2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
amin hepimizinkini inşallah

evet kızkardeşim var canım. amin. inşallah senin de kızın olur :)

günaydın hanımlar
gece sağa sola dönmekten uyuyamadım. kızlarımdan bir gece ayrı kalma düşüncesi beni çok üzüyor. acaba ağlarlar mı gönülleri olur mu ben yokken diye neredeyse ben ağlayacağım şimdiden.

Gnaydın canım
Ben de sahurdan sonra Zor uyudum az öncede felaket bir krampla uyandım...
İkinci doğumda kızın nerde kalmıştı ben oğlumdan hiç ayrı kalmadım hastanede büyük oda tutup onu da yatırmayı düşünüyorum yanımda çünkü şimdiden burnumun direği sızlıyor

ben de öyle yapmıştım canım. ama şimdi iki çocuk zor. küçük bezli hala beni emiyor. bir de çok hareketli. büyüğün lazımlık derdi var. e ben ve yenidoğan da olacağız bakıma muhtaç. eşim hepimize yetişemez.

Tatlım kızların kaç yaşında? Oturup anlatsan anlarlar seni. Ben 2.5 yaşındaydım babam anlatmıştı ertesi gün de kardeşimi almaya gitmiştik hastaneye. İstersen kızlara birer hediye alıp kardeşiniz getirdi de diyebilirsin.

Günaydın hanımlar:) ben kocayı nöbete yolladım yine yalnızım evde

Kızçeminki hazır , bugün kendi çantamı da tas tamam haZır edip koyacağım arabanın bagajına inşallah.

Benim de hiç kıyafetim yok. Dışarda giymelik 3 günü kırtaracak kadar var da evde giymelik hiç yok, eşimin t-shirtlerini giyiyodum şimdi bayrama gidiyoruz kvalidemlerin evi curcuna ya odAdan çıkmayacağım ya pantolonla elbiseyle oturacağım.

Bir elbisem var lcw dan almıştım. Hep dışarı onu giyiyorum. Tüm ilçe tanıyor artık beni.
Bu sıcakta pantolon falan giymek mümkün değil.

Günaydin.aynen bu gece bi agri tuttu beni. Karnimda agri sansi da değil.damarlanma oldu hep göbek deligimi cekiyorlsr sanki.ter su çinde kaldim.simdi bi şey yok çok şükür .
Kizlarin çok iyi bisey için senden ayri kalcaklar.hic aklindsn üzülme şimdiden.benim kizim da 26 aylik.bezli hala .alistrmadim daha tuvalete.zor geldi.belki birkaç aya .24 aylikkken pek hevesliydi.simdi unutti.nasil alistircam.korkuyorum.lazimligs Falan yapmıyordu iki ay önce denedim.ben de biraktim.
Ben de nasil bakacak Esim diyorum.biz de hiç ayrilmadik kizimla.allah korusun onlari.yoksa mecbur kalacsgiz bi gece falan.

Kızlar bu doğum ağrıları regl agrisi gibiymiş. Yani üşütmek artiriyormus. Şimdi Lune bu sıcakta nasıl usutecegiz sen usuttun herhalde demeyin. Klimalı ortamlara girip çıkmak, esen yerlerde oturmak, atletsiz gezmek, hatta çıplak ayakla yere basmak. Kışın daha kolay sakınması. Doğuma az kala bunlara dikkat edin lutfen. Ve imkan olursa hastaneye gitmeden sıcak bir duş alın.

Son düzenleme:
Bir elbisem var lcw dan almıştım. Hep dışarı onu giyiyorum. Tüm ilçe tanıyor artık beni.
Bu sıcakta pantolon falan giymek mümkün değil.
Gideceğimiz yer serin aslında ama benim pantolonlarım artık sıkmaya başladı akıl işi değil hepsini 36 beden almışım

Bugün çıkıp şu şalvar gibi beli lastikli olan pantolonlardan bakacağım, uygunsa onlardan alayım 2 tane bayramında öyle geçireyim napıyım

Bende s m l karışık almıştım. Ama l bedenler çok büyük geldi hiç giymedim. Başkasının aklı ile de alışveriş yapmam daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…