemiyorum! 2 tane elbisem var; yıka kurut ütüle giy..bir gün biri bir gün birini gıyorum. Bayram'da artık ne yaparım bilmiyorum.Herkese selammm
Ne zamandır yazamıyorum yine ben de bugün baya dinlendim çok şükür... Herkes istanbulu terketmişken tadını çıkarmak lazım gezmek lazım ama bende hiç iş yok... Azcık yürüsem yoruluyorum ve hiiç bir kıyafet bulamadım bayram için kendimee almaya gitsem hemen sıkılıp çıkıyorum off off ne giycezz
Arkadaşlar açılamış gerçi ama..nişan pembemsi kırmızı sümük gibi küçük tırnak boyutunda devamı gelmeyen bir şey. Yorulduysan ve uzun süre ayakta kaldıysan bu haftalarda öyle akıntı olması normaldir. Ayrıca nst de gündüz sancın çıkmayabilir ama akşamına doğum başlayabilir. Açılman olduğu halde hiç sancı hissetmeyebilirsin. İnşallah öyle şanslısındırSlm guzel anneler bi sorum olacakti cok endiseliyim az once baya bi akinti gibi beyaz bi sey geldi acaba bu nisan midir bilemedim 33+4gunluguz lutfen nisan olmasin.persembe gunu nst de sanci falam cikmamisti
Annemin çılgın Bi arkadaşı var. Onun bana söylediğini burda da paylaşayım;zira benim aklımdan hiç gitmez doğururken de hep aklıma gelmişti. Doğum sancısı taneyledir. 1 sancı geldi,onu attın arkaya,bak 1 eksildi gelsin sıradaki..böyle böyle bitiyor işte.Valla sehir efsaneleri olur ya hani. Dogum efsaneleri diyede birsey var.. Gercekten oyle korkutuyolar ki herkes yapmis sonucta mecbur bende yapicam sende veya bir baskasida yapicak.. Niye insanlari korkutuyolarsa ellerine ne geciyorsa..
Verdigin bilgilerle icim rahatladi cok tesekkur ederim :) iyi ki gorup yazdin valla merakim giderildi..
Kanamaya gelince o zaman pedle ugrasmayayim direk hasta bezi kilodu neyse ondan alayim koyayim cantaya. Rezillik cekmeyeyim hastane koselerinde..
Ay icim bi guzel oldu catir catir dogurasim geldi valla tekrar sagoll
Ya bu baby nest nedir?
Ya benim tedirgin olduğum tek şey ilkinde bayram tatiliydi eşim falan yanımdaydı. Bunda Nasıl olacak bilmiyorum. Oğlan olmasa gene sorun etmem de..Allah'ım yar ve yardımcımız olsun inşallah. İşimizi kolaylaştırsın.Pisikedii ne güzel anlatmissin dogumu .aynen dediğin gibi kisa ve net.ikinci bebeğimi doguracsm inşaallah ama zaman yaklastikca tedirgin oluyorum .yazdiklarin içimi rahatlatti vallahi.dogurssk da rahatlasak
Geçmiş olsun canım ya. Bende de bi kere çıkmıştı öyle bişe; tam kasığıma yakın bir yerde..hamile değildim gerçi. Şey diyordum 'öyle büyük bir şey ki,Bi bacağın daha çıkamayacağını bilmesem ordan Bi bacak daha çıkacak derim' diyordumOf of tam doğum öncesi kutumda koca bir yara gibi bişi çıktı , çiban gibi yürürken sürtündüğü için ağrıyor. Arkadaşım mantar kremi verdi hafta sonu sürdüm geçmedi demeki mantar değil. Ayrıca başıma ilk defa geldi böyle bişey . Sanırım yarın ilk işim doktora gitmek olucak , bide doğum olursa o yoğun kanamanın ortasında hiç iyileşmez bu
Ayyyyy bırak Can'ım ya anne olarak çocuğuna en iyi gelecek olan şeyi ancak sen bilebilirsin Bebek neyde neyle rahatsa onu yapacaksın mecbur .. Hem zaten topu topu 1 yıl sonra zaten her şey düzene giriyorYa hele şuna alıştırma buna alıştırma falan diye akıl verenler var ya deli ediyor! Gece 3te ağlama krizine girdi çocuk o alıştırma diyenleri arayıp gel Bi sustur alıştırma diyorsun ya demek var ama neeyyseebenim oğlan Bi ara beni hiç emmek istemediydi bana ayakta çocukta ayakta gibi dik olacak şekilde emzir öyle emer demişlerdi aman Allah'ım! Resmen deli saçması!! Ne uğraş vermiştim gerçi amuda kalkarak emzirirsen emer deselerdi o Zaman onu bile yapardım ya neyse
Valla benim de doğru düzgün kıyafetim yok. Hava o kadar sıcak ki pantolona tahammül bile edemiyorum! 2 tane elbisem var; yıka kurut ütüle giy..bir gün biri bir gün birini gıyorum. Bayram'da artık ne yaparım bilmiyorum.
Arkadaşlar açılamış gerçi ama..nişan pembemsi kırmızı sümük gibi küçük tırnak boyutunda devamı gelmeyen bir şey. Yorulduysan ve uzun süre ayakta kaldıysan bu haftalarda öyle akıntı olması normaldir. Ayrıca nst de gündüz sancın çıkmayabilir ama akşamına doğum başlayabilir. Açılman olduğu halde hiç sancı hissetmeyebilirsin. İnşallah öyle şanslısındır
Annemin çılgın Bi arkadaşı var. Onun bana söylediğini burda da paylaşayım;zira benim aklımdan hiç gitmez doğururken de hep aklıma gelmişti. Doğum sancısı taneyledir. 1 sancı geldi,onu attın arkaya,bak 1 eksildi gelsin sıradaki..böyle böyle bitiyor işte.
Benim doğumuma 1 hafta kala sokakta annemle gezerken başka bi arkadaşına rastladık kadın bana bir olaylar anlattı ki akıllara zarar! Hiç buralara yazıp da sinirlerinizi yıpratmayayım. Dersiniz ki bu milyarlar nasıl doğdu,normal doğuranlar deli! Ayak üstü beni şeetti yani
Ya bu baby nest nedir?
Ya benim tedirgin olduğum tek şey ilkinde bayram tatiliydi eşim falan yanımdaydı. Bunda Nasıl olacak bilmiyorum. Oğlan olmasa gene sorun etmem de..Allah'ım yar ve yardımcımız olsun inşallah. İşimizi kolaylaştırsın.
Geçmiş olsun canım ya. Bende de bi kere çıkmıştı öyle bişe; tam kasığıma yakın bir yerde..hamile değildim gerçi. Şey diyordum 'öyle büyük bir şey ki,Bi bacağın daha çıkamayacağını bilmesem ordan Bi bacak daha çıkacak derim' diyordum
Yürüyüş yapmayı çok istiyorum ama WC'ye bile neredeyse arabayla gidecemYuruyunca asagiya doğru baski oluyor benim de cikacakmis gibi . yürüyüş yapiyormusunuz sahi. Normal doğum düşünenler ..
ah ah..seni oyle iyi anliyorum ki..hep dua ediyorum insallah biz evlat ayirt edenlerden olmayalim diye..yok aramam canım. annem evlat ayırt eder hep. kızkardeşim gelince beni ihmal eder.
Canim ben paylastim baby nestimi anne kucagi gibi bisi bebek yuvasi deniyor turkcesiYa hele şuna alıştırma buna alıştırma falan diye akıl verenler var ya deli ediyor! Gece 3te ağlama krizine girdi çocuk o alıştırma diyenleri arayıp gel Bi sustur alıştırma diyorsun ya demek var ama neeyyseebenim oğlan Bi ara beni hiç emmek istemediydi bana ayakta çocukta ayakta gibi dik olacak şekilde emzir öyle emer demişlerdi aman Allah'ım! Resmen deli saçması!! Ne uğraş vermiştim gerçi amuda kalkarak emzirirsen emer deselerdi o Zaman onu bile yapardım ya neyse
Valla benim de doğru düzgün kıyafetim yok. Hava o kadar sıcak ki pantolona tahammül bile edemiyorum! 2 tane elbisem var; yıka kurut ütüle giy..bir gün biri bir gün birini gıyorum. Bayram'da artık ne yaparım bilmiyorum.
Arkadaşlar açılamış gerçi ama..nişan pembemsi kırmızı sümük gibi küçük tırnak boyutunda devamı gelmeyen bir şey. Yorulduysan ve uzun süre ayakta kaldıysan bu haftalarda öyle akıntı olması normaldir. Ayrıca nst de gündüz sancın çıkmayabilir ama akşamına doğum başlayabilir. Açılman olduğu halde hiç sancı hissetmeyebilirsin. İnşallah öyle şanslısındır
Annemin çılgın Bi arkadaşı var. Onun bana söylediğini burda da paylaşayım;zira benim aklımdan hiç gitmez doğururken de hep aklıma gelmişti. Doğum sancısı taneyledir. 1 sancı geldi,onu attın arkaya,bak 1 eksildi gelsin sıradaki..böyle böyle bitiyor işte.
Benim doğumuma 1 hafta kala sokakta annemle gezerken başka bi arkadaşına rastladık kadın bana bir olaylar anlattı ki akıllara zarar! Hiç buralara yazıp da sinirlerinizi yıpratmayayım. Dersiniz ki bu milyarlar nasıl doğdu,normal doğuranlar deli! Ayak üstü beni şeetti yani
Ya bu baby nest nedir?
Ya benim tedirgin olduğum tek şey ilkinde bayram tatiliydi eşim falan yanımdaydı. Bunda Nasıl olacak bilmiyorum. Oğlan olmasa gene sorun etmem de..Allah'ım yar ve yardımcımız olsun inşallah. İşimizi kolaylaştırsın.
Geçmiş olsun canım ya. Bende de bi kere çıkmıştı öyle bişe; tam kasığıma yakın bir yerde..hamile değildim gerçi. Şey diyordum 'öyle büyük bir şey ki,Bi bacağın daha çıkamayacağını bilmesem ordan Bi bacak daha çıkacak derim' diyordum
iğneyi zaten doğuma kadar kullanıcam. Bakalım artık sağlıcakla gelir inşllh.Yok yok merak etme, coraspini 32 ye girerken bizde kestik... İçini ferah tut,plesantadan kanın akışı fazla olursa bebek besleniyor ve kan sulandırıcı olarak kullandığın iğne bunun için senin en büyük yardımcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?